Gratingthai.co.th

Gratingthai.co.th

4 GRATINGTHAI ABS Swimming Overflow Drainage Grating แผ่นฝาตะแกรงระบายน้ำล้นรอบขอบสระว่ายน้ำ เอบีเอส พีวีซี **

GRATINGTHAI.CO.TH ABS Spa Swimming Overflow Drainage Gully Gutter Grating
โรงงานผู้ผลิตและจำหน่ายเกรทติ้งตะแกรงระบายน้ำสำเร็จรูป แผ่นฝาปิดตะแกรงระบายน้ำล้นรอบขอบสระว่ายน้ำ เอบีเอส พีวีซี

ตะแกรงระบายน้ำล้นรอบขอบสระว่ายน้ำ
Best-Seller-4 ABS Overflow Swimming GRATING ตะแกรงระบายน้ำล้นรอบขอบสระ ขนาดมาตรฐาน สามารถใช้กับสระรูปโค้งมนได้ดี
ตะแกรงขอบสระ หรือ ตะแกรงน้ำล้นรอบสระว่ายน้ำ ผลิตจากพลาสติก ABS มี 2 ขนาดมาตรฐานกว้าง 25cm. และ 30 cm. มี 2 เกรดคุณภาพให้เลือกใช้งาน น้ำหนักเบา ไม่เป็นสนิม ใช้สำหรับติดตั้งบริเวณขอบสระเพื่อให้น้ำที่ล้นออกมาจากสระ ระบายเข้าสู่ระบบการกรองน้ำได้โดยง่าย
Swimming Pool Overflow Drainage Grating
1) ตะแกรงพลาสติค ABS ออกแบบพิเศษให้แข็งแรงและใช้งานได้หลายสภาวะใช้สำหรับงานปูแผ่นพื้นยกระดับ แผ่นพื้นทางเดินบนบ่อปลาคาร์ฟ ฝาตะแกรงรางระบายน้ำรอบบ้าน อพาร์ทเมนท์ โรงเรียน โรงงาน สนามกีฬา รอบสระน้ำ
2) ใช้กับงานจัดสวน แช่ในน้ำได้ ไม่เป็นสนิม ใช้เป็นฝารางรอบบ่อน้ำพุ มีรูเล็กจึงสามารถวางก้อนกรวดหินด้านบน เพื่อระบายน้ำได้ดี
3) ขนาดทั่วไปของ Overflow Grating มีหน้ากว้างตั้งแต่ 25cm และ 30cm สามารถนำไปใช้ได้ทั้งกรอบรางสี่เหลี่ยมหรือสระว่ายน้ำรูปทรงโค้งมน(free form gutter)
4) สีมาตรฐานได้แก่ สีครีม(Cream Color) , มี 2 แกนเชื่อมต่อ และ 2 เกรดคุณภาพให้เลือกใช้งาน ทั้งรุ่นทนทานพิเศษอย่างหนาและรุ่นมาตรฐานตามงบประมาณ


Swimming Overflow Drainage Grating Cover
เกรตติ้งตะแกรงระบายน้ำขอบสระ ตะแกรงน้ำล้นรอบสระว่ายน้ำ
ตะแกรงขอบสระ หรือ ตะแกรงน้ำล้นรอบสระว่ายน้ำ ผลิตจากพลาสติก ABS มี 2 ขนาดมาตรฐานกว้าง 25cm. และ 30 cm. มี 2 เกรดคุณภาพให้เลือกใช้งาน น้ำหนักเบา ไม่เป็นสนิม แต่รับแรงได้น้อยที่สุด ถ้าโดนแดดนานๆ จะมีปัญหากรอบแตกได้ ราคาถูกที่สุด เหมาะสำหรับใช้ในที่ร่ม รอบสระว่ายน้ำ บริเวณที่ไม่มีรถวิ่งผ่าน มีความสวยงาม คงทน ใช้สำหรับติดตั้งบริเวณขอบสระเพื่อให้น้ำที่ล้นออกมาจากสระ สามารถระบายลงท่อระบายน้ำเพื่อนำไปเข้าสู่ระบบการกรองน้ำได้โดยง่าย สามารถนำไปใช้ได้ทั้งกรอบรางสี่เหลี่ยมหรือสระว่ายน้ำรูปทรงโค้งมน(free form gutter) นอกจากนั้นยังสามารถนำไปใช้แทนตะแกรงเหล็ก เพื่อระบายน้ำรอบบ้าน ปูพื้น ฟาร์มสัตว์ พื้นทางเดิน ฟุตบาท โดยไม่มีข้อจำกัด
ตะแกรงน้ำล้นรอบขอบสระว่ายน้ำ SwimmingOverflowGrating
• Chancon Channel Grating made of special, high density polyethylene and treated for resistance to ultraviolet light, Chancon Channel Grating is suitable for use even in the hardest climates. This unique material is designed to withstand the effects of any pool chemicals available today – season after season. Chancon channel grating is supplied in 25mm thickness as standard for optimum strength and durability.
• The special surface pattern ensures an anti-slip surface and pleasing appearance, whilst remaining easy to clean.
• Supplied as individual components which simply clip together for a quick and easy installation. This system also permits instant access to the channel for inspection if required.
• Available in choice of 2 widths (250mm /300mm) and 2 styles (for straight or curved profiles), the Chancon standard range of channel Grating offer
ตะแกรงน้ำล้น-ระบายน้ำ รอบบ้าน รอบสระว่ายน้ำ / Swimming Pool Overflow Grating สีมาตรฐานได้แก่ สีครีม(Cream Color) , มี 2 แกนเชื่อมต่อ และ 2 เกรดคุณภาพให้เลือกใช้งาน ทั้งรุ่นทนทานพิเศษอย่างหนาและรุ่นมาตรฐานตามงบประมาณ
ตะแกรงน้ำล้นรอบขอบสระว่ายน้ำ SwimmingOverflowGrating
ABS1: Overflow Grating: H=22.5mm, Standard Type
(46 ชิ้น/เมตร, พลาสติคหนา 12.5mm. รุ่นมาตรฐาน, แกนคู่ใช้กับสระรูปวงกลมได้)ตะแกรงน้ำล้นรอบขอบสระว่ายน้ำ SwimmingOverflowGrating
ABS2: Overflow Grating: H=22.5mm, Standard Type
(46 ชิ้น/เมตร, พลาสติคหนา 12.5mm. รุ่นมาตรฐาน, แกนคู่ใช้กับสระรูปวงกลมได้)ตะแกรงน้ำล้นรอบขอบสระว่ายน้ำ SwimmingOverflowGrating
ABS3: Overflow Grating: H=24.5mm, Heavy Load
(38 ชิ้น/เมตร, พลาสติคหนา 15mm. รุ่นหนาพิเศษ, แกนคู่ใช้กับสระรูปวงกลมได้)ตะแกรงน้ำล้นรอบขอบสระว่ายน้ำ SwimmingOverflowGrating

ABS4: Overflow Grating: H=24.5mm, Heavy Load
(38 ชิ้น/เมตร, พลาสติคหนา 15mm. รุ่นหนาพิเศษ, แกนคู่ใช้กับสระรูปวงกลมได้)ตะแกรงน้ำล้นรอบขอบสระว่ายน้ำ Swimming Overflow Grating


คำแนะนำในการสร้างสระว่ายน้ำ
การจะสร้างสระว่ายน้ำเพื่อความสุขและ สุขภาพ สำหรับตนเองและครอบครัว ควรมีความเข้าใจในสระว่ายน้ำอยู่บ้าง เพื่อให้ได้สระว่ายน้ำและระบบสระว่ายน้ำที่สมบูรณ์ เพราะโดยสภาพทั่วไปแล้ว ถ้าไม่มีความรู้ความเข้าใจอยู่บ้าง อาจถูกหลอกหรือปกปิดข้อมูล ทำให้ต้องตัดสินใจด้วยราคาถูก ที่เสนอโดยไม่รู้ว่าเขาจัดเครื่องกรอง,pump,อุปกรณ์ อะไรให้เป็นตามมาตรฐานงานสระหรือไม่ เรามาดูรายละเอียดเกี่ยวกับสระว่ายน้ำ ว่ามีชนิด, ประเภท, ระบบสระว่ายน้ำ, เครื่องกรองสระว่ายน้ำ, เครื่องสูบน้ำ,อุปกรณ์สระว่ายน้ำ, เครื่องตกแต่ง/เครื่องเล่นเครื่องใช้ที่จำเป็นอะไรบ้าง
1. สระว่ายน้ำ แบ่งทั่วๆไป ได้แก่
1.1 สระสำเร็จรูป เป็นสระที่ประกอบด้วยวัสดุง่ายต่อการผลิตและการ ติดตั้งเช่น ผนังโลหะแผ่นไฟเบอร์กล๊าส เป็นต้น ทำให้มีราคาถูก แต่ก็มีอายุการใช้งานจำกัด ต้องคอยเปลี่ยนอะไหล่
1.2 สระว่ายน้ำคอนกรีตเป็นสระว่ายน้ำที่ใช้มาตรฐานการก่อสร้างทางวิศวกรรม มีราคาสูงกว่าแต่ก็มีความคงทนถาวรในการใช้งานสูง อายุการใช้งานยาวนาน
2. ประเภทสระว่ายน้ำ ได้แก่ สระว่ายน้ำในบ้าน(สระส่วนตัว,สระสโมสรโดยทั่วไป)มีขนาดและรูปแบบหลากหลาย กับประเภทสระว่ายน้ำมาตรฐานแข่งขัน ซึ่งต้องสร้างตามกฎระเบียบและมาตรฐาน
3. ระบบสระว่ายน้ำ แบ่งเป็น 2ระบบได้แก่
3.1 ระบบSkimmer โดยใช้กล่องSkimmer เป็นจุดรับน้ำล้นนำสิ่งสกปรกบนผิวน้ำออกไป
3.2 ระบบน้ำล้น[Overflow System] เป็นระบบสระที่น้ำล้นพาสิ่งสกปรกบนผิวน้ำออกไป โดยรอบปากสระ ไปถังพักน้ำและหมุนเวียนผ่านระบบกรองกลับมายังสระ
4. อุปกรณ์สระว่ายน้ำ[Swimming Pool Equipment] ที่จำเป็นสำหรับติดตั้งในสระว่ายน้ำ
ได้แก่ Maindrain[ตะแกรงก้นสระ] , หัวจ่ายน้ำสะอาดที่พื้นหรือผนังสระ, หัวท่อสำหรับดูดตะกอน[Vacuum Fitting] , กล่องน้ำล้น [Skimmer]หรือ ตะแกรงรางน้ำล้น [Overflow Grating] , บันไดสระว่ายน้ำ[Ladder], ไฟใต้น้ำ[100/300วัตต์Underwater Light], ชุดหัวพ่นน้ำหรือชุดสำหรับทำระบบสปา
5. เครื่องใช้ที่จำเป็น/เครื่องตกแต่ง/เครื่องเล่น/ ได้แก่ ชุดดูดตะกอนทำความสะอาด, ชุดแปรงขัดสระ, น้ำยาทดสอบสภาพน้ำ, คลอรีน-โซดาแอช-กรดเกลือ, รูปปั้นน้ำพุ น้ำตก, Slider,ที่นอนลม,โต๊ะ เก้าอี้ ร่มสระ, ชูชีพ
ตะแกรงระบายน้ำล้นรอบขอบสระว่ายน้ำ
Swimming Pool Overflow Drainage Grating ตะแกรงระบายน้ำล้นรอบขอบสระว่ายน้ำ
รูปแบบอื่นๆของการประยุกต์ใช้งานตะแกรงพลาสติค
Other type of Plastic Grating Application
แผ่นตะแกรงพลาสติคของบริษัทแชนคอน เป็นตะแกรงที่ถูกออกแบบอย่างพิถีพิถัน ให้มีประสิทธิภาพของการระบายน้ำสูงสุดแต่มีขนาดร่องเล็กสุด เพื่อสามารถนำมาเป็นฐานรองก้อนกรวด หินขนาดเล็ก ใช้เป็นฐานรองการจัดแต่งสวนได้อย่างกลมกลืนกับธรรมชาติ มีเพียงหนึ่งเดียว มีสิทธิบัตรรับรองเฉพาะไม่ซ้ำกับใครในโลกนี้ แข็งแรง ทนทาน เหมาะสำหรับระบบตะแกรงระบายน้ำ ระบบทางเดิน แผ่นพื้นยกระดับ
ตะแกรงน้ำล้นรอบขอบสระว่ายน้ำ Swimming Overflow Grating
ตะแกรงพลาสติก PVC/PP/PE มี 2 ขนาดมาตรฐาน 25x100cm. และ 30x100cm. น้ำหนักเบา รับแรงได้ดีสำหรับให้คนเดินผ่าน ถ้าโดนแดดหรือสารเคมีบ่อยๆ อาจมีปัญหากรอบแตกได้ ราคาถูกกว่าเหล็ก เหมาะสำหรับใช้ในที่ร่ม งานจัดสวน ทางเดินบ่อปลาคาร์ฟ คอนโดมิเนียม หมู่บ้านจัดสรร รอบโรงงาน
ตะแกรงน้ำล้นรอบขอบสระว่ายน้ำ Swimming Overflow Grating
ใช้ได้ทั้งสระว่ายน้ำ งานจัดสวน ทางเดินบ่อปลาคาร์ฟ คอนโดมิเนียม หมู่บ้านจัดสรร รอบโรงงาน เหมาะใช้ในที่ร่ม ให้คนเดินผ่าน มี 2 ขนาด มาตรฐาน 25x100cm. และ 30x100cm. นํ้าหนักเบา ไม่เป็นสนิม ราคาถูกกว่า แต่รับแรงได้เพียงคนเดินผ่าน ถ้าโดนแดดหรือสารเคมีบ่อยๆ จะมีปัญหากรอบแตกได้


การออกแบบแผ่นพื้นโรงงาน ทำพื้นยกระดับทางเดิน โดยใช้ตะแกรงพลาสติก PVC/PP/PE
ตะแกรงระบายน้ำล้นรอบขอบสระว่ายน้ำ
การประยุกต์ใช้ตะแกรงพลาสติคทำแผ่นพื้นทางเดินในโรงงานอุตสาหกรรมที่ไม่มีสารเคมีไม่โดนแดด ทำให้ดีกว่าเหล็กตรงที่ไม่เป็นสนิม น้ำหนักเบา บำรุงรักษาสะดวก
Swimming Pool Overflow Grating ตะแกรงระบายน้ำล้นรอบขอบสระว่ายน้ำ


พอลิโพรไพลีน (Polypropylene : PP)
พอลิโพรไพลีน มีลักษณะขาวขุ่น ทึบแสงกว่าพอลิเอทิลีน มีความหนาแน่นในช่วง๐.๘๙๐ – ๐.๙๐๕ ด้วยเหตุนี้จึงสามารถลอยน้ำได้เช่นเดียวกันกับพอลิเอทิลีน ลักษณะอื่น ๆ คล้ายกับพอลิเอทิลีน คุณสมบัติทั่วไป
– มีผิวแข็ง ทนทานต่อการขีดข่วนคงตัวไม่เสียรูปง่าย
– สามารถทำเป็นบานพับในตัว มีความทนทานมาก
– เป็นฉนวนไฟฟ้าที่ดีมาก แม้ที่อุณหภูมิสูง
– ทนทานต่อสารเคมีส่วนมาก แต่สารเคมีบางชนิดอาจทำให้พองตัว หรืออ่อนนิ่มได้
– มีความเหนียวที่อุณหภูมิตั้งแต่ ๑๐๕ องศาฟาเรนไฮต์ไปจนถึง ๑๕ องศาฟาเรนไฮต์ (๔๐ องศาเซลเซียส ถึง -๑๐ องศาเซลเซียส) แต่ที่ ๐ องศาฟาเรนไฮต์ จะเปราะ
– มีความต้านทานการซึมผ่านของไอน้ำและก๊าซได้ดี
– สามารถทนอุณหภูมิสูงที่ใช้ในการฆ่าเชื้อ (Sterilization : ๑๐๐ C) ได้
– ผสมสีได้ง่ายทั้งลักษณะโปร่งแสงและทึบแสง
Swimming Pool Overflow Grating
ตะแกรงระบายน้ำล้นรอบขอบสระว่ายน้ำ
Swimming Pool Overflow Grating
แผ่นปูพื้นสำเร็จรูปพลาสติก ราคาถูกกว่าเหล็กและกลาสไฟเบอร์(FRP) เหมาะสำหรับโรงงานอุตสาหกรรมทุกประเภท ฝาระบายน้ำ ปูพื้นทางเดิน โรงเรือนในฟาร์มปศุสัตว์ น้ำหนักเบา ไม่เก็บกลิ่น ประหยัดเวลาในการติดตั้ง ติดตั้งแล้วสามารถเคลื่อนย้ายไปติดตั้งที่อื่นได้


FRP-Steel-Plastic-PPABS Swimming Overflow GRATING / Composite FibreGlass Casting Ductile Iron MANHOLE COVER / Saddle Clip Clamp Lock Fastenal/ EggCrate / Tree Guard /Stair Tread Nosing : ตะแกรงไฟเบอร์กล๊าสพลาสติกระบายน้ำล้นรอบขอบสระว่ายน้ำ เกรตติ้งเหล็กชุบสังกะสีทนสนิม ตะแกรงดักเศษอาหารขยะฝังในคันหินคสล. ฝาทึบปิดบ่อครอบท่อพักไฟเบอร์กล๊าสเหล็กหล่อเหนียว แผ่นปูพื้นทางเดินยกระดับ

Home Page of Chancon-GratingThai | >> หน้าแรก บริษัทแชนคอน – บริษัทเกรตติ้งไทย
Contact & Information
    A. Contact us : ติดต่อสั่งซื้อ แผนที่รับสินค้า ขอคำแนะนำเพิ่มเติม
    B. Price-Quotation : ราคาสินค้า ขอใบเสนอราคา-Discount
    C. Projects Reference : ตัวอย่างลูกค้า การประยุกต์ใช้ วิธีการเลือกซื้อ
    D. คุณสมบัติ ที่มา ความหมายของไฟเบอร์กล๊าสเสริมแรง FiberGlass Vinyl Resin Food Grade FRP
    E. Grating Services : การสั่งผลิต ติดตั้ง ออกแบบ ผลทดสอบการรับแรง-สารเคมี
    F. Dealer Sales Wanted : ขอเป็นตัวแทนจำหน่าย รับสมัครพนักงานขาย

Gully Grating ตะแกรง
    1. Plastic PolyPropylene Grating ตะแกรงทางเดินระบายน้ำ พลาสติกชนิดเหนียวแข็งแรงพิเศษ PP
    2. Galvanised Steel Grating ตะแกรงเหล็กแผ่นเชื่อมสำเร็จรูปชุบกันสนิม สำหรับรางระบายน้ำ ทางเดิน
    3. FRP FiberGlass Mould Grating ตะแกรงระบายน้ำไฟเบอร์กล๊าส แผ่นปูพื้นทางเดินในโรงงาน
    4. ABS Swimming Overflow Drainage Grating แผ่นตะแกรงระบายน้ำล้นรอบขอบสระว่ายน้ำ เอบีเอส พีวีซี
    5. Drive HighWay Drain Grating ตะแกรงดักขยะฝุ่นผงคันหินใบไม้ด้านข้างริมฟุตบาท (Leaf Trapper Side)
    6. Tree Guard Grating Paver Frame Cover กรอบตะแกรงปกป้องรอบโคนต้นไม้ มีทั้งแบบตัวต่อและสำเร็จรูป

Manhole Cover ฝาบ่อ
    7. FRP Manhole Cover ฝาปิดบ่อพัก ฝาท่อไฟเบอร์กล๊าสผสมเรซิ่น (ไม่เป็นสนิม รับแรงสูง ทดแทนแสตนเลส)
    8. Ductile Cast Iron Manhole Cover (Round/Square) ฝาปิดท่อ ฝาบ่อพักเหล็กหล่อเหนียวระบบบำบัดน้ำ
    9. FRP Diamond Top Cover (Special Cut) ฝาปิดบ่อครอบท่อพักไฟเบอร์กล๊าสชนิดสั่งตัดตามขนาดได้ทันที

Related Products
  10. Egg Crate Ceiling Screen แผงระแนงบังตาหน้ากากตะแกรงกั้นช่องแสงบังไฟ กรองลมระบายอากาศ
  11. Ceiling Trellis Shade Grilles ฉากแผ่นฝ้าเพดานผนังม่าน รั้วราวแผงกั้นพาร์ทิชั่น กันสาดระแนงบังตา
  12. PegBoard Display Tools Hooks Shelves แผ่นกระดานเพ็กบอร์ดเจาะรูติดผนังแขวนเก็บอุปกรณ์เครื่องมือช่าง
  13. FRP Stair Tread Nosing Step Cover Protector แผ่นปิดจมูกขอบมุมคิ้วแผงครอบบันไดกันลื่นไฟเบอร์กล๊าส
  14. HDG Steel Grating clip lock clamp fastener คลิปล็อคยึดจับแผงตะแกรง แสตนเลส/เหล็กชุบซิงค์ทนสนิม
  15. FormWork Ties System: TieRod/ThreadBar เหล็กรับแรงทนดึงสูง WingNut WaterStopper

English (Burmese)

 

ABS Spa Swimming Overflow Drainage Gully Gutter Grating ABS Spa Swimming Overflow Drainage Gully Gutter Grating manufacturer and distributor of Great Rating drainage grate blocks. Cover the grill plate spillway edge pool ABS, PVC.
Overflow drain grating around the pool.** Designed to be used with garden soaking in water does not rust, has anti-fungal chemicals. And UV protective cocoon A cap rail around the fountain. A small hole can be cobbled stone top. For good drainageSeller-4-best’s the ABS Overflow hole Yüzme GRATING sieve overflow drain around the pool size can be used to form a well-rounded. Sieve Sieve overflow edge of the pool or around the pool. Made from ABS plastic with 2 standard width 25cm. And 30 cm. There are two quality grades for use lightweight, noncorrosive used for lighting up around the pool to keep the water flowing out of the pool. Drain into water filtration systems are simple : 1) rack, ABS plastic, specially designed for strength and use it for many conditions. Used for paving slabs leverage. Slab pavement on the carp pond. Grill lid drainage gutters around the house, apartments, schools, factories, stadiums around the pool 2) used for landscaping immersed in water does not rust, has put anti-fungal. And UV protective cocoon A cap rail around the fountain. A small hole can be cobbled stone top. For good drainage, 3) the size of the Overflow Grating widths ranging from 25cm and 30cm can be used as a frame rail or a rectangular pool shaped curve (Free Form Gutter), 4) are standard colors. White (White Cream Color),. There are two connecting rod and second grade for use. Both durable and extra-thick version of the budget. Swimming Pool Overflow Drainage Grating

 

 

Swimming Overflow Drainage Transversal Grating Cover grating sieve to drain the pool. Overflow grating around the pool.
Sieve Sieve overflow edge of the pool or around the pool. Plastic ABS (Acrylonitrile Butadiene Styrene) Transversal Grating stabilised against UV rays is different from conventional plastics. With the strength, toughness, good impact resistance. And are not glossy ivory stripes with 2 full size, width 25cm. And 30 cm. There are two quality grades for use lightweight, does not rust, but has been minimal. If the sun is up The issue has split the frame Cheapest price Suitable for use indoors Around the pool Where there is not a car running through a beautiful, durable, for installation at the edge of the pool to keep the water flowing out of the pool. Can be drained into the sewer system to enter the water easily. Can be used as a frame rail or a rectangular pool shaped curve (free form gutter) can also be used instead of steel grating. Sieve overflow around the edge of the pool.  SwimmingOverflowGrating
To drain around the house paved farm animal floor corridor footpath without limitation • Chancon Channel Grating made of special, high density polyethylene and treated for resistance to ultraviolet light, Chancon Channel Grating is suitable for use even in the hardest climates. This. unique material is designed to withstand the effects of any pool chemicals available today – season after season. There are two connecting rod and second grade for use. Both durable and extra-thick version of the budget.

 

Sieve overflow around the edge of the pool.  SwimmingOverflowGrating

 

ABS1: Grating Overflow hole: the H = 22.5mm, the Type: Standard (46 pieces / m, plastic thickness 12.5mm. The standard version, the couple used to have a circular shape). Sieve overflow around the edge of the pool.  SwimmingOverflowGrating

ABS2: Grating Overflow hole: the H = 22.5mm, the Type: Standard (46 pieces / m, plastic thickness 12.5mm. The standard version, the couple used to have a circular shape). Sieve overflow around the edge of the pool.  SwimmingOverflowGrating

ABS3: Grating Overflow hole: the H = 24.5mm, the Heavy a Load (38 pieces / m, plastic thick 15mm. Thick version, a dual core with an image circle). Sieve overflow around the edge of the pool.  SwimmingOverflowGrating

ABS4: Grating Overflow hole: the H = 24.5mm, the Heavy a Load (38 pieces / m, plastic thick 15mm. Thick version, a dual core with an image circle). Sieve overflow edge pool Swimming Overflow Grating.

 

Specification of Swimming pool overflow grating grid overflow drain around the edge of the pool.
Grating for linear gutters manufactured in high quality, rigid PVC. Characteristics of the grating with elements parallel to the edge of the pool: that is robust, solid and pleasant to walk on, which efficiently collects the overflow water at the edge of the pool and provides maximum safety and hygiene. Profile run Roll-up swimming pool grating with grating bars running at right angles to the pool edge Material High quality, extremely hard-wearing and fully recyclable plastic, with UV absorber., Entirely corrosion-free and resistant to chlorine, sea water and spa water., No need for any metal parts; surface enclosed on all sides to provide maximum hygiene. the grating guarantee a high weight load capacity and mechanical resistance.   1. anti UV additive: prevents plastic from yellowing caused by sunlight;   2. anti shock additive: guarantees greater impact resistance;   3. rot-proof: resistant to the micro organisms and bacteria responsible for moulds;   4. free of Cadmium and Lead;   5. complies with RoHS and REACH standards, with eco-compatible formulas;   6. Manufactured in Green PVC.   7. Certified to be anti-slip in compliance with DIN 51097 standards.

Instructions on how to create a pool ABS Spa Swimming Overflow Drainage Gully Gutter Grating manufacturer and distributor of Great Rating drainage grate blocks made of tough, durable ABS light does not corrode easily cracked frame. Drain water into the filtration system to the beauty of the pond. And can also be used. Fearing the Japanese steel seamlessly. Drainage around the pond, the other has a single core. And the ideal partner for the pool and the pool circle. A white and cream To create a pool for health and happiness for themselves and their families. Should have an understanding of some pool. To get a swimming pool and pool complete. Because the general If there is no understanding in a way. May be tricked, or concealing information To make decisions with Cheap He proposed that a filter, pump, equipment. What are the standards for swimming or not. Let’s see the details of the pool that are kind, type, system, pool, filtration, swimming pool, water pumps, swimming pool, Furnishings / Machine tools needed anything. 1. pool common share and 1.1 blocks as a swimming pool, the material is easy to manufacture and installation of walls, such as sheet metal, fiber glass, etc., making it cheaper. Has a limited use. Parts have to change the 1.2 pool concrete pool using standard construction engineering. It has cost more than permanent in high use. Long lifetime 2. pool and pool house (private pool. Swimming clubs in general) have a variety of sizes and styles. The type of standard competition pool. The need to establish rules and standards 3. pool was divided into two systems, namely 3.1 system by using Box Skimmer Skimmer. The point of overflow water, dirt on the surface, the 3.2 system overflow [Overflow System] a pool overflow taking up dirt on the surface of the surrounding mouth wash the tank and circulated through a filtration system back to a 4. . equipment pools [Swimming pool equipment] required for installation in the pool include Maindrain [sieve bottom of the pool], nozzle clean the floor or wall, swimming, head tube for sucking sludge [vacuum Fitting], box. overflow [skimmer] or Overflowing gutter grill [Overflow Grating], ladders, pool [Ladder], underwater lights [100/300 watt Underwater Light], nozzle sets or kits for do spa 5. Essential Appliances / Furnishings / DVD players / recorders and set suction emptying, cleaning, brush polishing pond, water testing, water, chlorine – soda ash – hydrochloric acid, statue, fountain, Slider, air mattresses, tables, chairs, indoor pool. Lifeboat The swimming pool gratings are the flexible tiles available in variety of colors, sizes and styles. These are manufactured using injection molding process and provide maximum weather resistance. The unique design of the gratings allows easy installation and determination of length. The gratings are easy. to clean and maintain and are UV protected for longer service life. These can easily bend over the corners and offer anti-slip finish. The assortment is avai. lable in various color choices as per the pool requirements. These minimize the overflow of water from a swimming pool.Overflow drain grating around the pool. Swimming Pool Overflow Drainage Grating  Overflow drain grating around the pool.

Other forms of application grid plastic Other type of Plastic Grating Application.
Slice of plastic Shannon Airport. The grid was designed. The efficiency of the drainage, but the maximum size of the smallest groove. To be taken as the base gravel, small stones used as base for the dressing in harmony with nature. With a single A patented unique niche in the world for robustness grid system, drainage system, pavement slabs leverage. Sieve overflow edge pool Swimming Overflow Grating. Mesh plastic PVC / PP / PE with 2 full size 25x100cm. And 30x100cm. Lighter load better for people to walk through. If the sun or chemicals frequently. There may have been framed Cheaper than steel Suitable for use indoors and gardening aisle Koi Pond Condominium housing surrounding Sieve overflow edge pool Swimming Overflow Grating. both pools and garden ponds, koi walkway around the plant for condominium housing in the shade. Walking through the courtyard with 2 25x100cm. And 30x100cm. Light weight, non-corrosive cheaper, but have only been walking through. If the sun or chemicals frequently. The issue has split the frameDesigned slab plant Flooring elevated walkway The PP plastic grid Overflow drain grating around the pool. application grid plastic sheet flooring, walkways industrial chemicals sun. Making better steel that does not rust, light weight, convenient maintenance.Swimming Pool Overflow Grating overflow drain grating around the pool.
Copolymer of propylene (Polypropylene: PP)  copolymer of propylene look opaque. Opaque than polyethylene. A density in the range 0.890 to 0.905, thus can float such as polyethylene other characteristics similar to polyethylene. The common features – a hard surface resists scratches, deformation is not constant – it can be a hinge. Very durable – a very good electrical insulator. Even at high temperatures – the most resistant to chemicals. However, some chemicals can cause swelling. Or soft it – toughness at temperatures ranging from 105 degrees Fahrenheit to 15 degrees Fahrenheit (40 degrees Celsius to -10 degrees Celsius), but at 0 degrees Fahrenheit is fragile – resistance to permeation of water vapor and gas well. – can withstand high temperatures used for sterilization. (Sterilization:
Swimming Pool Overflow Grating  Overflow drain grating around the pool. Swimming Pool Overflow Grating Paving slabs made of plastic Cheaper steel and glass fiber (FRP) for all types of industrial flooring and wall drainage pathway. Sheds light on the ranch does not retain odors, saving time in the installation. Install and can be moved to install another
, Drainage Specialist Swimming Pool And Wellness Area the The of Anti Transgrate the PP overflow A Grating Is Our Swimming Pool Grating Solution That Provides maximum’s Comfort To The Feet And Excellent Durability. Contact Us Our overflow A Grating Is molded In Thailand From. impact modified thermoplastic material which makes our swimming pool grating super strong and durable. They are designed to be easy to install and flexible to meet a variety of different swimming pool specifications. High quality PVC, resistant to chemical products, sound absorbent, insulating, comfortable. and decorative;

 

GFRP-Steel’s-Plastic type-PPABS Yüzme Overflow hole Welded Steel’s Bar is GRATING / Composite is FIBERGLASS: Casting, Ductile for Iron Manhole COVER is scum pond drapes closed pipe cap pipe water drainage prefabricated pipe cap man hole grating / Anchoring the Devices The Attached the Saddle Fixing the Table Clip. Clamp Lock Fastenal Fastener Bar Steel grating / curbed drainage grating Scupper / Stair Tread Nosing / perforated pegboard Hook Shelves Racking Storage Tools dIY Kit: grating fiber glass, plastic overflow drain around the edge of the pool. Grating rust resistant galvanized steel. Sieve trap debris, garbage buried in concrete curbs. Solid cover cap off the well pipe Fiber Glass ductile cast iron. Floor Mat walkway. Hardware hooks hanging hook pin boards Winnipeg Board perforated steel wall hung storage tools.

Home Page of Chancon-GratingThai | >> Home Company chat Lincoln – grating Thailand Company Contact Contact the Information &     A. All Contact Contact us Identification: Contact. Maps Products Further guidance     B. Price-Quotation: Price Quotation Cheap airline     C. All the Reference of Projects: Customers. adapt How to buy     D. features the meaning of Glass Fiber Reinforced Vinyl Resin Resin of Food the Grade the FRP Fiberglass     E. The Services, Grating: To design, manufacture, install and test the strength – chemical     F. Dealer Sales Wanted: ask. dealership Recruitment Sales

Gully Grating grating     1. Plastic PolyPropylene Grating grating tract drainage. Thick plastic reinforced the PP     2. Grating Galvanized Steel’s finished steel grating plate connecting plated steel. Conduit for water passage     3. FRP FiberGlass Mould Grating drainage grating fiber glass. Floor Mat pathway in plants     4. ABS Swimming Overflow Drainage Grating Slice spillway edge pool ABS, PVC     5. Drive HighWay Drain Grating mesh traps dirt, garbage, leaves curb side along the sidewalk. (Side, Trapper, to Leaf)     6. Guard, tree, grating, Paver the cover the frame frame grille protects the base of the tree. With both built and finished.
Manhole Cover cap wells     7. FRP Manhole Cover lid cover manholes, pipes, fiber glass composite resin (noncorrosive alternative high strength stainless steel)     8. Cast Ready for Iron, Ductile Manhole Cover (Round Contact / Square This) cap. cover manholes ductile cast iron water treatment system     9. FRP Diamond Top cover (Special cut ) cap the well pipe cover fiber glass to cut the size of the fly. Products, Girls Related   10. This Egg Crate, Ceiling panel strip covering a Screen mask grating separates the light box cover fire. Ventilation air filter   11. Ceiling Trellis Shade Grilles scene Ceiling curtain wall. Fences around the bulkhead partition. Awnings, blinds slat   12. PegBoard Display Tools Hooks Shelves plank boards Winnipeg hole wall hanging storage tool   13. FRP Stair Tread Nosing Step Cover Protector Cover nose edge trim cover panel slip ladder fiber glass   14. HDG. Steel grating clip lock clamp fastener locking clip grip panel grid. Stainless steel / steel zinc plated, rust resistant,   15. FormWork Ties System: TieRod / ThreadBar . Resistant high tensile strength steel WingNut WaterStopper.
# Grating steel grating fiber glass, plastic sewer overflow around the edge of the pool finished, # cover manholes cast iron sewer cover. Floor Mat walkway, # FRP-FIBERGLASS STEEL Plastic GRATING, # Ductile-Cast-Iron MANHOLE COVER, #Swimming Overflow Drainage Gully Gutter Grating, #Anchoring Devices attached Saddle Fixing Clip Clamp Lock Fastenal Fastener Bar Steel Grating, # character. equipment locking clip secures the sieve plate, #Curbed Drainage grating Scupper, # sieve trap leaves garbage on the sidewalk beside the curb side, #Egg Crate, # strip panel screen mask blocks, #FRP Stair Tread Nosing Step cover Protector #FRP Anti-Slip. gritted plate Sheeting # cover the nose and corner trim cover panel stairs. # Sheet flooring surface slip fiber glass, #Perforated Pegboard Hook Shelves Racking Storage Tools DIY Kit, # plank boards Peggy steel panels perforated wall hook hanger hook wire legs.Grating Manhole Specialist’s premium | grating steel grating fiber glass, plastic overflow drain around the pool ready. FRP-FIBERGLASS STEEL Plastic GRATING | cover manholes cast iron sewer cover. Floor Mat walkway. Ductile-Cast-Iron MANHOLE COVER | Swimming Overflow Drainage Gully Gutter Grating | optional locking clip secures the sieve plate Anchoring Devices attached Saddle Fixing Clip Clamp Lock Fastenal Fastener Bar Steel Grating | sieve trap waste leaves the curb side along the sidewalk Curbed Drainage Grating. Scupper | Egg Crate panel blinds slat grille separates the mask blocks the light shade lights decorate the aquarium | cover your nose over the edge trim cover panel stairs. Floor Mat, non-slip surface fiber glass FRP Stair Tread Nosing Step Cover Protector:  .

Khmer (Burmese)

 

ABS ស្ប៉ាហែលទឹកណលូ Gully ប្រឡាយសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅ ABS ស្ប៉ាហែលទឹកណលូ Gully ប្រឡាយសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅ ក្រុមហ៊ុនផលិតនិងការចែកចាយនៃការបង្ហូរទឹកការផ្តល់ចំណាត់ថ្នាក់មហាសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅប្លុក។ គ្របដណ្តប់ចានដុត ABS អាងគែមទំនប់បង្ហៀរ, PVC ។
បង្ហូរលើសចំណុះ grating នៅជុំវិញអាងទឹក។** បានរចនាឡើងដើម្បីត្រូវបានប្រើជាមួយការត្រាំសួននៅក្នុងទឹកមិន rust មានសារធាតុគីមីប្រឆាំងផ្សិត។ និងការការពារកាំរស្មី UV cocoon ផ្លូវរថភ្លើងមួយនៅជុំវិញប្រភព CAP បាននេះ។ ការរន្ធតូចមួយអាចត្រូវបាន cobbled កំពូលថ្ម។ ចំពោះការបង្ហូរទឹកល្អអ្នកលក់ 4 ដែលល្អបំផុតត្រូវបានគេ ដែលបាន ABS Overflow Yüzmeសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅរន្ធបង្ហូរលើសចំណុះ Sieve បាននៅជុំវិញទំហំអាងទឹកអាចត្រូវបានប្រើដើម្បីបង្កើតផងដែរដែលមានរាងមូល។ គែម Sieve បានលើសចំណុះនៃអាង Sieve ដែលនៅជុំវិញអាងទឹកឬ។ ធ្វើពីប្លាស្ទិចរបស់ ABS ជាមួយ 2 25cm ទទឹងស្ដង់ដារ។ ហើយ 30 សង់ទីម៉ែត្រ។ វាមានពីរថ្នាក់ដែលមានគុណភាពសម្រាប់ការប្រើប្រាស់ទំងន់ស្រាល noncorrosive ប្រើសម្រាប់បំភ្លឺឡើងនៅជុំវិញអាងទឹកដើម្បីរក្សាទឹកដែលហូរចេញពីអាងហែលទឹកនេះ។ បង្ហូរចូលទៅក្នុងប្រព័ន្ធចម្រោះទឹកគឺមានលក្ខណៈសាមញ្ញ : 1) rack, ប្លាស្ទិច ABS, បានរចនាឡើងជាពិសេសសម្រាប់កម្លាំងនិងប្រើវាសម្រាប់លក្ខខណ្ឌជាច្រើន។ ប្រើសម្រាប់ការត្រួសត្រាយការ slabs អានុភាព។ កំរាល slab លើផ្ទៃបឹងត្រី។ ដុតកាត់ទទឹងទលូបង្ហូរទឹកគំរបនៅជុំវិញផ្ទះ, ផ្ទះល្វែង, សាលារៀនរោងចក្រកីឡដ្ឋាននៅជុំវិញអាងទឹក 2) ត្រូវបានប្រើសម្រាប់ទេសភាព immersed នៅក្នុងទឹកមិនច្រេះបានដាក់ប្រឆាំងផ្សិត។ និងការការពារកាំរស្មី UV cocoon ផ្លូវរថភ្លើងមួយនៅជុំវិញប្រភព CAP បាននេះ។ ការរន្ធតូចមួយអាចត្រូវបាន cobbled កំពូលថ្ម។ សម្រាប់បង្ហូរទឹកល្អ, 3) ទំហំនៃទទឹងសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅដែលបានរាប់ចាប់ពី 25cm លើសចំណុះនិង 30CM អាចត្រូវបានប្រើជាផ្លូវរថភ្លើងស៊ុមមួយឬខ្សែកោងអាងចតុកោណរាង (ដោយឥតគិតថ្លៃសំណុំបែបបទប្រឡាយ), 4) គឺមានពណ៍ស្តង់ដា។ ស (ស Cream Color) ដែលជាលើកទីពីរនិងបានជួយណែនាំផងតភ្ជាប់លើកទីពីរសម្រាប់ការប្រើថ្នាក់ទី។ ទាំងការប្រើប្រាស់បានយូរនិងការបន្ថែមកំណែក្រាស់នៃថវិកា-នេះ។ អាងហែលទឹកសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅលូលើសចំណុះ

 

 

ហែលទឹក Overflow គម្របលូពាក់ព័ន្ធសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅ grating Sieve បានដើម្បីបង្ហូរអាងទឹក។ លើសចំណុះ grating នៅជុំវិញអាងទឹក។
គែម Sieve បានលើសចំណុះនៃអាង Sieve ដែលនៅជុំវិញអាងទឹកឬ។ ABS ប្លាស្ទិច (Acrylonitrile Butadiene Styrene) ពាក់ព័ន្ធសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅ ស្ថិរភាពប្រឆាំងនឹងកាំរស្មីកាំរស្មី UV គឺខុសគ្នាពីបាស្ទិធម្មតា។ ជាមួយកម្លាំងរបឹង, ធន់ទ្រាំនឹងផលប៉ះពាល់ល្អ។ និងមិនឆ្នូតភ្លុករលោងដោយមាន 2 ទំហំពេញ, ទទឹង 25cm ។ និង 30 សង់ទីម៉ែត្រ។ វាមានថ្នាក់ពីរសម្រាប់ការប្រើមានគុណភាពមានទម្ងន់ស្រាល, មិនច្រែះទេតែបានតិចតួចបំផុត។ បើព្រះអាទិត្យគឺមានរហូត បញ្ហានេះបានបំបែកស៊ុម តម្លៃថោកបំផុត សមស្របសម្រាប់ការប្រើក្នុងផ្ទះ នៅជុំវិញអាងទឹក ដែលជាកន្លែងដែលមិនមានរថយន្តដែលកំពុងរត់តាមរយៈស្រស់ស្អាត, ប្រើប្រាស់បានយូរសម្រាប់ការដំឡើងនៅគែមនៃអាងនេះដើម្បីរក្សាទឹកដែលហូរចេញពីអាងហែលទឹក។ អាចត្រូវបានបញ្ចេញទៅក្នុងប្រព័ន្ធលូដើម្បីចូលទឹកយ៉ាងងាយស្រួល។ អាចត្រូវបានប្រើជាផ្លូវរថភ្លើងស៊ុមមួយឬខ្សែកោងដែលមានរាងចតុកោណអាង (លូទឹកស្អុយទម្រង់បែបបទឥតគិតថ្លៃ) អាចត្រូវបានប្រើជំនួសដែកសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅ។ ដើម្បីបង្ហូរនៅជុំវិញផ្ទះបានត្រួសត្រាសត្វកសិដ្ឋានផ្លូវច្រករបៀងជាន់ដោយគ្មានដែនកំណត់  លើសចំណុះនៅជុំវិញគែមនៃ Sieve បានអាងទឹកនេះ។  SwimmingOverflowGrating
• Chancon ឆានែលសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅដែលបានធ្វើការពិសេស, ប៉ូលីដង់ស៊ីតេខ្ពស់និងព្យាបាលសម្រាប់ភាពធន់ទ្រាំទៅនឹងពន្លឺ ultraviolet, Chancon ឆានែលសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅជាការសមរម្យសម្រាប់ការប្រើប្រាស់សូម្បីតែនៅក្នុងអាកាសធាតុលំបាកបំផុត។ នេះ។ សម្ភារៈតែមួយគត់ត្រូវបានរចនាឡើងដើម្បីទប់ទល់នឹងផលប៉ះពាល់នៃការណាមួយពូលសារធាតុគីមីដែលអាចរកបាននៅថ្ងៃនេះ – រដូវកាលបន្ទាប់ពីរដូវកាល Chancon ឆានែលសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅត្រូវបានផ្គត់ផ្គង់ក្នុង 25mm ក្រាស់ដូចជាស្តង់ដាមួយសម្រាប់ឬកម្លាំងល្អបំផុតនិងយូរអង្វែង។ ។ •មុខងារផ្ទៃប្រឆាំងនឹងគ្រូពេទ្យប្រហែលជាផ្ទៃពិសេសទិន្នផលលំនាំមុខងារធានាជាមួយនិងរូបរាងរួសរាយរាក់ទាក់ ,. ខណៈដែលនៅសល់មានភាពងាយស្រួលដើម្បីសម្អាត។ •ផ្ដល់ជាសមាសភាគបុគ្គលណាដែលគ្រាន់តែឃ្លីបនេះបាននៅជាមួយគ្នាបានសម្រាប់មួយរបស់យ៉ាងរហ័សនិងប្រអប់ដំឡើងមានភាពងាយស្រួល។ ប្រព័ន្ធនេះផងដែរអនុញ្ញាតឱ្យចូលដំណើរការបន្ទាន់ដើម្បីឆានែលសម្រាប់អធិការកិច្ចប្រសិនបើបានទាមទារ។ •ការដែលអាចរកបាននៅក្នុងជម្រើសនៃ 2 ទទឹង (250mm / 300mm) និង 2 ។ រចនាប័ទ្ម (សម្រាប់ ត្រង់ឬកោងទម្រង់) ដែលជា Chancon ជួរស្តង់ដានៃការឆានែល Grating ផ្តល់ជូន លើសចំណុះ Sieve បាន – លូនៅជុំវិញអាងទឹក / ណ៍អាងហែលទឹកស្តង់ដារួមបញ្ចូលទាំងការដឹងគុណលើសចំណុះក្រែម (Cream Color) ដែលជាលើកទីពីរនិងបានជួយណែនាំផងតភ្ជាប់ថ្នាក់ទីពីរ។ ដែលមានគុណភាពសម្រាប់ការប្រើប្រាស់ ទាំងការប្រើប្រាស់បានយូរនិងការបន្ថែមកំណែក្រាស់នៃថវិកា-នេះ។លើសចំណុះនៅជុំវិញគែមនៃ Sieve បានអាងទឹកនេះ។  SwimmingOverflowGrating

 

ABS1: Grating រន្ធណ: ក្រុមហ៊ុន H = 22.5mm, ប្រភេទ: ស្តង់ដា (។ 46 បំណែក / ម៉ែត្រ 12.5mm កម្រាស់ប្លាស្ទិចកំណែស្ដង់ដារ, ប្តីប្រពន្ធនេះត្រូវបានគេប្រើដើម្បីឱ្យមានរាងជារង្វង់) ។ លើសចំណុះនៅជុំវិញគែមនៃ Sieve បានអាងទឹកនេះ។  SwimmingOverflowGrating

ABS2: Grating រន្ធណ: ក្រុមហ៊ុន H = 22.5mm, ប្រភេទ: ស្តង់ដា (។ 46 បំណែក / ម៉ែត្រ 12.5mm កម្រាស់ប្លាស្ទិចកំណែស្ដង់ដារ, ប្តីប្រពន្ធនេះត្រូវបានគេប្រើដើម្បីឱ្យមានរាងជារង្វង់) ។ លើសចំណុះនៅជុំវិញគែមនៃ Sieve បានអាងទឹកនេះ។  SwimmingOverflowGrating

ABS3: Grating រន្ធណ: ក្រុមហ៊ុន H = 24.5mm, ធន់ធ្ងន់ផ្ទុក (38 បំណែក / m,, 15mm ក្រាស់ប្លាស្ទិចកំណែក្រាស់ដែលជាស្នូលពីរជាមួយរង្វង់រូបភាព។ ) ។ លើសចំណុះនៅជុំវិញគែមនៃ Sieve បានអាងទឹកនេះ។  SwimmingOverflowGrating

ABS4: Grating រន្ធណ: ក្រុមហ៊ុន H = 24.5mm, ធន់ធ្ងន់ផ្ទុក (38 បំណែក / m,, 15mm ក្រាស់ប្លាស្ទិចកំណែក្រាស់ដែលជាស្នូលពីរជាមួយរង្វង់រូបភាព។ ) ។ អាងហែលទឹក Sieve ដែលលើសចំណុះគែម Overflow សូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅ។

 

ការបញ្ជាក់នៃការលើសចំណុះអាងហែលទឹកក្រឡាចត្រង្គសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅលើសចំណុះនៅជុំវិញគែមបង្ហូរនៃអាងនេះ។
Grating សម្រាប់កាត់ទទឹងទលីនេអ៊ែរផលិតនៅដែលមានគុណភាពខ្ពស់ PVC រឹង។ លក្ខណៈនៃការដឹងគុណនោះជាមួយធាតុស្របទៅនឹងគែមស្រះនោះគឺរឹងមាំ, រឹងមាំនិងរីករាយក្នុងការដើរនៅលើដែលមានប្រសិទ្ធិភាពប្រមូលទឹកលើសចំណុះនៅគែមនៃអាងនេះនិងផ្តល់នូវសុវត្ថិភាពអតិបរមានិងអនាម័យ។ ប្រវត្តិអាងហែលទឹករត់វិលឡើង grating មានរបារសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅដែលកំពុងរត់នៅមុំខាងស្តាំទៅដែលមានគុណភាពខ្ពស់គែមអាងសម្ភារៈ, ខ្លាំងណាស់រឹងពាក់និងប្លាស្ទិចអេតចាយយ៉ាងពេញលេញជាមួយនឹងការស្រូបយកកាំរស្មី UV ។ , ទាំងស្រុងច្រេះដោយឥតគិតថ្លៃនិងការធន់ទ្រាំទៅនឹងក្លរីន, ទឹកសមុទ្រនិងស្ប៉ា ទឹកមិនចាំបាច់សម្រាប់ផ្នែកលោហៈធាតុណាមួយ។ ផ្ទៃរុំព័ទ្ធនៅលើភាគីទាំងអស់ដើម្បីផ្តល់នូវអនាម័យអតិបរមា។ ធានាសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅដែលបានផ្ទុកសមត្ថភាពទម្ងន់ខ្ពស់និងការតស៊ូមេកានិច។   1. បន្ថែមប្រឆាំងនឹងកាំរស្មី UV: ការពារប្លាស្ទិចពីពន្លឺព្រះអាទិត្យដែលបង្កឡើងដោយលឿង!   2. បន្ថែមប្រឆាំងនឹងការឆក់: ធានាការតស៊ូផលប៉ះពាល់ខ្លាំង;   3. បុកភស្តុតាង: ធន់ទ្រាំទៅនឹងសារពាង្គកាយខ្នាតតូចនិងបាក់តេរីទទួលខុសត្រូវចំពោះផ្សិត;   4. ដោយឥតគិត Cadmium និងនាំមុខ;   5. គោរពតាមស្ដង់ដារនិងឈានដល់ RoHS ដោយមានរូបមន្តអេកូឆបគ្នា;   6. ផលិតនៅបៃតង PVC ។   7. បញ្ជាក់ដើម្បីជាការប្រឆាំងនឹងការប័ណ្ណក្នុងការអនុលោមតាមស្តង់ដារឌិន 51097 ។

ការណែនាំអំពីរបៀបដើម្បីបង្កើតរោងចក្រផលិត ABS អាងហែលទឹកស្ប៉ាលូ Gully ប្រឡាយ Overflow សូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅនិងការចែកចាយនៃការបង្ហូរទឹកការផ្តល់ចំណាត់ថ្នាក់មហាសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅប្លុក ធ្វើពីការលំបាក, ពន្លឺរបស់ ABS ប្រើប្រាស់បានយូរមិនអន្តរាយស៊ុមបង្ក្រាបយ៉ាងងាយស្រួល។ បង្ហូរទឹកចូលទៅក្នុងប្រព័ន្ធកំរងដើម្បីភាពស្រស់ស្អាតនៃស្រះទឹកនេះ។ ហើយអាចត្រូវបានប្រើ។ ការភ័យខ្លាចដែកថែបជប៉ុនបានយ៉ាងរលូនល្អ។ ការបង្ហូរទឹកជុំវិញស្រះទឹក, ផ្សេងទៀតដែលមានស្នូលតែមួយ។ និងជាដៃគូល្អសម្រាប់អាងទឹកនិងរង្វង់អាងទឹក។ មួយសនិង Cream ដើម្បីបង្កើតអាងហែលទឹកសម្រាប់សុខភាពនិងសុភមង្គលសម្រាប់ខ្លួនគេនិងគ្រួសាររបស់ពួកគេ។ គួរតែមានការយល់ដឹងនៃអាងទឹកមួយចំនួន។ ដើម្បីទទួលបានអាងហែលទឹកមួយនិងអាងពេញលេញ។ ដោយសារតែទូទៅ ប្រសិនបើមានការយល់ដឹងនៅក្នុងវិធីមួយទេ។ អាចត្រូវបានប្រើល្បិចដាក់ឬលាក់បាំងព ដើម្បីធ្វើការសម្រេចចិត្តជាមួយនឹងការមានតំលៃថោក លោកបានស្នើថាតម្រងដែលបានបូមឧបករណ៍។ តើអ្វីទៅជាស្ដង់ដារសម្រាប់ការហែលទឹកឬមិនមាន។ សូមមើលសេចក្ដីលម្អិតនៃអាងដែលមានប្រភេទ, ប្រភេទ, ប្រព័ន្ធ, អាងហែលទឹក, ការកំរង, អាងហែលទឹក, ម៉ាស៊ីនបូមទឹក, អាងហែលទឹក, អ្វីជាឧបករណ៍សង្ហារិម / ម៉ាស៊ីនត្រូវការជាចាំបាច់នោះ។ 1. អាងចំណែករួមនិង 1.1 ប្លុកដែលជាអាងហែលទឹកមួយ, សម្ភារៈគឺងាយស្រួលក្នុងការផលិតនិងការដំឡើងនៃជញ្ជាំងដូចជាដែកសន្លឹក, កញ្ចក់ជាតិសរសៃ, ល, ធ្វើឱ្យវាមានតម្លៃថោក។ មានការប្រើមានកំណត់មួយ។ ផ្នែកមានការផ្លាស់ប្តូរ អាង 1,2 អាងវិស្វកម្មសំណង់បេតុងប្រើប្រាស់ស្តង់ដារ។ វាបានចំណាយប្រាក់ច្រើនជាងអចិន្រ្តៃយ៍ក្នុងការប្រើប្រាស់ខ្ពស់។ ឡុងជីវិត 2. អាងនិងផ្ទះអាង (អាងហែលទឹកឯកជន, ការទូទៅក្លិប) ទំហំនិងទម្រង់។ ប្រភេទនៃអាងប្រកួតប្រជែងស្តង់ដារ។ តម្រូវការក្នុងការបង្កើតច្បាប់និងបទដ្ឋាន 3. អាងហែលទឹកត្រូវបានបែងចែកចូលទៅក្នុងប្រព័ន្ធពីរគឺ 3.1 ប្រព័ន្ធដោយប្រើប្រអប់ skimmer skimmer ។ ចំណុចនៃទឹកលើសចំណុះ, ភាពកខ្វក់នៅលើផ្ទៃ, ការ លើសចំណុះ 3,2 ប្រព័ន្ធ [ប្រព័ន្ធ Overflow] លើសចំណុះអាងទឹកមួយយកធូលីដីនៅលើផ្ទៃនៃមាត់ជុំវិញនោះលាងធុងនិងការផ្សព្វផ្សាយតាមរយៈប្រព័ន្ធកំរងមួយត្រឡប់ទៅ 4 ។ ។ អាងឧបករណ៍ [ឧបករណ៍អាងហែលទឹក] ដែលបានទាមទារសម្រាប់ការដំឡើងនៅក្នុងអាងទឹក រួមមាន Maindrain [បាត Sieve បាននៃអាងនេះ] ក្បាលសម្អាតឥដ្ឋឬជញ្ជាំង, ការហែលទឹក, បំពង់ក្បាលសម្រាប់ជញ្ជក់ភក់ខាប់ [ខ្វះចន្លោះសម] ប្រអប់។ លើសចំណុះ [ការ skimmer] ឬ ពោរពេញទៅដុតលូទឹកស្អុយ [Overflow សូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅ], ជណ្តើរ, អាង [ជណ្តើ], ភ្លើងក្រោមទឹក [100/300 វ៉ាត់ក្រោមពន្លឺ] សំណុំក្បាលឬឧបករណ៍សម្រាប់ការធ្វើស្ប៉ា 5. សេវាកម្មសំខាន់ចាំបាច់ / សង្ហារិម / ។ កីឡាករឌីវីឌី / ម៉ាស៊ីនថតនិងសំណុំទទេបឺត, សម្អត, ជក់កែលម្អស្រះទឹក, ការធ្វើតេស្តទឹក, ទឹក, ក្លរីន – សូដាផេះ – ទឹកអាស៊ីត hydrochloric, រូបសំណាក, ប្រភព, គ្រាប់រំកិល, ពូកខ្យល់, តុ, កៅអី, មួយអាងក្នុងផ្ទះ, ទូកមួយ បង្ហូរលើសចំណុះ grating នៅជុំវិញអាងទឹក។ អាងហែលទឹកសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅលូលើសចំណុះ  បង្ហូរលើសចំណុះ grating នៅជុំវិញអាងទឹក។
នេះសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅអាងហែលទឹកមានភាពបត់បែនបាន។ ក្បឿងដែលមាននៅក្នុងពពួកនៃណ៍ទំហំ និងរចនាប័ទ្ម។ ទាំងនេះត្រូវបានផលិតឡើងដោយប្រើប្រាស់ដំណើរការផ្សិតចាក់បញ្ចូលនិងផ្តល់ម៉ែត្រ។ ធន់ទ្រាំនឹងអាកាសធាតុ aximum ។ នេះជាការរចនាតែមួយគត់នៃ សូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅដែលបានអនុញ្ញាតឱ្យការដំឡើងមានភាពងាយស្រួលនិងការប្តេជ្ញាចិត្តនៃប្រវែង។ សូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅនេះគឺងាយស្រួលក្នុងការសមាតនិងរក្សានិងមានកាំរស្មី UV ការពារសម្រាប់ជីវិតសេវាយូរជាងនេះ។ ទាំងនេះអាចធ្វើបានយ៉ាងងាយស្រួលពត់លើជ្រុងនិងផ្តល់ជូននូវការបញ្ចប់ការប្រឆាំងប័ណ្ណនេះ។ ។ ការចាត់ថ្នាក់គឺអាចរកបាននៅក្នុងជម្រើសប៍ននានា តាមតម្រូវការអាងទឹកនេះ។ ទាំងនេះបានកាត់បន្ថយការលើសចំណុះនៃទឹកពីអាងហែលទឹកមួយ។ ទាំងនេះត្រូវបានប្រឌិតឡើងដោយការប្រើប្លាស្ទិចថ្នាក់ទីខ្ពស់ឬដែកអ៊ីណុកជាមួយនឹងការរចនាដែលអនុញ្ញាតឱ្យកំពប់ជាការងាយស្រួលក្នុងការចូលទៅក្នុងទឹកបង្ហូរដែលត្រូវបានតភ្ជាប់ទៅមួយ។ ប្រព័ន្ធលូបង្ហូរទឹកនៃអាង។ លក្ខណៈពិសេស បញ្ជាក់ពីការរចនានិងគុណភាពប្រឆាំងរអិលនិងមានផាសុខភាពខ្លាំងណាស់អន្តរជាតិ។ ដែលអាចរកបាននៅក្នុងការណ៍ផ្សេងគ្នាកាំរស្មី UV បានចាត់ទុកថាបានធ្វើឡើងនៅសហវត្ថុធាតុ polymer ។ ដែលអាចរកបាននៅក្នុងទំហំនិងពណ៍ផ្សេងគ្នា។ នេះជាការរចនាចាក់ molded ផ្តល់ឱ្យវាបញ្ចប់ការល្អឥតខ្ចោះ។ មានភាពងាយស្រួល។ ។ ដើម្បីដំឡើងនិងងាយស្រួលក្នុងការសមាតទាំងនេះ អាចត្រូវបានប្រើទាំងនៅក្នុងកោងនិងត្រង់កម្ពស់ overflow, ទទឹងនិងប្រវែង: ជាមួយតម្រូវការនៃម៉ាស៊ីនភ្ញៀវជំពូកនេះ។ emical និងភាពធន់ទ្រាំ corrosion សមស្របសម្រាប់ប្រព័ន្ធលើសចំណុះ នៃអាងហែលទឹកនិងស្ប៉ាយើងជាក្រុមហ៊ុនផលិតឈានមុខគេនៃការដែកអ៊ីណុកអាងហែលទឹកសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅនៅក្នុងប្រទេសឥណ្ឌា។ ទាំងនេះត្រូវបានប្រើដើម្បីគ្របដណ្តប់ឆានែលលើសចំណុះនៅជុំវិញអាងហែលទឹកនេះ។ យើងផ្តល់ជូននូវការហែលទឹកសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅនៅក្នុងអាងទឹកទំហំផ្សេងហែលទឹករបស់យើង។ សូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅអាងហែលទឹកត្រូវបានប្រើដើម្បីគ្របដណ្តប់លើសចំណុះដែលបាន ឆានែល (បង្ហូរ) បានស្ថាបនាឡើងជុំវិញអាងហែលទឹកនិងធានាថាការហែលទឹកនេះមិនបានធ្លាក់ចុះនៅក្នុងឆានែលណខណៈពេលដែលចូលទៅក្នុងអាងហែលទឹក។ នេះសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅអាងទឹកមានគម្លាតគ្រប់គ្រាន់នៅក្នុងរវាងពួកគេដើម្បីធានាឱ្យបានថាលើសចំណុះអាង។ ទឹកចូលបង្ហូរលើសចំណុះនោះទេប៉ុន្តែថែមទាំងធានាឱ្យបាន ថាជើងរបស់អ្នកមិនទទួលបាននៅខាងក្នុងវា។ សូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅអាងហែលទឹករបស់យើងត្រូវបានបង្កើតឡើងពីការចាក់ថាំ molded ប្លាស្ទិច។ កាតព្វកិច្ចធ្ងន់និងមានភាពរឹងមាំគ្រប់គ្រាន់ដើម្បីទទួលទម្ងន់នៃមនុស្សជាច្រើនរចនាប្រឆាំងរអិលនិងមានផាសុខភាពខ្លាំងណាស់។ អាចរកបាននៅក្នុងការណ៍ផ្សេងគ្នានៃកាំរស្មី UV បានចាត់ទុកថាធ្វើឡើង សហវត្ថុធាតុ polymer ។ ដែលអាចរកបាននៅក្នុងទំហំនិងពណ៍ផ្សេងគ្នា។ នេះជាការរចនាចាក់ molded ផ្តល់ឱ្យវាល្អឥតខ្ចោះមួយ។ ។ ។ ការបញ្ចប់ការដំឡើងមានភាពងាយស្រួលនិងការសំអាតសម ទាំងពីរលូត្រង់និងកោងកម្ពស់, ទទឹងនិងប្រវែង: ជាមួយតម្រូវការនៃម៉ាស៊ីនភ្ញៀវគីមីហើយច្រែះសមស្របធន់ទ្រាំសម្រាប់ប្រព័ន្ធលើសចំណុះនៃអាងហែលទឹកនិងស្ប៉ា។ទម្រង់ផ្សេងទៀតនៃប្លាស្ទិចក្រឡាចត្រង្គកម្មវិធី ប្រភេទផ្សេងទៀតនៃកម្មវិធីសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅប្លាស្ទិច។
ចំណែកនៃព្រលានយន្តហោះនាង Shannon ប្លាស្ទិច។ ក្រឡាចត្រង្គនេះត្រូវបានរចនាឡើង។ ប្រសិទ្ធភាពនៃការបង្ហូរទឹកនោះទេប៉ុន្តែទំហំអតិបរមានៃចង្អូរតូចជាងគេបំផុត។ ដើម្បីត្រូវបានយកជាក្រួសមូលដ្ឋានដុំថ្មតូចត្រូវបានគេប្រើជាមូលដ្ឋានសម្រាប់ការស្លៀកពាក់ក្នុងភាពសុខដុមជាមួយធម្មជាតិ។ ជាមួយនឹងការតែមួយ ការពិសេសតែមួយគត់នៅលើពិភពលោកសម្រាប់ប៉ាតង់ប្រព័ន្ធក្រឡាចត្រង្គភាពមាំមួន, ប្រព័ន្ធលូ, អានុភាពការ slabs ចិញ្ចើមផ្លូវ។ អាងហែលទឹក Sieve ដែលលើសចំណុះគែម Overflow សូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅ។ ស្រមុង PVC ប្លាស្ទិច / PP / PE នៅជាមួយនឹង 2 25x100cm ទំហំពេញលេញ។ ហើយ 30x100cm ។ ផ្ទុកស្រាលជាងមុនល្អប្រសើរជាងមុនសម្រាប់មនុស្សដើរតាមរយៈការ។ បើព្រះអាទិត្យឬសារធាតុគីមីជាញឹកញាប់។ វាអាចត្រូវបានរៀបចំឡើង មានតម្លៃថោកជាងដែកថែប សមស្របសម្រាប់ការប្រើប្រាស់ផ្ទះនិងលំនៅដ្ឋានដែលមានច្រកដើរថែសួនខុនដូនៅជុំវិញស្រះទឹក Koi អាងហែលទឹក Sieve ដែលលើសចំណុះគែម Overflow សូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅ។ ទាំងពីរអាងនិងស្រះសួន, ផ្លូវដើរ koi នៅជុំវិញរោងចក្រសម្រាប់ការសាងសង់លំនៅដ្ឋានខុនដូនៅក្នុងម្លប់នេះ។ ដើរតាមរយៈទីធ្លាដោយមាន 2 25x100cm ។ ហើយ 30x100cm ។ ទំងន់ស្រាល, ច្រែះមានតម្លៃថោកនោះទេប៉ុន្តែត្រូវបានគេតែមួយគត់ដែលបានដើរតាមរយៈ។ បើព្រះអាទិត្យឬសារធាតុគីមីជាញឹកញាប់។ បញ្ហានេះបានបំបែកស៊ុម រោងចក្រ slab បានរចនាឡើង កម្រាលផ្លូវដើរកើនឡើង ប្លាស្ទិច PP, ក្រឡាចត្រង្គ បង្ហូរលើសចំណុះ grating នៅជុំវិញអាងទឹក។ ក្រឡាចត្រង្គកម្មវិធីកម្រាលសន្លឹកប្លាស្ទិច, walkways សារធាតុគីមីឧស្សាហកម្មព្រះអាទិត្យ។ ការធ្វើឱ្យល្អប្រសើរជាងមុនដែលផលិតដែកថែមិន rust, ទំងន់ស្រាល, ការថែរក្សាងាយស្រួល។អាងហែលទឹកបង្ហូរលើសចំណុះលើសចំណុះសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅនៅជុំវិញអាងទឹក។
Copolymer នៃ propylene (Polypropylene: PP)  copolymer នៃ propylene មើលទៅស្រអាប់។ ស្រអាប់ជាងការប៉ូលី។ ដង់ស៊ីតេក្នុងជួរ 0,890 ទៅ 0,905 នេះ, ដូច្នេះអាចអណ្តែតដូចជាប៉ូលីស្រដៀងទៅនឹងលក្ខណៈផ្សេងទៀតជ័រ។ នេះជាលក្ខណៈពិសេសទូទៅ – ផ្ទៃរឹងប្រឆាំងនឹងការកោស, ខូចទ្រង់ទ្រាយគឺមិនថេរ – វាអាចជា hinge មួយ។ ប្រើប្រាស់បានយូរខ្លាំងណាស់ – អ៊ីសូឡង់អគ្គិសនីល្អណាស់។ សូម្បីតែនៅសីតុណ្ហភាពខ្ពស់ – ភាគច្រើនមានភាពធន់ទ្រាំទៅនឹងសារធាតុគីមី។ ទោះជាយ៉ាងណា, សារធាតុគីមីមួយចំនួនអាចបណ្តាលឱ្យហើម។ ឬទន់វា – របឹងនៅសីតុណ្ហភាពចាប់ពី 105 អង្សាសេទៅ 15 អង្សាហ្វារិនហៃ (40 អង្សាសេទៅ -10 អង្សាសេ), ប៉ុន្តែនៅ 0 អង្សាហ្វារិនហៃមានភាពផុយស្រួយ – ភាពធន់ទ្រាំទៅនឹងបញ្ជ្រាបចំហាយទឹកនិងឧស្ម័នផងដែរ។ – អាចទប់ទល់នឹងសីតុណ្ហភាពខ្ពស់ដែលបានប្រើសម្រាប់ការក្រៀវ។ (ការក្រៀវ: 100) C មាន – ការរួមបញ្ចូលគ្នាទាំងពីររូបរាង color និងល្អក់ស្រអាប់។សូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅលើសចំណុះអាងហែលទឹក  បង្ហូរលើសចំណុះ grating នៅជុំវិញអាងទឹក។ សូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅលើសចំណុះអាងហែលទឹក ត្រួសត្រាយធ្វើពីប្លាស្ទិចការ slabs ដែកថែបមានតម្លៃថោកជាងនិងជាតិសរសៃកញ្ចក់ (FRP) សម្រាប់គ្រប់ប្រភេទនៃកម្រាលឧស្សាហកម្មនិងផ្លូវលូបង្ហូរទឹកជញ្ជាំង។ ស្រក់ពន្លឺនៅលើចិញ្ចឹមសត្វមិនរក្សាក្លិនសន្សំពេលវេលានៅក្នុងការដំឡើង។ ដំឡើងនិងអាចត្រូវបានផ្លាស់ប្តូរទៅដំឡើងមួយផ្សេងទៀត
, លូជំនាញអាងហែលទឹកនិងសុខភាពតំបន់ នេះប្រឆាំង Transgrate ការលើសចំណុះភ្នំពេញមួយសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅតើដំណោះស្រាយអាងហែលទឹកសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅរបស់យើងដែលផ្តល់នូវការលួងលោមចិត្តជាអតិបរមារបស់ដើម្បីជើងនិងប្រើប្រាស់បានយូរល្អ។ ទំនាក់ទំនងយើងខ្ញុំលើសចំណុះរបស់យើងសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅត្រូវបាន molded ក្នុងប្រទេសថៃពី។ ផលប៉ះពាល់ដែលបានកែប្រែសម្ភារៈ thermoplastic ដែលធ្វើឱ្យការហែលទឹករបស់យើង អាង grating ខ្លាំងទំនើបនិងប្រើប្រាស់បានយូរ។ ពួកគេត្រូវបានរចនាឡើងឱ្យមានភាពងាយស្រួលក្នុងការដំឡើងនិងអាចបត់បែនបានដើម្បីបំពេញតាមភាពខុសគ្នានៃលក្ខណៈពិសេសអាងហែលទឹកផ្សេងគ្នា។ ដែលមានគុណភាពខ្ពស់ PVC, ធន់ទ្រាំទៅនឹងផលិតផលគីមីសំឡេងស្រូបយក, ការពារ, មានផាសុខភាព។ និងការតុបតែង; ធន់ទ្រាំទៅនឹងកាំរស្មីកាំរស្មី UV, វាអាចត្រូវបានប្រើនិងផ្ទះទាំងពីរញេ; ការដំឡើងរហ័សនិងសាមញ្ញជាមួយនឹងតម្រូវការសម្រាប់បុគ្គលិកឯកទេសទេជាការងាយស្រួលក្នុងការយកចាប់តាំងពីគ្មានស្អិតត្រូវបានទាមទារ; សមរម្យសម្រាប់កន្លែងបោះជំរុំ, ឈុតពាណិជ្ជកម្ម, រថយន្ត, ដំណាក់កាលពិព័រណ៍ពាណិជ្ជកម្ម។ ឈរ,-ក្លិបខ្នាតតូច, មជ្ឈមណ្ឌលថែទាំកុមារ , គិនុប្ឋ។ រីសាលារៀនអាងហែលទឹកកន្លែងហាត់ប្រាណបន្ទប់សំលៀកបំពាក់, យានដ្ឋានទៅ, បន្ទប់ធ្វើការ, attic, ផ្លូវដើរ, ទូកហើយសិក្ខាសាលាចម្ងាយ។ អ្នកប្រើទម្រង់អាងហែលទឹក, ប្រភេទសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅត្រូវបានសាងសង់ដើម្បីអាចបំបាត់ជាងលើសចំណុះមួយឆានែលដោយខ្លួនឯងការគាំទ្រ។ ដូច្នេះគ្មានការគាំទ្របន្ថែមទៀតត្រូវបានទាមទារ។ ទទឹងទម្រង់នេះអាចត្រូវបានប្ដូរតាមបំណងនៅក្នុង ជួរ, កំណែស្ដង់ដារគែមដែលអាចប្រើបាន: ជ្រុងមុំ obtuse, មុំខាងស្តាំឬដំណោះស្រាយគែមផ្សេងទៀតសម្រាប់ជ្រុងឆ្នួត 90 ដែលមានធាតុដែកថែបភ្ជាប់សំយោគឬអ៊ីណុកត្រូវបានគេប្រើវត្ថុធាតុដើមសម្រាប់អាងហែលទឹក FSR ASM ទម្រង់។ ។ សូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅមិនមានសម្ភារគ្រោះថ្នាក់ណាមួយដែល បង្ហួតសារធាតុពុលណាមួយឬផ្សែងជាតិពុលជាងពេលវេលា។ ទម្រង់នេះគឺឥតគិតថ្លៃពី formaldehyde, អាបស្តូ HCH, PCB, PCP និង CFC បាន។ បន្ថែមពីនេះទៀតពួកគេគឺជាឥតគិតថ្លៃពីកាតមីញ៉ូមនាំនិងមិនមាន monomers ណាមួយ ,. biocides ឬ plasticisers ។ សម្ភារៈមូលដ្ឋានត្រូវ បានអនុញ្ញាតសម្រាប់ទំនាក់ទំនងម្ហូបអាហារ។ សូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅអាងហែលទឹក ASM ទម្រង់ត្រូវបានគេធ្វើតេស្តសម្រាប់សុវត្ថិភាពប័ណ្ណជាមួយនឹងវិញ្ញាបនបត្រការធ្វើតេស្តនេះបើយោងតាមលោកឌិន 51097 Vāli។ B មានក្រុមដែលចុះកាលបរិច្ឆេទសេចក្ដីយោងទៅទឹកអាស៊ីត។ សាកល្បងដោយ “Fliesenleger-Vereinigung វីរុស EV” នៅលើ 22.10.2014 នេះធានាចម្ងាយរវាងទម្រង់តែមួយ។ នេះជីវិតវែងនិងប្រតិបត្តិការលក្ខណៈពិសេសយ៉ាងខ្លាំងនៃការអនាម័យអាងហែលទឹក FSR ដឹងគុណត្រូវបានធានាដោយ។ បានបិទជិតដោយឥតគិតថ្លៃពី porous, មុខងារផ្ទៃរលោង។ សហប្រជាជាតិYüzmeអាងហែលទឹកនេះមានសុវត្ថិភាព, អនាម័យនិងការដោះស្រាយយូរសម្រាប់ការហែលទឹកលេងកំសាន្តនិងកម្មវិធីបណ្ដាញទឹកនៃឈរសម្រាប់សុវត្ថិភាពបំផុតនិងអនាម័យតាមស្តង់ដារទ្រព្យសកម្ម។ នេះសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅអាងហែលទឹក, តើមានភាពងាយស្រួលកម្មវិធីជំនួយខាងជើងនិងផ្តល់ជូននូវពេញលេញការលួងលោមចិត្ត។ លើសចំណុះមួយ, សូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅ។ គឺសមរម្យសម្រាប់ការប្រើប្រាស់នៅក្នុងទាំងពីរសាធារណៈនិង អាងហែលទឹកឯកជនហើយប្រមូលទឹកហៀរហូរដោយចៃដន្យទាំងអស់គ្នាយ៉ាងខ្លាំងមានប្រសិទ្ធិភាព។ ពួកគេអាចរត់កាត់កែងឬស្របទៅនឹងគែមនៃអាងនេះនិងអាចត្រូវបានប្រែប្រួលទៅជារូបរាងនៃអាងសំណុំបែបបទដែលបានដោយឥតគិតថ្លៃ, whirlpool ឬអាងចតុកោណណាមួយ។ ។ អ្វីដែលអ្នកបានជ្រើសកំណែ, អាងហែលទឹក សហប្រជាជាតិឈរសម្រាប់សុវត្ថិភាពអនាម័យនិងយូរអង្វែង។ គ្រប់ប្រភេទសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅមានត្រាវិញ្ញាបនប័ត្រទម្រង់សុវត្ថិភាពនិងប័ណ្ណ ,. មិនមែនជា និងធានាការបញ្ចប់អនាម័យទាំងស្រុង។ ជ្រើស អាងហែលទឹករបស់អ្នកសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅនៅពេលនេះពីភាពខុសគ្នាជាច្រើន។

បាររន្ធ GFRP-Steel’s-ប្លាស្ទិចប្រភេទ PPABS Yüzmeណផ្សារដែកដែកគឺសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅ / សមាសភាពជាការសមលីកេវ: ចាក់, ductile សម្រាប់ជាតិដែក manholes ក្របគឺរនាំងចេញស្រះទឹកធ្វើបានបិទបំពង់បំពង់មួកបង្ហូរទឹកទឹកមួកបំពង់ prefabricated បុរសរន្ធសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅ / ទម្រឧបករណ៍ភ្ជាប់កែបជួសជុលឈុតតារាង។ មានការគៀបចាក់សោរឹរឹរបារដែកសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅ / ទប់ស្កាត់ការបង្ហូរទឹក grating Scupper / ជណ្ដើរ Tread ច្រមុះ / ធ្លាយដាក់ Hook pegboard កញ្ចប់ឧបករណ៍ផ្ទុកស្ដុក DIY: grating កញ្ចក់ជាតិសរសៃបង្ហូរលើសចំណុះប្លាស្ទិចជុំវិញគែមនៃអាងនេះ។ សូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅច្រែះដែកភាពធន់ទ្រាំ។ កំទេចកំទីអន្ទាក់ Sieve បានកប់ក្នុងការទប់ស្កាត់តម្លៃសំរាមបេតុង។ គម្របបិទ CAP បានយ៉ាងល្អរឹងមាំបំពង់ ductile ជាតិសរសៃកញ្ចក់បោះដែក។ ជាន់ផ្លូវដើរម៉ាត់។ ទំពក់ផ្នែករឹងព្យួរទំពក់ក្រុមប្រឹក្សាម្ជុលក្រុមប្រឹក្សាភិបាល Winnipeg ជញ្ជាំងដែកថែបមានឧបករណ៍ផ្ទុក perforated ព្យួរ។

ទំព័រដើមទំព័រនៃ Chancon-GratingThai | >> ក្រុមហ៊ុនទំព័រដើមជជែកលីនខុន – grating ក្រុមហ៊ុនថៃ ទំនាក់ទំនងទំនាក់ទំនងពនិង     កទាំងអស់ទំនាក់ទំនងយើងកំណត់អត្តសញ្ញាណ: ទំនាក់ទំនង។ ផលិតផលផែនទី ការណែនាំបន្ថែមទៀត     ខតំលៃសម្រង់: សម្រង់តម្លៃក្រុមហ៊ុនអាកាសចរណ៍ដែលមានតំលៃថោក     គទាំងអស់នៃគម្រោងយោង: អតិថិជន។ ការកម្មវិធី តើធ្វើដូចម្តេចដើម្បីទិញ     ឃលក្ខណៈពិសេសអត្ថន័យនៃជាតិសរសៃកញ្ចក់ជ័រជ័រប្លាស្ទិចបំពេញបន្ថែមអាហារថ្នាក់ទីនេះនៃការ FRP បានសំឡីកែវ     អ៊ីសេវាកម្ម, សូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅ: ដើម្បីរចនាផលិត, ដំឡើងនិងសាកល្បងកម្លាំង – គីមី     លក់អេហ្វចែកបៀចង់បាន: សួរ។ ក្រុមហ៊ុនលក់ទ្បា ការលក់ការជ្រើសរើសបុគ្គលិក

 

 

 

Gully សូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅ grating     1. ប្លាស្ទិច polypropylene សូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅការបង្ហូរទឹកបំពង់ grating ។ ប្លាស្ទិចក្រាស់បំពេញបន្ថែមភ្នំពេញ     ដែកថែបដែកបញ្ចប់ចានសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅរបស់ 2. Grating ស័ដែកថែប plated តភ្ជាប់។ បំពង់សម្រាប់ការអនុម័តទឹក     3. FRP ផ្សិតសំឡីកែវកញ្ចក់ Grating លូបង្ហូរទឹក grating ជាតិសរសៃ។ ជាន់ផ្លូវម៉ាត់នៅក្នុងរុក្ខជាតិ     4. ABS ហែលទឹកណលូសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅ Slice គែមទំនប់បង្ហៀររបស់ ABS អាង, PVC     5. ដ្រាយផ្លូវហាយវ៉េបង្ហូរសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅភាពកខ្វក់អន្ទាក់សំណាញ់, សំរាម, ទុកចិញ្ចើមផ្លូវនៅតាមចិញ្ចើមផ្លូវនោះ។ (ប៉ះពាល់ជំនួញឈើដើម្បីស្លឹក)     6. ឆ្មាំ, ដើមឈើ, សូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅ, គ្របដណ្តប់សំណាញ់ paver ស៊ុមស៊ុមការពារមូលដ្ឋានរបស់មែកធាងនេះ។ ជាមួយទាំងពីរបានសាងសង់និងបានបញ្ចប់។
អណ្តូង CAP បាន manholes គម្រប     7 FRP manholes គ្របដណ្តប់គំរបគ្រប manholes, បំពង់ជ័រសមាសធាតុកញ្ចក់ជាតិសរសៃ (noncorrosive កម្លាំងខ្ពស់ដែកអ៊ីណុកជំនួស)     8. Cast ត្រៀមខ្លួនរួចរាល់ហើយសម្រាប់ដែក, ductile manholes គម្របមួក (ជុំទំនាក់ទំនង / ការេនេះ) ។ manholes គម្រប ductile បោះប្រព័ន្ធទឹកស្អាតដែក     9 គ្របដណ្តប់ FRP ពេជ្រកំពូល (កាត់ពិសេស ) ទប់ស្កាត់បានយ៉ាងល្អបំពង់កញ្ចក់គ្របដណ្តប់ទៅដោយជាតិសរសៃដើម្បីកាត់បន្ថយទំហំនៃការហោះហើរនេះ។ ផលិតផល, ក្មេងស្រីដែលពាក់ព័ន្ធ   10 កេសស៊ុតនេះ, បន្ទះពិតានគ្របដណ្តប់មួយសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅរបាំងអេក្រង់បំបែកភ្លើងគម្របប្រអប់ពន្លឺ។ តម្រងខ្យល់ខ្យល់   11. ពិដានកន្លែងកើតហេតុដុតស្រមោល trellis ជញ្ជាំងវាំងននពិដាន។ របងជុំវិញភាគថាស bulkhead នេះ។ awnings, blinds ក្នុងកំឡុង slats   12 PegBoard បង្ហាញឧបករណ៍បន្ទះក្ដារ hooks ដាក់ជញ្ជាំងរន្ធឧបករណ៍ផ្ទុក Winnipeg ព្យួរ   13 FRP ជណ្ដើរ Tread ច្រមុះជំហានទីគម្របការពារគម្របបន្ទះគ្របដណ្តប់ច្រមុះគែមការតុបតែងប័ណ្ណកញ្ចក់ជាតិសរសៃជណ្តើរ   14 HDG ។ ដែកថែបសោឈុតក្រឡាចត្រង្គបន្ទះក្តាប់ឈុតចាក់សោរឹមានការគៀបសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅ។ ស័ង្កសីដែកអ៊ីណុក / ដែកថែប plated, ច្រែះធន់ទ្រាំ,   15 FormWork ប្រព័ន្ធទំនាក់ទំនង: TieRod / មមាញឹក ។ ដែកថែកម្លាំង tensile ខ្ពស់ធន់ទ្រាំ WingNut WaterStopper ។
# Grating ដែកថែប grating កញ្ចក់អុបទិកលើសចំណុះលូប្លាស្ទិចជុំវិញគែមនៃអាងនេះបញ្ចប់ manholes # គម្របលូគម្របបោះដែក។ ផ្លូវដើរជាន់ម៉ាត់, # FRP-STEEL ប្លាស្ទិចសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅសំឡីកែវ, # ductile-ខាដែក manholes ក្រប, #Swimming ណលូ Gully ប្រឡាយសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅ, #Anchoring ឧបករណ៍ដែលបានភ្ជាប់រាងឈុតជួសជុលចាក់សោរឹរឹមានការគៀរបារដែកសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅ, # តួអក្សរ។ ឧបករណ៍ឈុតចាក់សោទប់ចាន Sieve បាន #Curbed លូ grating Scupper, អន្ទាក់ # Sieve បានទុកសំរាមនៅលើចិញ្ចើមផ្លូវក្បែរចិញ្ចើមផ្លូវនោះ crates #Egg, # បន្ទះអេក្រង់បន្ទះប្លុករបាំង, #FRP ជណ្ដើរ Tread ច្រមុះគម្របជំហានការពារ #FRP គ្រូពេទ្យប្រហែលជាប្រឆាំង។ gritted សន្លឹកចាន # គ្របដណ្តប់ច្រមុះនិង Trim ជ្រុងជណ្តើរបន្ទះគ្របដណ្តប់។ # កម្រាលកញ្ចក់សន្លឹកប័ណ្ណផ្ទៃសរសៃ #Perforated Pegboard ដាក់ស្ដុកផ្ទុកកញ្ចប់ Hook ឧបករណ៍ DIY ការ, បន្ទះដែកថែបរបស់ក្រុមប្រឹក្សា # ចំណុច Peggy បាន perforated ជញ្ជាំង hanger ទំពក់ខ្សែទំពក់ជើង។

#Grating manholes អ្នកជំនាញឯកទេសគម្រប GFRP ដែក Gully Scupper សមាសភាពសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅដុតច្រកផ្លូវ , លូ Trench បំពង់លូប្រឡាយចូរទម្លាក់ ductile ដែក manholes ក្រឡាចត្រង្គគ្របដណ្តប់អាងចាប់, ការចូលដំណើរការជាន់ទីផ្លូវថ្មើរជើងកើនឡើងក្រាល, សូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅបារចាក់សោម៉ោនក្រោមកែបឃ្លីបរឹយុថ្ការឹមានការគៀตัวล็อคเหล็กยึด แผงตะแกรง Formworks, ផ្សារភ្ជាប់ទៅជួយណែនាំមមាញឹក WaterStopper Anchorage WingNut, ฝาท่อระบายน้ำเหล็กหล่อเหนียว, ฝาท่อไฟเบอร์ผสมเรซิ่น, ฝาเปิดปิดถังแมนโฮลแฮ นโฮล , ฝาปิดครอบท่อบ่อพักกรองเกรอะ, ฝาปิดท่อ ระบายน้ำเสียน้ำดี, แผ่นปูร่องน้ำฝาปิดท่อทรงกลม – สี่เหลี่ยม, ฝาปิดคอนกรีตปูนซีเมน ์เสริมเหล็ก, ฝาปิดงานระบบบำบัดรวบรวมน้ำเสีย ทิ้งชนิดสั่งตัดได้ทันที ; เกรตติ้ง, เกรทติ้ง, ฝาตะแกรงเหล็กแผ่นเชื่อมสำเร็จรูป, กรอบตะแกรงปกป้องรอบโคนต้นไม้, แผ่นปิดจมูกขอบมุมคิ้วแผงครอบ บันไดกันลื่น ដាក់ហូធ្លាយ Pegboard ស្ដុកផ្ទុកកញ្ចប់ឧបករណ៍ DIY ការแผ่นกระดานเพ็กบอร์ดติดผนังกำแพง แขวนเก็บอุปกรณ์เครื่องมือช่าง, # อุปกรณ์จัดเก็บเครื่องมือชั้นวางเหล็ก Pegboard ទំពក់ฮุกตะขอลวดขาแขวนที่เกี่ยว สินค้าสิ่งของ , # โรงงานผลิตจำหน่าย Pegboard กระดานบอร์ดแผ่นอลูมิเนียมเหล็ก ไม ้เจาะรูยึดติดผนังตกแต่งบ้าน ห้องครัวโรงงานสไตล์ ឧស្សាហកម្ម # แผ่นกระดานไม้เหล็กแผ่นพับขึ้นรูป เจาะรูสำหรับแขวนสินค้าเครื่องใช้ติดผนัง Rack ឧបករណ៍អ្នកកាន់រឹងក្រុមប្រឹក្សាភិបាលទប់ស្កាត់ការបង្ហូរទឹកសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅ Scupper ตะแกรงดักขยะใบไม้ในคันหินด้าน ข้าง ริมฟุตบาท, អាង Trench scupper លូបង្ហូរទឹកម្ខាងផ្លូវអេក្រង់ធូលី grating ផ្លូវធំផ្លូវចរាចរណ៍សូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅ trapper ស្លឹកចរាចរណ៍លូបង្ហូរទឹក scupper មានសុវត្ថិភាពនៅតាមបណ្តោយម្ខាងនៃផ្លូវ, ទប់ស្កាត់ព្យុះដៃសមុទ្រសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅនិងប្រអប់បង្ហូរฝายตะแกรงหวีดักแยกเศษขยะลอย ใส่ช่องระบายน้ำตรงขอบ ฟุตบาทดักฝุ่นผงตะกอนขยะเศษอาหาร ใบไม้กระดาษคันหินกล่องช่องตะแกรงรับ น้ำคสล ។ แบบเต็มครึ่งท่อนหัวมนเท เปอร์รางยูด้านข้างริมฟุตบาท , สเปคตามมาตรฐานของเทศบาลกรม โยธาธิการและผังเมืองกรมทางหลวงชนบทการเคหะแห่งชาติการทางพิเศษแห่งประเทศไทยผู้เชี่ยวชาญแผ่นพลาสติกระบายน้ำล้นรอบสระว่าย น้ำรองพื้นปูร่องน้ำทดแทนเหล็ก, PP, PE នៅ ABS ហែលទឹកជ័រ PVC ប្លាស្ទិចសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅ, แผงกั้นกระจกหน้ากากร้านตึกอาคาร, หุ้มผนังภายนอก, แผ่นปูพื้นทางเดินไหล่ทางเท้า, ปูรองรับสินค้าจากส ยพานลำเลียง, ยกระดับพื้นบ้านและสวนเขตอนามัยกัน ไฟฟ้าสนามเวทีแสดงประกวด , บล็อกปลูกหญ้าลวดชุบพลาสติกลายหลากหลาย ให้เลือกสามารถนำไปตัดและตกแต่งเพิ่่มเติมเป็นเฟอร์นิเจอร์ลายฉลุผนังลายฉลุใช้ตกแต่งประกอบสถานที่ต่างๆ และเป็นเอกลักษณ์สวยงาม อลูมิเนียมคอมโพสิทสิต, เอฟอาร์พี, ทนสึกกร่อนสนิมความร้อนไฟกรด ด่างเคมี , ประหยัดพลังงานไม่บวมน้ำปราศจากสารพ ษไม่ลามไฟ, ไฟเบอร์กลาสหรือใยแก้วชนิดพิเศษ คืออะไร , Pantip សៀមដែក, Fibergrate Strongwell Webforge Hilti, ទេពកោសល្យការងារដែលត្រូវធ្វើសុខភាពមាតានិងទារកអេសស៊ីជី HOmepro ដេប៉ូไทวัสดุ, งานซ่อมแซมพื้น, วัสดุเคลือบพื้นผิว, อีพ็อกซี่, อี พ๊อคซี่, อีพ็อคซี่, พื้นอีพ๊อกซี่, โพลียูรีเทน, พีวีซีกาว, ไบโอជីវបេតុង PE នៅ PU, ថ្នាំកូត, ថ្មរឹង, ปรับปรุงพื้นโรงงานอุตสาหกรรม, ครัวโรงแรม, เคลือบบ่อทนสารเคมี, อะครีลิค, ซ่อมรอยแตกร้าวรั่วซึม, โค้ทติ้ง, กันซึมดาดฟ้า, บ่อเก็บสารเคมี, รางน้ำไ เบอร์กล๊าส, หลังคาเมทัลชีท, วัสดุทดแทนเหล็ก, ไม้เทียมสังเคราะห์, ชีวภาพ, รีไซเคิล, อุปกรณ์, ฟลอรูฟเดรน, พื้นกันสึกกันกระแทก, รางน้ำล้นรอบขอบสระว่ายน้ำ, แผ่นเรียบบานเกล็ด , แผ่นพื้นยางปูพื้นรอบแท่นเครื่องจักร, พาเลทถาดรองชั้นวาง, พื้นโรงเรือนบล็อกตัวหนอนบล็อคปูถนน ตกแต่งพื้นสนามหญ้า , ทางเดินแท่งรางตัวยูระบายน้ำ ทิ้งริมขอบฟุตบาท , วายเมท, วายไวร์เม ช, พร้อม ฟรมช่องระบายน้ำ, ลวดเหล็กฉีกพับฉลุเจาะรู, เหล็กยืดคาร์บอนไฟเบอร์, ลายตีนเป็ดไก่, รางระบายน้ำฝน, ขั้นบันไดกันลื่น, ราวกันตก, มินิตะข่ายกันกลิ่น, บล๊อคปูถนน ภายนอก, ตกแต่งบ่อปลาคราฟ, ภูมิทัศน์, กระเบื้อง, ปูพื้นเครื่องจักรยกระดับ, ปรับเปลี่ยนฮวงจุ้ย, DIY ការติดตั้งง่ายด้วยตัวเอง, ซื้อที่ใหนราคาเท่าไรដុតខ្យល់ផ្អាកវាយនភាពពិដាន, Splashboard / Weatherboard / slatted ពិការភ្នែក / ម្លប់ trellis, គណៈកម្មាការតុសសកុដិជញ្ជាំង, ភាគថាសអេក្រង់ទូទៅស៊ុនចម្រុះ, ប្រឆាំងបក្សីត rol សម្រេច, កាត Mini តុបតែងសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅវាំងនន, គម្របក្រឡាចត្រង្គចម្លាក់បានបើកកម្មវិធីពិដានកោសិកា: កន្លែងការិយាល័យបន្ទប់ប្រជុំ, ផ្សារទំនើប, សាលារៀន, ច្រករបៀង, បន្ទប់ងូតទឹកបង្គន់, មន្ទីរពេទ្យ, ការប្រព្រឹត្ដតុបតែងឡើងវិញ, ฉากแผ่นฝ้าเพดานผนังม่านรั้วราว แผงกั้นพาร์ ทิชั่นหลังคากันสาดระแนงบังตาตะ ข่ายบานพับเฟี้ยมซุ้มไม้เลื้อยกำแพง , แผงระแนงด้านนอกบังตาหน้ากากตึกตะแกรง กั้นช่องแสงบังไฟ , โคมติดลอยตะแกรงฝังฝ้าทีบาร์, แผ่นฝ้าเพดานแบบเกี่ยวแขวน, ฉากฝาผนังเบา ม่านโปร่งทึบแสงตกแต่งเอนกประสงค์กันสา บังตาระแนงบานพับเฟี๋ยมซุ้มไม้เลื้อย รับลม , ตาข่ายป้องกันคลุมนก, แผ่นกั้นขับไล่นกงูกระรอก, แผงแบ่งกั้นสั่งประกอบดีไลท์, โพลีคาร์บอเนตไวนิล, กั้นออฟฟิศสำนักงานห้องน้ำ, ระเบียงหน้าบันไดแผ่นลายฉลุ หลายขนาดฝ้าตกแต่งปิดงานระบบแอร์ สายไฟ , กั้นห้อง, คุณภาพสูงเกรดเอดีไซด์สวย หรูคู่อาคาร GFRP Composite បានគ្របដណ្តប់ពេជ្រកំពូល manholes ពិនិត្យផ្ទៃសន្លឹក (ฝาตะแกรงทึบปิดบ่อครอบท่อพัก ไฟเบอร์กล๊าสกันลื่ น) www.chancon.co.th ដំណោះស្រាយអ្នកឯកទេសសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅនិងរបៀបដើម្បីដំឡើង: ក្រៅផ្ទះជុំទីការេចតុកោណកែង, រង្វង់សារាចរប្រឌិតសាមញ្ញលូទឹក Gully, ក្បឿងពិដានសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅក្រឡាឆ្នូត, លេខសំងាត់វិធីផ្លូវចិញ្ចើមបន្ទប់ក្រោមដី, បើកក្រឡាចត្រង្គប្លាស្ទិច, បិទជិតរន្ធ manholes, ដៃ លើក lifters, Catch អាង, លំនៅដ្ឋានលូក្រឡា Trench, លាងសមាតចេញច្រកផ្លូវជាន់ទីសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅបង្ហូរផ្កាឈូក, លូ, ការធ្លាក់ចុះសេដ្ឋកិច្ចគម្របបំពង់ស្ទះ ductile Casting ប្រផេះដែក, ជំនួសដែកអ៊ីណុក, កូនកាត់ស៊ីម៉ងត៍ដែលមានជាតិសរសៃឈើឈើអាររយ WPC, ចានទាពិនិត្យ, បង្ហូរទឹក, អនាម័យ, ប្រអប់ញាស់, យកចេញ, អង្គភាពប្លុកបើកកំបោរ drainer ម្ហូប, បើកឆានែល, នាវា, ខ្យល់វ៉ាល់, តម្រង, អាងហែលទឹកបូម, នាវា, ការដាក់តំបន់កខ្វក់, ការប្រព្រឹត្ដស៊ុមភាពធន់ទ្រាំ corrosion, បន្ទះឈើ, ភ្លៀងបាញ់ប្រហារទឹក, ស៊ុត rack ធុងសំរាម crate ដុតច្របូកប្របល់ឧបករចែកបំភ្លឺអាងចិញ្ចឹមមច្ឆាបន្ទះ, crate Polystyrene ស៊ុតសម្រាប់សខ្យល់និងរបហោងត្រឡប់មកវិញ។ ตะแกรงกั้นช่องแสงบังไฟอุปกรณ์ตกแต่ง ตู้เลี้ยงปลาสวยงาม EggCrate អំពូល fluorescent តម្រងអេក្រង់ដុតបំភ្លឺប្រព័ន្ធផ្សព្វផ្សាយការផ្សព្វផ្សាយបន្ទះ, ក្រុមប្រឹក្សាភិបាលសម្ភារៈប្លាស្ទិចអរូបី DIY ការស្រះទឹកកងម៉ារីនអាងចិញ្ចឹមមច្ឆា, HVAC វ៉ិចទ័រខ្យល់ acrylic ការវិលត្រឡប់ / ផ្លាតទ្វេក្រឡាចត្រង្គ Louver, terrarium Vivarium, ใช้สำหรับสร้างเป็นแผง ตะแกรงเพื่อกั้นช่องไฟกรองแสงจากหลอด แอลอีดี / ฟลูออเรสเซนต์ (ដឹកនាំ / fluorescent) แผงฉากแผ่นฝ้าเพดานผนังม่านระแนง บังตาหน้ากากกรองช่องลมแผ่นบานเกล็ดรูระบายอากาศครอบคลุมปกปิดงานระบบไฟฟ้าประดับอาคารแผงกั้น บ งไฟตกแต่งตู้โชว์สินค้าใช้ทดแทน ฝ้าเพดานอลูมิเนียมระบายอากาศใช้เป็นอุปกรณ์ตกแต่งสำหรับเลี้ยงปลาสวยงามทำแผงกั้นแบ่งห้องโครงสร้างผนังบ่อตู้ภาชนะเพาะเลี้ยงสัตว์น้ำกุ้งกบซาลาแมนเดอร์ ផលិតផល FRP, GFRPS , កញ្ចក់ជាតិសរសៃពង្រឹង rebar polymer, បំពេញបន្ថែម slab សំឡីកែវ, សមារៈសំណង់សមាសធាតុជ័រ ester ប្លាស្ទិច, bollards ដើមជា Root ចម្លាក់សុវត្ថិភាពចរាចរណ៍រណ្ដៅដើមឈើនៅក្នុងការតុបតែង, ទេសភាពខាងក្រៅសួនច្បារសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅដើមឈើធំ, ឆ្មាំសុវត្ថិភាពការពារក្រវ៉ាត់ដើមឈើសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅ Paver ថ្មើរជើងគម្របស៊ុម, ផ្លូវលេខផ្លូវ , molded, pultrusion ទម្រង់ pultuded, គ្របដណ្តប់ welded សូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅបរិវេណរបារសត្វខ្លាឃ្មុំ, ទ្រុងកាំជណ្ដើរ, យន្តការ nosing ជាន់មិនមែន ជណ្តើរប្រឆាំងប័ណ្ណ skid, ជំហានទូលាយគ្របសង្កត់, Handrail រូបរាងរចនាសម្ព័ន្ធ, សមស្របសម្រាប់ការដើរបង្ហាញម៉ូត, កម្រាលឡានពីរដង, គ្របឡាយ, ប្រឡាយ, សុវត្ថិភាពពង្រីកដែកសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅ, ក្តាប់កាតព្វកិច្ចធ្ងន់ struts ប៉ុស្តិ៍ធ្លាយអាកាសដុតអាលុយមីញ៉ូលំហូរទីធ្លាជម្រាលកៀរជើងទម្រ , កាបោនរបារ serrated ដែក, spout clad, ការគាំទ្រប្រព័ន្ធផ្សព្វផ្សាយ, សំណាញ់ខ្យល់, ផ្លូវរថភ្លើង, ក្រឡាចត្រង្គច្រើន, គ្របដណ្តប់, concave, gritted, minimesh, ជ័រ polyester មិនឆ្អែត, ភាគថាសក្ដារលាយទ្វារប្រព័ន្ធប្រតិបត្តិការ Windows, ប្រព័ន្ធប្រតិបត្តិការប្រតិបត្តិការ, ការផ្ទុះជាន់ភស្តុតាង, គ្រឿងរចនាច្នៃប្រឌិតគំនិតថ្មី, សមាសភាគ, ស្ថាបត្យកម្មនិងឧស្សាហកម្មនាវា, ប្រព័ន្ធស្ពានថ្មើរជើងកម្រិតចាប់ផ្ដើមទីធ្លាចត, របង, បំពង់ជុំ, សន្លឹកបំពង់, មុំ, លួសសំណាញ់, បូមទឹករណ្តៅ, ថ្នាំកូត, បេតុង polyurethane, ប៉ូឡូញ, កម្រិត Epoxy ដោយខ្លួនឯង, ស្រទាប់ជាន់, ជាតិសរសៃកាបោន, រឹងជាន់ , grout, ទឹក, ការព្យាបាលទឹកសំណល់, ត្រជាក់សើមជួរឈរប៉ម, laminate, លោហធាតុ, អាលុយមីញ៉ូសមាសភាព Rack, ចំហាយ, កញ្ចក់ពន្លឺតាមដំបូល, កាបូនប្លាស្ទិច, acrylic, UPVC, របស់ ABS, PS, កុំព្យូទ័រ, កម្រនិងអសកម្ម PET, សន្លឹកផ្ទះល្វែង, ល្អក់, ប្រឆាំងនឹងកាំរស្មី UV ស្ថិរភាពសន្លឹករឹងតុបតែង, លូទឹកស្អុយ, ប្រឡាយ, បានធ្វើឡើងដើម្បីបញ្ជាដោយក្រណាត់ដែលមានជំនាញវិជ្ជាជីវៈ, Dipped ក្តៅ Forge Tinplates Electro ជម្រុញ, ស្ពាន់ស័ង្កសី, ការផ្គត់ផ្គង់អាហារថ្នាក់ទីទម្ងន់ក្នុងមួយ m2 , គម្លាតវិមាត្រ, កាត់តារាងផ្ទុកអ្នកចែកបៀ, ឧស្សាហកម្ម, អ្នកផ្គត់ផ្គង់, រោងស្មិត, បានធ្វើឡើងនៅក្នុងប្រទេសចិនជាច្រើនដូចជា GMP, HACCP, អាយអេសអូ 1400, 900, FDA បានអនុម័ត, ការបញ្ជាក់កាតាឡុកតម្លៃសម្រាប់ការលក់ Infosoft
ប្រវត្តិ CHANCON / ผลิตภัณฑ์ของ บริษัท แชนคอน แชน คอนผู้ผลิตที่เชี่ยวชาญเฉพาะด้านระบบ งานฝาตะแกรงระบายน้ำแผ่นปูพื้นทางเดินทางลาดชันตะแกรงดักขยะข้างฟุตบาทตะแกรงขั้นบันไดแผ่นพื้นยกระดับน้ำหนักเบาฝาบ่อชำระล้าง ฝาท่อปิดบ่อพักสำเร็จรูปแผ่นพื้น ในลานผลิตเอนกประสงค์แผ่นรองปูรอบเครื่องจักรแผ่นทางเดินด้านบนระบบบำบัดน้ำเสียป้องกันการสึกกร่อนจากทั้งสนิมและสารเคมีประเภทของตะแกรงและฝาบ่อสำเร็จรูป សូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅ manholes គម្របអ្នកជំនាញឯកទេស 1 ។ polypropylene (ភ្នំពេញ) ប្លាស្ទិចសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅพลาสติกสำเร็จรูปตะแกรง ตะแกรงพลาสติกភ្នំពេញทางเดินระบายน้ำน้ำหนักเบารับแรง คนเดินราคาถูกกว่าเหล็กเหมาะสำหรับใช้ในพื้นที่ชื้นสัมผัสน้ำ ี่ร่มงานจัดสวนวางหินกรวด บ่อปลาคาร์ฟคอนโดมิเนียมหมู่บ้านจัดสรรรอบโรงงาน 2 របស់ ABS អាងហែលទឹកហៀរហូរស្ប៉ា Draianage សូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅផ្សិតน้ำล้นรอบตะแกรงว่ายน้ำสระ ตะแกรงพลาสติกสำเร็จรูปរបស់ ABS มี 2 ขนาดมาตรฐานกว้าง 25cm ។ และ 30 សង់ទីម៉ែត្រ។ มี 2 เกรดคุณภาพให้เลือกใช้งานน้ำหนักเบา ไม่เป็นสนิมรับแรงคนเดินผ่านราคาถูกที่สุดเหมาะสำหรับใช้ในที่ร่มรอบสระว่ายน้ำบริเวณที่ไม่มีรถวิ่งผ่านแกนคู่สามารถใช้กับสระรูปทรงโค้งวงรีได้ดี 3. Hotdip ជម្រុញ (HDG ។ ) ដែកដែក STEEL សូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅเหล็กแผ่นเชื่อมตะแกรงกัลวาชุบไนซ์สำเร็จรูป เป็นตะแกรงเหล็กจุ่มร้อนชุบធ្លាក់ចុះជម្រុញក្តៅผลิตจากเหล็กแผ่นนำมาเชื่อมเข้า กันด้วยระบบ មនុស្សយន្តឧស្ម័ន CO2 ทำให้เนื้อเหล็ก ลอมกันสนิทกว่าเชื่อมด้วยมือคน แล้วนำไปชุบ HDG ข้อดีคือรับแรงได้สูงกว่าวัสดุ ทุกชนิดส่วนข้อเสียคือเป็นสนิมได้และมีโอกาสถูกโขมยขนาดมาตรฐาน 25x100cm ។ และ 30x100cm ។ 4. FRP សំណាញ់សំឡីកែវ / ផ្សិតសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅตะแกรงไฟเบอร์กล๊าสเสริมแรงผสม เรซิ่น “ตะแกรง FRP” ใช้ทดแทนตะแกรงสแตนเลส / อลูมิเนียมผลิตจากเส้นใยไฟเบอร์ ผสมเรซิ่นน้ำหนักเบารับแรงได้สูงทนสารเคมี ไม่เป็นสนิมทนแสงកាំរស្មី UV แสงแดดไม่แตกร่อนหรือผุกร่อนขโมย ไม่ต้องการบำรุงรักษาง่ายอายุการใช้งาน 50-100 ปีเป็นวัสดุทางเลือกใหม่เลือกสี ให้เข้ากับพื้นได้ตามต้องการแผ่นมาตรฐานขนาดใหญ่ 1.5x4M ។ เหมาะทำแผ่นพื้นยกระดับหรือสามารถ สั่งได้ทุกขนาดตามที่ลูกค้าต้องการได้รับประกัน 3-5 ปี 5. ទប់ស្កាត់លូសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅ Scupper ตะแกรงดักขยะใบไม้ในคันหินด้าน ข้างริมฟุตบาท (វ៍ខ្ពស់ផ្លូវបង្ហូរសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅ) ผลิตจากเหล็กหล่อเหนียว ออกแบบเพื่อใช้เป็นตะแกรงดักแยกเศษ ขยะดักใบไม้คันหินด้านข้างริมฟุตบาทถนนไฮเวย์ตามมาตรฐานเทศบาลกรมโยธาธิการและผังเมืองกรมทางหลวงชนบทและกทม ។ 6. ការខា ductile គម្របដែក manholes ปิดท่อเหล็กหล่อฝาเหนียว ผลิตបន្ទាប់วัสดุเหล็กหล่อเหนียว (ductile Cast Iron) ผลิตตามมาตรฐาน EN124 มีผลทดสอบจากสถาบันรับรองคุณภาพใน เมืองไทยเลือกได้หลายเกรดคุณภาพตั้งแต่ 2-40 ตันมีทั้งรุ่นที่ มีบานพับและตัวล็อคป้องกันขโมยติด ตั้งและบำรุงรักษาง่ายราคาขาย 1 ชุดประกอบด้วยตัวฝาพร้อมเฟรม 7 FRP manholes គម្របบ่อพักไฟเบอร์ฝาแรงพร้อมเฟรมเสริม ผลิตបន្ទាប់วัสดุไฟเบอร์เสริมแรง FRP ได้ าตรฐาน EN124 ไม่เป็นสนิมรับแรงได้เหมือนเหล็กหล่อ เหนียวเลือกได้ตั้งแต่ 2-40 ตันสวยงามเข้ากับธรรมชาติไม่เป็นที่ นิยมในตลาดรับซื้อของเก่าไม่มีปัญหาโดนขโมย 8 crates ស៊ុតដុត diffuse ឧបករចែកបំភ្លឺអាងចិញ្ចឹមមច្ឆាបន្ទះตะแกรงกั้น แสงบังไฟช่องตกแต่งตู้เลี้ยงอุปกรณ์ปลาสวยงาม ตะแกรงกั้นช่องแสงบังไฟกรองลมระบายอากาศផ្ទាំងระแนงบังตาหน้ากากอาคารใช้เป็นอุปกรณ์ประดับตกแต่ง, LCECAN เลี้ยงปลาสวยงามทำแผ กั้นแบ่งห้องโครงสร้างผนังบ่อตู้ภาชนะ เพาะเลี้ยงสัตว์น้ำกุ้งกบซาลาแมนเดอร์ 9 PegBoard បង្ហាញឧបករណ៍ hooks ដាក់ฉากผนังกั้นแผ่นกระดานเพ็กบอร์ดเจาะ รูติดผนังแขวนเก็บเครื่องมือช่าง # โรงงานผลิตจำหน่าย Pegboard กระดานบอร์ดแผ่น อลูมิเนียมเหล็กไม้เจาะรู ยึดติดผนังตกแต่งบ้านห้องครัวโรงงานสไตล์ ឧស្សាហកម្ម # อุปกรณ์ที่ใช้กับชั้นวางเหล็กបង្ហាញ Pegboard ទំពក់ធ្នើហាងរៀបចំឧបករណ៍ hanger, # แผ่นกระดานไม้เหล็กแผ่นพับขึ้ รูปเจาะรูสำหรับแขวนสินค้าเครื่องใช้ ติดผนัง ក្រុមប្រឹក្សាភិបាលរឹង Rack ឧបករណ៍អ្នកកាន់ 10 FRP ជណ្ដើរ Tread Nosing ជំហានគម្របការពារปิดจมูกขอบแผ่นคิ้วផ្ទាំងครอบมุมกันลื่นไฟเบอร์บันไดกล๊าส แผ่นปูพื้นกันลื่นไฟเบอร์กล๊าสปิดจมูก ขอบมุมคิ้วแผงครอบบันไดออกแบบมา ให้ทดแทนแผ่นพลาสติกกันลื่น កន្ទេលប្លាស្ទិចพื้นยางบล็อคยางกันลื่นกันกระแทก ยางดักฝุ่นยางกันลื่นกันหกล้มในห้องน้ำในครัวยางกันลื่นแบบมีรูระบายน้ำยางปูพื้นฟิตเ สสนามเด็กเล่นสวนสาธารณะโรงเรียนสถาน ออกกำลังกายทั้งกลางแจ้งและในร่ม 11 HDG / ដែកអ៊ីណុកសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅឧបករណ៍យុថ្កាភ្ជាប់រាងឈុតជួសជុលចាក់សោរឹរឹមានការគៀอุปกรณ์ตัวคลิปล็อคยึดจับแผ่นตะแกรง เหล็กชนิดแสตนเลส / เหล็กชุบซิงค์ ทนสนิมสังกะสีโดยส่วนมากแล้วคลิปล็อกแสตนเลสใช้, LCECAN ยึดแผ่นตะแกรงไฟเบอร์กล๊าสหรือแผ่นงานแสตนเลสส่วนตัวล็อคที่ทำបន្ទាប់เหล็กชุบซิงค์ออกแบบมาให้, LCECAN ยึดแผ่นตะแกรงเหล็กเข้า ับฐานรองด้านล่างโดยสามารถ ปรับระดับแนวการยึดได้ทั้งสองแบบใช้งานคล้าย ๆ กันโดยลูกค้าสามารถเลือกแต่ละแบบให้เข้ากับช่องรูของตะแกรง (ទំហំសំណាញ់) และพื้นที่ที่ต้องการนำแผ่นตะแกรงไป ติดตั้ง 12 ។ គម្របស៊ុមឆ្មាំដើមឈើសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅ Paver กรอบตะแกรงปกป้องรอบโคนต้นไม้มีทั้ง แบบตัวต่อและสำเร็จรูป ផ្លូវរណ្តៅ FRP ដែកថែបដែកប្លាស្ទិចធំមែកក្រវ៉ាត់ / ឆ្មាំ / សូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅគាំទ្រស៊ុមសុវត្ថិភាពសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅគម្របกรอบตะแกรงปกป้องรอบโคนต้นไม้สำเร็จรูปใช้ สำหรับงานตกแต่งพรวน ด นให้ดูแลรดน้ำถึงรากแก้วได้ง่าย ทั้งยังเป็นการป้องกันรากแก้วกรณีมีรถวิ่งผ่านได้นิยมใช้กันมากในงาน ដីសួនច្បារ Scape งานภูมิสถาปัตย์มี ความเหนียวแข็งแรงทนทานหรือใช้เป็นตะแกรงลานจอดรถทดแทนบล็อกตัว หนอนบล็อคปูถนนตกแต่งพื้นสนามหญ้า สำเร็จรูป 13 សំឡីកែវ FRP ពិនិត្យ manholes Plate ពេជ្រគម្របសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅฝาทึบปิดบ่อครอบท่อพักระ บบำบัดน้ำเสียไฟเบอร์กล๊าสกันลื่นสำเร็จรูป FRP manholes គម្របសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅ (Made អតិថិជនបញ្ជាទិញសម្រាប់ទំហំណាមួយ ) เทคโ โลยีใหม่ล่าสุดของฝาปิดบ่อ พักระบายน้ำไฟเบอร์กล๊าสสั่งผลิตตัดได้ทุกขนาด (កាត់ដេរផលិត) รับสินค้าได้ทันทีภายใน 2-3 วันน้ำหนักเบาไม่เป็นสนิมผุกร่อน ตลอดอายุการใช้งานติดตั้งสะดวกเปิด ฝาบำรุงรักษาง่ายออกแบบมาทดแทนแผ่น ฝาเหล็กลายตีนเป็ดฝาบ่อเหล็กหล่อรุ่นเดิม 14 ដាន trellis ដុតស្រមោល: ระแนงบังตาหน้ากากផ្ទាំងตะแกรงกั้นช่องตึกบังไฟตกแต่งแสงตู้ปลา ฉากแผ่นฝ้าเพดานผนังม่านรั้ ราวแผงกั้นพาร์ทิชั่นกันสาด ระแนงบังตาบานพับเฟี้ยมซุ้มไม้เลื้อยกำแพง : ដុតខ្យល់ផ្អាកវាយនភាពពិដាន, ពិការភ្នែក Splashboard / Weatherboard / slats / ម្លប់ trellis, គណៈកម្មាការតុសសកុដិជញ្ជាំង, ចម្រុះភាគថាសអេក្រង់ទូទៅប្រឆាំងបក្សីត្រួតពិនិត្យការសម្រេច, កាត Mini តុបតែងសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅ វាំងនន, គម្របក្រឡាចត្រង្គចម្លាក់បានបើកពិដានកោសិកា 15 FORMWORKS / ប្រព័ន្ធគ្រឿងស្មើសំណុំបែបបទ សម្រាប់ការបំពេញបន្ថែមស្លាបជញ្ជាំងបេតុងអគារសំណង់ជាន់ទី FORMWORKS ទាក់ទងរចនាជាងឈើឈើរបស់ប្រព័ន្ធ: DYWIDAG ស្មើ Rod เหล็กที่มีเกลียวตลอดเส้น (ไทร็อด) + + WingNut (วิงนั ท) + + + + ដែកថែបទឹកឆ្នុកកោណប្រហោង / គម្លាតសំឡីកែវ FormTies / រន្ទានិងផ្គត់ផ្គង់តំលៃอุปกรณ์ยึดแบบชนิดแรงทนดึงสูง สามารถใช้กับงานแบบหล่อ คอนกรีตทุกชนิดเช่นกำแพงกันดินใช้ กับงานคอนกรีตขนาดใหญ่ประกอบด้วยเหล็กยึดแบบฟอร์มทายไทน์ , วิงนัท, ข้อต่อกันน้ำ, น็อตหกเหลื่ยม, น็อตล็อค, ข้อต่อตรง, เชียร์โคน, แคล้มป์ สปริง, แคล้มป์ลิ่ม, พลาสติกโคนนั่งร้านเหล็กประกับโพลี โคน
របស់ ABS ស្ប៉ាហែលទឹកលើសចំណុះសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅตะแกรงระบายน้ำสำเร็จรูปแผ่นฝาปิดตะแกรง ระบายน้ำล้นรอบขอบสระว่ายน้ำ (สีขาวครีม) GratingsIs របស់យើងបានរចនាឡើងយ៉ាងប្រុងប្រយ័ត្នដើម្បីបញ្ចូលគ្នា កម្លាំងសម្ភារនិងចាក់ mounded ទៅខ្ពស់របស់ខ្លួន គុណភាពនិងការអនុវត្តដូចជាការពន្យារទីផលិតផលនិងអាយុវាអាចទប់ទល់នឹងច្រើនជាង 500kg ជាការធ្វើតេស្តដោយក្រុមប្រឹក្សាភិបាលសិង្ហបុរីផលិតភាពនិងស្តង់ដារ។ ការបញ្ជាក់, អចលនទ្រព្យរាងកាយនិងលក្ខណៈពិសេស: Acrylonitrile Butadiene Styrene (ABS) លំបាក, ប្រើប្រាស់បានយូរនិងមានពន្លឺនៅក្នុងទម្ងន់ប្រឆាំងនឹងការផ្ទុកខ្ពស់, ផលប៉ះពាល់ខ្ពស់ច្រេះកម្លាំងដោយឥតគិតថ្លៃដោយឥតគិតថ្លៃផ្ទៃប័ណ្ណដែលមិនមែនជាការថែទាំ, ការប្រឆាំងនឹង corrosive នឹងពន្លឺព្រះអាទិត្យ (កាំរស្មី UV) វាយប្រហារពំនូករបារតែមួយ ជាមួយនឹងការរមូរនិងគ្រាប់នៅលើផ្នែកខាងគ្នាដើម្បីចូលរួមដោយការស័ក្ដិសមណាស់ដែលត្រូវគ្នាទៅវិញទៅមក។ វាអាចត្រូវបានបង្កើតឡើងដើម្បីជាប្រភេទនៃការរចនាម៉ូដដោយលៃតម្រូវណាមួយឡើយមុំនៃសន្លាក់ដែលផ្តល់ជ្រុងជុំ, 45? រួមគ្នា, 90? សន្លាក់និងត្រង់រត់។ តំបន់នៃកម្មវិធី: បឹងហ្គាឡូ, ខុនដូ, ពាក់កណ្តាលផ្ដាច់, ផ្ទៃរាបស្មើផ្ទះក្រុមហ៊ុន HDB, អាងហែលទឹកមន្ទីរពេទ្យ, សណ្ឋាគារ, រោងចក្រ, សិក្ខាសាលា, កន្លែងផ្សារ, សួន, រុក្ខជាតិគីមី។ កំណត់ឡើងអាងមានជំនាញវិជ្ជាជីវៈមួយត្រូវការសមាសភាគសាងសង់ឡើងដោយមានសម្ភារល្អបំផុតនៅក្នុងគោលបំណងដើម្បីរស់បានយូរជាមួយនឹងសុវត្ថិភាពបំផុត។ សម្រាប់ហេតុផលនេះយើងប្រើប្រាស់វត្ថុធាតុដើមដែលមានគុណភាពដំបូងប៉ុណ្ណោះហើយយើងផលិតនៅក្នុងប្រទេសអ៊ីតាលី។ PVC, ABS និង copolymer polypropylene មានបរិវេណលាយមួយដើម្បីបង្កើនស្ថេរភាពនៅលើកាំរស្មីកាំរស្មី UV ផលប៉ះពាល់និងការក្លាយទៅជាធន់ទ្រាំទៅនឹងផ្សិតនិងបាក់តេរី។ យើងផលិត grating នៅក្នុងទំហំផ្សេងគ្នាដើម្បី safisty អាងហែលទឹកជារៀងរាល់ទាំងអស់ដែលមានធាតុស្របទៅនឹងអនុញ្ញាតឱ្យមានលំហូរទឹកដែលល្អបំផុត។ សមាសភាគទាំងអស់គោរពឱ្យបានពេញលេញដើម្បី FINA និងច្បាប់សុវត្ថិភាព, នៅក្នុងការញៀននឹង ROHS និងឈានដល់បទដ្ឋានអឺរ៉ុប។ ផលិតផលទាំងអស់អនុវត្តតាមបទប្បញ្ញត្តិ FINA និង UNI EN 13451.
អាងហែលទឹកណស្ប៉ាសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅ យើងផលិតសម្រាប់អតិថិជនរបស់យើងអាងហែលទឹកសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅដែលត្រូវបានកោតសរសើរចំពោះនៅក្នុងទីផ្សារសម្រាប់ការអនុវត្តល្អគ្មានគូប្រៀបរបស់ខ្លួននិងភាពធន់ខ្ពស់។ យើងផ្តល់ជូនជាច្រើន; អាងហែលទឹកលើសចំណុះដែលអាចបត់បែនសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅក្បឿង, នៅក្នុងពពួកនៃការណ៍, ទំហំ, និងរចនាប័ទ្មអាចត្រូវបានពេញចិត្ត។ សូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅត្រូវបានដំឡើងនៅលើឆានែលទឹកម្ខាងនៅតាមផ្ទៃទឹកអាង។ លើសចំណុះទឹកទាំងនេះដោយសារតែការលោតឬហែលទឹកដោយសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅអាងហែលទឹក swimmers.Our គឺមានកម្រិតខ្ពស់នៅលើតម្រូវការក្នុងចំណោមអតិថិជន។ លើសពីនេះទៀតអតិថិជនអាចទទួលបានដោយខ្លួនឯងដោយមានអាងហែលទឹករបស់យើងដឹងគុណនៅតម្លៃសមរម្យ។ យើងផ្តល់ជូននូវអាងហែលទឹកហៀរហូរក្បឿងសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅនានានិងអាចបត់បែនបាន។ ក្បឿងសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅថ្មីរបស់យើងបានបញ្ជាក់ប្រាប់ស្តង់ដារអន្តរជាតិរចនាសម្ព័ន្ធសិតសក់ដូចជាពិសេសមានប្រសិទ្ធិភាពថយចុះល្បឿននៃរលក។ វាមានការរចនាផាសុខភាពនិងការប្រឆាំងនឹងការរអិល។ ការរចនាតែមួយគត់អនុញ្ញាតឱ្យការដំឡើងមានភាពងាយស្រួលនិងការប្តេជ្ញាចិត្តភាពងាយស្រួលនៃប្រវែង; យើងអាចប្ដូរតាមបំណងសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅចំពោះអតិថិជនរបស់យើងសម្រាប់តម្រូវការច្រើន។ យើងផ្តល់ជូននូវអាងហែលទឹកហៀរហូរក្បឿងសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅនានានិងអាចបត់បែនបាន។ ភាពខុសគ្នានៃពណ៍ទំហំនិងរចនាប័ទ្មមួយដែលអាចរកបាន។ យើងជាក្រុមហ៊ុនឈានមុខគេនៃការហែលទឹកសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅអាង។ ទាំងនេះបានកាត់បន្ថយការលើសចំណុះនៃទឹកពីអាងហែលទឹកមួយ។ ទាំងនេះត្រូវបានប្រឌិតឡើងដោយការប្រើប្លាស្ទិចថ្នាក់ទីខ្ពស់ឬដែកអ៊ីណុកជាមួយនឹងការរចនាដែលអនុញ្ញាតឱ្យកំពប់ងាយស្រួលក្នុងការបង្ហូរទឹកចូលទៅក្នុងត្រូវបានភ្ជាប់ទៅដែលប្រព័ន្ធលូបង្ហូរទឹកក្នុងអាងមួយ។ ខាងក្រោមនេះបានចុះឈ្មោះគឺមានមួយចំនួននៃលក្ខណៈពិសេសស្រស់ស្អាតនៃជួររបស់យើងការដឹងគុណ: បញ្ជាក់ការរចនានិងគុណភាពអន្តរជាតិប្រឆាំងរអិលនិងមានផាសុខភាពខ្លាំងណាស់ដែលអាចរកបាននៅក្នុងការណ៍ផ្សេងគ្នា, កាំរស្មី UV បានចាត់ទុកថាបានធ្វើឡើងនៅសហវត្ថុធាតុ polymer, អាចរកបាននៅក្នុងទំហំនិងពណ៍ផ្សេងគ្នា, ការចាក់ថ្នាំនេះ molded រចនាផ្តល់ឱ្យវាបញ្ចប់ការល្អឥតខ្ចោះ។ ងាយស្រួលក្នុងការដំឡើងនិងងាយស្រួលក្នុងការសមាត, ទាំងនេះអាចត្រូវបានប្រើទាំងនៅក្នុងកោងនិងត្រង់ overflow, កម្ពស់, ទទឹងនិងប្រវែង: ជាមួយតម្រូវការរបស់អតិថិជនគីមីនិងការធន់ទ្រាំ corrosion, ដែលសមស្របសម្រាប់ប្រព័ន្ធលើសចំណុះនៃអាងហែលទឹកនិងស្ប៉ា សព្វថ្ងៃនេះនៅក្នុងសម័យទំនើបរបស់យើង ពិភពលោក, អ្នកអាចរកឃើញអាងហែលទឹកនៅក្នុងក្លិបឯកជនក្លឹបសុខភាពមជ្ឈមណ្ឌលសម្បទា, មណ្ឌលសហគមន៍និងអាងនៃការឯកជនជាការពិតណាស់នៅក្នុងការកំណត់លំនៅដ្ឋានឬពាណិជ្ជកម្ម។ វាជាកន្លែងដែលយើងអាចប្រមូលផ្តុំសម្រាប់ការកម្សាន្ដឬរថភ្លើងសម្រាប់ការប្រកួតមួយ។ អាងហែលទឹកត្រូវបានគេមើលឃើញថាមិនយូរទៀតទេគ្រាន់តែជាអាម៉ែនមួយ; សព្វថ្ងៃនេះពួកគេគឺជាផ្នែកមួយនៃទេសភាពទូន្មាន។ ជាមួយនឹងរូបរាងល្អធម្មជាតិនិងងាយស្រួលប្រសើរជាងថ្មក្រានីតធម្មជាតិ, អាងហែលទឹកសហប្រជាជាតិអាងល្អឥតខ្ចោះធ្វើនេះសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅ។ កសាងអាងហែលទឹកមួយដែលគ្មានអ្នកផ្សេងទៀតដូចហែលសហប្រជាជាតិមានភាពធន់ទ្រាំប័ណ្ណអាងល្អ, ធ្វើឱ្យវាមានសុវត្ថិភាពសម្រាប់ទាំងកុមារនិងមនុស្សពេញវ័យនៅតំបន់សើមជាពិសេសជាញឹកញាប់។ រន្ធរាងពងក្រពើតូចមួយនៃគ្រួសនិងរន្ធរន្ធទារកភ្លៀងធ្លាក់ chiseled ស្តើងគ្រោះថ្នាក់នៃកុមារតូចដែលទើបលុបបំបាត់ការចាប់ម្រាមជើងរបស់ខ្លួននៅក្នុងសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅនេះ។ អាងហែលទឹកសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅមួយដែលស្រូបយកទឹកមានកម្រិតទាបអនុញ្ញាតឱ្យយើងទៅកាន់អាងទឹកមួយសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅណ៍របស់ខ្លួននៅពេលរក្សាទំនាក់ទំនងជាមួយទឹកនៅអាងហែលទឹក, មិនដូចថ្មក្រានីតនិងថ្មការ slabs ធម្មជាតិ។ អាងហែលទឹករបស់យើងសហប្រជាជាតិត្រូវបានបង្កើតឡើងផងដែរនិងផលិតឡើងដោយមានការការពារបរិស្ថានរបស់យើងនៅក្នុងចិត្ត។ យើងទាំងអស់គ្នាដឹងថាអ្វីដែលយើងត្រូវធ្វើដើម្បីការពារបរិស្ថាននិងអាជីវកម្មត្រូវបានប្បញ្ញត្តិដើម្បីទប់ស្កាត់ការបំពុលបរិស្ថាននិងកាត់បន្ថយការបោះជំហានកាបូនរបស់ពួកគេ។ យើងមានការព្រួយបារម្ភអំពីអនាគតនៃមនុស្សជាតិហើយនេះកំណត់ពីរបៀបដែលយើងធ្វើអាជីវកម្មរបស់យើងដើម្បីការពារប្រព័ន្ធអេកូនិងរក្សាការអភិវឌ្ឍប្រកបដោយចីរភាពសម្រាប់មនុស្សជំនាន់នាពេលអនាគត។ ការប្តេជ្ញាចិត្តរបស់យើងចំពោះបរិស្ថានត្រូវបានជំរុញពីក្នុងតម្លៃស្នូលរបស់ខ្លួនក្នុងការទស្សនវិស័យនិងបេសកកម្មរបស់ក្រុមហ៊ុន។ គោលបំណងចម្បងរបស់យើងគឺដើម្បីធានាឱ្យបាននូវភាពជាប់បានយូរនិងគុណភាពនៃផលិតផលរបស់យើងតាមរយៈការសន្សំថាមពលនិងការផលិតធនធានអភិរក្ស។ យើងមានបំណងអភិរក្សបរិស្ថានដោយការបញ្ចូលការប្រើប្រាស់នៃមាតិកាយ៉ាងហោចណាស់កែច្នៃនៅក្នុងផលិតផលរបស់យើង។ តាមរយៈការប្រើប្រាស់សូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅរបស់យើង, ការបញ្ចេញកាបូននឹងត្រូវបន្ទាប។ យើងមានដៃគូរបស់អ្នកនៅក្នុងការរចនាបៃតងនិងមាននិរន្តរភាព។

Grating_Manhole_Expert | โรงงานผู้ผลิตขายส่ง – ปลีก | รับสมัครตัวแทนจำหน่ายលក់, កន្លែងលក់, ភ្នាក់ងារ, អ្នកចែកចាយ CHANCON: អ្នកចែកចាយនិងផលិតពីរោងចក្រដោយផ្ទាល់ บริษัท แชนคอนโรงงานผู้ผลิตและ จำหน่าย FRP សូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅตะแกรงรางระบายน้ำตะแกรงทางเดินฝา ปิดบ่อครอบท่อพักระบบบำบัดน้ำเสีย CHANCON Company Limited || GratingThai អិលធីឌី (ការិយាល័យកណ្តាលตรงข้ามเซ็นทรัลพระราม 2) เลขที่ 199 ซอยท่าข้าม 21/1 แสมดำบางขุนเทียนกรุงเทพมหานครประเทศไทยទីក្រុងបាងកកប្រទេសថៃ #Mobile (លក់): 081 932 7894, 061 647 0184-6 ទូរស័ព្ទ: 451 0780 02 -1, ទូរសារ: 451 0786 02 E-mail: mkt@chancon.co.th បន្ទាត់ @: @iCHANCON បន្ទាត់ (id): iCHANCON វេបសាយ: www.chancon.co.th , http://GratingThai.com, http: //GratingThai.co.th , http: // ตะแกรงไฟเบอร์กลาส – ฝาบ่อเหล็กฝาท่อ com & ‧; ។ សប៊ុក: www.facebook.com/GratingThai, www.facebook.com/FrpFiberGrating.chancon, www.facebook.com/ FrpGrating.ManholeCover ស្វែងរក Youtube: http://www.youtube.com/mktchancon, http://www.youtube.com/FRPGratingFiberglass Twitter: https://twitter.com/GratingThai https://plus.google.com/+ ChanconTh
បុព្វលាភសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅ manholes ជំនាញរបស់ | grating ដែកថែបកញ្ចក់ជាតិសរសៃសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅ, បង្ហូរលើសចំណុះប្លាស្ទិចនៅជុំវិញអាងទឹកត្រៀមខ្លួនជាស្រេច។ FRP-STEEL ប្លាស្ទិចសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅសំឡីកែវ | manholes គម្របលូគម្របបោះដែក។ ជាន់ផ្លូវដើរម៉ាត់។ ductile-ចោល-ដែក manholes ក្រប | ហែលទឹកណលូ Gully ប្រឡាយសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅ | ឈុតចាក់សោស្រេចចិត្តទប់ចាន Sieve បានយុថ្កាឧបករណ៍ភ្ជាប់រាងជួសជុលឈុតមានការគៀចាក់សោ រឹរឹរបារដែកសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅ | កាកសំណល់អន្ទាក់ Sieve បានទុកចិញ្ចើមផ្លូវនៅតាមបណ្តោយផ្លូវដើរទប់ស្កាត់លូសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅផងដែរ។ Scupper | ស៊ុតពិការភ្នែកបន្ទះ crates slats សំណាញ់បំបែកប្លុករបាំងភ្លើងម្លប់ពន្លឺតុបតែងអាងចិញ្ចឹមត្រីនេះ | គ្របដណ្តប់ច្រមុះរបស់អ្នកនៅលើគែមជណ្តើរបន្ទះគ្របដណ្តប់ប្រភេទ។ ផ្ទៃកម្រាលកញ្ចក់សន្លឹកប័ណ្ណជាតិសរសៃ FRP ជណ្ដើរ Tread ច្រមុះជំហានទីគម្របការពារ: FRP គ្រូពេទ្យប្រហែលជា Gritted ប្រឆាំងសន្លឹកសន្លឹក | ធ្នឹមដែក Winnipeg ក្រុមប្រឹក្សាភិបាលជញ្ជាំងទំពក់តង្កៀបធ្លាយខ្សែធ្លាយ Pegboard ទំពក់ហូកឧបករណ៍ដាក់ស្ដុកផ្ទុក។ កញ្ចប់, diy |  Www.chancon.co.th | Http://GratingThai.com | Http://GratingThai.co.th | http: ។ // សំឡីកែវសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅ – មួកដែកថែបបំពង់រវាង CAP បាន com & ‧; | បន្ទាត់ @: @ ។ iCHANCON / បន្ទាត់ (ID): iCHANCON | ទូរស័ព្ទដៃ (លក់): 081 932 7894, 061 647 0184-6 ទូរស័ព្ទ: 02 451 0780-1 ។