Gratingthai.co.th

Gratingthai.co.th

A. GRATINGTHAI Contact us : ช่องทางติดต่อสั่งซื้อ แผนที่รับสินค้า บัญชีธนาคาร

มิถุนายน 22, 2017 by Posted in: Uncategorized

Gratingthai.co.th  Contact us : ช่องทางติดต่อสั่งซื้อ แผนที่รับสินค้า บัญชีธนาคาร

คำแนะนำ ในการสั่งซื้อสินค้า การสั่งผลิต นัดหมายส่งสินค้า การชำระเงิน

1. ราคาที่นำเสนอทุกรายการ เป็นราคารับสินค้าเองที่คลังของบริษัท ยังไม่รวมภาษีมูลค่าเพิ่ม และค่าขนส่งสินค้า ขอดูตัวอย่างหรือติดต่อสั่งซื้อได้ที่ บริษัทแชนคอน (อยู่ในซอยท่าข้าม21/1 ตรงข้ามเซ็นทรัลพระรามสอง ปากซอยมีโฮมโปร แมคโดนัลด์ และบิ๊กซี) เลขที่ 199 ซอยท่าข้าม21/1 ถนนพระราม2 แขวงแสมดำ เขตบางขุนเทียน กทม. 10150   steel grating manholecover ตะแกรงเหล็กฝาบ่อครอบท่อพัก

2. กรณี สั่งซื้อมูลค่าน้อยกว่า 30,000 บาท ลูกค้าจะต้องมารับสินค้าเองที่บริษัท หรือ
2.1 ในเขตกรุงเทพและปริมณฑล คิดค่าขนส่งสินค้าและค่าแรงคนงานยกสินค้าขึ้นลง 2,000 บาท/เที่ยว
2.2
ในพื้นที่ต่างจังหวัด ลูกค้าเป็นผู้ชำระค่าขนส่งจากทางร้านถึงบริษัทขนส่ง 2,000 บาท/เที่ยว และ ค่าขนส่งไปต่างจังหวัดลูกค้าเป็นผู้ชำระเองที่ปลายทาง โดยลูกค้าสามารถเลือกบริษัทขนส่งได้เอง หรือสามารถเลือกจากรายชื่อบริษัทขนส่งตามลิ้งค์ที่แนบนี้ “รายชื่อบริษัทขนส่งประจำภาคต่างๆ / Transportation Truck Company 2017”   steel grating manholecover ตะแกรงเหล็กฝาบ่อครอบท่อพัก

3. เงื่อนไขการชำระเงิน เป็นเงินสดโดยโอนเข้าบัญชี หรือเป็นเช็ค สั่งจ่ายชื่อ บริษัท แชนคอน จำกัด
4. กรณีสั่งซื้อสินค้ามาตรฐานที่มีสต๊อคอยู่แล้ว บริษัทสามารถจัดส่งได้ภายใน 2-3 วันทำการ ยกเว้น สินค้าสั่งทำพิเศษ สั่งตัด สั่งผลิต จะต้องชำระค่ามัดจำ 40% จากมูลค่าทั้งหมด
5. สินค้าที่บริษัทจัดส่งให้ลูกค้า กรุณาตรวจสอบความถูกต้องของจำนวน สภาพของตัวผลิตภัณฑ์ ภายใน 3 วัน หากเลยกำหนดบริษัทขอสงวนสิทธิ์ไม่รับเปลี่ยนคืน ยกเว้นกรณีที่เข้าเงื่อนไขการรับประกันสินค้า
6. ขอใบเสนอราคา ส่วนลดพิเศษ : Price List Discount/ Quotation   หรือสนใจสอบถามสต๊อค ราคาพิเศา นัดหมายส่งสินค้า วิธีการสั่งซื้อ ได้ที่ ฝ่ายขาย MKT@CHANCON.CO.TH  

#เกรตติ้งตะแกรงเหล็กไฟเบอร์กล๊าสพลาสติกระบายน้ำล้นรอบขอบสระว่ายน้ำสำเร็จรูป, #ฝาปิดบ่อพักเหล็กหล่อครอบท่อระบายน้ำทิ้ง แผ่นปูพื้นทางเดินยกระดับ, #FRP-FIBERGLASS STEEL Plastic GRATING, #Ductile-Cast-Iron MANHOLE COVER, #Swimming Overflow Drainage Gully Gutter Grating, #Anchoring Devices attached Saddle Fixing Clip Clamp Lock Fastenal Fastener Bar Steel Grating, #ตัวอุปกรณ์คลิปล็อคยึดแผ่นตะแกรง, #Curbed Drainage Grating Scupper, #ตะแกรงดักขยะใบไม้ในคันหินด้านข้างริมฟุตบาท, #Egg Crate, #แผงระแนงบังตาหน้ากากตึก, #FRP Stair Tread Nosing Step Cover Protector  #FRP Anti-Slip Gritted Plate Sheeting #แผ่นปิดจมูกขอบมุมคิ้วแผงครอบบันได #แผ่นปูพื้นปิดผิวกันลื่นไฟเบอร์กล๊าส, #Perforated Pegboard Hook Shelves Racking Storage Tools DIY Kit, #แผ่นกระดานเพ็กบอร์ดแผงเหล็กเจาะรูติดผนังฮุกตะขอลวดขาแขวน


     สั่งซื้อสินค้า ตะแกรงเหล็ก ฝาบ่อไฟเบอร์กล๊าส steel grating
frp grating manhole cover ราคาตะแกรงเหล็ก
Contact Us | Quotation / Order / Products Brochure Download / E-mail to:
ต้องการใบเสนอราคา ติดต่อสั่งซื้อ ข้อมูลด้านผลิตภัณฑ์ สมัครเป็นตัวแทนจำหน่าย กรุณาดาวน์โหลดแฟ้มข้อมูลสินค้าด้านล่างเพื่อพิจารณา หรือสอบถามเพิ่มเติม กรุณาส่งอีเมล์

Brochure/Quotation Required :
สอบถามข้อมูลสินค้าเพิ่มเติม ขอใบเสนอราคา:

Line @: @iCHANCON
Line id:   iCHANCON
steel grating frpManholeCover ตะแกรงเหล็ก ฝาบ่อครอบท่อพัก


Technical Sales Services :
โทรศัพท์ ฝ่ายขาย :


Sales Tel : 081 932 7894 , 061 647 0184-6
Office Tel : 02 451 0780-1, Fax 02 451 0786


สำนักงานใหญ่ เวลาทำงาน :
Head-Office Working Hours:

ติดต่อสั่งซื้อ/ ขอดูตัวอย่าง/ รับสินค้า/ ชำระเงิน/ สอบถามเพิ่มเติม /ฝ่ายขาย/โรงงาน :

จันทร์-ศุกร์ เวลา 08.30 – 17.30 น. // Monday-Friday 08.30 – 17.30h
เสาร์ครึ่่งวัน เวลา 08.30 – 12.00 น. // Half-Saturday 08.30 – 12.00h

บริษัท เกรตติงไทย จำกัด & บริษัท แชนคอน จำกัด
เลขที่ 199 ซอยท่าข้าม21/1 ถนนพระราม2 แขวงแสมดำ
เขตบางขุนเทียน กทม. 10150
GRATINGTHAI Co., Ltd. & CHANCON Co., Ltd.
199 Takham21/1 Rama2 road, Samaedum, Bangkhuntien
Bangkok 10150 Thailand

Warehouse/คลังสินค้า : Invoice-PO-Receipt & Commecial Document :
(ชื่อที่อยู่สำหรับเอกสารออกใบกำกับภาษี-ใบสั่งซื้อ)

บริษัท เกรตติงไทย จำกัด
เลขที่ 3 ซอยท่าข้าม28/2 ถนนพระราม2 แขวงแสมดำ
เขตบางขุนเทียน กทม. 10150
< รหัสผู้เสียภาษี Tax ID. 010 555 712 9153 >
GRATING THAI Co., Ltd.
No.3 Takham28/2 Rama2 road, Samaedum,
Bangkhuntien Bangkok 10150 Thailand

Accounting Office / สำนักงานบัญชี :
Invoice-PO-Receipt-Document
(ชื่อที่อยู่สำหรับเอกสารออกใบกำกับภาษี-ใบสั่งซื้อ)

บริษัท แชนคอน จำกัด
481/324 ซอยวัดเพลงวิปัสสนา ถนนจรัลสนิทวงศ์37
แขวงบางขุนศรี เขตบางกอกน้อย กทม. 10700
< รหัสผู้เสียภาษี Tax ID. 010-554-902-1705 >
CHANCON COMPANY LIMITED
481/324SOIWADPLENGWIPUSSANA, CHARANSANITWONG ROAD,
BANGKHUNSRI, BANGKOKNOI, BANGKOK 10700 THAILAND

Company WebSites :

1) http://www.CHANCON.co.th
2) www.GratingThai.co.th
3) http://GRATINGTHAI.com
4) http://www.ตะแกรงไฟเบอร์กลาส-ฝาบ่อเหล็กฝาท่อ.com

Facebook :

http://www.facebook.com/FrpFiberGrating.Chancon
https://www.facebook.com/SteelgratingFiberglassManholeCover

Twitter :

http://twitter.com/fibergrating

Youtube :

1) ตะแกรงระบายน้ำทุกแบบของบริษัท , 2) ตะแกรง ฝาบ่อ พลาสติก เหล็ก FRP ,
3) Grating Products Knowledge , 4) แนะนำผลิตภัณฑ์ของบริษัทแชนคอน Chancon Company Profile

Agent :
รับตัวแทนจำหน่าย :


เฉพาะลูกค้าร้านวัสดุก่อสร้างในเครือ Cement Thai หรือ Siam City Cement สนใจจำหน่ายตะแกรงระบายน้ำ ฝาปิดบ่อท่อพักระบบบำบัด บริษัทแชนคอน ยินดีมอบข้อเสนอพิเศษสุด กรุณาส่ง e-mail หรือติดต่อโดยตรงนะคะ

Brochure Download :
ดาวน์โหลดแฟ้มสินค้า :

steel grating manhole cover ตะแกรงเหล็กฝาบ่อท่อพัก

#เกรตติ้งตะแกรงเหล็กไฟเบอร์กล๊าสพลาสติกระบายน้ำล้นรอบขอบสระว่ายน้ำสำเร็จรูป, #ฝาปิดบ่อพักเหล็กหล่อครอบท่อระบายน้ำทิ้ง แผ่นปูพื้นทางเดินยกระดับ, #FRP-FIBERGLASS STEEL Plastic GRATING, #Ductile-Cast-Iron MANHOLE COVER, #Swimming Overflow Drainage Gully Gutter Grating, #Anchoring Devices attached Saddle Fixing Clip Clamp Lock Fastenal Fastener Bar Steel Grating, #ตัวอุปกรณ์คลิปล็อคยึดแผ่นตะแกรง, #Curbed Drainage Grating Scupper, #ตะแกรงดักขยะใบไม้ในคันหินด้านข้างริมฟุตบาท, #Egg Crate, #แผงระแนงบังตาหน้ากากตึก, #FRP Stair Tread Nosing Step Cover Protector  #FRP Anti-Slip Gritted Plate Sheeting #แผ่นปิดจมูกขอบมุมคิ้วแผงครอบบันได #แผ่นปูพื้นปิดผิวกันลื่นไฟเบอร์กล๊าส, #Perforated Pegboard Hook Shelves Racking Storage Tools DIY Kit, #แผ่นกระดานเพ็กบอร์ดแผงเหล็กเจาะรูติดผนังฮุกตะขอลวดขาแขวน

steel grating frp manhole cover ตะแกรงเหล็กฝาบ่อครอบท่อพัก

 

แผนที่ติดต่อสั่งซื้อ-รับสินค้า บจก.แชนคอน และ บจก.เกรตติงไทย
(199 ซอยท่าข้าม 21/1 ตรงข้ามเซ็นทรัลพระราม2 ปากซอยมี Big-C และ HomePro) / Map Download

frp grating manhole cover ราคาตะแกรงเหล็ก
frp grating manhole cover ราคาตะแกรงเหล็ก

grating manhole cover ราคาตะแกรงเหล็กไฟเบอร์กล๊าส
Map-DownLoad คลิกเพื่อขยายขนาดรูปและดาวน์โหลดแผนที่ (Acrobat File)

CHANCON’s Bank Account / บัญชีธนาคารของบริษัทแชนคอน

ตะแกรงเหล็กไฟเบอร์กล๊าส frp steel grating manhole cover

Drainage Grating Shopping Guideline: คำแนะนำในการเลือกซื้อ การออกแบบ ประเภทต่างๆของ ตะแกรงระบายน้ำ/ตะแกรงทางเดิน/ตะแกรงพื้นยกระดับ

โดยทั่วไปมาตรฐานของตะแกรงระบายน้ำ มีขนาดกว้าง 25ซม. และ 30ซม. ลูกค้าเพียงเตรียมออกแบบบ่ารองรับให้กว้าง 26ซม. หรือ 31ซม. เพื่อให้สามารถซื้อตะแกรงทุกแบบไปวางใช้งานได้ทันที หากต้องการแบบสั่งทำ หรือปรึกษาตั้งแต่การออกแบบงานตะแกรง ความสูง ช่องรูน้ำผ่าน โครงสร้างเหล็กที่รองรับ การรับแรง สารเคมีที่สามารถทนได้ หรือปรึกษาวิธีการประยุกต์ใช้วัสดุนวัตกรรมใหม่ กรุณาติดต่อโดยตรงที่เบอร์โทร หรือ Email ด้านล่าง ด้วยความยินดีอย่างยิ่ง1. การเลือกประเภทวัสดุของตะแกรง (เหล็ก หรือ พลาสติค หรือ FRP) ควรพิจารณาจากวัตถุประสงค์ที่ต้องการนำไปใช้
a. ตะแกรงเหล็ก : ควรใช้ในพื้นที่แห้งกลางแจ้ง(Outdoor) เป็นตะแกรงที่นิยมมากที่สุดในปัจจุบันกว่า 90% ใช้ตะแกรงเหล็กในทุกสถานที่ เนื่องจากให้ความรู้สึกที่แข็งแรง และที่ใหนๆ ก็ใช้กันทั่วไป ทั้งที่จริงแล้วไม่ควรใช้ในโรงงานอาหาร-เครื่องดื่ม ที่เน้นความสะอาดมากๆ และไม่ควรใช้ในพื้นที่ๆอาจสัมผัสน้ำหรือสารเคมี เนื่องจากเหล็กทุกชนิดแม้จะชุบกันสนิม ก็จะไม่สามารถป้องกันได้นาน หากต้องสัมผัสสารเคมีหรือน้ำบ่อยๆ เพราะจะเป็นสนิมเร็วมากๆภายใน 1-3 ปี และผุกร่อนเร็ว ทำให้เกิดสนิมสกปรก ขาดความแข็งแรง จนต้องเปลี่ยนทุก 2-3 ปี
b. ตะแกรงพลาสติค: ควรใช้ในพื้นที่ภายในไม่โดนแดดมาก(Indoor) สามารถแช่น้ำได้ เช่นใช้เป็นตะแกรงน้ำล้นรอบสระว่ายน้ำ ใช้เป็นตะแกรงทางเดินบ่อปลาคาร์ฟ ใช้เป็นแผ่นพื้นยกระดับในอาคาร บ้าน โรงงานที่ไม่มีละอองสารเคมีปนเปื้อน โดยตะแกรงพลาสติคที่นำเสนอมีทั้งแบบเป็นชิ้นเล็กๆมาต่อกัน(ทำให้สามารถใช้กับตะแกรงน้ำล้นรอบสระว่ายน้ำรูปทรงวงกลมได้) กับตะแกรงพลาสติครุ่นที่แข็งแรงเพิ่มขึ้นมีขนาดตายตัว 1 แผ่นยาว 1 เมตร
c. ตะแกรง FRP: เป็นตะแกรงใหม่ล่าสุดชนิดพิเศษที่มีคุณสมบัติดีกว่าเหล็กชุบกันสนิม ผลิตออกมาเพื่อใช้เป็นวัสดุทดแทนสแตนเลส/อลูมิเนียม/ไม้ สามารถใช้งานได้ดีในทุกสภาวะทั้งภายในและภายนอก ราคาใกล้เคียงกับเหล็กชุบกันสนิม โดยเปรียบเทียบที่ความหนาและขนาดช่องรูเดียวกัน เช่น ความหนาของแกน 6.5mm. สูง 25mm. ขนาด 30x100cm. ราคา 1,500 บาท/เมตร ในขณะที่ตะแกรงเหล็กชุบกันสนิมใช้เหล็กแบนหนา 5mm. ราคาใกล้เคียงกัน

2. วิธีการติดตั้งตะแกรงระบายน้ำ ควรออกแบบเตรียมบ่ารับให้กว้างและสูงพอดีกับแผ่นตะแกรง
เพื่อความแข็งแรงและปลอดภัยของการใช้งาน การติดตั้งตะแกรงระบายน้ำจะต้องออกแบบเตรียมบ่ารองรับให้กว้างและสูงพอดีกับแผ่นตะแกรงระบายน้ำ โดยมาตรฐานทั่วไป ตะแกรงเหล็กและพลาสติคมีความกว้าง 2 ขนาด ได้แก่กว้าง 25cm. และ 30cm. ดังนั้นบ่ารับตะแกรง(รูปตัว L) จะต้องใช้เหล็กฉากวางลงไปก่อนเทคอนกรีต โดยเว้นความสูงไว้ 25-30mm. (ขึ้นอยู่กับประเภทของตะแกรง)เพื่อให้ตะแกรงที่วางลงไปเสมอพอดีกับพื้น ไม่สะดุดเวลารถเข็นหรือคนเดินผ่าน ส่วนความกว้างของบ่ารับเมื่อวัดแล้วจะต้องเว้นเผื่อไว้ 5-10mm. ดังนี้
a. ถ้าต้องการใช้ตะแกรงหน้ากว้าง 25cm. บ่ารับจะต้องมีความกว้าง 25.5-26.0cm. (เผื่อช่องว่างไว้ไม่เกิน 10mm.)
b. ถ้าต้องการใช้ตะแกรงหน้ากว้าง 30cm. บ่ารับจะต้องมีความกว้าง 25.5-26.0cm. (เผื่อช่องว่างไว้ไม่เกิน 10mm.)

3. กรณีบ่ารองรับรางระบายน้ำสร้างเสร็จแล้ว โดยมีระยะความกว้างและสูง ไม่พอดีกับ ขนาดมาตรฐานของตะแกรง (ไม่ใช่ 25cm. และ 30cm.)
กรณีนี้ถือเป็นงานสั่งทำเฉพาะ (Made to Order / Built-in) โดยวิธีสั่งผลิตใหม่ทั้งหมด ทำโมลด์ใหม่ หรือใช้วิธีตัดส่วนเกินออก เชื่อมใหม่เข้าด้วยกัน ต่อเข้ากันด้วยตัวล็อค แล้วแต่ประเภทของตะแกรง ดังนี้
a. ตะแกรงพลาสติค: ใช้วิธีตัดด้านกว้างและยาวให้พอดีกับขนาดของบ่าที่รองรับไว้ เช่น ต้องการด้านกว้าง 20cm. จะต้องนำตะแกรงกว้าง 25cm. ตัดออก 5cm. จึงจะสามารถใส่ให้ลงพอดีได้ แต่หากความสูงไม่พอดี อาจจะต้องเสริมหรือตัดออกขึ้นกับหน้างาน
b. ตะแกรงเหล็ก: ใช้วิธีสั่งผลิตใหม่ โดยให้ข้อมูล 4 อย่างประกอบด้วย 1)กว้างxยาว 2)สูง 3)หนา 4)ช่องรู ด้วยวิธีนี้ถือเป็นงานสั่งผลิตใหม่ทั้งหมด จะใช้เวลา 2-4 สัปดาห์ในการผลิต เชื่อม และชุบกันสนิม
c. ตะแกรง FRP: ออกแบบมาสำหรับทุกความกว้าง เพราะสามารถสั่งตัดได้ทุกขนาด จากแผ่นมาตรฐานขนาดใหญ่ 1.5×4.0 เมตร ตัดเสร็จได้ภายใน 1-2 วัน นำไปวางติดตั้งได้ทันทีอย่างลงตัวสวยงาม หากมีปัญหาด้านความสูงสามารถเสริมและขัดออกได้โดยประณีตเช่นกัน
steel fiberglass grating

Project Reference ดูข้อมูลเพิ่มเติม…..


#เกรตติ้งตะแกรงเหล็กไฟเบอร์กล๊าสพลาสติกระบายน้ำล้นรอบขอบสระว่ายน้ำสำเร็จรูป, #ฝาปิดบ่อพักเหล็กหล่อครอบท่อระบายน้ำทิ้ง แผ่นปูพื้นทางเดินยกระดับ, #FRP-FIBERGLASS STEEL Plastic GRATING, #Ductile-Cast-Iron MANHOLE COVER, #Swimming Overflow Drainage Gully Gutter Grating, #Anchoring Devices attached Saddle Fixing Clip Clamp Lock Fastenal Fastener Bar Steel Grating, #ตัวอุปกรณ์คลิปล็อคยึดแผ่นตะแกรง, #Curbed Drainage Grating Scupper, #ตะแกรงดักขยะใบไม้ในคันหินด้านข้างริมฟุตบาท, #Egg Crate, #แผงระแนงบังตาหน้ากากตึก, #FRP Stair Tread Nosing Step Cover Protector  #FRP Anti-Slip Gritted Plate Sheeting #แผ่นปิดจมูกขอบมุมคิ้วแผงครอบบันได #แผ่นปูพื้นปิดผิวกันลื่นไฟเบอร์กล๊าส, #Perforated Pegboard Hook Shelves Racking Storage Tools DIY Kit, #แผ่นกระดานเพ็กบอร์ดแผงเหล็กเจาะรูติดผนังฮุกตะขอลวดขาแขวน 

 

FRP-Steel-Plastic-PPABS Swimming Overflow GRATING / Composite FibreGlass Casting Ductile Iron MANHOLE COVER / Saddle Clip Clamp Lock Fastenal/ EggCrate / Tree Guard /Stair Tread Nosing : ตะแกรงไฟเบอร์กล๊าสพลาสติกระบายน้ำล้นรอบขอบสระว่ายน้ำ เกรตติ้งเหล็กชุบสังกะสีทนสนิม ตะแกรงดักเศษอาหารขยะฝังในคันหินคสล. ฝาทึบปิดบ่อครอบท่อพักไฟเบอร์กล๊าสเหล็กหล่อเหนียว แผ่นปูพื้นทางเดินยกระดับ

Home Page of Chancon-GratingThai | >> หน้าแรก บริษัทแชนคอน – บริษัทเกรตติ้งไทย
Contact & Information
    A. Contact us : ติดต่อสั่งซื้อ แผนที่รับสินค้า ขอคำแนะนำเพิ่มเติม
    B. Price-Quotation : ราคาสินค้า ขอใบเสนอราคา-Discount
    C. Projects Reference : ตัวอย่างลูกค้า การประยุกต์ใช้ วิธีการเลือกซื้อ
    D. คุณสมบัติ ที่มา ความหมายของไฟเบอร์กล๊าสเสริมแรง FiberGlass Vinyl Resin Food Grade FRP
    E. Grating Services : การสั่งผลิต ติดตั้ง ออกแบบ ผลทดสอบการรับแรง-สารเคมี
    F. Dealer Sales Wanted : ขอเป็นตัวแทนจำหน่าย รับสมัครพนักงานขาย

Gully Grating ตะแกรง
    1. Plastic PolyPropylene Grating ตะแกรงทางเดินระบายน้ำ พลาสติกชนิดเหนียวแข็งแรงพิเศษ PP
    2. Galvanised Steel Grating ตะแกรงเหล็กแผ่นเชื่อมสำเร็จรูปชุบกันสนิม สำหรับรางระบายน้ำ ทางเดิน
    3. FRP FiberGlass Mould Grating ตะแกรงระบายน้ำไฟเบอร์กล๊าส แผ่นปูพื้นทางเดินในโรงงาน
    4. ABS Swimming Overflow Drainage Grating แผ่นตะแกรงระบายน้ำล้นรอบขอบสระว่ายน้ำ เอบีเอส พีวีซี
    5. Drive HighWay Drain Grating ตะแกรงดักขยะฝุ่นผงคันหินใบไม้ด้านข้างริมฟุตบาท (Leaf Trapper Side)
    6. Tree Guard Grating Paver Frame Cover กรอบตะแกรงปกป้องรอบโคนต้นไม้ มีทั้งแบบตัวต่อและสำเร็จรูป

Manhole Cover ฝาบ่อ
    7. FRP Manhole Cover ฝาปิดบ่อพัก ฝาท่อไฟเบอร์กล๊าสผสมเรซิ่น (ไม่เป็นสนิม รับแรงสูง ทดแทนแสตนเลส)
    8. Ductile Cast Iron Manhole Cover (Round/Square) ฝาปิดท่อ ฝาบ่อพักเหล็กหล่อเหนียวระบบบำบัดน้ำ
    9. FRP Diamond Top Cover (Special Cut) ฝาปิดบ่อครอบท่อพักไฟเบอร์กล๊าสชนิดสั่งตัดตามขนาดได้ทันที

Related Products
  10. Egg Crate Ceiling Screen แผงระแนงบังตาหน้ากากตะแกรงกั้นช่องแสงบังไฟ กรองลมระบายอากาศ
  11. Ceiling Trellis Shade Grilles ฉากแผ่นฝ้าเพดานผนังม่าน รั้วราวแผงกั้นพาร์ทิชั่น กันสาดระแนงบังตา
  12. PegBoard Display Tools Hooks Shelves แผ่นกระดานเพ็กบอร์ดเจาะรูติดผนังแขวนเก็บอุปกรณ์เครื่องมือช่าง
  13. FRP Stair Tread Nosing Step Cover Protector แผ่นปิดจมูกขอบมุมคิ้วแผงครอบบันไดกันลื่นไฟเบอร์กล๊าส
  14. HDG Steel Grating clip lock clamp fastener คลิปล็อคยึดจับแผงตะแกรง แสตนเลส/เหล็กชุบซิงค์ทนสนิม
  15. FormWork Ties System: TieRod/ThreadBar เหล็กรับแรงทนดึงสูง WingNut WaterStopper


#เกรตติ้งตะแกรงเหล็กไฟเบอร์กล๊าสพลาสติกระบายน้ำล้นรอบขอบสระว่ายน้ำสำเร็จรูป, #ฝาปิดบ่อพักเหล็กหล่อครอบท่อระบายน้ำทิ้ง, #FRP-FIBERGLASS STEEL Plastic GRATING, #Ductile-Cast-Iron MANHOLE COVER, #Swimming Overflow Drainage Gully Gutter Grating, #Saddle Clip Clamp Lock Fastener, # Egg Crate Grille Diffuser Divider Lighting Aquarium Panel, #Tree Guard Safety Grating, #ตะแกรงดักเศษอาหารขยะฝังในคันหินคสล.ข้างฟุตบาท, #กรอบตะแกรงปกป้องรอบโคนต้นไม้ แผ่นปูพื้นทางเดินยกระดับ, #แผงระแนงบังตาหน้ากากตึกตะแกรงกั้นช่องแสงบังไฟ, #แผ่นปิดจมูกขอบมุมคิ้วแผงครอบบันไดกันลื่น, #ตัวอุปกรณ์คลิปล็อคยึดแผ่นตะแกรง

www.CHANCON.co.th Tel: 02 4510780-1 #Grating Experts: 081 9327894 Line iD: iChancon GFRP Composite Steel Gully Driveway Grating Grilles, Culvert Conduit Trench Drainage Ditch, Cast Ductile Iron Manhole Grid Covers Catch Basins, Safety Expanded Metal Grating, Heavy duty Grip Strut Channel, Perforated Air flow aluminum Grilles, Raised Access Floor Walkway Pavement, Yard Ramp Edging Pedestal, Carbon serrated bar Steel, Bar Grate Mounting Saddle Clip Lock Clamp Fastener Anchor ตัวล็อคเหล็กยึดแผงตะแกรง, Formworks Tie Rod Wing Nut, ฝาท่อระบายน้ำเหล็กหล่อเหนียว, , ฝาท่อไฟเบอร์ผสมเรซิ่น, ฝาเปิดปิดถังแมนโฮล แฮนโฮล, ฝาปิดครอบท่อบ่อพักกรองเกรอะ, ฝาปิดท่อระบายน้ำเสีย น้ำดี, แผ่นปูร่องน้ำ ฝาปิดท่อทรงกลม-สี่เหลี่ยม, ฝาปิดคอนกรีตปูนซีเมนต์เสริมเหล็ก, ฝาปิดงานระบบบำบัดรวบรวมน้ำเสียทิ้งชนิดสั่งตัดได้ทันที; เกรตติ้ง, เกรทติ้ง, ฝาตะแกรงเหล็กแผ่นเชื่อมสำเร็จรูป, กรอบตะแกรงปกป้องรอบโคนต้นไม้, แผ่นปิดจมูกขอบมุมคิ้วแผงครอบบันไดกันลื่น ทางเดิน แท่งรางตัวยู ระบายน้ำทิ้ง ริมขอบฟุตบาท, วายเมท, วายเมช, ไวร์เมช, พร้อมเฟรม, ช่องระบายน้ำ, ลวดเหล็กฉีก พับฉลุเจาะรู, เหล็กยืดคาร์บอนไฟเบอร์, ลายตีนเป็ด ไก่, รางระบายน้ำฝน, ขั้นบันไดกันลื่น, ราวกันตก, มินิตะข่ายกันกลิ่น, บล๊อคปูถนนภายนอก, ตกแต่งบ่อปลาคราฟ, ภูมิทัศน์, กระเบื้อง, ปูพื้นเครื่องจักรยกระดับ, DIY ติดตั้งง่ายด้วยตัวเอง, โคมติดลอยตะแกรงฝังฝ้าทีบาร์, แผ่นฝ้าเพดานแบบเกี่ยวแขวน, ฉากฝาผนังเบา ม่านโปร่งทึบแสง รั้วแผงพาร์ทิชั่นกั้นห้อง ฝ้าตกแต่งเอนกประสงค์ กันสาดบังตา ระแนงบานพับเฟี๋ยมซุ้มไม้เลื้อยรับลม, ตาข่ายป้องกันคลุมนก, แผ่นกั้นขับไล่นกงูกระรอก, แผงแบ่งกั้นสั่งประกอบ ดีไลท์,โพลีคาร์บอเนต ไวนิล, กั้นออฟฟิศสำนักงาน ห้องน้ำ, ฝ้าตกแต่งปิดงานระบบแอร์ สายไฟ, กั้นห้อง, คุณภาพสูงเกรดเอ ดีไซด์สวยหรูคู่อาคาร, Ventilation grilles suspended ceiling textures, Splashboard/ Weatherboard/ Slat blinds/ Trellis shade, Awning Wall Panels, Colorful General Sun Screen Partition, Anti-Bird Control Netting, Mini decorative Grating Curtains, Sculpture grid cover opened cell ceiling Application: office places, meeting room, supermarket, school, corridor, toilet, hospital, re-decoration works, ฉากแผ่นฝ้าเพดานผนังม่าน รั้วราวแผงกั้นพาร์ทิชั่น หลังคากันสาดระแนงบังตาตะข่าย บานพับเฟี้ยมซุ้มไม้เลื้อยกำแพง, แผงระแนงบังตาหน้ากากตึกตะแกรงกั้นช่องแสงบังไฟ ฝายตะแกรงหวีดักแยกเศษขยะลอยใส่ช่องระบายน้ำตรงขอบฟุตบาท ดักฝุ่นผงตะกอนขยะ เศษอาหาร ใบไม้ กระดาษ คันหินกล่องช่องตะแกรงรับน้ำ รางยูด้านข้างริมฟุตบาท, สเปคตามมาตรฐานของเทศบาล กรมโยธาธิการและผังเมือง กรมทางหลวงชนบท การเคหะแห่งชาติ การทางพิเศษแห่งประเทศไทย,Trench drainage driveway grates, Dust screen driveway grating near footbath, Leaf trapper safe drain traffic grates ผู้เชี่ยวชาญแผ่นพลาสติกรองพื้นปูร่องน้ำแทนเหล็ก, PP PVC PE ABS Swimming Plastic Grating, ทดแทนแผงกั้นกระจกหน้ากากร้าน ตึก อาคาร, หุ้มผนังภายนอก, แผ่นปูพื้นทางเดิน ไหล่ทางเท้า,ปูรองรับสินค้าจากสายพานลำเลียง, ยกระดับพื้นบ้านและสวน เขตอนามัยกันไฟฟ้าสนามเวทีแสดงประกวด, บล็อกปลูกหญ้า, แผ่นตกแต่งแผงผนังด้านนอกบังตา, ฝ้าเพดาน ผนัง เชิงชาย ระเบียง หน้าจั่ว หน้าบันได กาแล ฉากกั้นห้อง บานเพี้ยม และแผ่นลายฉลุสำเร็จรูปหลายขนาด ลวดชุบพลาสติก ลายหลากหลายให้เลือก สามารถนำไปตัดและตกแต่งเพิ่่มเติมเป็นเฟอร์นิเจอร์ลายฉลุ ผนังลายฉลุ ใช้ตกแต่งประกอบสถานที่ต่างๆสวยงามและเป็นเอกลักษณ์ อลูมิเนียมคอมโพสิท, คอมโพสิต, เอฟอาร์พี, ทนสึกกร่อน สนิม ความร้อน ไฟ กรด ด่าง เคมี, ประหยัดพลังงาน ปลวกเห็ดราไม่ชอบ ไม่บวมน้ำ ปราศจากสารพิษ ไม่ลามไฟ, ไฟเบอร์กลาสหรือใยแก้วชนิดพิเศษคืออะไร, Knack Siam SSG, American, USA, Asia Pacific, Fibergrate, Strongwell, Webforge, งานซ่อมแซมพื้น, วัสดุเคลือบพื้นผิว, อีพ็อกซี่, อีพ๊อคซี่, อีพ็อคซี่, พื้นอีพ๊อกซี่,โพลียูรีเทน, พีวีซี, กาว,ไบโอ, Bio, PU concrete, coating, stone hard, PEปรับปรุงพื้นโรงงานอาหาร, ครัว โรงแรม, เคลือบบ่อทนสารเคมี, อะครีลิค, พื้นโรงงานอุตสาหกรรม, ซ่อมรอยแตกร้าวรั่วซึม, โค้ทติ้ง, กันซึมดาดฟ้า, บ่อเก็บสารเคมี, รางน้ำไฟเบอร์กล๊าส, หลังคาเมทัลชีท, วัสดุทดแทนเหล็ก, หิน, ไม้เทียมสังเคราะห์, wpc พลาสติค, ชีวภาพ, รีไซเคิล, อุปกรณ์, ฟลอเดรน, รูฟเดรน, พื้นกันสึก, กันกระแทก, รางน้ำล้นรอบขอบสระว่ายน้ำ, แผ่นเรียบ,บานเกล็ด, แผ่นพื้นยางปูรอบแท่นเครื่องจักร, พาเลท, ถาดรอง, ชั้นวาง, พื้นโรงเรือน, บล็อกตัวหนอน บล็อคปูถนน ตกแต่งพื้นสนามหญ้าสำเร็จรูป ปรับเปลี่ยนฮวงจุ้ย
GFRP Composite Diamond Top Manhole Covers Checker Plate surface (ฝาปิดบ่อครอบท่อพักไฟเบอร์กล๊าสกันลื่น ชนิดสั่งตัดตามขนาดได้ทันที) www.chancon.co.th GRATING SPECIALIST SOLUTIONS and HOW TO INSTALLATION: Outdoor Round Manhole Covers, Square, Rectangle, Circle Circular, Fabricated Simple Culvert Gully, Tile Strip Cell Ceilings Gratings, Pass way Basement Sidewalk, plastic grid paving, Sealed Manhole, Hand hole Lifting Lifter, Catch Basins, Residential Trench Drainage Cell, Clean out, Driveway Floor Shower Drain Grates, Sewer, Recessed Cover, Pipes Clogged, Ductile Casting Grey Iron, replacement stainless steel, Wood Lumber WPC fiber cement, Checkered Duck plate, Fittings, Sanitary, hatch box, remover, block masonry paving unit, dish drainer, Channel opener, Vessel, Ventilation Valves, Filter, Pool, pump, Ships, Replacing contaminated area, conductive, Corrosion resistance frame, Lattice, Rain Shooter Water, Trash rack, Egg Crate Fluorescent Ceiling Grille Lighting Screen Filter Media Diffusers Panel, DIY Abstract Plastic material board Pond Marine Aquarium, HVAC air vector acrylic return/Double deflection Grid Louver, terrarium vivarium ใช้ทำโครงสร้างผนัง สัตว์น้ำ เลี้ยงกบ ซาลาแมนเดอร์
FRP Products, GFRPS, Glass Fiber Reinforcment Rebar Polymer, Reinforced Fiberglass slab, Composite building materials, vinyl ester resin, Root trunk bollards Tree pit road safety sculpture in decoration, Landscaping Exterior Garden Big tree gratings, Tree Ring Protection Safety Guard Grating Paver Frame Cover Pedestrian, Road Street, molded, pultrusion, pultuded profiles, Covering welded bearing bar compound gratings, Cage Ladders, Staircase treads nosing, non anti slip skid stairways, broad step, tread covers, Handrail, Structural Shaped, Ideal for catwalks, double garage flooring, platforms, trench covers, ditch, spout, screens clad, media support, air mesh, railing, walk way, multi grid, covered, concaved, gritted, minimesh, phenolic, common, unsaturated polyester resin, Palette Partition Doors Windows, Operation platforms, Explosion proof floor, New idea Innovation design accessories, Components, architectural and industrial decking, Pedestrian Bridges System, courtyards dock threshold, fences, round tube, pipe sheets, angle, wire mesh, pit, sump, coating, Polyurethane concrete, Polished, Epoxy self leveling , floor lining, carbon fiber, floor hardener, grouting, waterproof, wastewater treatment, Wet Cooling tower, columns, overflow, Laminate, Metallic, Aluminium Composites, Rack, conductor, skylight, polycarbonate, plastic, acrylic, UPVC, ABS, PS, PC, exotic PET, , Flat sheets, translucent, Anti-UV stabilized, decorative solid sheets, gutter, ditch, made to order by professional fabricators, Hot Dip Electroforge Galvanized, brass, Zinc, supply, Food Grade Dealer, Industry, Suppliers, Foundry, Made in China, GMP, HACCP, ISO 1400, 900, FDA Approved, specification, price, Infosoft

English (Burmese)

 

Contact us: Contact channels. Map Delivery bank account Contact us: Contact channels. Map Delivery bank account guidance in order to deliver an order for payment.
1. All items offered. The price of its own finance company. Excluding VAT And freight Ask to see samples or purchase the company’s Channel Connect (located in Soi 21/1 fords. Opposite Central Rama II Soi Home McDonald’s and Wal-Mart) , 199 Soi 21/1 Harbor Crossing Road 2 Samaedum Thian Bangkok 10150   2. The order value is less than 30,000 baht, customers will come. pick your own company or a     2.1 in the Bangkok area. The freight and workers picking items up to 2,000 Baht /     2.2 in rural areas. Customer pays shipping costs from the restaurant to the carrier 2. 000 baht / trip and transportation costs to the provinces, the customer pays at the end. Customers can choose their own carrier. Or choose from a list of shipping companies, the links attached to this. “List of Companies regions / Truck, the Transportation Company, 2017” 3. Payment terms. In cash, by transfer or by check made payable to the name of Shannon Airport Limited 4. If the order has already Woodstock. The company can be shipped within 2-3 business days , except for its custom made to order to order to pay a deposit of 40% of the total 5. The company’s product delivery to customers. Please check the accuracy of the number. The condition of the products within 3 days past due, the Company reserves the right not to change overnight. Unless the conditions of the warranty 6. Quotation discount: Price List Discount / Quotation   or ask Woodstock equip appointments for shipment. Order to sales MKT@CHANCON.CO.TH. steel grating manholecover steel mesh lid covering the well pipe.

 

steel grating manholecover steel mesh lid covering the well pipe.

 

Purchase steel grating fiber glass tank cover steel grating.frp grating manhole cover price of steel grating.
Contact Us | Quotation / Order / Products Brochure Download / E-mail to: Need a quotation. Contact Product Information Dealer Opportunities Please download the file below for consideration. Or more Please emailBrochure / Quotation Required: Call for more information. Request:
Line @: @iCHANCON Line id:   iCHANCON
steel grating frpManholeCover steel mesh lid covering the well pipe.
Technical Sales Services: Telephone Sales.

Sales Tel : 081 932 7894 , 061 647 0184-6 Office Tel : 02 451 0780-1, Fax 02 451 0786
Headquartered at work: Head, Office suites-hour is Working Help:
Contact / Request Preview / receipt / payment / Inquiry. / Sales / Factory:

 

 

Monday – Friday from 08:30 to 17:30 hrs. // Monday-Friday 08.30 – 17.30h   Saturday half day at 08:30 to 12:00 hrs. // Half-Saturday 08.30 – 12.00h company grating & Company Limited, Thailand Shannon Airport. Ltd. No. 199 21/1 Soi Tha Road 2 Samaedum Bang Khun Thian, Bangkok. 10150 GRATINGTHAI Co., Ltd., CHANCON & Co., Ltd., 199 Takham21 / 1 Rama2 Road, Samaedum, Bangkhuntien Bangkok Bangkok 10150 Thailand.

 

 

 

Warehouse / Logistics: the PO-Invoice form-the Receipt & Commecial the Document: (Name, address for invoice documents – purchase orders). Company grating Thailand Co. No. 3 28/2 Soi Tha Road 2 Samaedum Area Bangkok 10150 <code taxpayers own ID of Tax. 010 555 712 9153> GRATING THAI Co., Ltd., ‘s No.3. Takham28 / 2 Rama2 Road, Samaedum,Bangkhuntien Bangkok Bangkok 10150 Thailand.
Accounting Office / Accounting Office: Invoice form-the PO-the Receipt-the Document. (Name, address for invoice documents – purchase orders).
Shannon Airport Company Limited, 481/324 Soi Wat Phleng introspection. Road Charansnitwong 37 Bang Khun Si Bangkok Noi Bangkok 10700 <code taxpayers own ID of Tax. 010-554-902-1705>CHANCON COMPANYSelect LIMITED,481 / 324SOIWADPLENGWIPUSSANA, Charansanitwong ROAD,BANGKHUNSRI, Bangkoknoi, BANGKOK 10700 THAILAND.
Company WebSites :
1) Http://www.CHANCON.co.th 2) Www.GratingThai.co.th 3) Http://GRATINGTHAI.com 4) the http: // the www. Fiberglass Grating – pitting cap steel pipe cap. comFacebook :
http://www.facebook.com/FrpFiberGrating.Chancon https://www.facebook.com/SteelgratingFiberglassManholeCoverTwitter :
http://twitter.com/fibergratingYoutube :
1) sieve to drain all of the company , 2) steel grill lid plastic pond the FRP ,  3) Grating Products, the Knowledge , 4) introduce the company’s products meet Lincoln Chancon Company Profile.Agent: For dealers:

Customers in the store construction materials Cement Thai Siam City Cement interest or distributor drainage grate. Cap the well pipe treatment of Shannon Airport offers a special welcome, please send an e-mail or contact me directly.Brochure Download: Download files products.
steel grating steel grating manhole cover lid pit trap.

steel grating steel grating frp manhole cover lid covering the well pipe.

Contact Information – Product Co., Ltd., And Shannon Airport Co. Grating Thailand (199 Soi 21/1 fords across Central Rama 2 Soi Big-C and HomePro) / Map Download.

frp grating manhole cover price of steel grating. frp grating manhole cover price of steel grating.

Steel grating manhole cover for fiber glass. Map-DownLoad Click to enlarge and download the map (Acrobat File).
CHANCON’s Bank Account / Bank Account of Shannon Airport.
Steel Fiber Glass frp steel grating manhole cover.

Drainage Grating Shopping Guideline: Recommendations for buying different types of design. Drain grate / grid walkway / grating ground level.
In general, the standard of drainage grating width of 25 cm and 30 cm, just be prepared to support the design, shoulder width 26 cm or 31 cm so that the grid can all put to immediate use. To order form Or consult on the design of the grille height channels water through the hole. The steel structure that supports strong chemicals that can be tolerated. Or discuss how the application of innovative materials. Please contact them directly at the phone number or Email below with great pleasure.1. Select the type of material of the grid (steel or plastic or FRP) should be determined by the desired objectives to a. Steel Mesh: Use in dry areas Outdoor (Outdoor) is a grid of the most popular today than. 90% of the iron in place. Due to the strength and feel that the fans are also commonly used. In fact, the plant should not be used in food – drink. The emphasis on clean more And may not be used in areas exposed to water or chemicals. Because, despite all kinds of steel-plated steel. It is untenable for long. If exposed to chemicals or water frequently. It will rust very quickly, within 1-3 years, and erodes quickly. Rust, dirt Lack of strength It must be replaced every 2-3 yearsb. Grill plastic. Take in the sun a lot (Indoor) can be immersed in water. Such as the overflow grate surrounding the pool. Use a grate walkway Koi pond. Use a sheet leverage in building a plant that no aerosol chemical contamination. The grille plastic offered both pieces come together (making it possible to use the grill, overflow swimming pool, circular) with mesh plastic version of the strong increase in size. 1 fixed 1 meter long sheetsc. grating FRP: a new grille with special properties than steel rustproof. Produced for use as a substitute material stainless steel / aluminum / wood. Can work well in all conditions, both internal and external. The price-plated stainless steel. By comparison, the thickness and size of the vent holes the same as the thickness of 6.5mm. Height 25mm. Size 30x100cm. Price: 1,500 baht / m, while the iron-plated stainless steel panel thickness 5mm. Similarly priced 2. How to install a drainage grate. Design should be prepared to shoulder height, width and fit plate grille. For strength and safety of use. Installing drainage grate designed to be fully prepared to shoulder height, width and fit a drainage grate plate. The general standard Steel and plastic are two width sizes width 25cm. And 30cm. So crazy, get the grill (the L) will be placed into the steel before pouring concrete. Leave a height of 25-30mm. (Depending on the type of grill) to put the grill to fit flush with the floor. Uninterrupted time wheelchair or walking through. The width of the shoulders when measurements must be made available for 5-10mm. As follows: a. To use the rack width 25cm. Shoulder width must have been 25.5-26.0cm. (If the gap does not exceed 10mm. ) , b. to use the grill, width 30cm. shoulder width must be 25. 5-26.0cm. (If the gap does not exceed 10mm.) 3. Supports the shoulder drainage gutters completed. The length, width and height do not fit the size of the grill (not 25cm. And 30cm.) If this is a specific order (Made to Order / Built-inmethod to produce an entirely new mold, new or used. How to cut out excess New welding together Compatible with the Lock Depending on the type of the grid following a. Grill plastic: how to cut the width and length to fit the size of the shoulders that support them, such as the width 20cm. Must mesh width 25cm. Cut 5cm. To be able to enter. to be fit If height is not fit May be added or removed depending on the job b. Steel. How to order by providing 4: 1) W x 2) 3) 4 pages) openings in this way for a new order will take 2-4 weeks to produce welded and plated well. rusty c. grating FRP: designed for all widths. It can be cut at any size. The standard sheet size 1.5×4.0 meters cut within 1-2 days of placing the installation immediately perfectly beautiful. If you have the extra height and finely polished off by as well.

Khmer (Burmese)

Contact us: Contact channels. Map Delivery bank account Contact us: Contact channels. Map Delivery bank account guidance in order to deliver an order for payment.
1. All items offered. The price of its own finance company. Excluding VAT And freight Ask to see samples or purchase the company’s Channel Connect (located in Soi 21/1 fords. Opposite Central Rama II Soi Home McDonald’s and Wal-Mart) , 199 Soi 21/1 Harbor Crossing Road 2 Samaedum Thian Bangkok 10150   2. The order value is less than 30,000 baht, customers will come. pick your own company or a     2.1 in the Bangkok area. The freight and workers picking items up to 2,000 Baht /     2.2 in rural areas. Customer pays shipping costs from the restaurant to the carrier 2. 000 baht / trip and transportation costs to the provinces, the customer pays at the end. Customers can choose their own carrier. Or choose from a list of shipping companies, the links attached to this. “List of Companies regions / Truck, the Transportation Company, 2017” 3. Payment terms. In cash, by transfer or by check made payable to the name of Shannon Airport Limited 4. If the order has already Woodstock. The company can be shipped within 2-3 business days , except for its custom made to order to order to pay a deposit of 40% of the total 5. The company’s product delivery to customers. Please check the accuracy of the number. The condition of the products within 3 days past due, the Company reserves the right not to change overnight. Unless the conditions of the warranty 6. Quotation discount: Price List Discount / Quotation   or ask Woodstock equip appointments for shipment. Order to sales MKT@CHANCON.CO.TH. steel grating manholecover steel mesh lid covering the well pipe.

 

steel grating manholecover steel mesh lid covering the well pipe.

 

Purchase steel grating fiber glass tank cover steel grating.frp grating manhole cover price of steel grating.
Contact Us | Quotation / Order / Products Brochure Download / E-mail to: Need a quotation. Contact Product Information Dealer Opportunities Please download the file below for consideration. Or more Please emailBrochure / Quotation Required: Call for more information. Request:
Line @: @iCHANCON Line id:   iCHANCON
steel grating frpManholeCover steel mesh lid covering the well pipe.
Technical Sales Services: Telephone Sales.

Sales Tel : 081 932 7894 , 061 647 0184-6 Office Tel : 02 451 0780-1, Fax 02 451 0786
Headquartered at work: Head, Office suites-hour is Working Help:
Contact / Request Preview / receipt / payment / Inquiry. / Sales / Factory:

 

 

Monday – Friday from 08:30 to 17:30 hrs. // Monday-Friday 08.30 – 17.30h   Saturday half day at 08:30 to 12:00 hrs. // Half-Saturday 08.30 – 12.00h company grating & Company Limited, Thailand Shannon Airport. Ltd. No. 199 21/1 Soi Tha Road 2 Samaedum Bang Khun Thian, Bangkok. 10150 GRATINGTHAI Co., Ltd., CHANCON & Co., Ltd., 199 Takham21 / 1 Rama2 Road, Samaedum, Bangkhuntien Bangkok Bangkok 10150 Thailand.

 

 

 

Warehouse / Logistics: the PO-Invoice form-the Receipt & Commecial the Document: (Name, address for invoice documents – purchase orders). Company grating Thailand Co. No. 3 28/2 Soi Tha Road 2 Samaedum Area Bangkok 10150 <code taxpayers own ID of Tax. 010 555 712 9153> GRATING THAI Co., Ltd., ‘s No.3. Takham28 / 2 Rama2 Road, Samaedum,Bangkhuntien Bangkok Bangkok 10150 Thailand.
Accounting Office / Accounting Office: Invoice form-the PO-the Receipt-the Document. (Name, address for invoice documents – purchase orders).
Shannon Airport Company Limited, 481/324 Soi Wat Phleng introspection. Road Charansnitwong 37 Bang Khun Si Bangkok Noi Bangkok 10700 <code taxpayers own ID of Tax. 010-554-902-1705>CHANCON COMPANYSelect LIMITED,481 / 324SOIWADPLENGWIPUSSANA, Charansanitwong ROAD,BANGKHUNSRI, Bangkoknoi, BANGKOK 10700 THAILAND.
Company WebSites :
1) Http://www.CHANCON.co.th 2) Www.GratingThai.co.th 3) Http://GRATINGTHAI.com 4) the http: // the www. Fiberglass Grating – pitting cap steel pipe cap. comFacebook :
http://www.facebook.com/FrpFiberGrating.Chancon https://www.facebook.com/SteelgratingFiberglassManholeCoverTwitter :
http://twitter.com/fibergratingYoutube :
1) sieve to drain all of the company , 2) steel grill lid plastic pond the FRP ,  3) Grating Products, the Knowledge , 4) introduce the company’s products meet Lincoln Chancon Company Profile.Agent: For dealers:

Customers in the store construction materials Cement Thai Siam City Cement interest or distributor drainage grate. Cap the well pipe treatment of Shannon Airport offers a special welcome, please send an e-mail or contact me directly.Brochure Download: Download files products.
steel grating steel grating manhole cover lid pit trap.

steel grating steel grating frp manhole cover lid covering the well pipe.

Contact Information – Product Co., Ltd., And Shannon Airport Co. Grating Thailand (199 Soi 21/1 fords across Central Rama 2 Soi Big-C and HomePro) / Map Download.

frp grating manhole cover price of steel grating. frp grating manhole cover price of steel grating.

Steel grating manhole cover for fiber glass. Map-DownLoad Click to enlarge and download the map (Acrobat File).
CHANCON’s Bank Account / Bank Account of Shannon Airport.
Steel Fiber Glass frp steel grating manhole cover.

Drainage Grating Shopping Guideline: Recommendations for buying different types of design. Drain grate / grid walkway / grating ground level.
In general, the standard of drainage grating width of 25 cm and 30 cm, just be prepared to support the design, shoulder width 26 cm or 31 cm so that the grid can all put to immediate use. To order form Or consult on the design of the grille height channels water through the hole. The steel structure that supports strong chemicals that can be tolerated. Or discuss how the application of innovative materials. Please contact them directly at the phone number or Email below with great pleasure.1. Select the type of material of the grid (steel or plastic or FRP) should be determined by the desired objectives to a. Steel Mesh: Use in dry areas Outdoor (Outdoor) is a grid of the most popular today than. 90% of the iron in place. Due to the strength and feel that the fans are also commonly used. In fact, the plant should not be used in food – drink. The emphasis on clean more And may not be used in areas exposed to water or chemicals. Because, despite all kinds of steel-plated steel. It is untenable for long. If exposed to chemicals or water frequently. It will rust very quickly, within 1-3 years, and erodes quickly. Rust, dirt Lack of strength It must be replaced every 2-3 yearsb. Grill plastic. Take in the sun a lot (Indoor) can be immersed in water. Such as the overflow grate surrounding the pool. Use a grate walkway Koi pond. Use a sheet leverage in building a plant that no aerosol chemical contamination. The grille plastic offered both pieces come together (making it possible to use the grill, overflow swimming pool, circular) with mesh plastic version of the strong increase in size. 1 fixed 1 meter long sheetsc. grating FRP: a new grille with special properties than steel rustproof. Produced for use as a substitute material stainless steel / aluminum / wood. Can work well in all conditions, both internal and external. The price-plated stainless steel. By comparison, the thickness and size of the vent holes the same as the thickness of 6.5mm. Height 25mm. Size 30x100cm. Price: 1,500 baht / m, while the iron-plated stainless steel panel thickness 5mm. Similarly priced 2. How to install a drainage grate. Design should be prepared to shoulder height, width and fit plate grille. For strength and safety of use. Installing drainage grate designed to be fully prepared to shoulder height, width and fit a drainage grate plate. The general standard Steel and plastic are two width sizes width 25cm. And 30cm. So crazy, get the grill (the L) will be placed into the steel before pouring concrete. Leave a height of 25-30mm. (Depending on the type of grill) to put the grill to fit flush with the floor. Uninterrupted time wheelchair or walking through. The width of the shoulders when measurements must be made available for 5-10mm. As follows: a. To use the rack width 25cm. Shoulder width must have been 25.5-26.0cm. (If the gap does not exceed 10mm. ) , b. to use the grill, width 30cm. shoulder width must be 25. 5-26.0cm. (If the gap does not exceed 10mm.) 3. Supports the shoulder drainage gutters completed. The length, width and height do not fit the size of the grill (not 25cm. And 30cm.) If this is a specific order (Made to Order / Built-inmethod to produce an entirely new mold, new or used. How to cut out excess New welding together Compatible with the Lock Depending on the type of the grid following a. Grill plastic: how to cut the width and length to fit the size of the shoulders that support them, such as the width 20cm. Must mesh width 25cm. Cut 5cm. To be able to enter. to be fit If height is not fit May be added or removed depending on the job b. Steel. How to order by providing 4: 1) W x 2) 3) 4 pages) openings in this way for a new order will take 2-4 weeks to produce welded and plated well. rusty c. grating FRP: designed for all widths. It can be cut at any size. The standard sheet size 1.5×4.0 meters cut within 1-2 days of placing the installation immediately perfectly beautiful. If you have the extra height and finely polished off by as well.

 

 

 

 

 

steel fiberglass gratingProject Reference for more information …..

 

GFRP-Steel’s-Plastic type-PPABS Yüzme Overflow hole Welded Steel’s Bar is GRATING / Composite is FIBERGLASS: Casting, Ductile for Iron Manhole COVER is scum pond drapes closed pipe cap pipe water drainage prefabricated pipe cap man hole grating / Anchoring the Devices The Attached the Saddle Fixing the Table Clip. Clamp Lock Fastenal Fastener Bar Steel grating / curbed drainage grating Scupper / Stair Tread Nosing / perforated pegboard Hook Shelves Racking Storage Tools dIY Kit: grating fiber glass, plastic overflow drain around the edge of the pool. Grating rust resistant galvanized steel. Sieve trap debris, garbage buried in concrete curbs. Solid cover cap off the well pipe Fiber Glass ductile cast iron. Floor Mat walkway. Hardware hooks hanging hook pin boards Winnipeg Board perforated steel wall hung storage tools.

Home Page of Chancon-GratingThai | >> Home Company chat Lincoln – grating Thailand Company Contact Contact the Information &     A. All Contact Contact us Identification: Contact. Maps Products Further guidance     B. Price-Quotation: Price Quotation Cheap airline     C. All the Reference of Projects: Customers. adapt How to buy     D. features the meaning of Glass Fiber Reinforced Vinyl Resin Resin of Food the Grade the FRP Fiberglass     E. The Services, Grating: To design, manufacture, install and test the strength – chemical     F. Dealer Sales Wanted: ask. dealership Recruitment Sales

 

 

 

Gully Grating grating     1. Plastic PolyPropylene Grating grating tract drainage. Thick plastic reinforced the PP     2. Grating Galvanized Steel’s finished steel grating plate connecting plated steel. Conduit for water passage     3. FRP FiberGlass Mould Grating drainage grating fiber glass. Floor Mat pathway in plants     4. ABS Swimming Overflow Drainage Grating Slice spillway edge pool ABS, PVC     5. Drive HighWay Drain Grating mesh traps dirt, garbage, leaves curb side along the sidewalk. (Side, Trapper, to Leaf)     6. Guard, tree, grating, Paver the cover the frame frame grille protects the base of the tree. With both built and finished.
Manhole Cover cap wells     7. FRP Manhole Cover lid cover manholes, pipes, fiber glass composite resin (noncorrosive alternative high strength stainless steel)     8. Cast Ready for Iron, Ductile Manhole Cover (Round Contact / Square This) cap. cover manholes ductile cast iron water treatment system     9. FRP Diamond Top cover (Special cut ) cap the well pipe cover fiber glass to cut the size of the fly. Products, Girls Related   10. This Egg Crate, Ceiling panel strip covering a Screen mask grating separates the light box cover fire. Ventilation air filter   11. Ceiling Trellis Shade Grilles scene Ceiling curtain wall. Fences around the bulkhead partition. Awnings, blinds slat   12. PegBoard Display Tools Hooks Shelves plank boards Winnipeg hole wall hanging storage tool   13. FRP Stair Tread Nosing Step Cover Protector Cover nose edge trim cover panel slip ladder fiber glass   14. HDG. Steel grating clip lock clamp fastener locking clip grip panel grid. Stainless steel / steel zinc plated, rust resistant,   15. FormWork Ties System: TieRod / ThreadBar . Resistant high tensile strength steel WingNut WaterStopper.
# Grating steel grating fiber glass, plastic sewer overflow around the edge of the pool finished, # cover manholes, cast iron covers, sewer, # FRP-FIBERGLASS STEEL Plastic GRATING, # Ductile-Cast-Iron MANHOLE. COVER, #Swimming Overflow Drainage Gully Gutter grating, #Anchoring devices attached Saddle Fixing clip clamp lock Fastenal Fastener Bar Steel grating, # optional locking clip secures the sieve plate, #Curbed Drainage grating Scupper, # sieve trap waste leaves the curb side. on the sidewalk, #Egg Crate, # panel blinds slat grille mask blocks the light barrier covered decorative lighting box. Goodbye, #Stair Tread Nosing Step Cover Protector # Cover the nose and corner trim cover panel ladders slip, #Perforated Pegboard Hook Shelves Racking Storage Tools DIY Kit, # plank boards Peggy steel panels perforated wall hook hanger hook wire legs. sheet, floor walkwa

Manhole_Grating_Specialist | grating steel grating fiber glass, plastic overflow drain around the pool ready. FRP-FIBERGLASS STEEL Plastic GRATING | cover manholes cast iron sewer cover. Floor Mat walkway. Ductile-Cast-Iron MANHOLE COVER | Swimming Overflow Drainage Gully Gutter Grating | optional locking clip secures the sieve plate Anchoring Devices attached Saddle Fixing Clip Clamp Lock Fastenal Fastener Bar Steel Grating | sieve trap waste leaves the curb side along the sidewalk Curbed Drainage Grating. Scupper | Egg Crate panel blinds slat grille separates the mask blocks the light shade lights decorate the aquarium | cover your nose over the edge trim cover panel stairs. Floor Mat, non-slip surface fiber glass FRP Stair Tread Nosing Step Cover Protector:  .

Khmer (Burmese)

 

ទាក់ទងមកយើង: សូមទាក់ទងមកប៉ុស្តិ៍។ គណនីធនាគារការដឹកជញ្ជូនផែនទីទាក់ទងមកយើង: សូមទាក់ទងមកប៉ុស្តិ៍។ គណនីធនាគារការដឹកជញ្ជូនផែនទីការណែនាំនៅក្នុងគោលបំណងដើម្បីផ្តល់នូវគោលបំណងមួយសម្រាប់ការទូទាត់។
1. ធាតុទាំងអស់ដែលបានផ្តល់ជូន។ តម្លៃរបស់ក្រុមហ៊ុនហិរញ្ញវត្ថុរបស់ខ្លួន។ អាករមិនរួមបញ្ចូល និងដឹកជញ្ជូន សុំមើលគំរូឬការទិញ ឆានែលរបស់ក្រុមហ៊ុនភ្ជាប់ (ផ្លូវ 21/1 មានទីតាំងស្ថិតនៅក្នុងតំបន់ទឹកគោក។ កណ្តាលរាមាទី II ផ្ទុយ ផ្លូវទំព័រដើមហ្គើនិងក្រុមហ៊ុន Wal-Mart) , កំពង់ផែតម្លៃ 199 នៃតំបន់ Soi 21/1 2 Samaedum ឆ្លងកាត់ផ្លូវទីក្រុងបាងកក 10150 Thian   2 នេះ តម្លៃបញ្ជាទិញគឺតិចជាង 30.000 បាត, អតិថិជននឹងមក។ ជ្រើសយកក្រុមហ៊ុនផ្ទាល់របស់អ្នក ឬ     2.1 នៅតំបន់ទីក្រុងបាងកក។ ធាតុដឹកជញ្ជូននិងកម្មករមានការកើនឡើងដល់ 2,000 បាត /     2.2 នៅតាមតំបន់ជនបទ។ អតិថិជនដែលបង់ការដឹកជញ្ជូនទំនិញពីក្រុមហ៊ុនដឹកជញ្ជូនដើម្បីទុក 2,000 បាត / ការធ្វើដំណើរ និងការ ចំណាយលើការដឹកជញ្ជូនទៅតាមខេត្តអតិថិជនបង់នៅចុងបញ្ចប់។ អតិថិជនអាចជ្រើសរើសយកក្រុមហ៊ុនអាកាសចរណ៍ផ្ទាល់របស់ពួកគេ។ ឬជ្រើសពីបញ្ជីនៃក្រុមហ៊ុនដឹកជញ្ជូនមួយ, តំណភ្ជាប់ទៅនេះ។ “បញ្ជីនៃតំបន់ក្រុមហ៊ុន / រថយន្តក្រុមហ៊ុនដឹកជញ្ជូនឆ្នាំ 2017” 3. លក្ខខណ្ឌទូទាត់។ នៅក្នុងសាច់ប្រាក់ដោយផ្ទេរឬដោយការពិនិត្យទូទាត់ទៅឱ្យឈ្មោះនេះ របស់នាង Shannon ព្រលានយន្តហោះលីមីតធីត 4. ប្រសិនបើមានការបញ្ជាទិញមាន Woodstock រួចទៅហើយ។ ក្រុមហ៊ុននេះអាចនឹងត្រូវបាននាំចេញក្នុងរយៈពេល 2-3 ថ្ងៃនៃថ្ងៃធ្វើការ លើកលែងតែ ផ្ទាល់ខ្លួនរបស់ខ្លួនបានធ្វើឡើងដើម្បីបញ្ជាឱ្យបញ្ជាឱ្យបង់ប្រាក់ការដាក់ប្រាក់ 40% នៃតម្លៃសរុបនៃ 5. ទំនិញបានបញ្ជូនទៅក្រុមហ៊ុនម៉ាស៊ីនភ្ញៀវ។ សូមពិនិត្យមើលភាពត្រឹមត្រូវនៃចំនួននេះ។ លក្ខខណ្ឌនៃផលិតផលនេះក្នុងរយៈពេល 3 ថ្ងៃកន្លងមកដោយសារតែក្រុមហ៊ុនសូមរក្សាសិទ្ធិមិនឱ្យផ្លាស់ប្តូរពេញមួយយប់នោះ។ លុះត្រាតែលក្ខខណ្ឌនៃការធានា 6 សម្រង់បញ្ចុះតម្លៃ: តារាងតម្លៃបញ្ចុះតម្លៃ / សម្រង់   ឬសួរ Woodstock បំពាក់ឱ្យការណាត់ជួបសម្រាប់ការនាំចេញ។ ដីកាបង្គាប់ឱ្យការលក់ MKT@CHANCON.CO.TH ។ ដែកថែបដែកថែប manholecover សំណាញ់គំរបគ្របដណ្តប់បំពង់ផងដែរដឹងគុណនេះ។

 

ដែកថែបដែកថែប manholecover សំណាញ់គំរបគ្របដណ្តប់បំពង់ផងដែរដឹងគុណនេះ។

 

ដែកថែបទិញធុងកញ្ចក់ជាតិសរសៃដែកថែបដឹងគុណគម្របសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅ។frp grating manholes តម្លៃដែកថែបគ្របដណ្តប់សូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅ។
ទំនាក់ទំនងយើងខ្ញុំ | សម្រង់ / លំដាប់ / ផលិតផល ខិត្តប័ណ្ណផ្សព្វផ្សាយទាញយក / អ៊ីម៉ែល: ត្រូវសម្រង់មួយ។ ទំនក់ទំនង ពផលិតផល ឱកាសចែកបៀ សូមទាញយកឯកសារខាងក្រោមសម្រាប់ពិចារណា។ ឬច្រើនជាងនេះ សូមផ្ញើអ៊ីម៉ែលកូនសៀវភៅ / សម្រង់ត្រូវការ: ការហៅទូរស័ព្ទសម្រាប់បន្ថែម។ សម្រង់:
@ បន្ទាត់: @iCHANCON លេខសម្គាល់បន្ទាត់:   iCHANCON

ដែកថែបដែកថែប frpManholeCover សំណាញ់គំរបគ្របដណ្តប់បំពង់ផងដែរដឹងគុណនេះ។
សេវាកម្មលក់បច្ចេកទេស: ការលក់ទូរស័ព្ទ។

ការលក់ទូរស័ព្ទៈ 081 932 7894, 061 647 0184-6 ការិយាល័យទូរស័ព្ទ: 02 451 0780-1 ទូរសារ 02 451 0786
ការិយាល័យកណ្តាលនៅក្នុងការងារ: ប្រធានការិយាល័យឈុតម៉ោងត្រូវធ្វើការជំនួយ:
ទំនាក់ទំនង / ស្នើសុំការមើលជាមុន / បង្កាន់ដៃ / ការទូទាត់ / សំណួរ។ / លក់ / ការធ្វើរោងចក្រ:

 

 

កាលពីថ្ងៃចន្ទ។ – ថ្ងៃសុក្រពីម៉ោង 08:30 ទៅ 17:30 ម៉ោងកាលពីថ្ងៃចន្ទ-ថ្ងៃសុក្រ // 08,30 – 17.30h   ថ្ងៃថ្ងៃសៅរ៍ពាក់កណ្តាលនៅម៉ោង 08:30 ដល់ម៉ោង 12:00 ម៉ោង // ពាក់កណ្តាលថ្ងៃសៅរ៍ 08,30 – ។ 12.00h របស់ក្រុមហ៊ុន grating & ក្រុមហ៊ុនលីមីតធីត, ព្រលានយន្តហោះនាង Shannon ប្រទេសថៃ។ Ltd បាន លេខ 199 ផ្លូវថាផ្លូវ 21/1 2 Samaedum Bang បានឃុន Thian បាងកក 10150 ។ GRATINGTHAI Co. , Ltd. CHANCON & Co. , Ltd. 199 Takham21 / 1 Rama2 ផ្លូវ, Samaedum, Bangkhuntien ទីក្រុងបាងកកក្រុងបាងកក 10150 ប្រទេសថៃ។

 

 

 

ឃ្លាំង / ផ្នែកភស្ដុភារ: PO-វិក័យប័ត្រទម្រង់បែបបទដែលជាការទទួលនិង Commecial ឯកសារ: (ឈ្មោះ, អាសយដ្ឋានសម្រាប់ឯកសារវិក័យប័ត្រ – បញ្ជាទិញ) ។ ក្រុមហ៊ុន grating ថៃខូអិលធី លេខ 3 28/2 ផ្លូវថាលេខ 2 Samaedum តំបន់ទីក្រុងបាងកក 10150 <លេខកូដលេខសម្គាល់អ្នកជាប់ពន្ធនៃពន្ធរបស់ខ្លួន។ 010 555 712 9153> GRATING ថៃ Co. , Ltd. បានលេខ 3 ។ Takham28 / 2 Rama2 ផ្លូវ, Samaedum,Bangkhuntien ទីក្រុងបាងកកក្រុងបាងកក 10150 ប្រទេសថៃ។
ការិយាល័យគណនេយ្យ / ការិយាល័យគណនេយ្យ: វិក័យប័ត្រសំណុំបែបបទមួយដែលសំបុត្រនេះការទទួលបានឯកសារ។ (ឈ្មោះ, អាសយដ្ឋានសម្រាប់ឯកសារវិក័យប័ត្រ – បញ្ជាទិញ) ។
នាង Shannon ព្រលានយន្តហោះក្រុមហ៊ុនលីមីតធីត, 481/324 ផ្លូវវត្ត Phleng អត្តពិគ្រោះ។ ផ្លូវ Charansnitwong 37 ការបន្ទុះឃុនស៊ី ទីក្រុងបាងកកប្រទេសថៃទីក្រុងបាងកក 10700 ណូ <លេខកូដលេខសម្គាល់អ្នកជាប់ពន្ធផ្ទាល់របស់ 010-554-902-1705 ពន្ធ។ >CHANCON COMPANYSelect មិត,481 / 324SOIWADPLENGWIPUSSANA, Charansanitwong ផ្លូវ,BANGKHUNSRI, Bangkoknoi, បាងកក 10700 ប្រទេសថៃ។
គេហទំព័ររបស់ក្រុមហ៊ុន:
1) Http://www.CHANCON.co.th 2) Www.GratingThai.co.th 3) Http://GRATINGTHAI.com 4) http: // www នេះសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅសំឡីកែវ – រវាងមួកបំពង់មួកដែកថែប។ ។ com & ‧;ហ្វេសប៊ុក:
http://www.facebook.com/FrpFiberGrating.Chancon https://www.facebook.com/SteelgratingFiberglassManholeCoverក្នុង Twitter:
http://twitter.com/fibergratingស្វែងរក Youtube:
1) ទាំងអស់ឱ្យទៅបង្ហូរ Sieve បានរបស់ក្រុមហ៊ុនបាន , 2) ធុងប្លាស្ទិចគំរបដុតដែក FRP ,  3) ផលិតផលថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅ, ចំណេះដឹង , 4) ណែនាំពីផលិតផលរបស់ក្រុមហ៊ុននេះបានជួបក្រុមហ៊ុនលីនខុន Chancon ។ភ្នាក់ងារ: សម្រាប់ឈ្មួញ:

អតិថិជននៅក្នុងសមា្ភារៈសំណង់ Cement ថៃហាង Siam City ចាប់អារម្មណ៍ស៊ីម៉ង់ត៍ឬបង្ហូរទឹកចែកចាយសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅ។ CAP បានការព្យាបាលយ៉ាងល្អបំពង់នៃព្រលានយន្តហោះនាង Shannon ផ្តល់នូវការស្វាគមន៍ពិសេសសូមផ្ញើអ៊ីម៉ែលឬទាក់ទងមកខ្ញុំដោយផ្ទាល់។កូនសៀវភៅទាញយក: ទាញយកផលិតផលឯកសារ។
ដែកថែបដែកថែបសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅគម្រប manholes អន្ទាក់រណ្តៅគំរប។

ដែកថែបដែកថែបគំរបគ្របដណ្តប់ដឹងគុណ grating គ្របដណ្តប់បំពង់ manholes frp ល្អនេះ។

ទំនាក់ទំនងព័ត៍មាន – ផលិតផល Co. , Ltd. ហើយនាង Shannon ព្រលានយន្តហោះខូអិលធីសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅថៃ (ផ្លូវ 21/1 តំបន់ទឹកគោក 199 នៅទូទាំងកណ្តាលផ្លូវធំ 2 រ៉ាម៉ា C និង HomePro-) / ផែនទីទាញយក។

frp grating manholes តម្លៃដែកថែបគ្របដណ្តប់សូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅ។ frp grating manholes តម្លៃដែកថែបគ្របដណ្តប់សូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅ។

ដែកថែបគ្របដណ្តប់ manholes សូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅសម្រាប់កញ្ចក់ជាតិសរសៃ។ ទាញយកផែនទីដើម្បីពង្រីកនិងចុចទាញយកផែនទី (ឯកសារ Acrobat) ។
គណនីធនាគារ CHANCON របស់ / គណនីធនាគារនៃព្រលានយន្តហោះនាង Shannon ។
ដែកថែប frp ដែកថែបជាតិសរសៃកញ្ចក់ grating គម្រប manholes ។

ការបង្ហូរទឹកសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅការដើរទិញឥវ៉ាន់សេចក្តីណែនាំ: អនុសាសន៍សម្រាប់ការទិញប្រភេទផ្សេងគ្នានៃការរចនា។ បង្ហូរសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅ / ផ្លូវដើរក្រឡាចត្រង្គ / grating កម្រិតដី។
នៅក្នុងទូទៅ, ស្តង់ដានៃការបង្ហូរទឹកទទឹងសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅនៃ 25 សង់ទីម៉ែត្រ 30 សង់ទីម៉ែត្រ, គ្រាន់តែត្រូវបានរៀបចំដើម្បីគាំទ្រដល់ការរចនានេះ, ទទឹង 26 សង់ទីម៉ែត្រស្មា 31 សង់ទីម៉ែត្រឬក្រឡាចត្រង្គដូច្នេះទាំងអស់អាចដាក់ឱ្យប្រើប្រាស់ជាបន្ទាន់។ ដើម្បីបញ្ជាសំណុំបែបបទដែលបាន ឬពិគ្រោះយោបល់លើការរចនានៃបណ្តាញកម្ពស់ទឹកសំណាញ់តាមរយៈរន្ធ។ គ្រោងដែកដែលគាំទ្រសារធាតុគីមីខ្លាំងដែលអាចត្រូវបានអត់ឱន។ ឬពិភាក្សាអំពីរបៀបដែលកម្មវិធីសម្ភារច្នៃប្រឌិតថ្មីនេះ។ សូមទាក់ទងពួកគេដោយផ្ទាល់នៅឯលេខទូរស័ព្ទអ៊ីម៉ែលដូចខាងក្រោមឬមានអារម្មណ៍រីករាយយ៉ាងខ្លាំងជាមួយ។1. ជ្រើសប្រភេទនៃសម្ភារៈនៃក្រឡាចត្រង្គ (ដែកថែបឬប្លាស្ទិចឬ FRP) នេះគួរតែត្រូវបានកំណត់ដោយគោលបំណងចង់បានទៅ ជាដែកសំណាញ់។ ប្រើក្នុងតំបន់ស្ងួតក្រៅផ្ទះ (ក្រៅផ្ទះ) គឺជាក្រឡាចត្រង្គនៃការពេញនិយមបំផុតនាពេលបច្ចុប្បន្ននេះជាងមួយ។ 90% នៃជាតិដែកនៅក្នុងកន្លែងនេះ។ ដោយសារតែកម្លាំងនិងមានអារម្មណ៍ថាអ្នកគាំទ្រផងដែរត្រូវបានប្រើជាទូទៅ។ នៅក្នុងការពិត, រោងចក្រនេះមិនគួរត្រូវបានប្រើនៅក្នុងអាហារ – ផឹក។ ការសង្កត់ធ្ងន់លើច្រើនទៀតបរិសុទ្ធ ហើយអាចនឹងមិនត្រូវបានប្រើនៅក្នុងតំបន់បានប៉ះពាល់ទៅនឹងទឹកឬសារធាតុគីមី។ ដោយសារតែទោះបីជាដែកគ្រប់ប្រភេទដែក plated ។ វាគឺជាការយកទុកសម្រាប់រយៈពេលយូរ។ ប្រសិនបើការប៉ះពាល់ទៅនឹងសារធាតុគីមីឬទឹកជាញឹកញាប់។ វានឹង rust យ៉ាងឆាប់រហ័សក្នុងរយៈពេល 1-3 ឆ្នាំមកហើយនិងធ្វើឱ្យប៉ះពាល់យ៉ាងឆាប់រហ័ស។ ច្រែះ, ភាពកខ្វក់ កង្វះនៃកម្លាំង វាត្រូវតែត្រូវបានជំនួសជារៀងរាល់ 2-3 ឆ្នាំមកខប្លាស្ទិចអាំង: ។ ប្រើនៅក្នុងព្រះអាទិត្យច្រើន (ខាងក្នុង) អាចត្រូវបាន immersed នៅក្នុងទឹក។ ដូចជាការលើសចំណុះសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅនៅជុំវិញអាងទឹកនេះ។ ប្រើសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅផ្លូវដើរស្រះទឹក Koi ។ ប្រើអានុភាពសន្លឹកក្នុងការកសាងរោងចក្រដែលគ្មានការចម្លងរោគគីមីរស់មួយ។ ប្លាស្ទិចសំណាញ់ដែលបានផ្តល់បំណែកទាំងពីរមកជាមួយគ្នា (ធ្វើឱ្យវាអាចធ្វើទៅបានដើម្បីប្រើអាងហែលទឹកការដុតលើសចំណុះ, រាងជារង្វង់) ជាមួយនឹងកំណែប្លាស្ទិចសំណាញ់នៃការកើនឡើងយ៉ាងខ្លាំងនៅក្នុងទំហំ។ 1 សន្លឹក 1 ម៉ែត្រការជួសជុលជាយូរមកគ grating FRP ។ សំណាញ់ថ្មីដែលមានលក្ខណៈសម្បត្តិពិសេសជាង rustproof ដែកថែប។ ផលិតសម្រាប់ប្រើប្រាស់ជាមួយសម្ភារៈដែកអ៊ីណុកជំនួស / អាលុយមីញ៉ូម / ឈើ។ អាចធ្វើការបានយ៉ាងល្អនៅក្នុងលក្ខខណ្ឌទាំងអស់ទាំងខាងក្នុងនិងខាងក្រៅ។ នេះជាដែកអ៊ីណុកតម្លៃ-plated ។ ដោយការប្រៀបធៀប, កម្រាស់និងទំហំនៃរន្ធរន្ធខ្យល់ដែលដូចគ្នានឹងកម្រាស់ 6.5 មមកម្ពស់ 25mm ទំហំ 30x100cm តម្លៃនេះ: ។ ។ ។ ។ 1500 បាត / ម៉ែត្រខណៈពេលដែលដែកអ៊ីណុកដែកបន្ទះកំរាស់ 5 មចានលក់ក្នុងតម្លៃដូចគ្នានេះដែរ- 2 .. ការដំឡើងសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅលូបង្ហូរទឹក ការរចនាគួរតែត្រូវបានរៀបចំដើម្បីកម្ពស់ស្មាទទឹងនិងសមសំណាញ់ចាន។ សម្រាប់កម្លាំងនិងសុវត្ថិភាពនៃការប្រើប្រាស់។ ការដំឡើងសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅការបង្ហូរទឹកបានរចនាឡើងដើម្បីត្រូវបានរៀបចំយ៉ាងពេញលេញដើម្បីកម្ពស់ស្មាទទឹងនិងសមបង្ហូរទឹកសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅចាន។ ស្តង់ដាទូទៅ ដែកនិងប្លាស្ទិចមានទំហំទទឹង 25cm ទទឹងពីរ។ ហើយ 30CM ។ ដូច្នេះឆ្កួតទទួលបានដុត (ឆ្វេង) នឹងត្រូវបានដាក់ចូលទៅក្នុងដែកមុនពេលចាក់បេតុង។ ទុកឱ្យកម្ពស់ 25-30mm មួយ។ (អាស្រ័យលើប្រភេទនៃការដុតនេះ) ដើម្បីដាក់ដុតឱ្យសមទៅនឹងបញ្ចូលជាមួយនឹងឥដ្ឋ។ មិនមានការរំខានឬការអង្គុយលើកៅអីរុញពេលដើរតាមរយៈការ។ ទទឹងនៃស្មានៅពេលដែលការវាស់ត្រូវតែត្រូវបានធ្វើឡើងអាចរកបានសម្រាប់ 5-10mm ដូចខាងក្រោម: ។ ។ ដើម្បីប្រើទទឹងបង្ហូរចេញ 25cm ។ ទទឹងស្មាត្រូវបាន 25.5-26.0cm ។(ប្រសិនបើមានគម្លាតមិនលើសពី 10mm ។ ) , ខ។ ការប្រើដុត, ទទឹង 30CM ។ ទទឹងស្មាត្រូវបាន 25.5-26.0cm ។(ប្រសិនបើមានគម្លាតមិនលើសពី 10mm ។ ) 3. គាំទ្រកាត់ទទឹងទលូបង្ហូរទឹកស្មាបញ្ចប់។ ទទឹងប្រវែងនិងកម្ពស់មិនសមនឹងទំហំនៃការដុតនេះ (មិន 25cm ។ ហើយ 30CM) ។ ប្រសិនបើនេះជាលំដាប់ជាក់លាក់មួយ (Made ម៉ង់ទិញ / ប្រាសាទនេះកសាងនៅក្នុងវិធីសាស្រ្តដើម្បីផលិតជាមួយផ្សិតថ្មីទាំងស្រុង, ថ្មីឬបានប្រើ។ តើធ្វើដូចម្តេចដើម្បីកាត់បន្ថយការចេញលើស ផ្សារថ្មីរួមគ្នា ឆបគ្នាជាមួយចាក់សោ ដោយអាស្រ័យលើប្រភេទនៃក្រឡាចត្រង្គដូចខាងក្រោមនេះ ជាការប្លាស្ទិចអាំង: ។ ។ របៀបក្នុងការកាត់ទទឹងនិងប្រវែងឱ្យសមទៅនឹងទំហំនៃស្មាដែលគាំទ្រពួកគេដូចជា 20 ទទឹងនេះត្រូវស្រមុងទទឹង 25cm កាត់ 5cm ដើម្បីអាចបញ្ចូល។ ។ ។ ដើម្បីជាការសម ប្រសិនបើកម្ពស់គឺមិនសម អាចត្រូវបានបន្ថែមឬយកចេញអាស្រ័យលើការងារ ដែកខ។ តើផលិតថ្មីដោយផ្តល់ 4: 1) ទ x 2) 3) 4 ទំព័រ) រន្ធនៅក្នុងវិធីនេះ, លំដាប់ការងារ។ ទាំងអស់វាត្រូវចំណាយពេល 2-4 សប្តាហ៍ដើម្បីផលិតដែកថែប welded និង plated គ grating FRP ។ បានរចនាឡើងសម្រាប់ទទឹងទាំងអស់។ វាអាចជាជាងកាត់ដេរបានបង្កើតឡើងសម្រាប់ទំហំទាំងអស់។ ទំហំស្ដង់ដារ 1.5×4.0 ម៉ែត្រសន្លឹកកាត់បន្ថយរយៈពេល 1-2 ថ្ងៃនៃការដាក់ដំឡើងភ្លាមស្រស់ស្អាតឥតខ្ចោះ។ ប្រសិនបើអ្នកមានកម្ពស់បន្ថែមនិងប៉ូលាការពិន័យបិទដោយផងដែរ។

 

 

 

 

 

សមលីកេវដែកថែប gratingយោងគម្រោងបន្ថែម …..

 

បាររន្ធ GFRP-Steel’s-ប្លាស្ទិចប្រភេទ PPABS Yüzmeណផ្សារដែកដែកគឺសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅ / សមាសភាពជាការសមលីកេវ: ចាក់, ductile សម្រាប់ជាតិដែក manholes ក្របគឺរនាំងចេញស្រះទឹកធ្វើបានបិទបំពង់បំពង់មួកបង្ហូរទឹកទឹកមួកបំពង់ prefabricated បុរសរន្ធសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅ / ទម្រឧបករណ៍ភ្ជាប់កែបជួសជុលឈុតតារាង។ មានការគៀបចាក់សោរឹរឹរបារដែកសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅ / ទប់ស្កាត់ការបង្ហូរទឹក grating Scupper / ជណ្ដើរ Tread ច្រមុះ / ធ្លាយដាក់ Hook pegboard កញ្ចប់ឧបករណ៍ផ្ទុកស្ដុក DIY: grating កញ្ចក់ជាតិសរសៃបង្ហូរលើសចំណុះប្លាស្ទិចជុំវិញគែមនៃអាងនេះ។ សូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅច្រែះដែកភាពធន់ទ្រាំ។ កំទេចកំទីអន្ទាក់ Sieve បានកប់ក្នុងការទប់ស្កាត់តម្លៃសំរាមបេតុង។ គម្របបិទ CAP បានយ៉ាងល្អរឹងមាំបំពង់ ductile ជាតិសរសៃកញ្ចក់បោះដែក។ ជាន់ផ្លូវដើរម៉ាត់។ ទំពក់ផ្នែករឹងព្យួរទំពក់ក្រុមប្រឹក្សាម្ជុលក្រុមប្រឹក្សាភិបាល Winnipeg ជញ្ជាំងដែកថែបមានឧបករណ៍ផ្ទុក perforated ព្យួរ។

ទំព័រដើមទំព័រនៃ Chancon-GratingThai | >> ក្រុមហ៊ុនទំព័រដើមជជែកលីនខុន – grating ក្រុមហ៊ុនថៃ ទំនាក់ទំនងទំនាក់ទំនងពនិង     កទាំងអស់ទំនាក់ទំនងយើងកំណត់អត្តសញ្ញាណ: ទំនាក់ទំនង។ ផលិតផលផែនទី ការណែនាំបន្ថែមទៀត     ខតំលៃសម្រង់: សម្រង់តម្លៃក្រុមហ៊ុនអាកាសចរណ៍ដែលមានតំលៃថោក     គទាំងអស់នៃគម្រោងយោង: អតិថិជន។ ការកម្មវិធី តើធ្វើដូចម្តេចដើម្បីទិញ     ឃលក្ខណៈពិសេសអត្ថន័យនៃជាតិសរសៃកញ្ចក់ជ័រជ័រប្លាស្ទិចបំពេញបន្ថែមអាហារថ្នាក់ទីនេះនៃការ FRP បានសំឡីកែវ     អ៊ីសេវាកម្ម, សូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅ: ដើម្បីរចនាផលិត, ដំឡើងនិងសាកល្បងកម្លាំង – គីមី     លក់អេហ្វចែកបៀចង់បាន: សួរ។ ក្រុមហ៊ុនលក់ទ្បា ការលក់ការជ្រើសរើសបុគ្គលិក

 

 

 

Gully សូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅ grating     1. ប្លាស្ទិច polypropylene សូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅការបង្ហូរទឹកបំពង់ grating ។ ប្លាស្ទិចក្រាស់បំពេញបន្ថែមភ្នំពេញ     ដែកថែបដែកបញ្ចប់ចានសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅរបស់ 2. Grating ស័ដែកថែប plated តភ្ជាប់។ បំពង់សម្រាប់ការអនុម័តទឹក     3. FRP ផ្សិតសំឡីកែវកញ្ចក់ Grating លូបង្ហូរទឹក grating ជាតិសរសៃ។ ជាន់ផ្លូវម៉ាត់នៅក្នុងរុក្ខជាតិ     4. ABS ហែលទឹកណលូសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅ Slice គែមទំនប់បង្ហៀររបស់ ABS អាង, PVC     5. ដ្រាយផ្លូវហាយវ៉េបង្ហូរសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅភាពកខ្វក់អន្ទាក់សំណាញ់, សំរាម, ទុកចិញ្ចើមផ្លូវនៅតាមចិញ្ចើមផ្លូវនោះ។ (ប៉ះពាល់ជំនួញឈើដើម្បីស្លឹក)     6. ឆ្មាំ, ដើមឈើ, សូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅ, គ្របដណ្តប់សំណាញ់ paver ស៊ុមស៊ុមការពារមូលដ្ឋានរបស់មែកធាងនេះ។ ជាមួយទាំងពីរបានសាងសង់និងបានបញ្ចប់។
អណ្តូង CAP បាន manholes គម្រប     7 FRP manholes គ្របដណ្តប់គំរបគ្រប manholes, បំពង់ជ័រសមាសធាតុកញ្ចក់ជាតិសរសៃ (noncorrosive កម្លាំងខ្ពស់ដែកអ៊ីណុកជំនួស)     8. Cast ត្រៀមខ្លួនរួចរាល់ហើយសម្រាប់ដែក, ductile manholes គម្របមួក (ជុំទំនាក់ទំនង / ការេនេះ) ។ manholes គម្រប ductile បោះប្រព័ន្ធទឹកស្អាតដែក     9 គ្របដណ្តប់ FRP ពេជ្រកំពូល (កាត់ពិសេស ) ទប់ស្កាត់បានយ៉ាងល្អបំពង់កញ្ចក់គ្របដណ្តប់ទៅដោយជាតិសរសៃដើម្បីកាត់បន្ថយទំហំនៃការហោះហើរនេះ។ ផលិតផល, ក្មេងស្រីដែលពាក់ព័ន្ធ   10 កេសស៊ុតនេះ, បន្ទះពិតានគ្របដណ្តប់មួយសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅរបាំងអេក្រង់បំបែកភ្លើងគម្របប្រអប់ពន្លឺ។ តម្រងខ្យល់ខ្យល់   11. ពិដានកន្លែងកើតហេតុដុតស្រមោល trellis ជញ្ជាំងវាំងននពិដាន។ របងជុំវិញភាគថាស bulkhead នេះ។ awnings, blinds ក្នុងកំឡុង slats   12 PegBoard បង្ហាញឧបករណ៍បន្ទះក្ដារ hooks ដាក់ជញ្ជាំងរន្ធឧបករណ៍ផ្ទុក Winnipeg ព្យួរ   13 FRP ជណ្ដើរ Tread ច្រមុះជំហានទីគម្របការពារគម្របបន្ទះគ្របដណ្តប់ច្រមុះគែមការតុបតែងប័ណ្ណកញ្ចក់ជាតិសរសៃជណ្តើរ   14 HDG ។ ដែកថែបសោឈុតក្រឡាចត្រង្គបន្ទះក្តាប់ឈុតចាក់សោរឹមានការគៀបសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅ។ ស័ង្កសីដែកអ៊ីណុក / ដែកថែប plated, ច្រែះធន់ទ្រាំ,   15 FormWork ប្រព័ន្ធទំនាក់ទំនង: TieRod / មមាញឹក ។ ដែកថែកម្លាំង tensile ខ្ពស់ធន់ទ្រាំ WingNut WaterStopper ។
# Grating ដែកថែប grating កញ្ចក់អុបទិកលើសចំណុះលូប្លាស្ទិចជុំវិញគែមនៃអាងបញ្ចប់ manholes # គម្រប, បោះគ្របជាតិដែក, លូ, # FRP-STEEL ប្លាស្ទិចសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅសំឡីកែវ, # ductile-ចោល-ដែក manholes ។ ក្រប, #Swimming ណលូ Gully សូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅប្រឡាយ, ឧបករណ៍ #Anchoring ភ្ជាប់រាងជួសជុលសោមានការគៀបរឹរឹបារឈុតដែកសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅ, ឈុត # ចាក់សោស្រេចចិត្តទប់ចាន Sieve បាន #Curbed លូ grating Scupper, # កាកសំណល់អន្ទាក់ Sieve បានទុកចិញ្ចើមផ្លូវនេះ។ នៅលើចិញ្ចើមផ្លូវ, crates #Egg ខ្វាក់ # បន្ទះ slats ប្លុករបាំងសំណាញ់របាំងពន្លឺគ្របដណ្តប់ប្រអប់ភ្លើងបំភ្លឺតុបតែង។ លា, #Stair Tread គម្របការពារច្រមុះជំហានគម្របច្រមុះនិង # បន្ទះគម្របប្រភេទជ្រុងជណ្តើរគ្រូពេទ្យប្រហែលជាបាន, ឧបករណ៍ #Perforated Pegboard ដាក់ស្ដុកផ្ទុកកញ្ចប់ Hook DIY, បន្ទះដែកថែបរបស់ក្រុមប្រឹក្សា # ចំណុច Peggy បាន perforated ជញ្ជាំង hanger ទំពក់ខ្សែទំពក់ជើង។ សន្លឹក, ផ្លូវដើរជាន់។

www.CHANCON.co.th ទូរស័ព្ទ: 02 4510780-1 បន្ទាត់លេខសម្គាល់: iChancon: #Grating manholes អ្នកជំនាញឯកទេសគ្រប GFRP ដែក Gully Scupper សមាសភាពសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅដុតច្រកផ្លូវ, លូ Trench បំពង់លូប្រឡាយចូរទម្លាក់ ductile ដែក manholes ក្រឡាចត្រង្គគ្របដណ្តប់ចាប់អាង, ការចូលដំណើរការបានលើកឡើង ជាន់ទីផ្លូវថ្មើរជើងទីលានក្រាលថ្មបារសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅម៉ោនក្រោមកែបឃ្លីបចាក់សោមានការគៀរឹយុថ្ការឹตัวล็อคเหล็กยึดแผงตะแกรง, Formworks ផ្សារភ្ជាប់ទៅជួយណែនាំមមាញឹក WaterStopper Anchorage WingNut, ฝาท่อระบายน้ำเหล็กหล่อเหนียว, ฝาท่อไฟเบอร์ผสมเรซิ่น, ฝาเปิดปิดถังแมนโฮ ลแฮนโฮล, ฝาปิดครอบท่อบ่อพักกรองเกรอะ, ฝาปิดท่อระบายน้ำเสียน้ำดี, แผ่นปูร่องน้ำฝาปิดท่อทรงกลม – สี่เหลี่ยม, ฝา ิดคอนกรีตปูนซีเมนต์เสริมเหล็ก, ฝาปิดงานระบบบำบัดรวบรวมน้ำเสีย ทิ้งชนิดสั่งตัดได้ทันที ; เกรตติ้ง, เกรทติ้ง, ฝาตะแกรงเหล็กแผ่นเชื่อมสำเร็จรูป, กรอบตะแกรงปกป้องรอบโคนต้นไม้, แผ่นปิดจมูกขอบมุมคิ้วแผงครอบ บันไดกันลื่น ដាក់ហូធ្លាយ Pegboard ស្ដុកផ្ទុកកញ្ចប់ឧបករណ៍ DIY ការแผ่นกระดานเพ็กบอร์ดติดผนังกำแพง แขวนเก็บอุปกรณ์เครื่องมือช่าง, # อุปกรณ์จัดเก็บเครื่องมือชั้นวางเหล็ก Pegboard ទំពក់ฮุกตะขอลวดขาแขวนที่เกี่ยว สินค้าสิ่งของ , # โรงงานผลิตจำหน่าย Pegboard กระดานบอร์ดแผ่นอลูมิเนียมเหล็ก ไม ้เจาะรูยึดติดผนังตกแต่งบ้าน ห้องครัวโรงงานสไตล์ ឧស្សាហកម្ម # แผ่นกระดานไม้เหล็กแผ่นพับขึ้นรูป เจาะรูสำหรับแขวนสินค้าเครื่องใช้ติดผนัง Rack ឧបករណ៍អ្នកកាន់រឹងក្រុមប្រឹក្សាភិបាលទប់ស្កាត់ការបង្ហូរទឹកសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅ Scupper ตะแกรงดักขยะใบไม้ในคันหินด้าน ข้าง ริมฟุตบาท, អាង Trench scupper លូបង្ហូរទឹកម្ខាងផ្លូវអេក្រង់ធូលី grating ផ្លូវធំផ្លូវចរាចរណ៍សូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅ trapper ស្លឹកចរាចរណ៍លូបង្ហូរទឹក scupper មានសុវត្ថិភាពនៅតាមបណ្តោយម្ខាងនៃផ្លូវ, ទប់ស្កាត់ព្យុះដៃសមុទ្រសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅនិងប្រអប់បង្ហូរฝายตะแกรงหวีดักแยกเศษขยะลอย ใส่ช่องระบายน้ำตรงขอบ ฟุตบาทดักฝุ่นผงตะกอนขยะเศษอาหาร ใบไม้กระดาษคันหินกล่องช่องตะแกรงรับ น้ำคสล ។ แบบเต็มครึ่งท่อนหัวมนเท เปอร์รางยูด้านข้างริมฟุตบาท , สเปคตามมาตรฐานของเทศบาลกรม โยธาธิการและผังเมืองกรมทางหลวงชนบทการเคหะแห่งชาติการทางพิเศษแห่งประเทศไทยผู้เชี่ยวชาญแผ่นพลาสติกระบายน้ำล้นรอบสระว่าย น้ำรองพื้นปูร่องน้ำทดแทนเหล็ก, PP, PE នៅ ABS ហែលទឹកជ័រ PVC ប្លាស្ទិចសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅ, แผงกั้นกระจกหน้ากากร้านตึกอาคาร, หุ้มผนังภายนอก, แผ่นปูพื้นทางเดินไหล่ทางเท้า, ปูรองรับสินค้าจากส ยพานลำเลียง, ยกระดับพื้นบ้านและสวนเขตอนามัยกัน ไฟฟ้าสนามเวทีแสดงประกวด , บล็อกปลูกหญ้าลวดชุบพลาสติกลายหลากหลาย ให้เลือกสามารถนำไปตัดและตกแต่งเพิ่่มเติมเป็นเฟอร์นิเจอร์ลายฉลุผนังลายฉลุใช้ตกแต่งประกอบสถานที่ต่างๆ และเป็นเอกลักษณ์สวยงาม อลูมิเนียมคอมโพสิทสิต, เอฟอาร์พี, ทนสึกกร่อนสนิมความร้อนไฟกรด ด่างเคมี , ประหยัดพลังงานไม่บวมน้ำปราศจากสารพ ษไม่ลามไฟ, ไฟเบอร์กลาสหรือใยแก้วชนิดพิเศษ คืออะไร , Pantip សៀមដែក, Fibergrate Strongwell Webforge Hilti, ទេពកោសល្យការងារដែលត្រូវធ្វើសុខភាពមាតានិងទារកអេសស៊ីជី HOmepro ដេប៉ូไทวัสดุ, งานซ่อมแซมพื้น, วัสดุเคลือบพื้นผิว, อีพ็อกซี่, อี พ๊อคซี่, อีพ็อคซี่, พื้นอีพ๊อกซี่, โพลียูรีเทน, พีวีซีกาว, ไบโอជីវបេតុង PE នៅ PU, ថ្នាំកូត, ថ្មរឹង, ปรับปรุงพื้นโรงงานอุตสาหกรรม, ครัวโรงแรม, เคลือบบ่อทนสารเคมี, อะครีลิค, ซ่อมรอยแตกร้าวรั่วซึม, โค้ทติ้ง, กันซึมดาดฟ้า, บ่อเก็บสารเคมี, รางน้ำไ เบอร์กล๊าส, หลังคาเมทัลชีท, วัสดุทดแทนเหล็ก, ไม้เทียมสังเคราะห์, ชีวภาพ, รีไซเคิล, อุปกรณ์, ฟลอรูฟเดรน, พื้นกันสึกกันกระแทก, รางน้ำล้นรอบขอบสระว่ายน้ำ, แผ่นเรียบบานเกล็ด , แผ่นพื้นยางปูพื้นรอบแท่นเครื่องจักร, พาเลทถาดรองชั้นวาง, พื้นโรงเรือนบล็อกตัวหนอนบล็อคปูถนน ตกแต่งพื้นสนามหญ้า , ทางเดินแท่งรางตัวยูระบายน้ำ ทิ้งริมขอบฟุตบาท , วายเมท, วายไวร์เม ช, พร้อม ฟรมช่องระบายน้ำ, ลวดเหล็กฉีกพับฉลุเจาะรู, เหล็กยืดคาร์บอนไฟเบอร์, ลายตีนเป็ดไก่, รางระบายน้ำฝน, ขั้นบันไดกันลื่น, ราวกันตก, มินิตะข่ายกันกลิ่น, บล๊อคปูถนน ภายนอก, ตกแต่งบ่อปลาคราฟ, ภูมิทัศน์, กระเบื้อง, ปูพื้นเครื่องจักรยกระดับ, ปรับเปลี่ยนฮวงจุ้ย, DIY ការติดตั้งง่ายด้วยตัวเอง, ซื้อที่ใหนราคาเท่าไรដុតខ្យល់ផ្អាកវាយនភាពពិដាន, Splashboard / Weatherboard / slatted ពិការភ្នែក / ម្លប់ trellis, គណៈកម្មាការតុសសកុដិជញ្ជាំង, ភាគថាសអេក្រង់ទូទៅស៊ុនចម្រុះ, ប្រឆាំងបក្សីត rol សម្រេច, កាត Mini តុបតែងសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅវាំងនន, គម្របក្រឡាចត្រង្គចម្លាក់បានបើកកម្មវិធីពិដានកោសិកា: កន្លែងការិយាល័យបន្ទប់ប្រជុំ, ផ្សារទំនើប, សាលារៀន, ច្រករបៀង, បន្ទប់ងូតទឹកបង្គន់, មន្ទីរពេទ្យ, ការប្រព្រឹត្ដតុបតែងឡើងវិញ, ฉากแผ่นฝ้าเพดานผนังม่านรั้วราว แผงกั้นพาร์ ทิชั่นหลังคากันสาดระแนงบังตาตะ ข่ายบานพับเฟี้ยมซุ้มไม้เลื้อยกำแพง , แผงระแนงด้านนอกบังตาหน้ากากตึกตะแกรง กั้นช่องแสงบังไฟ , โคมติดลอยตะแกรงฝังฝ้าทีบาร์, แผ่นฝ้าเพดานแบบเกี่ยวแขวน, ฉากฝาผนังเบา ม่านโปร่งทึบแสงตกแต่งเอนกประสงค์กันสา บังตาระแนงบานพับเฟี๋ยมซุ้มไม้เลื้อย รับลม , ตาข่ายป้องกันคลุมนก, แผ่นกั้นขับไล่นกงูกระรอก, แผงแบ่งกั้นสั่งประกอบดีไลท์, โพลีคาร์บอเนตไวนิล, กั้นออฟฟิศสำนักงานห้องน้ำ, ระเบียงหน้าบันไดแผ่นลายฉลุ หลายขนาดฝ้าตกแต่งปิดงานระบบแอร์ สายไฟ , กั้นห้อง, คุณภาพสูงเกรดเอดีไซด์สวย หรูคู่อาคาร
GFRP Composite បានគ្របដណ្តប់ពេជ្រកំពូល manholes ពិនិត្យផ្ទៃសន្លឹក (ฝาตะแกรงทึบปิดบ่อครอบท่อพัก ไฟเบอร์กล๊าสกันลื่ น) GRATING ដំណោះស្រាយជំនាញនិងរបៀបដំឡើង: ក្រៅផ្ទះជុំទីការេចតុកោណកែង, រង្វង់សារាចរប្រឌិតលូទឹក Gully, ក្បឿងស្ទ្រីកោសិកាពិដានសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅ, លេខសំងាត់វិធីផ្លូវចិញ្ចើមបន្ទប់ក្រោមដី, បើកក្រឡាចត្រង្គប្លាស្ទិច, បិទជិត manholes, ដៃ lifters លើករន្ធសាមញ្ញ, Catch អាង, លំនៅដ្ឋាន ឡាយលូក្រឡា, លាងសមាតចេញច្រកផ្លូវជាន់ទីសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅបង្ហូរផ្កាឈូក, លូ, ការធ្លាក់ចុះសេដ្ឋកិច្ចគម្របបំពង់ស្ទះ ductile Casting ប្រផេះដែក, ជំនួសដែកអ៊ីណុក, កូនកាត់ស៊ីម៉ងត៍ដែលមានជាតិសរសៃឈើឈើអាររយ WPC, ចានទាពិនិត្យ, បង្ហូរទឹក, អនាម័យ, ប្រអប់ញាស់, យកចេញ, កំបោរប្លុកអង្គភាពបានបើក, drainer ម្ហូប, បើកឆានែល, នាវា, ខ្យល់វ៉ាល់, តម្រង, អាងហែលទឹកបូម, នាវា, ការដាក់តំបន់កខ្វក់, ការប្រព្រឹត្ដស៊ុមភាពធន់ទ្រាំ corrosion, បន្ទះឈើ, ភ្លៀងបាញ់ប្រហារទឹក, ធុងសំរាម crates ស៊ុតបង្ហូរចេញដុត diffuse ឧបករចែកបំភ្លឺ Aquarium បន្ទះ , crate ស៊ុត Polystyrene សម្រាប់ការត្រឡប់មកវិញសខ្យល់និងរបហោង។ ตะแกรงกั้นช่องแสงบังไฟอุปกรณ์ตกแต่ง ตู้เลี้ยงปลาสวยงาม EggCrate អំពូល fluorescent តម្រងអេក្រង់ដុតបំភ្លឺប្រព័ន្ធផ្សព្វផ្សាយការផ្សព្វផ្សាយបន្ទះ, ក្រុមប្រឹក្សាភិបាលសម្ភារៈប្លាស្ទិចអរូបី DIY ការស្រះទឹកកងម៉ារីនអាងចិញ្ចឹមមច្ឆា, HVAC វ៉ិចទ័រខ្យល់ acrylic ការវិលត្រឡប់ / ផ្លាតទ្វេក្រឡាចត្រង្គ Louver, terrarium Vivarium, ใช้สำหรับสร้างเป็นแผง ตะแกรงเพื่อกั้นช่องไฟกรองแสงจากหลอด แอลอีดี / ฟลูออเรสเซนต์ (ដឹកនាំ / fluorescent) แผงฉากแผ่นฝ้าเพดานผนังม่านระแนง บังตาหน้ากากกรองช่องลมแผ่นบานเกล็ดรูระบายอากาศครอบคลุมปกปิดงานระบบไฟฟ้าประดับอาคารแผงกั้น บ งไฟตกแต่งตู้โชว์สินค้าใช้ทดแทน ฝ้าเพดานอลูมิเนียมระบายอากาศใช้เป็นอุปกรณ์ตกแต่งสำหรับเลี้ยงปลาสวยงามทำแผงกั้นแบ่งห้องโครงสร้างผนังบ่อตู้ภาชนะเพาะเลี้ยงสัตว์น้ำกุ้งกบซาลาแมนเดอร์ ផលិតផល FRP, GFRPS , កញ្ចក់ជាតិសរសៃពង្រឹង rebar polymer, បំពេញបន្ថែម slab សំឡីកែវ, សមារៈសំណង់សមាសធាតុជ័រ ester ប្លាស្ទិច, bollards ដើមជា Root ចម្លាក់សុវត្ថិភាពចរាចរណ៍រណ្ដៅដើមឈើនៅក្នុងការតុបតែង, ទេសភាពខាងក្រៅសួនច្បារសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅដើមឈើធំ, ឆ្មាំសុវត្ថិភាពការពារក្រវ៉ាត់ដើមឈើសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅ Paver ថ្មើរជើងគម្របស៊ុម, ផ្លូវលេខផ្លូវ , molded, pultrusion ទម្រង់ pultuded, គ្របដណ្តប់ welded សូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅបរិវេណរបារសត្វខ្លាឃ្មុំ, ទ្រុងកាំជណ្ដើរ, យន្តការ nosing ជាន់មិនមែន ជណ្តើរប្រឆាំងប័ណ្ណ skid, ជំហានទូលាយគ្របសង្កត់, Handrail រូបរាងរចនាសម្ព័ន្ធ, សមស្របសម្រាប់ការដើរបង្ហាញម៉ូត, កម្រាលឡានពីរដង, គ្របឡាយ, ប្រឡាយ, សុវត្ថិភាពពង្រីកដែកសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅ, ក្តាប់កាតព្វកិច្ចធ្ងន់ struts ប៉ុស្តិ៍ធ្លាយអាកាសដុតអាលុយមីញ៉ូលំហូរទីធ្លាជម្រាលកៀរជើងទម្រ , កាបោនរបារ serrated ដែក, spout clad, ការគាំទ្រប្រព័ន្ធផ្សព្វផ្សាយ, សំណាញ់ខ្យល់, ផ្លូវរថភ្លើង, ក្រឡាចត្រង្គច្រើន, គ្របដណ្តប់, concave, gritted, minimesh, ជ័រ polyester មិនឆ្អែត, ភាគថាសក្ដារលាយទ្វារប្រព័ន្ធប្រតិបត្តិការ Windows, ប្រព័ន្ធប្រតិបត្តិការប្រតិបត្តិការ, ការផ្ទុះជាន់ភស្តុតាង, គ្រឿងរចនាច្នៃប្រឌិតគំនិតថ្មី, សមាសភាគ, ស្ថាបត្យកម្មនិងឧស្សាហកម្មនាវា, ប្រព័ន្ធស្ពានថ្មើរជើងកម្រិតចាប់ផ្ដើមទីធ្លាចត, របង, បំពង់ជុំ, សន្លឹកបំពង់, មុំ, លួសសំណាញ់, បូមទឹករណ្តៅ, ថ្នាំកូត, បេតុង polyurethane, ប៉ូឡូញ, កម្រិត Epoxy ដោយខ្លួនឯង, ស្រទាប់ជាន់, ជាតិសរសៃកាបោន, រឹងជាន់ , grout, ទឹក, ការព្យាបាលទឹកសំណល់, ត្រជាក់សើមជួរឈរប៉ម, laminate, លោហធាតុ, អាលុយមីញ៉ូសមាសភាព Rack, ចំហាយ, កញ្ចក់ពន្លឺតាមដំបូល, កាបូនប្លាស្ទិច, acrylic, UPVC, របស់ ABS, PS, កុំព្យូទ័រ, កម្រនិងអសកម្ម PET, សន្លឹកផ្ទះល្វែង, ល្អក់, ប្រឆាំងនឹងកាំរស្មី UV ស្ថិរភាពសន្លឹករឹងតុបតែង, លូទឹកស្អុយ, ប្រឡាយ, បានធ្វើឡើងដើម្បីបញ្ជាដោយក្រណាត់ដែលមានជំនាញវិជ្ជាជីវៈ, Dipped ក្តៅ Forge Tinplates Electro ជម្រុញ, ស្ពាន់ស័ង្កសី, ការផ្គត់ផ្គង់អាហារថ្នាក់ទីទម្ងន់ក្នុងមួយ m2 , គម្លាតវិមាត្រ, កាត់តារាងផ្ទុកអ្នកចែកបៀ, ឧស្សាហកម្ម, អ្នកផ្គត់ផ្គង់, រោងស្មិត, បានធ្វើឡើងនៅក្នុងប្រទេសចិនជាច្រើនដូចជា GMP, HACCP, អាយអេសអូ 1400, 900, FDA បានអនុម័ត, ការបញ្ជាក់កាតាឡុកតម្លៃសម្រាប់ការលក់ Infosoft
ប្រវត្តិ CHANCON / ผลิตภัณฑ์ของ บริษัท แชนคอน แชน คอนผู้ผลิตที่เชี่ยวชาญเฉพาะด้านระบบ งานฝาตะแกรงระบายน้ำแผ่นปูพื้นทางเดินทางลาดชันตะแกรงดักขยะข้างฟุตบาทตะแกรงขั้นบันไดแผ่นพื้นยกระดับน้ำหนักเบาฝาบ่อชำระล้าง ฝาท่อปิดบ่อพักสำเร็จรูปแผ่นพื้น ในลานผลิตเอนกประสงค์แผ่นรองปูรอบเครื่องจักรแผ่นทางเดินด้านบนระบบบำบัดน้ำเสียป้องกันการสึกกร่อนจากทั้งสนิมและสารเคมีประเภทของตะแกรงและฝาบ่อสำเร็จรูป សូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅ manholes គម្របអ្នកជំនាញឯកទេស 1 ។ polypropylene (ភ្នំពេញ) ប្លាស្ទិចសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅพลาสติกสำเร็จรูปตะแกรง ตะแกรงพลาสติกភ្នំពេញทางเดินระบายน้ำน้ำหนักเบารับแรง คนเดินราคาถูกกว่าเหล็กเหมาะสำหรับใช้ในพื้นที่ชื้นสัมผัสน้ำ ี่ร่มงานจัดสวนวางหินกรวด บ่อปลาคาร์ฟคอนโดมิเนียมหมู่บ้านจัดสรรรอบโรงงาน 2 របស់ ABS អាងហែលទឹកហៀរហូរស្ប៉ា Draianage សូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅផ្សិតน้ำล้นรอบตะแกรงว่ายน้ำสระ ตะแกรงพลาสติกสำเร็จรูปរបស់ ABS มี 2 ขนาดมาตรฐานกว้าง 25cm ។ และ 30 សង់ទីម៉ែត្រ។ มี 2 เกรดคุณภาพให้เลือกใช้งานน้ำหนักเบา ไม่เป็นสนิมรับแรงคนเดินผ่านราคาถูกที่สุดเหมาะสำหรับใช้ในที่ร่มรอบสระว่ายน้ำบริเวณที่ไม่มีรถวิ่งผ่านแกนคู่สามารถใช้กับสระรูปทรงโค้งวงรีได้ดี 3. Hotdip ជម្រុញ (HDG ។ ) ដែកដែក STEEL សូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅเหล็กแผ่นเชื่อมตะแกรงกัลวาชุบไนซ์สำเร็จรูป เป็นตะแกรงเหล็กจุ่มร้อนชุบធ្លាក់ចុះជម្រុញក្តៅผลิตจากเหล็กแผ่นนำมาเชื่อมเข้า กันด้วยระบบ មនុស្សយន្តឧស្ម័ន CO2 ทำให้เนื้อเหล็ก ลอมกันสนิทกว่าเชื่อมด้วยมือคน แล้วนำไปชุบ HDG ข้อดีคือรับแรงได้สูงกว่าวัสดุ ทุกชนิดส่วนข้อเสียคือเป็นสนิมได้และมีโอกาสถูกโขมยขนาดมาตรฐาน 25x100cm ។ และ 30x100cm ។ 4. FRP សំណាញ់សំឡីកែវ / ផ្សិតសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅตะแกรงไฟเบอร์กล๊าสเสริมแรงผสม เรซิ่น “ตะแกรง FRP” ใช้ทดแทนตะแกรงสแตนเลส / อลูมิเนียมผลิตจากเส้นใยไฟเบอร์ ผสมเรซิ่นน้ำหนักเบารับแรงได้สูงทนสารเคมี ไม่เป็นสนิมทนแสงកាំរស្មី UV แสงแดดไม่แตกร่อนหรือผุกร่อนขโมย ไม่ต้องการบำรุงรักษาง่ายอายุการใช้งาน 50-100 ปีเป็นวัสดุทางเลือกใหม่เลือกสี ให้เข้ากับพื้นได้ตามต้องการแผ่นมาตรฐานขนาดใหญ่ 1.5x4M ។ เหมาะทำแผ่นพื้นยกระดับหรือสามารถ สั่งได้ทุกขนาดตามที่ลูกค้าต้องการได้รับประกัน 3-5 ปี 5. ទប់ស្កាត់លូសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅ Scupper ตะแกรงดักขยะใบไม้ในคันหินด้าน ข้างริมฟุตบาท (វ៍ខ្ពស់ផ្លូវបង្ហូរសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅ)ผลิตจากเหล็กหล่อเหนียว ออกแบบเพื่อใช้เป็นตะแกรงดักแยกเศษ ขยะดักใบไม้คันหินด้านข้างริมฟุตบาทถนนไฮเวย์ตามมาตรฐานเทศบาลกรมโยธาธิการและผังเมืองกรมทางหลวงชนบทและกทม ។ 6. ការខា ductile គម្របដែក manholes ปิดท่อเหล็กหล่อฝาเหนียว ผลิตបន្ទាប់วัสดุเหล็กหล่อเหนียว (ductile Cast Iron) ผลิตตามมาตรฐาน EN124 มีผลทดสอบจากสถาบันรับรองคุณภาพใน เมืองไทยเลือกได้หลายเกรดคุณภาพตั้งแต่ 2-40 ตันมีทั้งรุ่นที่ มีบานพับและตัวล็อคป้องกันขโมยติด ตั้งและบำรุงรักษาง่ายราคาขาย 1 ชุดประกอบด้วยตัวฝาพร้อมเฟรม 7 FRP manholes គម្របบ่อพักไฟเบอร์ฝาแรงพร้อมเฟรมเสริม ผลิตបន្ទាប់วัสดุไฟเบอร์เสริมแรง FRP ได้ าตรฐาน EN124 ไม่เป็นสนิมรับแรงได้เหมือนเหล็กหล่อ เหนียวเลือกได้ตั้งแต่ 2-40 ตันสวยงามเข้ากับธรรมชาติไม่เป็นที่ นิยมในตลาดรับซื้อของเก่าไม่มีปัญหาโดนขโมย 8 crates ស៊ុតដុត diffuse ឧបករចែកបំភ្លឺអាងចិញ្ចឹមមច្ឆាបន្ទះตะแกรงกั้น แสงบังไฟช่องตกแต่งตู้เลี้ยงอุปกรณ์ปลาสวยงามตะแกรงกั้นช่องแสงบังไฟกรองลมระบายอากาศផ្ទាំងระแนงบังตาหน้ากากอาคารใช้เป็นอุปกรณ์ประดับตกแต่ง, LCECAN เลี้ยงปลาสวยงามทำแผ กั้นแบ่งห้องโครงสร้างผนังบ่อตู้ภาชนะ เพาะเลี้ยงสัตว์น้ำกุ้งกบซาลาแมนเดอร์ 9 PegBoard បង្ហាញឧបករណ៍ hooks ដាក់ฉากผนังกั้นแผ่นกระดานเพ็กบอร์ดเจาะ รูติดผนังแขวนเก็บเครื่องมือช่าง # โรงงานผลิตจำหน่าย Pegboard กระดานบอร์ดแผ่น อลูมิเนียมเหล็กไม้เจาะรู ยึดติดผนังตกแต่งบ้านห้องครัวโรงงานสไตล์ ឧស្សាហកម្ម # อุปกรณ์ที่ใช้กับชั้นวางเหล็กបង្ហាញ Pegboard ទំពក់ធ្នើហាងរៀបចំឧបករណ៍ hanger, # แผ่นกระดานไม้เหล็กแผ่นพับขึ้ รูปเจาะรูสำหรับแขวนสินค้าเครื่องใช้ ติดผนัง ក្រុមប្រឹក្សាភិបាលរឹង Rack ឧបករណ៍អ្នកកាន់ 10 FRP ជណ្ដើរ Tread Nosing ជំហានគម្របការពារปิดจมูกขอบแผ่นคิ้วផ្ទាំងครอบมุมกันลื่นไฟเบอร์บันไดกล๊าส แผ่นปูพื้นกันลื่นไฟเบอร์กล๊าสปิดจมูก ขอบมุมคิ้วแผงครอบบันไดออกแบบมา ให้ทดแทนแผ่นพลาสติกกันลื่น កន្ទេលប្លាស្ទិចพื้นยางบล็อคยางกันลื่นกันกระแทก ยางดักฝุ่นยางกันลื่นกันหกล้มในห้องน้ำในครัวยางกันลื่นแบบมีรูระบายน้ำยางปูพื้นฟิตเ สสนามเด็กเล่นสวนสาธารณะโรงเรียนสถาน ออกกำลังกายทั้งกลางแจ้งและในร่ม 11 HDG / ដែកអ៊ីណុកសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅឧបករណ៍យុថ្កាភ្ជាប់រាងឈុតជួសជុលចាក់សោរឹរឹមានការគៀอุปกรณ์ตัวคลิปล็อคยึดจับแผ่นตะแกรง เหล็กชนิดแสตนเลส / เหล็กชุบซิงค์ ทนสนิมสังกะสีโดยส่วนมากแล้วคลิปล็อกแสตนเลสใช้, LCECAN ยึดแผ่นตะแกรงไฟเบอร์กล๊าสหรือแผ่นงานแสตนเลสส่วนตัวล็อคที่ทำបន្ទាប់เหล็กชุบซิงค์ออกแบบมาให้, LCECAN ยึดแผ่นตะแกรงเหล็กเข้า ับฐานรองด้านล่างโดยสามารถ ปรับระดับแนวการยึดได้ทั้งสองแบบใช้งานคล้าย ๆ กันโดยลูกค้าสามารถเลือกแต่ละแบบให้เข้ากับช่องรูของตะแกรง (ទំហំសំណាញ់) และพื้นที่ที่ต้องการนำแผ่นตะแกรงไป ติดตั้ง 12 ។ គម្របស៊ុមឆ្មាំដើមឈើសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅ Paver กรอบตะแกรงปกป้องรอบโคนต้นไม้มีทั้ง แบบตัวต่อและสำเร็จรูป ផ្លូវរណ្តៅ FRP ដែកថែបដែកប្លាស្ទិចធំមែកក្រវ៉ាត់ / ឆ្មាំ / សូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅគាំទ្រស៊ុមសុវត្ថិភាពសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅគម្របกรอบตะแกรงปกป้องรอบโคนต้นไม้สำเร็จรูปใช้ สำหรับงานตกแต่งพรวน ด นให้ดูแลรดน้ำถึงรากแก้วได้ง่าย ทั้งยังเป็นการป้องกันรากแก้วกรณีมีรถวิ่งผ่านได้นิยมใช้กันมากในงาน ដីសួនច្បារ Scape งานภูมิสถาปัตย์มี ความเหนียวแข็งแรงทนทานหรือใช้เป็นตะแกรงลานจอดรถทดแทนบล็อกตัว หนอนบล็อคปูถนนตกแต่งพื้นสนามหญ้า สำเร็จรูป 13 សំឡីកែវ FRP ពិនិត្យ manholes Plate ពេជ្រគម្របសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅฝาทึบปิดบ่อครอบท่อพักระ บบำบัดน้ำเสียไฟเบอร์กล๊าสกันลื่นสำเร็จรูป FRP manholes គម្របសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅ (Made អតិថិជនបញ្ជាទិញសម្រាប់ទំហំណាមួយ ) เทคโ โลยีใหม่ล่าสุดของฝาปิดบ่อ พักระบายน้ำไฟเบอร์กล๊าสสั่งผลิตตัดได้ทุกขนาด (កាត់ដេរផលិត) รับสินค้าได้ทันทีภายใน 2-3 วันน้ำหนักเบาไม่เป็นสนิมผุกร่อน ตลอดอายุการใช้งานติดตั้งสะดวกเปิด ฝาบำรุงรักษาง่ายออกแบบมาทดแทนแผ่น ฝาเหล็กลายตีนเป็ดฝาบ่อเหล็กหล่อรุ่นเดิม 14 ដាន trellis ដុតស្រមោល: ระแนงบังตาหน้ากากផ្ទាំងตะแกรงกั้นช่องตึกบังไฟตกแต่งแสง ฉากแผ่นฝ้าเพดานผนังม่านรั้วราวแผ กั้นพาร์ทิชั่นกันสาดระแนงบังตา บานพับเฟี้ยมซุ้มไม้เลื้อยกำแพง : ដុតខ្យល់វាយនភាពពិដានព្យួរពិការភ្នែក Splashboard / Weatherboard / slats / ម្លប់ trellis, គណៈកម្មាការតុសសកុដិជញ្ជាំង, ចម្រុះភាគថាសអេក្រង់ទូទៅ, ប្រឆាំងបក្សីត្រួតពិនិត្យការសម្រេច, កាត Mini តុបតែងសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅវាំងនន គម្របក្រឡាចត្រង្គចម្លាក់បានបើកពិដានកោសិកា 15 FORMWORKS / ប្រព័ន្ធគ្រឿងស្មើសំណុំបែបបទ សម្រាប់ការបំពេញបន្ថែមស្លាបជញ្ជាំងបេតុងអគារសំណង់ជាន់ទី FORMWORKS ទាក់ទងរចនាជាងឈើឈើរបស់ប្រព័ន្ធ: DYWIDAG ស្មើ Rod เหล็กที่มีเกลียวตลอดเส้น (ไทร็อด) + + WingNut (วิงนัท ) + + + + ដែកថែបទឹកឆ្នុកកោណប្រហោង / គម្លាតសំឡីកែវ FormTies / រន្ទានិងផ្គត់ផ្គង់តំលៃอุปกรณ์ยึดแบบชนิดแรงทนดึงสูง สามารถใช้กับงานแบบหล่อคอนกร ตทุกชนิดเช่นกำแพงกันดินใช้ กับงานคอนกรีตขนาดใหญ่ประกอบด้วยเหล็กยึดแบบฟอร์มทายไทน์ , วิงนัท, ข้อต่อกันน้ำ, น็อตหกเหลื่ยม, น็อตล็อค, ข้อต่อตรง, เชียร์โคน, แคล้มป์ สปริง, แคล้มป์ลิ่ม, พลาสติกโคนนั่งร้านเหล็กประกับโพลี โคน
grp / FRP / សំឡីកែវ / សមាសភាពសម្រាប់ការសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅនិងការ manholes គ្របដណ្តប់ วัสดุเทคโนโลยีใหม่กรรมวิธีขั้นตอนผลิตจาก เส้นใยไฟเบอร์ผสมเรซิ่นน้ำหนักเบารับแรงได้สูงกว่าเหล็กหล่อไม่ เป็น นิมไม่แตกผุกร่อนขโมยไม่ ต้องการฝาปิดได้สนิทป้องกันกลิ่นได้ดี លក្ខណៈពិសេស FRP អាចបត់បែនបានសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅ: •ទំងន់ស្រាល, កម្លាំងខ្ពស់ជាងប្រើប្រាស់បានយូរ, ការដំឡើងយ៉ាងងាយស្រួលនិងការងារជួសជុល, កាត់បន្ថយនិងការខួងនៅលើគេហទំព័រ •មិន warp, បំបែកឬបំបែក, corrosive និងអាកាសធាតុមានភាពធន់ទ្រាំ (កាំរស្មី UV ធន់), ធន់ទ្រាំទៅនឹងសារធាតុគីមីច្រើនបំផុត •ចូរកុំធ្វើការកំដៅឬថាមពលអគ្គិសនីផងដែរការពារខ្សែកាប (សីតុណ្ហភាពខ្ពស់ធន់), រួចផុត •ផ្តល់បន្ថែមទៀតថាការការពារជំងឺវិកលចរិតភ្លើងទៅខ្សែក្នុងករណីនៃការឆេះខាងក្រៅ (ពន្លត់ដោយខ្លួនឯង)
คุณสมบัติตะแกรง FRP (Fiberglass+Resin) .vs.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Manhole_Grating_Specialist | grating ដែកថែបកញ្ចក់ជាតិសរសៃសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅ, បង្ហូរលើសចំណុះប្លាស្ទិចនៅជុំវិញអាងទឹកត្រៀមខ្លួនជាស្រេច។ FRP-STEEL ប្លាស្ទិចសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅសំឡីកែវ | manholes គម្របលូគម្របបោះដែក។ ជាន់ផ្លូវដើរម៉ាត់។ ductile-ចោល-ដែក manholes ក្រប | ហែលទឹកណលូ Gully ប្រឡាយសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅ | ឈុតចាក់សោស្រេចចិត្តទប់ចាន Sieve បានយុថ្កាឧបករណ៍ភ្ជាប់រាងជួសជុលឈុតមានការគៀចាក់សោ រឹរឹរបារដែកសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅ | កាកសំណល់អន្ទាក់ Sieve បានទុកចិញ្ចើមផ្លូវនៅតាមបណ្តោយផ្លូវដើរទប់ស្កាត់លូសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅផងដែរ។ Scupper | ស៊ុតពិការភ្នែកបន្ទះ crates slats សំណាញ់បំបែកប្លុករបាំងភ្លើងម្លប់ពន្លឺតុបតែងអាងចិញ្ចឹមត្រីនេះ | គ្របដណ្តប់ច្រមុះរបស់អ្នកនៅលើគែមជណ្តើរបន្ទះគ្របដណ្តប់ប្រភេទ។ ផ្ទៃកម្រាលកញ្ចក់សន្លឹកប័ណ្ណជាតិសរសៃ FRP ជណ្ដើរ Tread ច្រមុះជំហានទីគម្របការពារ: FRP គ្រូពេទ្យប្រហែលជា Gritted ប្រឆាំងសន្លឹកសន្លឹក | ធ្នឹមដែក Winnipeg ក្រុមប្រឹក្សាភិបាលជញ្ជាំងទំពក់តង្កៀបធ្លាយខ្សែធ្លាយ Pegboard ទំពក់ហូកឧបករណ៍ដាក់ស្ដុកផ្ទុក។ កញ្ចប់, diy |  Www.chancon.co.th | Http://GratingThai.com | Http://GratingThai.co.th | http: ។ // សំឡីកែវសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅ – មួកដែកថែបបំពង់រវាង CAP បាន com & ‧; | បន្ទាត់ @: @ ។ iCHANCON / បន្ទាត់ (ID): iCHANCON | ទូរស័ព្ទដៃ (លក់): 081 932 7894, 061 647 0184-6 ទូរស័ព្ទ: 02 451 0780-1 ។