Gratingthai.co.th

Gratingthai.co.th

12 GRATINGTHAI PegBoard Display Tools Hooks Shelves ฉากผนังกั้นแผ่นกระดานเพ็กบอร์ด เจาะรูติดผนังแขวนเก็บเครื่องมือช่าง *** New!

GRATINGTHIA.CO.TH Perforated Pegboard Hook Shelves Racking Storage Tools DIY Kit ฉากกั้นแผ่นกระดานเพ็กบอร์ดแผงเหล็กเจาะรูติดผนังกำแพงแขวนเก็บอุปกรณ์เครื่องมือช่าง

#โรงงานผลิตจำหน่ายPegboard กระดานบอร์ดแผ่นอลูมิเนียมเหล็กไม้ เจาะรูยึดติดผนังตกแต่งบ้านห้องครัวโรงงานสไตล์ industrial, #อุปกรณ์ที่ใช้กับชั้นวางเหล็ก Pegboard Display Hooks Shelf Hanger Store Organizing Tools, #แผ่นกระดานไม้เหล็กแผ่นพับขึ้นรูปเจาะรู สำหรับแขวนสินค้าเครื่องใช้ติดผนัง Tools Holder Rack Hard Board

ใบเสนอราคาแผ่นกระดานเจาะรูแขวนเครื่องมือพร้อมขาแขวนฮุก Pegboards and Hooks Quotation
Pegboard กระดานเพ็กบอร์ด
คุณสมบัติของแผง Peg board เจาะรูติดผนังแขวนเก็บอุปกรณ์เครื่องมือสำเร็จรูปตกแต่งบ้านห้องครัวโรงงาน
1) Standard Big Size: แผ่นกระดานเจาะรูแขวนเครื่องมือ ออกแบบพิเศษให้มีขนาดใหญ่มาตรฐาน สามารถนำมาประกอบกันได้ลงตัวเป็นแผงใหญ่ดูดีมีสไตล์ ตั้งแต่ขนาด 50 x 50-400cm., 100 x 100-400cm. หรือประกอบกันเป็นแนวแทยงมุม หรือรูปปิรามิด รูปต่างๆแล้วแต่ดีไซน์
2) General Hook applied: แผ่นพับขึ้นรูปเจาะรูใช้สำหรับแขวนอุปกรณ์ต่างๆ ออกแบบมาให้ใช้งานร่วมกับตัวแขวนฮุค ขนาดมาตรฐาน ตามท้องตลาดได้ทันที รับน้ำหนักได้สูง ใช้เป็นชั้นวางของก็แข็งแรงแรงทนทาน เพราะมีความหนาพิเศษ
3) Made-to-Order (Material/ Color/ Size):กรณีสั่งผลิต สำหรับสีอื่นๆ(ขาว ดำ น้ำเงิน เหลือง แดง ) หรือเลือกวัสดุที่ใช้ (เหล็ก อลูมิเนียม) หรือขนาดต่างๆนอกเหนือจากขนาดมาตรฐาน กรุณาติดต่อฝ่ายขาย
4) High-Tech Production: กระดานเพ็กบอร์ดสำเร็จรูป ออกแบบให้พับขอบเก็บมุมเรียบร้อย ไม่มีรอยตัดคม วางต่อกันได้ เข้ารูปสวยงาม ทำให้ปลอดภัยในการใช้งาน ใช้ในการตกแต่งห้อง เก็บของให้เกิดความเรียบร้อยและสวยงาม
Sales Package Promotion “Pegboard + Hooks” Pegboard Price
Pegboard ราคาแผ่นกระดานเพ็คบอร์ดDesign Hooks Shape and Application Specification Pegboard
Pegboard แผ่นกระดานเพ็คบอร์ด
Pegboard


 

 

Metal Steel Iron Black Color Coated PegBoard
แผ่นกระดานเพ็กบอร์ดเหล็กกล้าเคลือบสีดำคุณภาพสูง

High-Tech Production: กระดานเพ็กบอร์ดเหล็กกล้าเคลือบสีคุณภาพสูงสำเร็จรูป ออกแบบให้พับขอบเก็บมุมเรียบร้อย ไม่มีรอยตัดคม วางต่อกันได้เข้ารูปสวยงาม ทำให้ปลอดภัยในการใช้งาน จึงนำไปใช้ในการตกแต่งห้องต่างๆ และใช้ในการเก็บของให้เกิดความเรียบร้อยและสวยงามของที่พักอาศัย
Corrosion Resistance: ออกแบบให้ผลิตจากวัสดุเหล็กกล้าเกรดพิเศษพร้อมเคลือบสีคุณภาพสูง มีคุณสมบัติป้องกันสนิมกัดกร่อนดีกว่าเหล็กทั่วไป น้ำหนักเบา แข็งแรงทนทาน ใช้งานได้หลายสภาวะทั้งภายในและภายนอก ทนแสงยูวี ทนความร้อนได้ดี คงรูปไม่เกิดการบิดงอ โดยทุกขั้นตอนการผลิตเราใส่ใจเพื่อให้ลูกค้าได้รับสินค้าที่คุณภาพดีที่สุด รับประกันคุณภาพที่ลูกค้าต้องพิสูจน์ก่อนตัดสินใจ
Hook Pegboards กระดานเพ็กบอร์ด

Pegboard Size: มีทั้งขนาดมาตรฐานสำเร็จรูป และขนาดอื่นๆที่สั่งผลิตได้
1) มีสต๊อคพร้อมส่งสำหรับสองขนาดมาตรฐาน 50 x 50 cm. และ 50 x 100 cm. ออกแบบให้สามารถนำมาต่อกันได้ เช่นแนวยาว,แนวตรง,แนวทแยงมุม รวมกันเป็นขนาดต่างๆ เช่น 100x100cm. , 50x150cm. , 100x200cm. , 200x200cm. etc.
2) ขนาดอื่นๆสามารถสั่งผลิตได้ Made-to-Order เพื่อปรับให้เหมาะสมกับพื้นที่ใช้งาน 50 x 150 cm., 100 x 100 cm. และขนาดอื่นๆตามที่ลูกค้าต้องการ

Pegboards

Pegboard กระดานเพ็กบอร์ด PegHardboard กระดานเพ็กบอร์ด
Made-to-Order (Material/ Color/ Size): กระดานเพ็กบอร์ดเหล็กกล้าเคลือบสีคุณภาพสูงสำเร็จรูป โดยทั่วไปแล้ว มีสินค้าในสต็อคพร้อมจัดส่งให้ลูกค้าได้ทันที ในกรณีสั่งผลิต สำหรับสีอื่นๆ (ขาว น้ำเงิน เหลือง แดง) ขนาดต่างๆนอกเหนือจากขนาดมาตรฐาน กรุณาติดต่อฝ่ายขาย เพื่อขอข้อมูลเพิ่มเติม

Hooks Pegboard กระดานแผ่นเพ็กบอร์ด
เพ็กบอร์ดแผ่นเหล็กเจาะรูแขวนเก็บอุปกรณ์สำเร็จรูป ผลิตจากวัสดุ แผ่นเหล็กกล้าพร้อมเคลือบสีคุณภาพสูงพิเศษ ความหนา 1.2 มม. มีความแข็งแรงไม่บุบ บิด งอ รวมทั้งสีที่เคลือบไม่หลุดลอกง่าย อายุการใช้งานที่ยาวนาน


 

ใหม่ล่าสุด! Pegboard ผลิตจากแผ่นอลูมิเนียมไม่เหมือนใคร ด้วยคุณภาพที่ดีที่สุดในโลก เนื้อวัสดุสีบรอนซ์เงินเงางามแวววาวสวยงาม น้ำหนักเบา ตกแต่งติดตั้งง่ายได้กับทุกสถานที่ทั้งภายในและภายนอก รับประกันตลอดอายุการใช้งาน ไม่เป็นสนิม ไม่ผุกร่อน ไม่เปราะแตก ทนทุกสภาวะ

Perforated Aluminum Pegboard Specification
แผ่นกระดานเพ็กบอร์ดอลูมิเนียมเจาะรูติดผนังสำหรับแขวนเก็บอุปกรณ์

กระดานเพ็กบอร์ด Pegboards Hook Pegboards กระดานเพ็กบอร์ด Pegboard กระดานเจาะรู Pegboard กระดานแขวนเครื่องมือ
1. Pegboard Material: กระดานเพ็กบอร์ดอลูมิเนียมสำเร็จรูป ผลิตจากวัสดุ อลูมิเนียมเกรด A1100 คุณภาพสูงพิเศษ ความหนา 1.5 มม. มีพื้นผิว(surface) สองแบบดังนี้
1) Pegboard Glossy: สีบรอนซ์เงิน ผิวเงามันแวววาว
2) Pegboard Hair Line: สีบรอนซ์เงิน ผิวด้านลายขัดทั่วแผ่น

2. Pegboard Size: มีทั้งขนาดมาตรฐานสำเร็จรูป และมาตรฐานสั่งผลิต
1) มีสต๊อคพร้อมส่งสำหรับสองขนาดมาตรฐาน 50 x 50 cm. และ 50 x 100 cm. ออกแบบให้สามารถนำมาต่อกันได้ เช่นแนวยาว,แนวตรง,แนวทแยงมุม รวมกันเป็นขนาดต่างๆ เช่น 100x100cm. , 50x150cm. , 100x200cm. , 200x200cm. etc.
2) ขนาดอื่นๆสามารถสั่งผลิตได้ Made-to-Order เพื่อปรับให้เหมาะสมกับพื้นที่ใช้งาน 50 x 150 cm., 100 x 100 cm. และขนาดอื่นๆตามที่ลูกค้าต้องการ


Pegboard
Pegboards

3. Corrosion Resistance: ออกแบบให้ผลิตจากวัสดุอลูมิเนียมเกรดพิเศษ ไม่เหมือนใคร มีคุณสมบัติที่ไม่เป็นสนิมกัดกร่อนเหมือนเหล็กทั่วไป น้ำหนักเบา แข็งแรงทนทาน ใช้งานได้หลายสภาวะทั้งภายในและภายนอก ทนแสงยูวี ทนความร้อนได้ดี คงรูปไม่เกิดการบิดงอ โดยทุกขั้นตอนการผลิตเราใส่ใจเพื่อให้ลูกค้าได้รับสินค้าที่คุณภาพดีที่สุด รับประกันคุณภาพที่ลูกค้าต้องพิสูจน์ก่อนตัดสินใจ
4. General Hook applied: แผ่นพับขึ้นรูปเจาะรูใช้สำหรับแขวนอุปกรณ์ต่างๆ ออกแบบมาให้ใช้งานร่วมกับตัวแขวนฮุค ขนาดมาตรฐานตามท้องตลาดได้ทันที รับน้ำหนักได้สูง ใช้เป็นชั้นวางของก็แข็งแรงแรงทนทาน เพราะมีความหนาพิเศษ
5. High-Tech Production: กระดานเพ็กบอร์ดอลูมิเนียมสำเร็จรูป ออกแบบให้พับขอบเก็บมุมเรียบร้อย ไม่มีรอยตัดคม วางต่อกันได้เข้ารูปสวยงาม ทำให้ปลอดภัยในการใช้งาน จึงนำไปใช้ในการตกแต่งห้องต่างๆ และใช้ในการเก็บของให้เกิดความเรียบร้อยและสวยงามของที่พักอาศัย
6. Made-to-Order (Material/ Color/ Size): กระดานเพ็กบอร์ดอลูมิเนียมสำเร็จรูป โดยทั่วไปแล้ว มีสินค้าในสต็อคพร้อมจัดส่งให้ลูกค้าได้ทันที ในกรณีสั่งผลิต สำหรับสีอื่นๆ (ขาว ดำ น้ำเงิน เหลือง แดง ) หรือเลือกวัสดุที่ใช้ (เหล็ก อลูมิเนียม ไม่อัดเกรดส่งออก) หรือขนาดต่างๆนอกเหนือจากขนาดมาตรฐาน กรุณาติดต่อฝ่ายขาย เพื่อขอข้อมูลเพิ่มเติม
Pegboard กระดานเพ็กบอร์ด Pegboard กระดานเพ็กบอร์ด Pegboards กระดานเพ็กบอร์ด
กระดานเพ็กบอร์ด Pegboards Hook Pegboards


Wire Hooks Hanger Design Accessories for Pegboard
อุปกรณ์ตะขอขาแขวนฮุกที่นำมาใช้ร่วมกับแผ่นกระดานเพกบอร์ด

Hook ฮุกตะขอลวดขาแขวนเอนกประสงค์ ที่เกี่ยวสินค้าสิ่งของอุปกรณ์ที่ใช้กับชั้นวางเหล็ก ฮุคลวดแขวนแขนรางรับชั้นวางผนังรู Pegboard accessories come in a variety of hooks, hangers, baskets, and tool holders. To install them, tip the top pegs into the board and then rotate down. Pegboard is a great workspace organizer since it is easy to configure in whichever way you want. Specialty hangers exist for everything from screw guns to crafting supplies. Double Single wire Metal chrome hole Hookers, Universal accessories for nerds Lowers pliers Craft kitchen sewing yard power garden classroom.

Pegboard Hooks Hooks Pegboard hook accessories

Peg boards แผ่นกระดาน เพ็คบอร์ด

Peg boards แผ่นกระดานเพ็คบอร์ด

Pegboards แผ่นกระดานเพ็คบอร์ดแขวนเก็บอุปกรณ์เครื่องมือช่าง

Peg board แผ่นกระดานเพ็คบอร์ดแขวนเก็บอุปกรณ์เครื่องมือช่าง

Peg board แผ่นกระดานเพ็กบอร์ด แขวนเก็บอุปกรณ์เครื่องมือช่าง Pegboard Hardboard แผ่นกระดานเพ็คบอร์ดแขวนเก็บอุปกรณ์เครื่องมือช่าง


Pegboard Hookers Home Orgainzing Idea Features
ไอเดียแผงกระดานเหล็กเจาะรูติดผนังแขวนเครื่องมือ ตกแต่งผนัง ลอฟท์ คลาสสิค โมเดิร์น สุดเก๋ หลายรูปแบบ

Pegboards Kit Typical Functions การประยุกต์ใช้แผ่นกระดานเพ็กบอร์ดแผงเหล็กเจาะรูติดผนังกำแพงแขวนเก็บอุปกรณ์เครื่องมือช่าง

Pegboard คือ แผ่นกระดานเพ็กบอร์ดแผงเหล็กเจาะรูติดผนังกำแพงแขวนเก็บอุปกรณ์เครื่องมือช่าง ผลิตจากวัสดุอลูมิเนียม เหล็ก ไม้อัดเกรดส่งออก เป็นวัสดุที่มีคุณภาพสูง มาตรฐาน มอก. แข็งแรงทนทาน ไม่บิดงอ สามารถนำไปจัดระเบียบตกแต่งของใช้ต่างๆในทุกๆห้องให้สวยงาม เป็นงานศิลปะตกแต่งบ้าน คอนโด โรงงาน เช่น ในห้องครัว ใช้เก็บตะหลิว ทัพพี กระทะ หม้อ ในห้องเครื่องมือ ใช้แขวนไขควง คีม สว่าน ประแจ กรรไกร คัตเตอร์ ในห้องแต่งตัวหรือห้องนอน ใช้เป็นที่แขวนเครื่องประดับ ต่างหู สร้อยคอ กำไล นาฬิกา หมวก ผ้าพันคอ แว่นตา เป็นต้น

#Sport PegBoard ไอเดียตกแต่งผนังด้วยเครื่องกีฬา
แผ่นกระดานเพ็กบอร์ด Peg board Pegboards แผ่นกระดานเพ็กบอร์ด

#Shoes PegBoard กระดานเพคบอร์ดสำหรับจัดเก็บแขวนรองเท้า
Peg boards แผ่นกระดานเพ็กบอร์ด ราคา Pegboards แผ่นกระดานเพ็กบอร์ด

#Lady PegBoard กระดานเพคบอร์ดมุมแขวนกระเป๋าตุ้มหูสร้อยเครื่องตกแต่งสำหรับสุภาพสตรี
สาวๆทุกคนรับรองว่าต้องสะสมกระเป๋าและ accessories กันมหาศาลแน่นอน และปัญหาที่ตามมาคือไม่มีที่เก็บ เวลาจะใช้งานทีต้องไปรื้อดูทีละใบ ปัญหานี้แก้ไขได้ง่ายมากๆ ผนังห้องโล่งๆอย่าปล่อยเอาไว้เฉยๆ ติดตั้งแผ่น pegboard เข้าไปให้เต็มผนัง ทีนี้ก็สามารถ enjoy เอากระเป๋าและของมากมายที่มีมาแขวนไว้ตรงนี้ได้หรือถ้าใครไม่อยากติด pegboard ทั้งผนัง จะติดแผ่นเล็กๆไว้เป็นมุมแขวนกระเป๋าหรือของที่เราใช้บ่อยๆก็ดีงาม
กระดานเพ็กบอร์ด Pegboard PegHardBoard กระดานเพ็กบอร์ดแขวนเก็บอุปกรณ์เครื่องมือช่าง

#Tools Accessories PegBoard ไอเดียการประยุกต์ใช้กระดานเพคบอร์ดสำหรับเก็บเครื่องมือช่าง
ใช้ pegboard ติดตรงผนังเหนือโต๊ะทำงาน จะเลือกไซส์ขนาดไหนก็ได้ตามความต้องการ นอกจากจะใช้เก็บพวกอุปกรณ์เครื่องเขียนได้แล้ว ลองเอาพวก planer หรือ quote กับรูปภาพสวยๆมาตกแต่งร่วมกับ pegboard รับรองว่าจะได้มุมทำงานที่สวยไม่เหมือนใครและช่วยสร้างแรงบรรดาลใจในการทำงานสุดๆ
Pegboard Hardboard แผ่นกระดานเพ็กบอร์ดแขวนเก็บอุปกรณ์เครื่องมือช่าง
Peg board แผ่นกระดาน เพ็กบอร์ด
Hook Storage Shelf Pegboards กระดานเพ็กบอร์ด Pegboards กระดานเพ็กบอร์ดแขวนเก็บอุปกรณ์เครื่องมือช่าง
Headboard, Water wall , Room divider, Laundry room Wall art display, Colorful Crafty Office Nursery Closet Garage Garden Drawer Thread Paint Navy framed Tools organizer, cross stitched coat hanger , Spinning display rack, Backsplash in kitchen Seating chart Gift wrap caddy, Pot Rack Instagram Jewelry display case

#Kitchen PegBoard ไอเดียการประยุกต์ใช้กระดานเพคบอร์ดในห้องครัว
จัดห้องครัวโดยใช้ pegboard ยึดกับผนังในตำแหน่งที่ต้องการ แล้วใช้ฮุครูปตัว J U L V เพื่อแขวนอุปกรณ์ครัวต่างๆ ไม่ว่าจะเป็น ตะหลิว หม้อ กระทะ หรือแก้วน้ำ แล้วหาตะกร้า wire มาติดตั้งเพื่อแขวนขวดซอสปรุงรส จัดเลย์เอาท์การแขวนดีๆสักหน่อย รับรองมุมแขวนอุปกรณ์ครัวออกมาสวยงามแถมยังหยิบของใช้งานง่ายอีกต่างหาก
Pegboards แผงกระดานเพ็กบอร์ด Pegboards กระดานเพ็กบอร์ด Racking Tools DIYPegboard แผงกระดานเพ็กบอร์ด Hook

 

มืออาชีพผู้เชี่ยวชาญแนะนำสินค้าของตกแต่งบ้าน กระดานเพคบอร์ดติดผนังกำแพงแขวนเก็บอุปกรณ์ ศูนย์รวมของตกแต่งห้องติดผนังสุดแปลก แหวกแนว แต่งบ้านดูสวยสง่าเสริมคุณค่าแพงได้ ไม่ง้อมัณฑนากร แต่งผนังสุดเริ่ดที่คุณเองก็ทำได้ แนวๆ ไอเดียเจ๋งๆเก๋ไม่เหมือนใคร รูปทรง ประโยชน์ใช้สอย คุณภาพ ความยั่งยืน และราคาที่ประหยัดย่อมเยาว์ โดยอาศัยของใกล้ตัว สิ่งประดิษฐ์ ของแต่งบ้าน ที่ทำมาจากวัสดุเหลือใช้ เทรนด์เติมเสน่ห์ในบ้านสร้างแรงบันดาลใจ IDEA ประดิษฐ์ตกแต่งผนังภายใน ห้องทําเอง diy built-in บิวท์อิน ของแต่งบ้านอินเทรนด์ เฟอร์นิเจอร์ลอยตัว ภาพกรอบลอยสวย ช่วยเสริมฮวงจุ้ย ทดแทนวอลเพเพอร์เปเปอร์สติ๊กเกอร์ติดผนัง ผนังลายฉลุ ผนัง 3D เพดาน พื้น ทนน้ำ ทนไฟ ติดตั้งได้เอง
แผงหัวเตียงนอน ห้องรับแขก ห้องนอน ห้องนั่งเล่น บิวอินท์ สำหรับอาคารสำนักงาน บ้านพักอาศัย อพาร์ทเม้นท์ คอนโด Office โรงแรม รีสอร์ท โรงงาน โกดังสินค้า อาคารทั่วไป บูธออกงาน ร้านกาแฟ รีสอร์ท สปา อพาร์ทเมนท จัดสวนไม่เปลืองพื้นที่ สร้างสรรค์อย่างลงตัว อุปกรณ์รางแขนรับชั้นแป๊บเหลี่ยม-กลม ลวดแขวนสินค้า ที่โชว์หมวก แว่นตา กระเป๋า เข็มขัด รองเท้า ราวแขวนผ้า ตะกร้าใส่สินค้า กล่องพลาสติกจัดเก็บของ แผงโชว์ลวดสลิงต่างหู-สร้อยคอ ตะแกรงชั้นวางหนังสือ ซีดี พลาสติกป้ายราคาตัวยึดป้าย ชั้นวางซุปเปอร์มาร์เก็ตมินิมาร์ท ตัวหนีบโปรโมชั่น ทุกสไตล์ ลอฟท์ วินเทจ บูติค Loft Modern Contemporary, Tropical, Neo-Classic, Retro, Asian Boutique Resort, Pantip , KhaiDee, Home Decoration, BaanlaeSuan,Ikea,Homeworks, HOmepro, Thai Watsadu ไทวัสดุ ,Interior Architectural Design

#ClipBoard Stationery PegBoard กระดานเพคบอร์ดตกแต่งผนังด้วยคลิปบอร์ด อุปกรณ์เครื่องเขียน
ไอเดียตกแต่งผนัง ด้วยคลิปบอร์ด หาคลิปบอร์ดที่มีสีสันสดใสมา ในกรณีที่กลัวว่าผนังจะเกิดการเสียหาย สามารถใช้เพ็กบอร์ด หรือ หากระดานมายึดติดกับผนังก่อนที่จะนำคลิปบอร์ดมาประดับ ส่วนตัวคลิปบอร์ด นำรูปภาพ หรืองานศิลปะที่น่าประทับใจของเด็กๆ มาหนีบไว้ เพื่อความน่ารักสดใสให้กับบ้าน หรือ เลือกใช้คลิปบอร์ดที่มีขนาดแตกต่างกัน แล้วเอารูปภาพที่มีความทรงจำมาหนีบไว้ด้วยก็ได้ เป็นไอเดียธรรมดาที่เรามักรู้กันอยู่แล้วว่า การตกแต่งผนังส่วนใหญ่ก็มักจะตกแต่งด้วยกรอบรูปอยู่แล้ว แต่อาจเพิ่มความเก๋โดยการเลือกใช้รูป ให้มีความเป็นกราฟฟิคมากขึ้น หรือเลือกใช้กรอบรูปในขนาดที่แตกต่างกัน ทั้งเล็กและใหญ่ ช่วยเพิ่มลูกเล่นให้กับผนังมากขึ้น
Pegboards แผงกระดานเพ็กบอร์ด

#DIY Crafts Knitting Sewing PegBoard กระดานเพคบอร์ดตกแต่งผนังด้วยงานประดิษฐ์ เย็บปักถักร้อย
งาน DIY ต่างๆ ที่มีอุปกรณ์เยอะมาก จนไม่มีที่จะเก็บ สามารถนำไอเดียนี้ ไปจัดระเบียบข้าวของเครื่องใช้ของตัวเองได้ นอกจากจะทำให้กำแพงไม่โล่งจนเกินไปแล้ว ยังมีประโยชน์ทีช่วยทำให้หาของใช้ได้ง่ายขึ้น ดูสวย เป็นระเบียบและยังสะดวกต่อการใช้งานอีกด้วย
Pegboards แผงกระดานเพ็กบอร์ด Pegboards แผงกระดานเพ็กบอร์ด
Perforated wood is more labor-intensive to manufacture and will warp and splinter under heavy loads, but is sometimes selected for aesthetic reasons. An inexpensive wood such as pine is often used, and it may be chemically treated for strength and fire retardant characteristics or turned into plywood first. Perforated wood may be mounted as a thin strip instead of the more square shape of perforated hardboard. Metal pegboard systems are usually made out of steel. Metal pegboards are usually mounted in strips, as it would be comparatively costly, cumbersome and inefficient to sell in larger sheets. Sufficiently thick metal pegboards will not sag between mounting points. Instead, the system’s mounting on surfaces such as wood beams or sheetrock will usually fail under a heavy weight before the metal pegboard does. Manufacturers advise customers to hang tools and other gear based on the estimated strength of the mounting points. High quality metal pegboard systems use extruded holes, while other systems have the holes drilled after casting.

 


 

 

Pegboard Hook Shelves Storage Tools Drawing
ขนาดกระดานเพ็กบอร์ดแขวนเก็บอุปกรณ์เครื่องมือช่าง

Pegboard แผงเหล็กเจาะรูติดผนังแขวนเครื่องมือ ออกแบบจากแผ่นเหล็กนำมาพับขึ้นรูปแล้วเจาะรูเว้นระยะเท่ากัน ในแต่ละรูจะใช้ในการ ตอก แขวนห้อย ตะขอฮุค สำหรับแขวนแสดงเครื่องมือ สินค้า ถุงผลิตภัณฑ์ อุปกรณ์ต่างๆ คำว่า pegboard เป็นชื่อของผลิตภัณฑ์นี้ที่มักจะถูกนำมาใช้เป็นคำทั่วไป สามารถผลิตจากแผ่น ไม้โลหะหรือวัสดุอื่น ๆ เป็นที่นิยมมากในการจัดระเบียบตกแต่งประดับประดา
Perforated Pegboard Hook Shelves Racking Storage Tools DIY Kit แผ่นกระดานเพ็กบอร์ดติดผนังกำแพงแขวนเก็บอุปกรณ์เครื่องมือช่าง, #อุปกรณ์จัดเก็บเครื่องมือชั้นวางเหล็ก Pegboard Hooks ฮุกตะขอลวดขาแขวนที่เกี่ยวสินค้าสิ่งของ, #โรงงานผลิตจำหน่ายPegboard กระดานบอร์ดแผ่นอลูมิเนียมเหล็กไม้ เจาะรูยึดติดผนังตกแต่งบ้านห้องครัวโรงงานสไตล์ industrial, #แผ่นกระดานไม้เหล็กแผ่นพับขึ้นรูปเจาะรู สำหรับแขวนสินค้าเครื่องใช้ติดผนัง Tools Holder Rack Hard Board Perforated hardboard is tempered hardboard which is pre-drilled with evenly spaced holes. The holes are used to accept pegs or hooks to support various items, such as tools in a workshop. Pegboard is a brand name of this product that is often used as a generic term for perforated storage boards made of hardboard, wood, metal, or other material. It is commonly used in retail settings along with steel rods sticking out to hold peg gable products such as bagged potato chips, printer ink, and action figures.

แผ่นกระดานเพ็กบอร์ดเจาะรูติดผนังแขวนเก็บอุปกรณ์เครื่องมือช่าง ขนาดมาตรฐาน 50 x 50 cm.
Pegboard

แผ่นกระดานเพ็กบอร์ดเจาะรูติดผนังแขวนเก็บอุปกรณ์เครื่องมือช่าง ขนาดมาตรฐาน 50 x 100 cm.
Pegboard


 

 

Pegboards and Hook Installation การติดตั้งแผ่นกระดานเพคบอร์ด

Perforated hardboard and similar systems are made of a variety of materials, each of which has different characteristics that affect the range of possible uses. Standard perforated hardboard is made of wood fibers, usually with the addition of resin, and tempered by coating with a thin layer of linseed oil and baking at a high temperature to polymerize the oil. This provides more water and impact resistance, hardness, rigidity and tensile strength. Hardboard will bend and warp with age and in the presence of moisture, and will sag under heavy weight (the exact weight is based on the dimensions and quality of the hardboard) unless secured to even weight distribution among several mounting points.
Pegboards แผงกระดานเพ็กบอร์ด แผ่นกระดานเพ็กบอร์ดติดผนังกำแพงแขวนเก็บอุปกรณ์เครื่องมือช่าง ออกแบบมาให้มีรูได้ระยะมาตรฐาน การติดตั้งสามารถทำได้ง่ายดาย โดยเจาะรูผนังที่ต้องการยึดติดทั้งสี่ด้าน แล้วใช้พุกและสกรูไขเข้าตำแหน่งที่ต้องการได้ทันที ไม่ต้องหนุนขอบหลังให้สูงขึ้นเนื่องจากถูกออกแบบการพับให้มีความหนาประมาณหนึ่งนิ้วเป็นตัวรองเสียบฮุคขาแขวนได้พอดีอยู่แล้ว
Installing a pegboard system is a quick way to encourage organization and increases the available work space. By utilizing vertical space, tools are visible and easily sorted. Because pegboard is pre-punched on a 1″ x 1″ grid, tool hangers can be moved and reconfigured to meet future needs. If your garage was built before the early 1990s, chances are you will have bare wall studs. Fire code in later years mandated dry wall be installed. Because pegboard accessories need a small void behind the board to accommodate the mounting pegs, furring strips are needed for installs over drywall.
Pegboard, also called perforated hardboard or perfboard, is one of the simplest and least expensive storage solutions for hanging tools and other lightweight objects. When mounted to the wall and outfitted with metal hooks, pegboard provides a convenient way to keep items from getting lost in the back of a drawer or the bottom of a tool chest. Pegboard also makes it easy to change the arrangement or collection of your wall-hung items, because you can reposition the metal hooks any way you like without measuring, drilling holes, or hammering nails into the wall. In fact, pegboard has served as a low-cost storage option for so long that there are a multitude of different hooks and brackets you can buy to accommodate nearly anything you want to hang. Any home center will carry both the pegboard and the hooks. You need to install pegboard correctly to get the most value from it. If your garage walls have exposed studs, you can simply screw pegboard to the studs. The empty bays between the studs will provide the necessary clearance for inserting the hooks. On a finished wall, however, you’ll need to install a framework of furring strips behind the pegboard to create the necessary clearance and provide some added stiffness. It’s also a good idea to build a frame around your pegboard to give the project a neat, finished appearance. If your garage tends to be damp, seal both faces of the pegboard with several coats of varnish or primer and exterior paint; otherwise it will absorb moisture and swell up or even delaminate.
Perforated hardboard and similar systems are designed to support peg hooks. These are usually mounted by hand and support themselves with gravity alone, though some systems use screws instead. These screws can be supported by additional straps to prevent the metal from bending under a significant load. The hooks in turn act as storage for a variety of objects such as tools and keys. Heavy duty metal systems can support the heaviest objects, such as push lawnmowers and vertically stored bicycles. These storage systems are usually mounted in utility areas of a household such as a garage, storage shed or workshop. They may also be used in professional environments such as factories, along with the back shelving for discount stores (larger and thicker versions are used by big-box stores), but are rarely seen in more white collar areas of a workplace. Pegboard also applies for kitchen wall shelves, Racking storage with various standard sizes, material may be Steel, Aluminum or Wood equipped with accessories hook, shelf, and installation screw.


FRP-Steel-Plastic-PPABS Swimming Overflow GRATING / Composite FibreGlass Casting Ductile Iron MANHOLE COVER / Saddle Clip Clamp Lock Fastenal/ EggCrate / Tree Guard /Stair Tread Nosing : ตะแกรงไฟเบอร์กล๊าสพลาสติกระบายน้ำล้นรอบขอบสระว่ายน้ำ เกรตติ้งเหล็กชุบสังกะสีทนสนิม ตะแกรงดักเศษอาหารขยะฝังในคันหินคสล. ฝาทึบปิดบ่อครอบท่อพักไฟเบอร์กล๊าสเหล็กหล่อเหนียว แผ่นปูพื้นทางเดินยกระดับ

Home Page of Chancon-GratingThai | >> หน้าแรก บริษัทแชนคอน – บริษัทเกรตติ้งไทย
Contact & Information
    A. Contact us : ติดต่อสั่งซื้อ แผนที่รับสินค้า ขอคำแนะนำเพิ่มเติม
    B. Price-Quotation : ราคาสินค้า ขอใบเสนอราคา-Discount
    C. Projects Reference : ตัวอย่างลูกค้า การประยุกต์ใช้ วิธีการเลือกซื้อ
    D. คุณสมบัติ ที่มา ความหมายของไฟเบอร์กล๊าสเสริมแรง FiberGlass Vinyl Resin Food Grade FRP
    E. Grating Services : การสั่งผลิต ติดตั้ง ออกแบบ ผลทดสอบการรับแรง-สารเคมี
    F. Dealer Sales Wanted : ขอเป็นตัวแทนจำหน่าย รับสมัครพนักงานขาย

Gully Grating ตะแกรง
    1. Plastic PolyPropylene Grating ตะแกรงทางเดินระบายน้ำ พลาสติกชนิดเหนียวแข็งแรงพิเศษ PP
    2. Galvanised Steel Grating ตะแกรงเหล็กแผ่นเชื่อมสำเร็จรูปชุบกันสนิม สำหรับรางระบายน้ำ ทางเดิน
    3. FRP FiberGlass Mould Grating ตะแกรงระบายน้ำไฟเบอร์กล๊าส แผ่นปูพื้นทางเดินในโรงงาน
    4. ABS Swimming Overflow Drainage Grating แผ่นตะแกรงระบายน้ำล้นรอบขอบสระว่ายน้ำ เอบีเอส พีวีซี
    5. Drive HighWay Drain Grating ตะแกรงดักขยะฝุ่นผงคันหินใบไม้ด้านข้างริมฟุตบาท (Leaf Trapper Side)
    6. Tree Guard Grating Paver Frame Cover กรอบตะแกรงปกป้องรอบโคนต้นไม้ มีทั้งแบบตัวต่อและสำเร็จรูป

Manhole Cover ฝาบ่อ
    7. FRP Manhole Cover ฝาปิดบ่อพัก ฝาท่อไฟเบอร์กล๊าสผสมเรซิ่น (ไม่เป็นสนิม รับแรงสูง ทดแทนแสตนเลส)
    8. Ductile Cast Iron Manhole Cover (Round/Square) ฝาปิดท่อ ฝาบ่อพักเหล็กหล่อเหนียวระบบบำบัดน้ำ
    9. FRP Diamond Top Cover (Special Cut) ฝาปิดบ่อครอบท่อพักไฟเบอร์กล๊าสชนิดสั่งตัดตามขนาดได้ทันที

Related Products
  10. Egg Crate Ceiling Screen แผงระแนงบังตาหน้ากากตะแกรงกั้นช่องแสงบังไฟ กรองลมระบายอากาศ
  11. Ceiling Trellis Shade Grilles ฉากแผ่นฝ้าเพดานผนังม่าน รั้วราวแผงกั้นพาร์ทิชั่น กันสาดระแนงบังตา
  12. PegBoard Display Tools Hooks Shelves แผ่นกระดานเพ็กบอร์ดเจาะรูติดผนังแขวนเก็บอุปกรณ์เครื่องมือช่าง
  13. FRP Stair Tread Nosing Step Cover Protector แผ่นปิดจมูกขอบมุมคิ้วแผงครอบบันไดกันลื่นไฟเบอร์กล๊าส
  14. HDG Steel Grating clip lock clamp fastener คลิปล็อคยึดจับแผงตะแกรง แสตนเลส/เหล็กชุบซิงค์ทนสนิม
  15. FormWork Ties System: TieRod/ThreadBar เหล็กรับแรงทนดึงสูง WingNut WaterStopper

English (Burmese)

 

Perforated Pegboard Hook Shelves Racking Storage Tools DIY Kit plank Winnipeg Board perforated steel wall hung storage tools. Bracket Hook HookPerforated Pegboard Hook Shelves Racking Storage Tools DIY Kit plank Winnipeg Board perforated steel wall hung storage tools. Bracket Hook Hook
Pegboard manufacturing plant # Board sheets, aluminum, steel, wood. Hole in wall decoration factory-style kitchen, industrial, # equipped with steel shelves Pegboard Display Hooks Shelf Hanger Store Organizing Tools, # wooden planks steel sheet forming holes. Consumer goods for hanging on the walls Tools Holder Rack Hard Board.
Quotations Billboard hanging punching machine with legs hanging hook Pegboards and Hooks Quotation panel features Peg board perforated wall hanging storage equipment, prefabricated house 1) Standard Big Size: Billboard hanging punching tools. Specially designed for large standards. Can be attributed to a combination of great style large panel sizes from 50 x 50-400cm., 100 x 100-400cm . Or form a diagonal line. Or pyramid But images Design 2) General Hook applied: leaflets forming a hole for hanging equipment. Designed to be used with a hanging hook size in the market immediately. Load height Using the shelf is strong and tough. Because of the extra thickness 3) Made-to-Order ( Material / Color / Size):. The order for other colors (white, black, yellow, red, green, blue) or materials (steel, aluminum) or a different size than the standard size. Please contact our sales 4) High-Tech Production: Peggy board finished board. Designed to fold over the edges to keep it. No sharp cut and pasted them into a beautiful picture. Making it safe to use Use to decorate the room Collection of a beautiful order and the Sales: Promotion Package, “+, pegboard Hooks,” Design- Hooks, And for Application Specification The Shape Shape. Pegboard board Peg board

 

 

Pegboard Price Pegboard price Peck plank boards.
Pegboard Pegboard panel Peck forum Pegboard

Metal Steel Iron Black and Special Color Coated PegBoard | Peggy plank boards. Steel coated in black color and exceptional quality.
High-Tech Production: Peggy board board coated steel, high-quality products. Designed to fold over the edges to keep it. No cutting edge Put together a beautiful picture. Making it safe to use Used to decorate various rooms. And is used to keep a neat and beautiful residences Corrosion Resistance: designed to be made of steel grade and coating quality. Anti-corrosion properties than steel, lightweight rugged use in a variety of conditions, both internal and external resistance, UV resistance, good heat. Hard not to bend. Every step of production, we pay attention, so that customers get the best quality. Quality guarantee, customers must prove before Hook Pegboards  Peggy board forum
Pegboard Size: Available in standard size packages. And the other orders have     1) Woodstock ready for two standard size 50 x 50 cm. And 50 x 100 cm. Designed to bring together. Such long, straight, diagonally. As well as the size 100x100cm., 50x150cm., 100x200cm., 200x200cm. Etc.     2) Other sizes can be produced. Made-to-Order To be tailored to the active area 50 x 150 cm., 100 x 100 cm. , And other sizes according to customer requirements. Pegboards
Pegboard board Peg board  PegHardboard board Peg board Made-to-Order (Material / Color / Size): Coated board MPEG-board high quality steel products. Generally Available in stock for immediate delivery to customers. The order For other colors (white, blue, yellow, red) different size than the standard size. Please contact sales For more information
Hooks Pegboard board Peg board Peggy board hanging punching sheet metal storage products made of sheet steel coated with ultra-high quality, thickness 1.2 mm. It has not dented bending strength and color coating does not peel off easily. Long lifetime Strength intact bend the color coating does not peel off easily. Long lifetime

 

Latest! Pegboard panels made of aluminum like no other. The best quality in the world. Material bronze, silver, shiny, lustrous, beautiful light fixtures is always the place inside and out. Throughout the guaranteed lifetime does not rust, corrosion-resistant, not brittle conditions.Perforated Aluminum Pegboard Specification Peggy plank boards aluminum perforated wall for hanging storage.
Peggy board board Pegboards  Hook Pegboards  Peggy board forum  Board Pegboard holes  Pegboard board hanging tool 1. Pegboard Material: board Peg board, aluminum-finished materials aluminum grade A1100 high quality extra thickness of 1.5 mm. The surface (surface) of two types:     1) Pegboard Glossy: bronze, silver gloss. it outshone     2) pegboard Hair Line: bronze, silver matte Laikad around the plate
2. pegboard size: available in standard size packages. And the order     1) The Woodstock for two with a standard size 50 x 50 cm. And 50 x 100 cm. Designed to bring together. Such long, straight, diagonally. As well as the size 100x100cm., 50x150cm., 100x200cm., 200x200cm. Etc.     2) Other sizes can be produced. Made-to-Order To be tailored to the active area 50 x 150 cm., 100 x 100 cm.
Pegboard Pegboards
3. Corrosion Resistance: designed to be made of aluminum grade unique features that are not rust, corrode like steel, lightweight rugged use in a variety of conditions, both internal and external UV stabilized to withstand heat. good Hard not to bend. Every step of production, we pay attention, so that customers get the best quality. Quality guarantee, customers must prove before deciding 4. General Hook applied: leaflets forming a hole for hanging equipment. Designed to be used with a hanging hook. Standard commercially available immediately Load height Using the shelf is strong and tough. Because of the extra thickness 5. High-Tech Production:. Peggy board Board Aluminum finished. Designed to fold over the edges to keep it. No cutting edge Put together a beautiful picture. Making it safe to use Used to decorate various rooms. Collection and use of a highly presentable and beautiful residence 6. Made-to-Order (Material / Color / Size): board Peg board finished aluminum. Generally Available in stock for immediate delivery to customers. The order For other colors (white, black, blue, yellow, red) or materials (steel, aluminum, non-export grade milling) or a different size than the standard size. Please contact sales For more information Peggy board Board Aluminum finished. Generally Available in stock for immediate delivery to customers. The order For other colors (white, black, blue, yellow, red) or materials (steel, aluminum, non-export grade milling) or a different size than the standard size. Please contact sales For more information Peggy board Board Aluminum finished. Generally Available in stock for immediate delivery to customers. The order For other colors (white, black, blue, yellow, red) or materials (steel, aluminum, non-export grade milling) or a different size than the standard size. Please contact sales For more information Pegboard board Peg board  Pegboard board Peg board  Pegboards board Peg board Peggy board board Pegboards  Hook Pegboards

 

Wire Hooks Hanger Design Accessories for Pegboard and hooks the legs hanging hook is used in conjunction with a Phe plank boards.
Hook, hook, hook wire legs hanging purpose. Product related articles equipped with steel shelves. Hook wire hanger arm streetcar shelves wall Hole Pegboard accessories come in a variety of hooks, hangers, baskets, and tool holders. To install them, tip the top pegs into the board and then rotate down. Pegboard is a great workspace organizer. since it is easy to configure in whichever way you want. Specialty hangers exist for everything from screw guns to crafting supplies. Double Single wire Metal chrome hole hookers, Universal accessories for nerds Lowers pliers Craft kitchen sewing yard power garden classroom.
Pegboard Hooks  Hooks Pegboard  hook accessories
Peg boards plank Peck forum.
Peg boards plank Peck forum.
Peck Pegboards plank board hanging storage tools.
Peg board plank board hanging Peck storage tools.
Peg board Peg board plank  Hanging storage tools  Pegboard Hardboard Peck plank board hanging storage tools.

 

Pegboard Hookers Home Orgainzing Idea Features Ideas panel board perforated steel wall hanging wall decoration tools loft chic, classic and modern formats.
Pegboards Kit Typical Functions Application Panel Winnipeg Board perforated steel wall hung storage tools. Pegboard is a plank-board MPEG steel panels perforated wall hanging storage tools. Made of aluminum, steel grade plywood exports. The material is high quality TIS. Durable bending can be organized in any room’s decor is beautiful. Art home condo in plants such as pans, pots, kitchen ladle Turner used to store the tools used to hang screwdrivers, pliers, scissors, wrench, drill cutter in the dressing room or bedroom. Used as hanging ornaments, earrings, necklaces, bracelets, watches, scarves, hats, glasses, etc. #Sport PegBoard Ideas Decorating the walls with sports #Shoes PegBoard board SPC board for storing shoes hanging #Lady PegBoard board SPC necklaces, earrings and bags hanging over the board. decorations for ladies All the girls that have accumulated, bags and accessories are of course enormous. And the problem is that no storage. The time will be used to dismantle a look at a leaf. This problem is solved very easily. The walls were bare, do not leave it dormant mounted pegboard to fit into the wall. Now you can enjoy Remove the bag, and the many who have hung in there, or if you do not want to install pegboard wall will be a small piece in a corner hanging bags that we use frequently but pretty #Tools Accessories PegBoard Ideas application board. SPC-board storage for tools used pegboard mounted on the wall above the desk. What size do you choose as needed. In addition to being used to store their supplies and then try to remove the planer or quote with beautiful photos to decorate with pegboard that is over worked pretty well, and helped create the inspiration to work even more Headboard,. Water wall, Room divider, Laundry room Wall art display, Colorful Crafty Office Nursery Closet Garage Garden Drawer Thread Paint Navy framed Tools organizer, cross stitched coat hanger, Spinning display rack, Backsplash in kitchen Seating chart Gift wrap caddy,. Used case the Rack Display the Instagram Jewelry in a Pot #Kitchen pegboard Ideas application board SPC board in the kitchen. A kitchen pegboard on the wall to hold the position. Then the hook-shaped JULV to hang kitchen utensils such as pots, pans, mug or a glass of water and a basket hanging wire installed to bottle the sauce. The layout hang it a little bit. Hanging out with a certified kitchen equipment, plus a handful of intuitive, too.

Peggy Peg board plank board  Peggy Pegboards plank board

 

Peggy Peg boards plank board  Pegboards plank board for Peggy

 

Peggy board board Pegboard  PegHardBoard board Peg board hanging storage tools.

 

Pegboard Hardboard Winnipeg plank board hanging storage tools. Peg board Peg board plank Hook Storage Shelf Pegboards board Peg board.  Pegboards board Peg board hanging storage tools.

 

 

Pegboards panel board Peg board  Pegboards board Peg board Racking Tools DIY. Pegboard panels, boards, boards Peggy Hook

Professional experts recommend the home. Wall SPC board wall hanging storage. The embodiment of the most unusual decoration, wall decoration look elegant fortified expensive. Not reconcile decorator Wall’s weekend started off on your own, you can do some cool chic and trendy ideas, unique shapes, functionality, quality, sustainability and cost affordable. By the close of the invention of clothing made from waste materials. Trend charming house filled inspire IDEA artificial walls within the room itself diy built-in furniture with built-in trend. furniture Beautiful picture frame hanging Help Feng Shui Substitute Walter Perry Perry wallpaper, wall stickers, wall decor 3D wall, ceiling, floor, water resistant refractory installation itself. Panel heads beds, living room, bedroom, living Business Inn for office buildings, residential apartment Office Condo Hotel in factories, warehouses, buildings, booths and a cafe. Resort apartments with no garden space. Creative seamlessly The device tracks Arms to the little square – round. Wires hang its hat on, glasses, bags, belts, shoes, show Clothesline baskets of goods. Plastic storage boxes The panel’s wire earrings – necklace. CD rack, shelf brackets, plastic price tag tags. Mini Mart supermarket shelves. Strips promotion style Loft Vintage Boutique Loft Modern Contemporary, Tropical, Neo-Classic, Retro, Asian Boutique Resort, Pantip, KhaiDee, Home Decoration, BaanlaeSuan, Ikea, Homeworks, HOmepro, Thai Watsadu Times. materials, Interior Architectural Design
#ClipBoard Stationery PegBoard board SPC board decorated the walls with a clipboard. stationary Wall Decor Ideas with clipboard Clipboard for a colorful display. Where the fear that the walls are damaged. Peggy can use the board or a board attached to the wall before coming to clipboard trim. Clipboard personal photo or artwork that impressive of any clip to its lovely color to the clipboard or use a different size. Then remove the old memories come clamp with. A simple idea that we already know that. The walls are decorated with a picture frame, it usually is. But may add elegance by choosing a theme. For a more graphic. Or opt for frames in different sizes. Both small and large Adds the finishing touches to the walls more #DIY Crafts Knitting Sewing PegBoard board SPC board decorated with artificial walls. Embroidery work DIY device that is a lot. You do not have to keep This idea can be To organize their own belongings. It will not open until the wall too. Also useful to help find easier looks pretty neat and easy to use with Perforated wood is more labor-intensive toAn inexpensive wood such as pine is oftenare usually made out of steel. Metal Pegboards panel board Peg board

 

Pegboards panel board Peg board  Pegboards panel board Peg board

 

 

Pegboard Hook Shelves Storage Tools Drawing board sizes Peggy board hanging storage tools.
Pegboard panels, perforated steel wall hanging tools. Design of steel sheets to folded, forming evenly spaced holes. Each hole will be used to hammer hanging hooks, hooks for hanging tools bag equipment products in the pegboard is the name of this product is often used as a generic term. Can be produced from sheets Wood, metal or other materials are very popular in organizing adorned Perforated Pegboard Hook Shelves Racking Storage Tools DIY Kit plank Peggy board wall hanging storage tools, # storage equipment racks Steel Pegboard Hooks Hook. hook wire legs hanging on its inventory, manufacturing plant # pegboard. Board sheets, aluminum, steel, wood. Hole in wall decoration factory-style kitchen, industrial,. # Wooden planks steel sheet forming holes.
Hanging appliances Wall Tools Holder Rack Hard Board Perforated hardboard is tempered hardboard which is pre-drilled with evenly spaced holes. The holes are used to accept pegs or hooks to support various items, such as tools in a workshop. Pegboard is. a brand name of this product that is often used as a generic term for perforated storage boards made of hardboard, wood, metal, or other material. It is commonly used in retail settings along with steel rods sticking out to hold peg gable products such as. bagged potato chips, printer ink, and action figures. Panel Peggy board hole wall hanging storage tools, size 50 x 50 cm. Pegboard
Panel Peggy board hole wall hanging storage device. Forecast tools, size 50 x 100 cm. Pegboard

 

Pegboards and Hook Installation Installing plank SPC board.

Pegboards panel board Peg board

 

GFRP-Steel’s-Plastic type-PPABS Yüzme Overflow hole Welded Steel’s Bar is GRATING / Composite is FIBERGLASS: Casting, Ductile for Iron Manhole COVER is scum pond drapes closed pipe cap pipe water drainage prefabricated pipe cap man hole grating / Anchoring the Devices The Attached the Saddle Fixing the Table Clip. Clamp Lock Fastenal Fastener Bar Steel grating / curbed drainage grating Scupper / Stair Tread Nosing / perforated pegboard Hook Shelves Racking Storage Tools dIY Kit: grating fiber glass, plastic overflow drain around the edge of the pool. Grating rust resistant galvanized steel. Sieve trap debris, garbage buried in concrete curbs. Solid cover cap off the well pipe Fiber Glass ductile cast iron. Floor Mat walkway. Hardware hooks hanging hook pin boards Winnipeg Board perforated steel wall hung storage tools.

Home Page of Chancon-GratingThai | >> Home Company chat Lincoln – grating Thailand Company Contact Contact the Information &     A. All Contact Contact us Identification: Contact. Maps Products Further guidance     B. Price-Quotation: Price Quotation Cheap airline     C. All the Reference of Projects: Customers. adapt How to buy     D. features the meaning of Glass Fiber Reinforced Vinyl Resin Resin of Food the Grade the FRP Fiberglass     E. The Services, Grating: To design, manufacture, install and test the strength – chemical     F. Dealer Sales Wanted: ask. dealership Recruitment Sales

 

 

 

Gully Grating grating     1. Plastic PolyPropylene Grating grating tract drainage. Thick plastic reinforced the PP     2. Grating Galvanized Steel’s finished steel grating plate connecting plated steel. Conduit for water passage     3. FRP FiberGlass Mould Grating drainage grating fiber glass. Floor Mat pathway in plants     4. ABS Swimming Overflow Drainage Grating Slice spillway edge pool ABS, PVC     5. Drive HighWay Drain Grating mesh traps dirt, garbage, leaves curb side along the sidewalk. (Side, Trapper, to Leaf)     6. Guard, tree, grating, Paver the cover the frame frame grille protects the base of the tree. With both built and finished.
Manhole Cover cap wells     7. FRP Manhole Cover lid cover manholes, pipes, fiber glass composite resin (noncorrosive alternative high strength stainless steel)     8. Cast Ready for Iron, Ductile Manhole Cover (Round Contact / Square This) cap. cover manholes ductile cast iron water treatment system     9. FRP Diamond Top cover (Special cut ) cap the well pipe cover fiber glass to cut the size of the fly. Products, Girls Related   10. This Egg Crate, Ceiling panel strip covering a Screen mask grating separates the light box cover fire. Ventilation air filter   11. Ceiling Trellis Shade Grilles scene Ceiling curtain wall. Fences around the bulkhead partition. Awnings, blinds slat   12. PegBoard Display Tools Hooks Shelves plank boards Winnipeg hole wall hanging storage tool   13. FRP Stair Tread Nosing Step Cover Protector Cover nose edge trim cover panel slip ladder fiber glass   14. HDG. Steel grating clip lock clamp fastener locking clip grip panel grid. Stainless steel / steel zinc plated, rust resistant,   15. FormWork Ties System: TieRod / ThreadBar . Resistant high tensile strength steel WingNut WaterStopper.
# Grating steel grating fiber glass, plastic sewer overflow around the edge of the pool finished, # cover manholes, cast iron covers, sewer, # FRP-FIBERGLASS STEEL Plastic GRATING, # Ductile-Cast-Iron MANHOLE. COVER, #Swimming Overflow Drainage Gully Gutter grating, #Saddle clip clamp lock Fastener, # optional locking clip secures the sieve plate, #Leaf Trapper Side Highway Scupper Drainage Inlet grating Curb, # sieve trap debris, garbage buried in concrete curbs. the footpath, #Egg Crate grille diffuser divider lighting Aquarium panel # panel blinds slat grille separates the mask blocks the light shield power. But the aquarium, #Stair Tread Nosing Step Cover Protector # Cover the nose and corner trim cover panel ladders slip, #Tree Guard Safety Grating Frame #-frame grille protects the base of the tree, #Perforated Pegboard Hook Shelves Racking Storage Tools DIY Kit,. # Billboard Winnipeg board perforated steel wall hung storage tools, sheet flooring and walkway.

Perforated Pegboard Hook Shelves Racking Storage Tools DIY Kit แผ่นกระดานเพ็กบอร์ดติดผนังกำแพงแขวนเก็บอุปกรณ์เครื่องมือช่าง, #อุปกรณ์จัดเก็บเครื่องมือชั้นวางเหล็ก Pegboard Hooks ฮุกตะขอลวดขาแขวนที่เกี่ยวสินค้าสิ่งของ, #โรงงานผลิตจำหน่ายPegboard กระดานบอร์ดแผ่นอลูมิเนียมเหล็กไม้ เจาะรูยึดติดผนังตกแต่งบ้านห้องครัวโรงงานสไตล์ industrial, #แผ่นกระดานไม้เหล็กแผ่นพับขึ้นรูปเจาะรู สำหรับแขวนสินค้าเครื่องใช้ติดผนัง Tools Holder Rack Hard Board แผ่น Pegboard Hook ราคาซื้อที่ไหน, , Hook ฮุกตะขอลวดขาแขวนที่เกี่ยวสินค้าสิ่งของอุปกรณ์ที่ใช้กับชั้นวางเหล็ก, แผ่น Pegboard Shelves Racking Storage Tools DIY Kit, Pegboard กระดานเพ็กบอร์ดแผงเหล็กเจาะรูติดผนังเกี่ยวกำแพง, Pegboard Hook แผงตะขอลวดแขวนเกี่ยวเก็บอุปกรณ์เครื่องมือช่าง, Hook ฮุกร์ที่แขวนตะขอเหล็กเกี่ยวของติดผนังโชว์สินค้า, Pegboard แผ่นกระดานไม้อัดเหล็กแผ่นพับขึ้นรูปมีเจาะรูคู่ถี่, Pegboard อุปกรณ์ที่ใส่เก็บแขวนเครื่องมือ, Pegboard ที่แขวนสไตล์ industrial เพ็กบอร์ดแผ่นเหล็กผนังเสียบ, PegBoard ชุดกระดานบอร์ดแผงแขวนเครื่องมือช่างงานสวน, Pegboard Hooks ตัวฮุคตะขอขาแขวนชุบโครเมี่ยมเดี่ยวคู่เอส, Pegboard อุปกรณ์โชว์สินค้าฮุกที่แขวนไขควงคีมค้อน, แผ่น Pegboard Hook ตะขอฮุคชั้นวางแขวนของร้านค้าเอนกประสงค์, Pegboards แผ่นตกแต่งจัดระเบียบบ้านห้องนอนห้องครัว, Pegboard Design Display, Stand Holder Racking Storage, Wall Shelves tools board plan, Double Single wire Metal chrome hole Hookers, Universal accessories for nerds Lowers pliers Craft kitchen sewing yard power garden classroom, Strong Holder tool ideas shelf for home organization, Slat wall Safety looped secured u-shape hardboards , Headboard, Water wall , Room divider, Laundry room Wall art display, Colorful Crafty Office Nursery Closet Garage Garden Drawer Thread Paint Navy framed Tools organizer, cross stitched coat hanger , Spinning display rack, Backsplash in kitchen Seating chart Gift wrap caddy, Pot Rack Instagram Jewelry display case Pegboard เป๊กบอร์ด คือแผ่นไม้ แผ่นเหล็ก หรือกระดาษอัดที่ถูกเจาะรูเล็กๆ ทั่วทั้งแผ่น ไว้ใช้สำหรับแขวนสิ่งของ จัดเก็บสิ่งของต่างๆ ให้เป็นระเบียบ และช่วยประหยัดพื้นที่ในห้อง ซึ่งนิยมนำมาใช้จัดเก็บสิ่งของต่างๆ ทั้งอุปกรณ์เครื่องใช้ในครัว เครื่องมือช่าง รวมไปถึงเครื่องเขียนต่างๆ ด้วยเช่นเดียวกัน บ้างก็ไม่ตกแต่งอะไรเพิ่มเติม ปล่อยเอาไว้แบบดิบๆ เพื่อคงเอกลักษณ์ของสไตล์ Industry เท่ๆ เอาไว้ ขณะเดียวกันบางคนอาจตกแต่งใหม่ให้สวยงาม ทาสีใหม่ และตกแต่งด้วยของประดับ ของใช้ที่มีสีสันต่างๆ ก็ช่วยทำให้ Pegboard แผ่นนั้นดูน่ารักขึ้นมาได้เช่นเดียวกัน แถมยังกลายเป็นของแต่งบ้านสวยๆ ไปในตัวได้อีกด้วยล่ะค่ะ ว่าแล้ววันนี้เราก็เลยขอนำเอาไอเดียการใช้ Pegboard มาตกแต่งในบ้านให้สวยงามมาฝากให้ชมกันดูเป็นแรงบันดาลใจ เผื่อใครจะสนใจ ไปหา Pegboard แบบนี้มาจัดเก็บของในบ้านให้เรียบร้อยและแต่งบ้านสวยๆ ไปในตัว ลองไปชมกันดูนะคะ ชอบไอเดียไหน เก็บไปประยุกต์ไว้ใช้กันได้เลย
CHANCON PROFILE / ผลิตภัณฑ์ของบริษัทแชนคอน แชนคอน ผู้ผลิตที่เชี่ยวชาญเฉพาะด้าน Wall Control metal pegboard panels and slotted tool board panels are first in class when it comes to pegboard tool storage and organization. Wall Control pegboard separates itself from the competition by being superior in durability, strength, versatility, ease of installation, and appearance. Not only do Wall Control pegboard panels offer superior pegboard tool storage, but these pegboards provide this at a great value. By the time you went to the store and purchased all of the framework, hardware, and supplies needed to hang ugly, old masonite or plastic pegboard sheets you probably would have been finished with your Wall Control pegboard installation and likely even spent less money because everything you need is right in the box. On top of these conveniences, with Wall Control metal pegboard you will have a pegboard that is designed and guaranteed to last a lifetime so it will never need replacing. These attractive, and scratch resistant, pegboard panels works great in the garage, shop, kitchen, office, closet, or craft room. Thanks to the Wall Control pegboard modular design, you can expand your storage area as time and budget allow. These pegboard panels are great individually or used in conjunction with pre-packaged value kits if you just need a few extra panels to complete an area. Hanger hardware comes in many shapes and sizes, from the basic U,L for hanging a single tool to double-prong hangers for hammers and even shelf standards. You can buy assorted hangers in kits or stock up on the type you’re likely to use the most. Organize Anything with Pegboard: Ideas and Tips Pegboard is everywhere—panels, hooks, doodads, you name it. Every hand tool in the hardware store is hanging on pegboard. Every bag of bolts, roll of duct tape and tin of Tic Tacs at the checkout counter—pegboarded. Even the pegboard hooks hang on pegboard hooks. But that should come as no surprise. Retailers want a display system that’s sturdy, easy to rearrange and adaptable—the same qualities you need in your work spaces at home. Headboard turned Yellow Crafty Office Drawer organizers, Water Laundry room wall art,cross stitch coat hanger Office closet, Simple Garden tools Garage organization, Nursery Spinning display rack, Paint Framed tools Backsplash in kitchen, Seating chart Instagram display, Pot Rack craft room divider, Jewelry display case, Tufted ottoman Gift wrap caddy
Pegboard Bins Pegboard Shelf Pegboard Display Peg Board Hooks Pegboard Panel Wire Basket Peg Board Organizer Metal Pegboard Pegboard Hook Accessories Literature Holders Nylon Hooks Shelving Wicker Baskets Shelf Brackets Baskets Panels It’s time to dust off that pegboard from the garage and get it ready for a brand new life indoors. From workspace organization to nursery decor, pegboards are like the cousins of open shelving, but a little more eclectic and playful. However, pegboards don’t stop at being great organizational tools; they can be pretty darn stylish too. With some paint and design work, these 17 DIY pegboard ideas have upgraded the standard garage tool setup into elegant, minimalist organizational systems that work in every room of the house. 1. Turn It into Art: Put those unused holes to good use with a painted cross stitch mural of something pretty like a big flower or geometric pattern. (via Craft and Creativity) 2. Organize the Hallway: Instead of rushing around like a crazy person when you’re trying to get out the door, keep everything hanging neatly and ready for you to grab and dash. A pegboard storage option is a great space where you can keep all those necessities like keys, sunglasses and your bag all in one convenient spot. (via The Merrythought) 3. Desk Decor: Perk up an IKEA desk, pegboard and spice racks with some mint and pink paint for the cutest desk ever. We love the idea of using the spice racks to store pretty notebooks. (via Petit and Small) 4. As a Side Table: Maybe you’re short on bedroom space and don’t have a side table, or maybe you do have a side table but you still need extra storage. A pegboard can be a fun and unexpected way to bring in vertical storage. Turn it into a piece of art by adding plants and a few framed photos, and hanging your pretty bling from hooks. (via Better Homes and Gardens) 5. Coffee Nook: If you have a collection of pretty mugs (and who doesn’t?), set up a little display with a pegboard and some hooks over a mini coffee and tea station. (via The Green Cupboard) 6. Tiny Kitchen Storage: Sometimes small kitchens can be a struggle when cupboards bang into each other and drawers don’t pull all the way out. Instead of digging through all those drawers, hang a pegboard to keep cookware and utensils organized and easily accessible for daily use. (via Refinery 29) 7. Put It in the Garden: For those who are trying to garden on a tiny balcony, a pegboard can be a great way to add vertical planters. Make sure you paint some sealer on it so it doesn’t rot in the weather, and then have fun painting the pots and pegboard to create a pretty urban jungle. (via Apartment Therapy) 8. In the Nursery: Just because it’s a changing table doesn’t mean the diaper display can’t be a little aesthetically pleasing. The fun thing about a pegboard is that you can hang cute little photos and decor pieces right alongside the more practical pieces. (via White and Gold) 9. As a Headboard: Take the pegboard to the next level by creating a one-of-a-kind headboard. Paint it to match the room, weave yarn or ribbon through the holes or paint a favorite geometric pattern. 10. As a Gallery Wall: Mount a large panel of pegboards behind your bed or behind the couch and use it as a gallery wall. It’s perfect for the commitment-phobe who is always playing with the layout of their gallery walls. 11. Hide It in a Closet: Since pegboards are flat, you can fit them into almost any space you like, including the back of a door for extra storage in a closet or pantry. When you use it alongside files, baskets and other storage tools, you have unlimited organization options. (via Better Homes and Gardens) 12. As a Dish Rack: Turn that pegboard horizontal and use moveable wooden pegs to create a customized dish or tupperware storage. An in-drawer pegboard organizer leaves your drawer chaos-free and keeps you (or little kitchen helpers) from having to lift heavy piles of dishes into an upper cabinet. (via Better Homes and Gardens) 13. Supply Shelves: We’re a little suspicious of those perfectly matching tools, but we do love the idea of the clipboard calendar or real-life pinboards hanging on the pegboard in the craft room or home office. 14. Display a Collection: Here, a pegboard is used to display a rock collection, but you could use it for any trinkets you have a lot of. It’s a simple and fun way to show off the little things you love to look at.
Pegboard Peg Board Display Panel Bins Baskets Shelf Storage Organizer Angled Pegboard Hooks and J Pegboard Hooks Pegboard Hat Displays and Pegboard Cap Displays Super Duty Pegboard Hooks Slatbox Pegboard Display Bins Pegboard Clothing Forms Pegboard Tool Displays Pegboard Acrylic Bins Pegboard Card Holders and Pegboard Sign Holders Pegboard Floor Displays Pegboard Specialty Displays Pegboard Mounting Hardware – Pegboard Back Plates Pegboard Hardware Specials Pegboard shelves can add organization to your home. When you make your own shelves, you can construct them to whatever size you want. A custom fit allows you to put them in any location in your home or workshop. How do they make pegboard? The holes are used to accept pegs or hooks to support various items, such as tools in a workshop. Pegboard is a brand name of this product that is often used as a generic term for perforated storage boards made of hardboard, wood, metal, or other material. What I’m now mainly interested in are easy to install and minimizing space loss shelves. I used Wrap-up + Rope Shelf in the kitchen but for the living room I need something more sophisticated. I always associated peg shelving with shop displays. I thought it was designed to be sturdy enough to accommodate heavier products but not to be very elegant. My mistaken assumption was disproved by Pegboard Shelving System presented on Apartment Therapy. This system is intriguingly simple, yet graceful and practical. The shelves can be configured in multiple ways so even bulky books may fit in. Obviously, it can be also used just as decorative furniture with flowers vases or frames with photos. More and more industrial solutions are adapted to be successfully used at home. What do you think about this home ‘industrialization’? When you think of pegboards, you probably think of the ugly plywood and metal hook organization systems mostly relegated to garages and workshops. Here’s a simple-to-make dowel-based pegboard attractive enough for any room of the house. The folks at Apartment Therapy show us the way on this one. You will need access to some basic power tools, like a drill and a saw, but the process is simple. Cut the backboard to its desired size. Measure spacing for your peg holes and drill them out spade bit the size of your dowels. Cut dowels to length and assemble your board. And obviously, you’re not limited to a simple rectangle. You could make it fit whatever space you have or create whatever funky shape your heart desires. DIY Project Idea: How to Make a Modern Pegboard Shelving System Pegboards are handy tool organizers—everyone knows this. But they can hold much more than you think. Here’s how to build custom shelves and tool holders that will expand the functionality of your pegboard. Using custom cut boards and L screws, you can start hanging your tools in less than 15 minutes. You’ll need a saw to cut your shelves to the desired length, a drill to predrill holes, and a chamfer plane. Cutting a chamfer to the top inside edge of the board will allow you to easily attach it to the pegboard.
Pegboard Hardware, Pegboard Baskets & PEGBOARD ACCESSORIES Wall Peg Board Baskets Garage Storage Organizer Pegboard Bins Steel Tool Make your pegboards and metal gondola units work more effectively with our complete assortment of faceouts, peg board hooks, store shelves, and retail displays all designed to give you the flexibility needed to create stunning product displays. Store Supply Warehouse has all pegboard baskets and other pegboard accessories in stock and available for immediate shipment on orders placed before 3pm. Also shop our other line of shelves with hooks. Let us assist you with designing all the store fixture displays you need to properly merchandise your products! We produce different Mid-duty shelving B for different needs. You will find various choice here. As a specialized designer and manufacturer of logistics systems, we also provide Pallet racks, heavy duty racking, Light-duty shelving, Mid-duty shelving A, Cantilever Racking, Drawer Racking, Mezzanine Racking , FIFO roller racking , Wire decking, Wire Mesh fence Versatile PegBoard shelving in a variety of sizes and colors. Thousands of uses. Perfect for factories, workshops, garages, display areas, retail stores and more.
PegBoard | SlatWall | Grid | Shelving | Moldings | Wainscoting | Metal by the Piece | Impact Protection | Door Hardware Systems | Magnetic Board | FreeStanding Displays Custom Signage | Kits & Bundles | Fasteners | Wall Organizers | Wine Rack | Scratch & Dent Specials

Khmer (Burmese)

 

ធ្លាយ Pegboard ដាក់ស្ដុកផ្ទុកកញ្ចប់ Hook DIY ចំណុចក្រុមប្រឹក្សាភិបាលឧបករណ៍ជញ្ជាំងដែកថែប perforated Winnipeg មានឧបករណ៍ផ្ទុកដែលបានព្យួរ។ Hook Hook តង្កៀបធ្លាយ Pegboard ដាក់ស្ដុកផ្ទុកកញ្ចប់ Hook DIY ចំណុចក្រុមប្រឹក្សាភិបាលឧបករណ៍ជញ្ជាំងដែកថែប perforated Winnipeg មានឧបករណ៍ផ្ទុកដែលបានព្យួរ។ Hook Hook តង្កៀប
រោងចក្រផលិត Pegboard # សន្លឹកក្រុមប្រឹក្សាភិបាល, អាលុយមីញ៉ូ, ដែក, ឈើ។ រន្ធនៅក្នុងផ្ទះបាយបែបរោងចក្រតុបតែងជញ្ជាំងឧស្សាហកម្ម #, បំពាក់ដោយដាក់បង្ហាញទំពក់ដែកថែប Pegboard ហាង hanger ធ្នើរៀបចំឧបករណ៍បន្ទះដែកថែបមួយសន្លឹក # បង្កើតរន្ធឈើ។ ទំនិញប្រើប្រាស់សម្រាប់ព្យួរនៅលើជញ្ជាំងឧបករណ៍ Rack អ្នកកាន់ក្រុមប្រឹក្សាភិបាលរឹង។
សម្រង់សម្តីរបស់ Billboard ព្យួរម៉ាស៊ីនដែលមានជើងព្យួរដាល់ទំពក់និងការទំពក់ Pegboards សម្រង់ បន្ទះលក្ខណៈពិសេសលោកស្រី Peg ក្តារជញ្ជាំងធ្លាយព្យួរឧបករណ៍ផ្ទុកទិន្នន័យ, ផ្ទះ prefabricated 1) ទំហំធំស្តង់ដា: ជាឧបករណ៍ដាល់ព្យួររបស់ Billboard ។ បានរចនាឡើងជាពិសេសសម្រាប់ស្តង់ដាធំ។ អាចត្រូវបានកំណត់គុណលក្ខណៈទៅនឹងការរួមបញ្ចូលគ្នានៃរចនាប័ទ្មមួយយ៉ាងធំទំហំបន្ទះធំពី 50 x 50-400cm ។ , 100 x 100-400cm ។ ឬបង្កើតបន្ទាត់អង្កត់ទ្រូង។ ឬសាជីជ្រុង ប៉ុន្តែរូបភាពរចនា 2) Hook ទូទៅអនុវត្ត: ខិត្តប័ណ្ណបង្កើតរន្ធសម្រាប់លេងកំសាន្តឧបករណ៍មួយ។ បានរចនាឡើងដើម្បីត្រូវបានប្រើជាមួយទំហំទំពក់ព្យួរនៅលើទីផ្សារភ្លាម។ ផ្ទុកកម្ពស់ ការប្រើធ្នើនេះគឺខ្លាំងនិងការលំបាកណាស់។ ដោយសារតែកម្រាស់បន្ថែម 3) ដែលធ្វើឡើងទៅតាមលំដាប់ ( សម្ភារៈ / Color / ទំហំ): លំដាប់។ សម្រាប់ការណ៍ផ្សេងទៀត (ស, ខ្មៅ, លឿង, ក្រហម, បៃតង, ខៀវ) ឬសមារៈ (ដែកថែបអាលុយមីញ៉ូម) ឬទំហំខុសគ្នាជាងទំហំស្តង់ដារ។ សូមទាក់ទងផ្នែកលក់របស់យើង 4) ផលិតកម្មបច្ចេកទេសខ្ពស់: ក្រុមប្រឹក្សាភិបាលក្រុមប្រឹក្សាភិបាល Peggy បានបញ្ចប់។ បានរចនាឡើងដើម្បីបត់នៅលើគែមដើម្បីរក្សាវា។ គ្មានការកាត់បិទភ្ជាប់ពួកវាយ៉ាងខ្លាំងនិងរូបភាពទៅជាស្រស់ស្អាត។ ធ្វើឱ្យវាមានសុវត្ថិភាពក្នុងការប្រើប្រាស់ ប្រើដើម្បីតុបតែងបន្ទប់ ការប្រមូលផ្ដុំនៃលំដាប់ស្រស់ស្អាតនិង លក់: ការលើកកម្ពស់កញ្ចប់ “+ ទំពក់ pegboard” រចនាទំពក់ហើយសម្រាប់កម្មវិធីជាក់លាក់រាងរូបរាង។ ក្រុមប្រឹក្សាភិបាលក្រុមប្រឹក្សាភិបាលលោកស្រី Peg Pegboard

 

 

តម្លៃ Pegboard តម្លៃ Pegboard ក្រុមប្រឹក្សាចំណុច Peck ។
Pegboard វេទិកា Peck បន្ទះ Pegboard Pegboard

ដែកដែកថែបដែកខ្មៅនិង Color ពិសេសថ្នាំកូត PegBoard | ក្រុមប្រឹក្សាចំណុច Peggy បាន។ ដែកថែប coated នៅណ៍ខ្មៅនិងពិសេស ដែលមានគុណភាព។
ផលិតកម្មបច្ចេកទេសខ្ពស់: ក្រុមប្រឹក្សាភិបាលក្រុមប្រឹក្សាភិបាល Peggy បានផលិតផលដែកថែប coated, ដែលមានគុណភាពខ្ពស់។ បានរចនាឡើងដើម្បីបត់នៅលើគែមដើម្បីរក្សាវា។ គ្មានគែមកាត់ ដាក់បញ្ចូលគ្នាជារូបភាពស្រស់ស្អាត។ ធ្វើឱ្យវាមានសុវត្ថិភាពក្នុងការប្រើប្រាស់ ប្រើដើម្បីតុបតែងបន្ទប់នានា។ និងត្រូវបានប្រើដើម្បីរក្សាលំនៅដ្ឋានយ៉ាងនិងស្រស់ស្អាត corrosion តស៊ូ: បានរចនាឡើងដើម្បីត្រូវបានធ្វើឡើងនៃការដែកថែបនិងគុណភាពថ្នាក់ទីថ្នាំកូត។ លក្ខណៈសម្បត្តិប្រឆាំងនឹងការ corrosion ជាងដែក, ការប្រើប្រាស់រឹងមាំទម្ងន់ស្រាលនៅក្នុងពពួកនៃលក្ខខណ្ឌ, ការតស៊ូទាំងពីរខាងក្នុងនិងខាងក្រៅធន់ទ្រាំនឹងកាំរស្មី UV, កំដៅបានល្អ។ ការលំបាកមិនឱ្យពត់។ គ្រប់ជំហាននៃការផលិត, យើងយកចិត្តទុកដាក់ដើម្បីឱ្យអតិថិជនទទួលបានគុណភាពល្អបំផុត។ ការធានាគុណភាពអតិថិជនត្រូវតែបង្ហាញមុនពេលដែល Pegboards ទំពក់  វេទិកាក្រុមប្រឹក្សាភិបាល Peggy
ទំហំ Pegboard: អាចរកបាននៅក្នុងកញ្ចប់ដែលមានទំហំស្ដង់ដារ។ និងការបញ្ជាទិញផ្សេងទៀតមាន     1) ការត្រៀមខ្លួនជាស្រេចសម្រាប់ការពីរ Woodstock ស្ដង់ដារទំហំ 50 x 50 សង់ទីម៉ែត្រ។ ហើយ 50 x 100 សង់ទីម៉ែត្រ។ បានរចនាឡើងដើម្បីនាំមកនូវការរួមគ្នា។ បែបនេះជាយូរមកហើយ, ត្រង់, អង្កត់ទ្រូង។ ព្រមទាំងទំហំ 100x100cm ។ , 50x150cm ។ , 100x200cm ។ , 200x200cm ។ ល     2) ទំហំផ្សេងទៀតអាចត្រូវបានផលិត។ បានធ្វើឡើងទៅលំដាប់ នឹងត្រូវបានតម្រូវទៅក្នុងផ្ទៃសកម្ម 50 x 150 សង់ទីម៉ែត្រ។ , 100 x 100 សង់ទីម៉ែត្រ។ ហើយបើយោងទៅតាមទំហំផ្សេងទៀតតម្រូវការអតិថិជន។ Pegboards
ក្រុមប្រឹក្សាភិបាលក្រុមប្រឹក្សាភិបាលលោកស្រី Peg Pegboard  ក្រុមប្រឹក្សាភិបាលក្រុមប្រឹក្សាភិបាលលោកស្រី Peg PegHardboard បានធ្វើឡើងទៅលំដាប់ (សម្ភារៈ / Color / ទំហំ): ក្រុមប្រឹក្សាភិបាលក្រុមប្រឹក្សាភិបាលជា MPEG-ថ្នាំកូតផលិតផលដែកដែលមានគុណភាពខ្ពស់។ ជាទូទៅ អាចប្រើបាននៅក្នុងស្តុកសម្រាប់ចែកចាយភ្លាមដល់អតិថិជន។ លំដាប់នេះ សម្រាប់ការណ៍ផ្សេងទៀត (ស, ខៀវ, លឿង, ក្រហម) ទំហំខុសគ្នាជាងទំហំស្តង់ដារ។ សូមទាក់ទងផ្នែកលក់ ចំពោះមេរៀនបន្ថែម
ក្រុមប្រឹក្សាភិបាលក្រុមប្រឹក្សាភិបាលលោកស្រី Peg ទំពក់ Pegboard សន្លឹកដាល់ផលិតផលផ្ទុកដែកព្យួរក្រុមប្រឹក្សាភិបាល Peggy បានធ្វើពីដែកសន្លឹក coated ជាមួយគុណភាពជ្រុលខ្ពស់, កម្រាស់ 1,2 មម។ វាបានមិនបានកាត់បន្ថយការពត់កោងកម្លាំងនិងការណ៍ថ្នាំកូតមិនរបកចេញយ៉ាងងាយស្រួល។ ជីវិតឡុង

 

គ្រាន់តែបានចេញផ្សាយ! បន្ទះអាលុយមីញ៉ូមបានធ្វើ Pegboard ដូចផ្សេងទៀតទេ។ គុណភាពល្អបំផុតក្នុងពិភពលោក។ សំរិទ្ធសម្ភារៈ, ប្រាក់, ភ្លឺ, lustrous, ការប្រកួតពន្លឺស្រស់ស្អាតគឺតែងតែជាកន្លែងដែលនៅខាងក្នុងនិងចេញ។ ពេញមួយជីវិតធានាមិន rust, លក្ខខណ្ឌមិនផុយ corrosion ធន់ទ្រាំ។ធ្លាយអាលុយមីញ៉ូ Pegboard បញ្ជាក់ Peggy បានក្រុមប្រឹក្សាចំណុច អាលុយមីញ៉ូម perforated ជញ្ជាំងសម្រាប់ព្យួរការផ្ទុក។
ក្រុមប្រឹក្សាភិបាលក្រុមប្រឹក្សាភិបាល Peggy Pegboards  Pegboards ទំពក់  វេទិកាក្រុមប្រឹក្សាភិបាល Peggy  ក្រុមប្រឹក្សាភិបាល Pegboard រន្ធ  ឧបករណ៍លេងកំសាន្តក្រុមប្រឹក្សាភិបាល Pegboard 1. សម្ភារៈ Pegboard: ។ ក្រុមប្រឹក្សាភិបាលក្រុមប្រឹក្សាភិបាលលោកស្រី Peg សម្ភារអាលុយមីញ៉ូមថ្នាក់ទីបញ្ចប់អាលុយមីញ៉ូ A1100 មានគុណភាពខ្ពស់កម្រាស់បន្ថែម 1,5 មមផ្ទៃ (ផ្ទៃ) មានពីរប្រភេទ:     1) Pegboard រលោង: សំរិទ្ធ, លាក់បាំងប្រាក់។ វា outshone     2) pegboard បន្ទាត់សក់: សំរិទ្ធ, លោក Matt ប្រាក់ Laikad នៅជុំវិញចាន
2. ទំហំ pegboard: អាចប្រើបាននៅក្នុងកញ្ចប់ដែលមានទំហំស្ដង់ដារ។ និងលំដាប់     ទី 1) Woodstock សម្រាប់ពីរដែលមានទំហំស្ដង់ដារ 50 x 50 សង់ទីម៉ែត្រ។ ហើយ 50 x 100 សង់ទីម៉ែត្រ។ បានរចនាឡើងដើម្បីនាំមកនូវការរួមគ្នា។ បែបនេះជាយូរមកហើយ, ត្រង់, អង្កត់ទ្រូង។ ព្រមទាំងទំហំ 100x100cm ។ , 50x150cm ។ , 100x200cm ។ , 200x200cm ។ ល     2) ទំហំផ្សេងទៀតអាចត្រូវបានផលិត។ បានធ្វើឡើងទៅលំដាប់ នឹងត្រូវបានតម្រូវទៅក្នុងផ្ទៃសកម្ម 50 x 150 សង់ទីម៉ែត្រ។ , 100 x 100 សង់ទីម៉ែត្រ។ ហើយបើយោងទៅតាមទំហំផ្សេងទៀតតម្រូវការអតិថិជន។
Pegboard Pegboards
3. corrosion តស៊ូ: បានរចនាឡើងដើម្បីត្រូវបានធ្វើឡើងនៃលក្ខណៈពិសេសតែមួយគត់ថ្នាក់ទីអាលុយមីញ៉ូមដែលមិនច្រេះ, អន្តរាយដូចដែកថែប, ការប្រើប្រាស់រឹងមាំទម្ងន់ស្រាលនៅក្នុងពពួកនៃលក្ខខណ្ឌមួយកាំរស្មី UV ខាងក្នុងនិងខាងក្រៅទាំងពីរដើម្បីទប់ទល់នឹងកំដៅស្ថេរភាព។ ល្អ ការលំបាកមិនឱ្យពត់។ គ្រប់ជំហាននៃការផលិត, យើងយកចិត្តទុកដាក់ដើម្បីឱ្យអតិថិជនទទួលបានគុណភាពល្អបំផុត។ ការធានាគុណភាពអតិថិជនត្រូវតែបង្ហាញមុនពេលសម្រេចចិត្ត 4. ហូទូទៅអនុវត្ត: ខិត្តប័ណ្ណបង្កើតរន្ធសម្រាប់លេងកំសាន្តឧបករណ៍មួយ។ បានរចនាឡើងដើម្បីប្រើជាមួយទំពក់ព្យួរ។ ស្ដង់ដារពាណិជ្ជកម្មអាចប្រើបានភ្លាម ផ្ទុកកម្ពស់ ការប្រើធ្នើនេះគឺខ្លាំងនិងការលំបាកណាស់។ ដោយសារតែកម្រាស់បន្ថែម 5. ផលិតកម្មបច្ចេកទេសខ្ពស់: ជញ្ជាំង Peggy បានក្រុមប្រឹក្សាភិបាលបានបញ្ចប់ការអាលុយមីញ៉ូម។ បានរចនាឡើងដើម្បីបត់នៅលើគែមដើម្បីរក្សាវា។ គ្មានគែមកាត់ ដាក់បញ្ចូលគ្នាជារូបភាពស្រស់ស្អាត។ ធ្វើឱ្យវាមានសុវត្ថិភាពក្នុងការប្រើប្រាស់ ប្រើដើម្បីតុបតែងបន្ទប់នានា។ ការប្រមូលនិងការប្រើប្រាស់នៃការបង្ហាញខ្ពស់និងស្រស់ស្អាតលំនៅដ្ឋាន 6. ធ្វើឡើងទៅតាមលំដាប់ (សម្ភារៈ / Color / ទំហំ): ក្រុមប្រឹក្សាភិបាលក្រុមប្រឹក្សាភិបាលបានបញ្ចប់អាលុយមីញ៉ូលោកស្រី Peg ។ ជាទូទៅ អាចប្រើបាននៅក្នុងស្តុកសម្រាប់ចែកចាយភ្លាមដល់អតិថិជន។ លំដាប់នេះ សម្រាប់ការណ៍ផ្សេងទៀត (ស, ខ្មៅ, ខៀវ, លឿង, ក្រហម) ឬសមារៈ (ដែកថែបអាលុយមីញ៉ូមមិនមែនជាការនាំចេញកិនថ្នាក់ទី) ឬទំហំផ្សេងគ្នាជាងទំហំស្តង់ដារ។ សូមទាក់ទងផ្នែកលក់ ចំពោះមេរៀនបន្ថែម ក្រុមប្រឹក្សាភិបាលក្រុមប្រឹក្សាភិបាលលោកស្រី Peg Pegboard  ក្រុមប្រឹក្សាភិបាលក្រុមប្រឹក្សាភិបាលលោកស្រី Peg Pegboard  ក្រុមប្រឹក្សាភិបាលក្រុមប្រឹក្សាភិបាលលោកស្រី Peg Pegboards ក្រុមប្រឹក្សាភិបាលក្រុមប្រឹក្សាភិបាល Peggy Pegboards  Pegboards ទំពក់

 

ខ្សែទំពក់ hanger រចនាគ្រឿងសម្រាប់ Pegboard និង hooks ជើងព្យួរទំពក់ត្រូវបានប្រើនៅក្នុងការភ្ជាប់ជាមួយនឹងការក្រុមប្រឹក្សាចំណុចផែ។
ហូទំពក់ជើងខ្សែទំពក់ព្យួរគោលបំណង។ អត្ថបទដែលទាក់ទងផលិតផលបំពាក់ជាមួយនឹងការដាក់ដែកថែប។ គ្រឿងលួសទំពក់ដៃ hanger ដាក់ផ្លូវរថយន្ដប្រហោង Pegboard មកជញ្ជាំងនៅក្នុងពពួកនៃទំពក់, hangers, កន្ត្រកនិងអ្នកកាន់ឧបករណ៍។ ដើម្បីដំឡើងពួកគេម្ជុលចូលទៅក្នុងក្រុមប្រឹក្សាភិបាល pegs កំពូលហើយបន្ទាប់មកបង្វិលបានធ្លាក់ចុះ។ Pegboard គឺអ្នករៀបចំការដ្ឋានអស្ចារ្យ។ ចាប់តាំងពីវាជាការងាយស្រួលក្នុងការកំណត់រចនាសម្ព័ន្ធនៅក្នុងវិធីណាមួយដែលអ្នកចង់បាន។ hangers ឯកទេសមានសម្រាប់អ្វីគ្រប់យ៉ាងពីកាំភ្លើងវីសដើម្បីផ្គត់ផ្គង់ crafting ។ ដែកលួស hooker រន្ធ chrome របស់លីវទ្វេគ្រឿងជាសកលសម្រាប់មនុស្សម៉ោកបន្ថយដង្កាប់មុខរសយសិប្បកម្មថ្នាក់រៀនផ្ទះបាយសួនអំណាចដេរទីធ្លា។
Pegboard ទំពក់  ទំពក់ Pegboard  គ្រឿងទំពក់
ក្រុមប្រឹក្សាលោកស្រី Peg ចំណុចវេទិកា Peck ។
ក្រុមប្រឹក្សាលោកស្រី Peg ចំណុចវេទិកា Peck ។
peck Pegboards មានឧបករណ៍ផ្ទុកក្រុមប្រឹក្សាភិបាលចំណុចព្យួរ។
ក្រុមប្រឹក្សាភិបាលក្រុមប្រឹក្សាភិបាលចំណុចលោកស្រី Peg មានឧបករណ៍ផ្ទុក Peck ព្យួរ។
ក្រុមប្រឹក្សាភិបាលក្រុមប្រឹក្សាភិបាលលោកស្រី Peg ចំណុចលោកស្រី Peg  ព្យួរឧបករណ៍ដែលមានផ្ទុក  ក្រុមប្រឹក្សាភិបាលចំណុច Pegboard Hardboard Peck ព្យួរឧបករណ៍ដែលផ្ទុក។

 

ទំព័រដើម Orgainzing Pegboard Hooker គំនិតលក្ខណៈពិសេស ក្តារបន្ទះដែកថែប perforated គំនិតព្យួរជញ្ជាំងតុបតែងជញ្ជាំង loft ឧបករណ៍ជាទ្រង់ទ្រាយឡូយ, បុរាណនិងសម័យទំនើប។
ក្រុមប្រឹក្សាភិបាល Winnipeg Pegboards ផ្ទាំងកញ្ចប់កម្មវិធីជាធម្មតាជញ្ជាំងដែកថែបមុខងារព្យួរឧបករណ៍ដែលមានផ្ទុក perforated ។ Pegboard ជាចំណុចបន្ទះដែកថែបរបស់ក្រុមប្រឹក្សាភិបាល-មានឧបករណ៍ផ្ទុក MPEG perforated ជញ្ជាំងព្យួរ។ បានធ្វើឱ្យការនាំចេញអាលុយមីញ៉ូមថ្នាក់ទីក្តារបន្ទះដែកថែប។ សម្ភារៈនេះគឺ TIS ដែលមានគុណភាពខ្ពស់។ គ្មានកម្លាំងពត់កោងអាចត្រូវបានរៀបចំក្នុងការតុបតែងបន្ទប់ណាមួយស្រស់ស្អាតនេះ។ ខុនដូផ្ទះសិល្បៈនៅក្នុងរុក្ខជាតិដូចជាខ្ទះផើង, វែកសម្លផ្ទះបាយរបស់ Turner បានប្រើដើម្បីទុកឧបករណ៍ដែលបានប្រើដើម្បីព្យួរ screwdrivers, ដង្កាប់មុខរសយកន្ត្រៃ, ម៉ាឡេ, អ្នកកាប់សមយុទ្ធនៅក្នុងបន្ទប់ស្លៀកពាក់ឬបន្ទប់គេង។ ត្រូវបានប្រើជាគ្រឿងអលង្ការព្យួរក្រវិលខ្សែកខ្សែដៃនាឡិកាដៃកន្សែងបង់ក, មួក, វ៉ែនតាល #Sport PegBoard គំនិតតុបតែងជញ្ជាំងកីឡា #Shoes PegBoard ក្រុមប្រឹក្សាភិបាល SPC ក្រុមប្រឹក្សាភិបាលសម្រាប់រក្សាទុកស្បែកជើងព្យួរ #Lady PegBoard ខ្សែក SPC ក្រុមប្រឹក្សាភិបាល, ក្រវិលនិងថង់ព្យួរនៅលើក្រុមប្រឹក្សាភិបាល។ ការតុបតែងសម្រាប់ស្ត្រី ក្មេងស្រីទាំងអស់ដែលបានបង្គរ, កាបូបនិងគ្រឿងជាការពិតណាស់ធំសម្បើម។ ហើយបញ្ហានោះគឺថាការផ្ទុកនោះទេ។ ពេលវេលាដែលនឹងត្រូវបានប្រើដើម្បីរុះមើលនៅស្លឹកមួយ។ បញ្ហានេះត្រូវបានដោះស្រាយបានយ៉ាងងាយ។ ជញ្ជាំងនេះត្រូវបានគេទទេ, មិនទុកឱ្យវា pegboard ម៉ោនអសកម្មឱ្យសមនឹងចូលទៅក្នុងជញ្ជាំង។ ឥឡូវនេះខ្ញុំអាចរីករាយជាមួយនឹងហោប៉ៅរបស់ខ្ញុំ, និងជាច្រើនដែលបានព្យួរនៅទីនោះឬប្រសិនបើអ្នកមិនចង់ដំឡើងជញ្ជាំង pegboard នឹងក្លាយជាដុំតូចមួយនៅជ្រុងមួយព្យួរថង់ដែលយើងប្រើជាញឹកញាប់ប៉ុន្តែស្អាត គំនិត #Tools គ្រឿង PegBoard ។ ក្រុមប្រឹក្សាភិបាលក្រុមប្រឹក្សាភិបាលរបស់កម្មវិធីដែលបានផ្ទុកសម្រាប់ឧបករណ៍ SPC ត្រូវបានគេប្រើ pegboard បានម៉ោននៅលើជញ្ជាំងពីលើតុនេះ។ តើអ្នកជ្រើសរើសយកអ្វីដែលមានទំហំដែលត្រូវការ។ ក្នុងការបន្ថែមទៅត្រូវបានប្រើដើម្បីទុកផ្គត់ផ្គង់របស់ពួកគេហើយបន្ទាប់មកព្យាយាមដើម្បីយកចេញ planer ឬសម្រង់ជាមួយរូបថតស្រស់ស្អាតដើម្បីតុបតែងជាមួយ pegboard ដែលត្រូវបានធ្វើការលើបានយ៉ាងល្អនិងជួយបង្កើតការបំផុសគំនិតនេះដើម្បីធ្វើការកាន់តែច្រើន headboards ,. ជញ្ជាំងទឹកបែងចែកបន្ទប់, បន្ទប់បោកគក់ បង្ហាញសិល្បៈជញ្ជាំង, ចម្រុះការិយាល័យប៉ិនប្រសប់បណ្តុះកូនទូយានដ្ឋានសួនថតខ្សែស្រឡាយថ្នាំលាបកងទ័ពជើងឧបករណ៍ស៊ុមអ្នករៀបចំឈើឆ្កាងភ្គួ hanger អាវបង្ហាញការបង្ហូរចេញបង្វិល, Backsplash នៅក្នុងផ្ទះបាយកន្លែងអង្គុយតារាងស្ពាយប្រដាប់ប្រដារុំអំណោយ, ពត rack បង្ហាញគ្រឿងអលង្ការ Instagram ។ ករណីដែលបានប្រើ #Kitchen pegboard គំនិតក្រុមប្រឹក្សាភិបាលក្រុមប្រឹក្សាភិបាលកម្មវិធីនៅក្នុង SPC ផ្ទះបាយ។ pegboard ផ្ទះបាយនៅលើជញ្ជាំងក្នុងការកាន់តំណែងនេះ។ បន្ទាប់មក JULV ទំពក់រាងដើម្បីព្យួរប្រដាប់ផ្ទះបាយដូចជា pots, pans, កាឬកញ្ចក់នៃទឹកនិងមួយកញ្ចប់លួសព្យួរដំឡើងដើម្បីដបទឹកជ្រលក់បាន។ ប្លង់ព្យួរវាបន្តិច។ ដើរលេងជាមួយឧបករណ៍ផ្ទះបាយមួយបញ្ជាក់, បូកដៃនៃវិចារណញាណផងដែរ។

ក្រុមប្រឹក្សាភិបាលក្រុមប្រឹក្សាភិបាល Peggy បានលោកស្រី Peg ចំណុច  ក្រុមប្រឹក្សាភិបាលចំណុច Peggy បាន Pegboards

 

ក្រុមប្រឹក្សាភិបាលក្រុមប្រឹក្សា Peggy លោកស្រី Peg ចំណុច  ក្រុមប្រឹក្សាភិបាលចំណុច Pegboards សម្រាប់ Peggy បាន

 

ក្រុមប្រឹក្សាភិបាលក្រុមប្រឹក្សាភិបាល Pegboard Peggy  ក្រុមប្រឹក្សាភិបាលក្រុមប្រឹក្សាភិបាលលោកស្រី Peg ព្យួរ PegHardBoard មានឧបករណ៍ផ្ទុក។

 

ក្រុមប្រឹក្សាភិបាលចំណុច Pegboard Hardboard Winnipeg ព្យួរឧបករណ៍ដែលមានផ្ទុក។ ក្រុមប្រឹក្សាភិបាលក្រុមប្រឹក្សាភិបាលលោកស្រី Peg ចំណុចលោកស្រី Peg លោកហូកក្រុមប្រឹក្សាភិបាលក្រុមប្រឹក្សាភិបាលផ្ទុកទិន្នន័យធ្នើ Pegboards លោកស្រី Peg ។  ក្រុមប្រឹក្សាភិបាលក្រុមប្រឹក្សាភិបាលលោកស្រី Peg ព្យួរ Pegboards មានឧបករណ៍ផ្ទុក។

 

 

ក្រុមប្រឹក្សាភិបាលក្រុមប្រឹក្សាភិបាលបន្ទះលោកស្រី Peg Pegboards  ក្រុមប្រឹក្សាភិបាលលោកស្រី Peg ឧបករណ៍ Pegboards ស្ដុកក្រុមប្រឹក្សាភិបាល DIY ការ។ បន្ទះ Pegboard, ក្រុមប្រឹក្សា, ក្រុមប្រឹក្សា Hook Peggy

អ្នកជំនាញវិជ្ជាជីវៈបានផ្តល់អនុសាសន៍ផ្ទះ។ ជញ្ជាំងក្តារជញ្ជាំង SPC ព្យួរការផ្ទុក។ តំណាងនៃការតុបតែង, ការតុបតែងជញ្ជាំងមិនធម្មតាបំផុតដែលមើលទៅស្រស់ស្អាតដែលមានកំពែងរឹងមាំតម្លៃថ្លៃ។ មិនផ្សះផ្សាតុបតែងលំអ ចុងសប្តាហ៍បានចាប់ផ្តើមបិទជញ្ជាំងនៅលើផ្ទាល់ខ្លួនរបស់អ្នកអ្នកអាចធ្វើបានគំនិតត្រជាក់ឡូយនិងទាន់សម័យមួយចំនួន, រូបរាងតែមួយគត់, មុខងារ, គុណភាព, និរន្តរភាពនិងការចំណាយមានតំលៃសមរម្យ។ តាមរយៈការយ៉ាងជិតស្និទ្ធនៃការបង្កើតនៃសម្លៀកបំពាក់ធ្វើពីសមា្ភារៈកាកសំណល់។ ផ្ទះពោរពេញទៅដោយមន្តស្នេហ៍ពោរពេញនិន្នាការសិប្បនិម្មិតជញ្ជាំងគំនិតការជម្រុញនៅក្នុងបន្ទប់នេះដោយខ្លួនវា DIY កសាងឡើងនៅក្នុងគ្រឿងសង្ហារឹមជាមួយនឹងនិន្នាការកសាងឡើងនៅក្នុង។ គ្រឿងសង្ហារឹម ព្យួរស៊ុមរូបភាពស្រស់ស្អាត ជំនួយ Feng ជនជាតិ Shui ជំនួសផ្ទាំងរូបភាពលោក Walter ភែរីមភែរី, ផ្ទាំងជញ្ជាំង, ជញ្ជាំង 3D ជញ្ជាំងតុបតែង, ពិដាន, ជាន់, ទឹកដែលធន់ទ្រាំដំឡើងរលោងខ្លួនវាផ្ទាល់។ បន្ទះប្រធានគ្រែ, បន្ទប់ទទួលភ្ញៀវ, បន្ទប់គេង, ការរស់ពាណិជ្ជកម្មអគារការិយាល័យសម្រាប់អ៊ីន, ផ្ទះល្វែងសណ្ឋាគារផ្ទះផ្ទះល្វែងលំនៅដ្ឋានការិយាល័យនៅក្នុងរោងចក្រឃ្លាំងអគារស្តង់និងហាងកាហ្វេ, រមណីយដ្ឋានស្ប៉ា, ផ្ទះល្វែងសម្រាប់ការផ្ទុះទេសភាព។ តំបន់ គំនិតច្នៃប្រឌិតយ៉ាងរលូនល្អ ឧបករណ៍តាមដានអាវុធដើម្បីការេតូច – ជុំ។ ខ្សែព្យួរមួករបស់វានៅលើវ៉ែនតាកាបូបខ្សែក្រវ៉ាត់, ស្បែកជើង, កន្ត្រកទំនិញបង្ហាញ Clothesline ។ ប្រអប់ផ្ទុកប្លាស្ទិច ក្រវិលរបស់ខ្សែបន្ទះ – ខ្សែក។ ការបង្ហូរចេញស៊ីឌី, តង្កៀបធ្នើស្លាកស្លាកតម្លៃប្លាស្ទិច។ ដាក់ផ្សារទំនើបមីនីម៉ាត។ រចនាប័ទ្មការផ្សព្វផ្សាយក្បាលដីបូទិកដែលកាលនោះរសជាតិទំនើបសហសម័យកាលនោះ, ត្រូពិច, Neo- បុរាណ, ល្បែងផ្គុំរូប, រមណីយដ្ឋានបែបបូទិអាស៊ី Pantip, KhaiDee, តុបតែងផ្ទះ, BaanlaeSuan, Ikea, លំហាត់, HOmepro ថៃ Watsadu Times បាន។ សម្ភារៈមហាផ្ទៃស្ថាបត្យកម្ម
#ClipBoard ក្រុមប្រឹក្សាភិបាល SPC ការិយាល័យ PegBoard ក្រុមប្រឹក្សាភិបាលបានតុបតែងជញ្ជាំងដោយមានក្ដារតម្បៀតខ្ទាស់ផងដែរ។ កន្លែង គំនិតតុបតែងជញ្ជាំង ជាមួយក្ដារតម្បៀតខ្ទាស់ ក្ដារតម្បៀតខ្ទាស់សម្រាប់ការបង្ហាញស្រស់ស្អាត។ ដែលជាកន្លែងដែលភ័យខ្លាចថាជញ្ជាំងត្រូវបានខូចខាតនោះទេ។ Peggy បានអាចប្រើក្រុមប្រឹក្សាភិបាលឬគណៈមួយដែលភ្ជាប់ទៅនឹងជញ្ជាំងមុនពេលមកទៅក្ដារតម្បៀតខ្ទាស់ប្រភេទ។ ក្តារតម្បៀតខ្ទាស់រូបថតផ្ទាល់ខ្លួនឬស្នាដៃសិល្បៈដែលគួរឱ្យចាប់អារម្មណ៍នៃឈុតណាមួយដើម្បីណ៍គួរឱ្យស្រឡាញ់របស់ខ្លួនទៅក្ដារតម្បៀតខ្ទាស់ឬប្រើទំហំផ្សេងគ្នា។ បន្ទាប់មកយកការចងចាំចាស់មកកៀបជាមួយ។ គំនិតសាមញ្ញដែលយើងបានដឹងថារួចទៅហើយ។ ជញ្ជាំងត្រូវបានតុបតែងជាមួយនឹងស៊ុមរូបភាពមួយជាធម្មតាវាគឺជា។ ប៉ុន្តែអាចបន្ថែមឆើតឆាយដោយជ្រើសស្បែកមួយ។ សម្រាប់ក្រាហ្វិកច្រើនទៀត។ ឬជ្រើសរើសយកស៊ុមនៅក្នុងទំហំផ្សេងគ្នា។ ទាំងតូចនិងធំ បន្ថែមប៉ះបញ្ចប់ទៅនឹងជញ្ជាំងច្រើនទៀត ក្រុមប្រឹក្សាភិបាលក្រុមប្រឹក្សាភិបាល #DIY សិប្បកម្ម SPC ដេរ PegBoard បានតុបតែងធីងជាមួយនឹងជញ្ជាំងសិប្បនិម្មិត។ ប៉ាក់ ការងារ DIY ការដែលមានច្រើននៃឧបករណ៍មួយ។ អ្នកមិនមានដើម្បីរក្សា គំនិតនេះអាចជា ដើម្បីរៀបចំទ្រព្យសម្បត្ដិរបស់ខ្លួនផ្ទាល់។ វានឹងមិនបើករហូតដល់ជញ្ជាំងផងដែរ។ មានប្រយោជន៍ផងដែរដើម្បីជួយស្វែងរកភាពងាយស្រួលរូបរាងយ៉ាងស្អាតនិងងាយស្រួលក្នុងការប្រើប្រាស់ជាមួយនឹង ឈើមួយ perforated ត្រូវការកម្លាំងពលកម្មច្រើនក្នុងការដែលជាឈើមានតំលៃថោកដូចជាស្រល់ជាញឹកញាប់ត្រូវត្រូវបានធ្វើឡើងជាធម្មតាចេញពីដែកថែប។ លោហៈជាការសរសេរ ធ្នឹម ood ឬ sheetrock ជាធម្មតានឹងបរាជ័យនៅក្រោមរន្ធខួងបន្ទាប់ពីការ casting ។ ក្រុមប្រឹក្សាភិបាលក្រុមប្រឹក្សាភិបាលបន្ទះលោកស្រី Peg Pegboards

 

ក្រុមប្រឹក្សាភិបាលក្រុមប្រឹក្សាភិបាលបន្ទះលោកស្រី Peg Pegboards  ក្រុមប្រឹក្សាភិបាលក្រុមប្រឹក្សាភិបាលបន្ទះលោកស្រី Peg Pegboards

 

 

Pegboard ឧបករណ៍ផ្ទុកគំនូរ Hook ដាក់ ក្រុមប្រឹក្សាភិបាលក្រុមប្រឹក្សាភិបាល Peggy បានព្យួរទំហំឧបករណ៍ដែលផ្ទុក។
បន្ទះ Pegboard ឧបករណ៍ព្យួរជញ្ជាំងដែកថែបធ្លាយ។ ការរចនានៃសន្លឹកដែកថែបដើម្បីបត់បង្កើតរន្ធចន្លោះពីគ្នារាបស្មើ។ រន្ធនីមួយនឹងត្រូវបានប្រើដើម្បីដោះទំពក់ព្យួរ, ទំពក់សំរាប់ព្យួរផលិតផលឧបករណ៍កាបូបឧបករណ៍នៅក្នុង pegboard នេះគឺជាឈ្មោះនៃផលិតផលនេះត្រូវបានគេប្រើជាញឹកញាប់ថាជាពាក្យទូទៅ។ អាចត្រូវបានផលិតពីសន្លឹក ឈើ, លោហៈធាតុឬសមារៈផ្សេងទៀតគឺពេញនិយមយ៉ាងខ្លាំងក្នុងការរៀបចំតុបតែង ធ្លាយ Pegboard ដាក់ស្ដុកផ្ទុកឧបករណ៍ Hook DIY ការ កញ្ចប់ ចំណុច Peggy ជញ្ជាំងក្តាព្យួរឧបករណ៍ដែលមានផ្ទុកឧបករណ៍ផ្ទុក racks ដែក # Pegboard ទំពក់ Hook ។ លោកហូជើងលួសព្យួរនៅលើសារពើភ័ណ្ឌរបស់ខ្លួនរោងចក្រផលិត # pegboard ។ សន្លឹកក្រុមប្រឹក្សាភិបាល, អាលុយមីញ៉ូ, ដែក, ឈើ។ រន្ធនៅក្នុងផ្ទះបាយបែបរោងចក្រតុបតែងជញ្ជាំង, រន្ធបង្កើតឧស្សាហកម្មដែកថែប # បន្ទះសន្លឹកឈើ។ ព្យួរជញ្ជាំង Rack គ្រឿងប្រើប្រាស់ hardboard អ្នកកាន់រឹងឧបករណ៍ក្រុមប្រឹក្សាភិបាល perforated ត្រូវ បន្ថយ hardboard ដែលមានមុនខួងជាមួយរន្ធចន្លោះរាបស្មើ។ រន្ធនេះត្រូវបានប្រើដើម្បីទទួលយកការ pegs ឬទំពក់ដើម្បីគាំទ្រដល់ការធាតុជាច្រើនដូចជាឧបករណ៍នៅក្នុងសិក្ខាសាលាមួយ។ Pegboard គឺ។ ឈ្មោះយីហោមួយនៃផលិតផលដែលត្រូវបាននេះ ជាញឹកញាប់ត្រូវបានប្រើជាពាក្យទូទៅសម្រាប់ក្រុមប្រឹក្សាផ្ទុកធ្លាយធ្វើពី hardboard, ឈើ, លោហៈធាតុ, ឬសម្ភារៈផ្សេងទៀត។ វាត្រូវបានគេប្រើជាទូទៅនៅក្នុងការកំណត់ការលក់រាយរួមជាមួយនឹងដំបងដែកថែប sticking ចេញទៅកាន់ដមនា gable ផលិតផលដូចជា។ បន្ទះសៀគ្វីស៊ុតដំឡូង, ទឹកថ្នាំម៉ាស៊ីនបោះពុម្ពនិង តួលេខសកម្មភាព។
ការព្យួរជាឧបករណ៍ផ្ទុកផ្ទាំងជញ្ជាំងរន្ធក្តា Peggy ទំហំ 50 x 50 សង់ទីម៉ែត្រ។ Pegboard
បន្ទះ Peggy បានក្រុមប្រឹក្សាភិបាលព្យួរជញ្ជាំងរន្ធឧបករណ៍ផ្ទុកទិន្នន័យ។ ឧបករណ៍ដែលមានការទស្សទាយ, ទំហំ 50 x 100 សង់ទីម៉ែត្រ។ Pegboard

 

Pegboards និងការដំឡើងហូក្រុមប្រឹក្សាភិបាល SPC ចំណុចដំឡើង។
hardboard perforated និងប្រព័ន្ធស្រដៀងត្រូវបានធ្វើឡើងនៃភាពខុសគ្នានៃសមា្ភារៈគ្នាដែលមានលក្ខណៈផ្សេងគ្នាដែលប៉ះពាល់ដល់ជួរនៃការប្រើប្រាស់ដែលអាចធ្វើទៅបាន។ hardboard ធ្លាយស្ដង់ដារត្រូវបានធ្វើឡើងនៃសរសៃឈើ, ជាធម្មតាជាមួយនឹងការបន្ថែមនៃជ័រ, និងថ្នាំកូតជាមួយភាពដោយស្រទាប់ស្តើងនៃប្រេង linseed និងដុតនំនៅសីតុណ្ហភាពខ្ពស់មួយដើម្បី polymerize ប្រេង។ នេះផ្ដល់ឱ្យនូវទឹកបន្ថែមទៀតនិងការតស៊ូផលប៉ះពាល់, រឹង, rigidity និងកម្លាំង tensile ។ Hardboard នឹងពត់និង warp ជាមួយអាយុនិងនៅក្នុងវត្តមាននៃជាតិសំណើមហើយនឹងខូងនៅក្រោមទម្ងន់ធ្ងន់ (ទម្ងន់ពិតប្រាកដដែលត្រូវបានផ្អែកលើទំហំនិងគុណភាពនៃ hardboard) បានទេលុះត្រាតែបានធានាសុវត្ថិភាពសូម្បីតែនៅក្នុងចំណោមពិន្ទុចែកចាយទម្ងន់ម៉ោនជាច្រើន។ ក្រុមប្រឹក្សាភិបាលក្រុមប្រឹក្សាភិបាលបន្ទះលោកស្រី Peg Pegboards แผ่นกระดานเพ็กบอร์ดติดผนังกำแพงแขวน เก็บอุปกรณ์เครื่องมือช่างออกแบบมาให้มีรูได้ระยะมาตรฐานการติดตั้งสามารถทำได้ง่ายดายโดยเจาะรูผนังที่ต้องการยึดติดทั้งสี่ด้านแล้วใช้พุกและสกรูไขเข้าตำแหน่งที่ต้องการได้ทันที ไม่ต้องหนุนขอบหลังให้สูงขึ้น เนื่องจากถูกออกแบบการพับให้มีความหนาประมาณหนึ่งนิ้วเป็นตัวรองเสียบฮุคขาแขวนได้พอดีอยู่แล้ว ដំឡើង sys pegboard មួយ មគឺជាវិធីរហ័សដើម្បីលើកទឹកចិត្តដល់អង្គការនិងបង្កើនទំហំការងារដែលអាចប្រើបាន។ ចន្លោះបញ្ឈរដោយប្រើប្រាស់ឧបករណ៍អាចមើលឃើញនិងបានតម្រៀបយ៉ាងងាយស្រួល។ ដោយសារតែ pegboard គឺមុនដាល់នៅលើ 1 “X 1” ក្រឡាចត្រង្គ, hangers ឧបករណ៍អាចត្រូវបានផ្លាស់ទីនិង reconfigured ដើម្បីបំពេញតម្រូវការនាពេលអនាគត។ បើសិនជាឡានរបស់អ្នកត្រូវបានកសាងឡើងមុនពេលដើមទសវត្សរ៍ឆ្នាំ 1990, ឱកាសគឺអ្នកនឹងមានមេជញ្ជាំងទទេ។ កូដភ្លើងឆេះនៅក្នុងឆ្នាំក្រោយមកប្រគល់សិទ្ធិជញ្ជាំងស្ងួតត្រូវបានដំឡើង។ ដោយសារតែគ្រឿង pegboard ត្រូវចាត់ទុកជាមោឃៈតូចមួយនៅពីក្រោយក្រុមប្រឹក្សាភិបាលដើម្បីសម្រុះសម្រួល pegs ម៉ោននេះក្បាលដី furring ត្រូវបានត្រូវការសម្រាប់ការដំឡើងនៅលើ drywall ។ Pegboard, ហៅផងដែរ hardboard ធ្លាយឬ perfboard, ជាផ្នែកមួយនៃដំណោះស្រាយសាមញ្ញនិងមានតម្លៃថ្លៃផ្ទុកយ៉ាងហោចណាស់មានសម្រាប់ឧបករណ៍លេងកំសាន្តនិងវត្ថុមានទម្ងន់ស្រាលផ្សេងទៀត។ នៅពេលដែលបានម៉ោនទៅនឹងជញ្ជាំងនិងបំពាក់ទំពក់ដែក, pegboard ផ្តល់នូវវិធីសាស្ត្រងាយស្រួលដើម្បីរក្សាធាតុពីការបាត់បង់នៅក្នុងការត្រឡប់មកវិញនៃការថតឬបាតនៃទ្រូងឧបករណ៍មួយ។ Pegboard ផងដែរធ្វើឱ្យវាងាយស្រួលក្នុងការផ្លាស់ប្តូរការរៀបចំឬការប្រមូលផ្តុំនៃធាតុជញ្ជាំង-hung បានរបស់អ្នកព្រោះអ្នកអាចដាក់ទំពក់ដែកវិធីណាមួយដែលអ្នកចង់បានដោយគ្មានការវាស់, ខួងរន្ធឬ hammering ក្រចកចូលទៅក្នុងជញ្ជាំង។ នៅក្នុងការពិត, pegboard បានបម្រើការងារជាជម្រើសផ្ទុកដែលមានតម្លៃទាបសម្រាប់រយៈពេលយូរដូច្នេះថាមានច្រើននៃទំពក់ផ្សេងគ្នានិងតង្កៀបអ្នកអាចទិញបានដើម្បីសម្រុះសម្រួលជិតអ្វីដែលអ្នកចង់បានដើម្បីព្យួរមួយ។ កណ្តាលផ្ទះណាមួយនឹងអនុវត្តទាំងពីរ pegboard និងទំពក់នេះ។ អ្នកចាំបាច់ត្រូវដំឡើង pegboard បានត្រឹមត្រូវដើម្បីទទួលបានតម្លៃច្រើនបំផុតពីវា។ ប្រសិនបើជញ្ជាំងឡានរបស់អ្នកបានប៉ះពាល់មេ, អ្នកគ្រាន់តែអាចវី pegboard ទៅមេនេះ។ ឆ្នេរទទេរវាងមេនេះនឹងផ្តល់នូវការបោសសំអាតចាំបាច់សម្រាប់ការបញ្ចូលទំពក់នេះ។ នៅលើជញ្ជាំងបានបញ្ចប់, ទោះជាយ៉ាងណា, អ្នកនឹងត្រូវការដើម្បីដំឡើងក្របខ័ណ្ឌនៃក្បាលដី furring មួយនៅពីក្រោយ pegboard ដើម្បីបង្កើតការបោសសំអាតចាំបាច់និងផ្ដល់នូវការឡើងរឹងបានបន្ថែមមួយចំនួន។ វាជាគំនិតល្អក្នុងការកសាងស៊ុមនៅជុំវិញ pegboard របស់អ្នកដើម្បីផ្តល់ឱ្យគម្រោងនេះយ៉ាងរូបរាងបានបញ្ចប់ផងដែរ។ បើសិនជាឡានរបស់អ្នកទំនងជាសើម, បិទមុខទាំងពីររបស់ pegboard ជាមួយអាវជាច្រើននៃឡិចឬការ primer និងថ្នាំលាបខាងក្រៅ; បើមិនដូច្នេះទេវានឹងស្រូបយកសំណើមនិងឡើងហើមឬសូម្បីតែ delaminate ។ hardboard perforated និងប្រព័ន្ធស្រដៀងត្រូវបានរចនាឡើងដើម្បីគាំទ្រដល់ការទំពក់លោកស្រី Peg ។ ទាំងនេះត្រូវបានម៉ោនជាធម្មតាដោយដៃនិងការគាំទ្រដល់ខ្លួនគេជាមួយនឹងភាពធ្ងន់ធ្ងរតែម្នាក់ឯង, បើទោះបីជាប្រព័ន្ធមួយចំនួនប្រើវីសជំនួសវិញ។ វីសទាំងនេះអាចត្រូវបានគាំទ្រដោយខ្សែដែកបន្ថែមទៀតដើម្បីការពារពីការពត់កោងនៅក្រោមការផ្ទុកយ៉ាងសំខាន់មួយ។ ទំពក់នៅក្នុងទង្វើវេនដូចជាការផ្ទុកសម្រាប់ភាពខុសគ្នានៃវត្ថុដូចជាឧបករណ៍និងគ្រាប់ចុចមួយ។ ប្រព័ន្ធដែកកាតព្វកិច្ចធ្ងន់អាចគាំទ្រវត្ថុធ្ងន់ធ្ងរបំផុតដូចជា lawnmowers ការជំរុញនិងកង់ត្រូវបានរក្សាទុកបញ្ឈរ។ ប្រព័ន្ធផ្ទុកទិន្នន័យទាំងនេះត្រូវបានម៉ោនជាធម្មតានៅក្នុងតំបន់ដែលមានឧបករណ៍ប្រើប្រាស់របស់គ្រួសារដូចជាឡានមួយរោងការផ្ទុកឬសិក្ខាសាលា។ ពួកគេអាចត្រូវបានប្រើនៅក្នុងបរិស្ថានដែលមានជំនាញវិជ្ជាជីវៈដូចជារោងចក្ររួមជាមួយនឹងការត្រឡប់មកវិញនេះ shelving សម្រាប់ហាងលក់បញ្ចុះតម្លៃ (កំណែទំហំធំនិងក្រាស់ត្រូវបានប្រើដោយប្រអប់ធំហាងលក់) ប៉ុន្តែត្រូវបានគេឃើញនៅក្នុងវិស័យកអាវកម្រជាច្រើនទៀតនៃកន្លែងការងារសមួយ។ Pegboard ផងដែរសម្រាប់ដាក់ជញ្ជាំងអនុវត្តផ្ទះបាយ, មានទំហំផ្ទុក racking ស្ដង់ដារនានា, សម្ភារៈអាចជាដែកថែប, អាលុយមីញ៉ូឬឈើបានបំពាក់ជាមួយនឹងទំពក់គ្រឿង, ធ្នើនិងវីសការដំឡើង។

បាររន្ធ GFRP-Steel’s-ប្លាស្ទិចប្រភេទ PPABS Yüzmeណផ្សារដែកដែកគឺសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅ / សមាសភាពជាការសមលីកេវ: ចាក់, ductile សម្រាប់ជាតិដែក manholes ក្របគឺរនាំងចេញស្រះទឹកធ្វើបានបិទបំពង់បំពង់មួកបង្ហូរទឹកទឹកមួកបំពង់ prefabricated បុរសរន្ធសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅ / ទម្រឧបករណ៍ភ្ជាប់កែបជួសជុលឈុតតារាង។ មានការគៀបចាក់សោរឹរឹរបារដែកសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅ / ទប់ស្កាត់ការបង្ហូរទឹក grating Scupper / ជណ្ដើរ Tread ច្រមុះ / ធ្លាយដាក់ Hook pegboard កញ្ចប់ឧបករណ៍ផ្ទុកស្ដុក DIY: grating កញ្ចក់ជាតិសរសៃបង្ហូរលើសចំណុះប្លាស្ទិចជុំវិញគែមនៃអាងនេះ។ សូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅច្រែះដែកភាពធន់ទ្រាំ។ កំទេចកំទីអន្ទាក់ Sieve បានកប់ក្នុងការទប់ស្កាត់តម្លៃសំរាមបេតុង។ គម្របបិទ CAP បានយ៉ាងល្អរឹងមាំបំពង់ ductile ជាតិសរសៃកញ្ចក់បោះដែក។ ជាន់ផ្លូវដើរម៉ាត់។ ទំពក់ផ្នែករឹងព្យួរទំពក់ក្រុមប្រឹក្សាម្ជុលក្រុមប្រឹក្សាភិបាល Winnipeg ជញ្ជាំងដែកថែបមានឧបករណ៍ផ្ទុក perforated ព្យួរ។

ទំព័រដើមទំព័រនៃ Chancon-GratingThai | >> ក្រុមហ៊ុនទំព័រដើមជជែកលីនខុន – grating ក្រុមហ៊ុនថៃ ទំនាក់ទំនងទំនាក់ទំនងពនិង     កទាំងអស់ទំនាក់ទំនងយើងកំណត់អត្តសញ្ញាណ: ទំនាក់ទំនង។ ផលិតផលផែនទី ការណែនាំបន្ថែមទៀត     ខតំលៃសម្រង់: សម្រង់តម្លៃក្រុមហ៊ុនអាកាសចរណ៍ដែលមានតំលៃថោក     គទាំងអស់នៃគម្រោងយោង: អតិថិជន។ ការកម្មវិធី តើធ្វើដូចម្តេចដើម្បីទិញ     ឃលក្ខណៈពិសេសអត្ថន័យនៃជាតិសរសៃកញ្ចក់ជ័រជ័រប្លាស្ទិចបំពេញបន្ថែមអាហារថ្នាក់ទីនេះនៃការ FRP បានសំឡីកែវ     អ៊ីសេវាកម្ម, សូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅ: ដើម្បីរចនាផលិត, ដំឡើងនិងសាកល្បងកម្លាំង – គីមី     លក់អេហ្វចែកបៀចង់បាន: សួរ។ ក្រុមហ៊ុនលក់ទ្បា ការលក់ការជ្រើសរើសបុគ្គលិក

 

 

 

Gully សូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅ grating     1. ប្លាស្ទិច polypropylene សូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅការបង្ហូរទឹកបំពង់ grating ។ ប្លាស្ទិចក្រាស់បំពេញបន្ថែមភ្នំពេញ     ដែកថែបដែកបញ្ចប់ចានសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅរបស់ 2. Grating ស័ដែកថែប plated តភ្ជាប់។ បំពង់សម្រាប់ការអនុម័តទឹក     3. FRP ផ្សិតសំឡីកែវកញ្ចក់ Grating លូបង្ហូរទឹក grating ជាតិសរសៃ។ ជាន់ផ្លូវម៉ាត់នៅក្នុងរុក្ខជាតិ     4. ABS ហែលទឹកណលូសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅ Slice គែមទំនប់បង្ហៀររបស់ ABS អាង, PVC     5. ដ្រាយផ្លូវហាយវ៉េបង្ហូរសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅភាពកខ្វក់អន្ទាក់សំណាញ់, សំរាម, ទុកចិញ្ចើមផ្លូវនៅតាមចិញ្ចើមផ្លូវនោះ។ (ប៉ះពាល់ជំនួញឈើដើម្បីស្លឹក)     6. ឆ្មាំ, ដើមឈើ, សូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅ, គ្របដណ្តប់សំណាញ់ paver ស៊ុមស៊ុមការពារមូលដ្ឋានរបស់មែកធាងនេះ។ ជាមួយទាំងពីរបានសាងសង់និងបានបញ្ចប់។
អណ្តូង CAP បាន manholes គម្រប     7 FRP manholes គ្របដណ្តប់គំរបគ្រប manholes, បំពង់ជ័រសមាសធាតុកញ្ចក់ជាតិសរសៃ (noncorrosive កម្លាំងខ្ពស់ដែកអ៊ីណុកជំនួស)     8. Cast ត្រៀមខ្លួនរួចរាល់ហើយសម្រាប់ដែក, ductile manholes គម្របមួក (ជុំទំនាក់ទំនង / ការេនេះ) ។ manholes គម្រប ductile បោះប្រព័ន្ធទឹកស្អាតដែក     9 គ្របដណ្តប់ FRP ពេជ្រកំពូល (កាត់ពិសេស ) ទប់ស្កាត់បានយ៉ាងល្អបំពង់កញ្ចក់គ្របដណ្តប់ទៅដោយជាតិសរសៃដើម្បីកាត់បន្ថយទំហំនៃការហោះហើរនេះ។ ផលិតផល, ក្មេងស្រីដែលពាក់ព័ន្ធ   10 កេសស៊ុតនេះ, បន្ទះពិតានគ្របដណ្តប់មួយសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅរបាំងអេក្រង់បំបែកភ្លើងគម្របប្រអប់ពន្លឺ។ តម្រងខ្យល់ខ្យល់   11. ពិដានកន្លែងកើតហេតុដុតស្រមោល trellis ជញ្ជាំងវាំងននពិដាន។ របងជុំវិញភាគថាស bulkhead នេះ។ awnings, blinds ក្នុងកំឡុង slats   12 PegBoard បង្ហាញឧបករណ៍បន្ទះក្ដារ hooks ដាក់ជញ្ជាំងរន្ធឧបករណ៍ផ្ទុក Winnipeg ព្យួរ   13 FRP ជណ្ដើរ Tread ច្រមុះជំហានទីគម្របការពារគម្របបន្ទះគ្របដណ្តប់ច្រមុះគែមការតុបតែងប័ណ្ណកញ្ចក់ជាតិសរសៃជណ្តើរ   14 HDG ។ ដែកថែបសោឈុតក្រឡាចត្រង្គបន្ទះក្តាប់ឈុតចាក់សោរឹមានការគៀបសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅ។ ស័ង្កសីដែកអ៊ីណុក / ដែកថែប plated, ច្រែះធន់ទ្រាំ,   15 FormWork ប្រព័ន្ធទំនាក់ទំនង: TieRod / មមាញឹក ។ ដែកថែកម្លាំង tensile ខ្ពស់ធន់ទ្រាំ WingNut WaterStopper ។
# Grating ដែកថែប grating កញ្ចក់អុបទិកលើសចំណុះលូប្លាស្ទិចជុំវិញគែមនៃអាងបញ្ចប់ manholes # គម្រប, បោះគ្របជាតិដែក, លូ, # FRP-STEEL ប្លាស្ទិចសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅសំឡីកែវ, # ductile-ចោល-ដែក manholes ។ ក្រប, #Swimming ណលូ Gully សូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅប្រឡាយ, #Saddle សោរឹឃ្លីបមានការគៀប, # ឈុតចាក់សោស្រេចចិត្តទប់ចាន Sieve បាន #Leaf ជំនួញឈើក្បែរផ្លូវ Scupper លូដៃសមុទ្រទប់ស្កាត់ grating, # Sieve បានកំទេចកំទីអន្ទាក់, សំរាមកប់ក្នុងការទប់ស្កាត់តម្លៃបេតុង។ ផ្លូវនេះ #Egg សំណាញ់ crates មានភ្លើងបំភ្លឺបែងចែកផ្សព្វផ្សាយផ្ទាំងអាងចិញ្ចឹមមច្ឆាពិការភ្នែក # បន្ទះ slats សំណាញ់បំបែកប្លុករបាំងអំណាចខែលពន្លឺ។ ប៉ុន្តែអាងចិញ្ចឹមត្រីនេះ #Stair Tread គម្របការពារច្រមុះជំហានគម្របច្រមុះនិង # បន្ទះគម្របប្រភេទជ្រុងជណ្តើរគ្រូពេទ្យប្រហែលជាបាន, សំណាញ់ #Tree ឆ្មាំសុវត្ថិភាពសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅស៊ុម # -frame ការពារមូលដ្ឋានរបស់មែកធាងនេះ #Perforated Pegboard ដាក់ស្ដុកផ្ទុកកញ្ចប់ Hook DIY ការ ,. ឧបករណ៍ # កម្មវិធី Billboard Winnipeg ជញ្ជាំងក្តារដែកថែបមានឧបករណ៍ផ្ទុកធ្លាយព្យួរ, កម្រាលសន្លឹកនិងផ្លូវដើរ។

ធ្លាយ Pegboard ដាក់ស្ដុកផ្ទុកឧបករណ៍ Hook DIY ការ កញ្ចប់ Winnipeg ក្រុមប្រឹក្សាភិបាលមានឧបករណ៍ផ្ទុកចំណុចព្យួរជញ្ជាំង, ដាក់ឧបករណ៍ផ្ទុកជាតិដែក # Pegboard ទំពក់ខ្សែទំពក់ជើង Hook នៅលើសារពើភ័ណ្ឌរបស់ខ្លួនព្យួរ, រោងចក្រ # Pegboard ។ សន្លឹកក្រុមប្រឹក្សាភិបាល, អាលុយមីញ៉ូ, ដែក, ឈើ។ រន្ធនៅក្នុងផ្ទះបាយបែបរោងចក្រតុបតែងជញ្ជាំង, រន្ធបង្កើតឧស្សាហកម្មដែកថែប # បន្ទះសន្លឹកឈើ។ ព្យួរគ្រឿងប្រើប្រាស់ជញ្ជាំងឧបករណ៍ Rack អ្នកកាន់ក្រុមប្រឹក្សាភិបាលរឹង Pegboard សន្លឹកហូតម្លៃទិញដែលជាកន្លែងដែល ,, ហូទំពក់ជើងខ្សែទំពក់ព្យួរនៅលើវត្ថុដែលខ្លួនបានបំពាក់ដោយដាក់ចានដែកថែបបានដាក់ Pegboard កញ្ចប់ឧបករណ៍ផ្ទុកទិន្នន័យស្ដុក DIY, Pegboard ក្រុមប្រឹក្សាភិបាល។ ក្រុមប្រឹក្សាភិបាលជញ្ជាំងដែកថែបធ្លាយ Peggy លើជញ្ជាំង, pegboard ទំពក់បន្ទះទំពក់ព្យួរនៅលើឧបករណ៍ផ្ទុកខ្សែទំពក់ដែកព្យួរទំពក់ទំពក់នៅលើការបង្ហាញជញ្ជាំងសន្លឹកដែកថែប pegboard, ក្រុមប្រឹក្សាក្តារបន្ទះ។ បង្កើតរន្ធដងក្នុងស្គរមួយឧបករណ៍ Pegboard ដើម្បីរក្សាព្យួរឧបករណ៍ Pegboard រចនាប័ទ្មព្យួរឧស្សាហកម្មបានក្រុមប្រឹក្សាភិបាល Peggy ជញ្ជាំងចានកម្មវិធីជំនួយឧបករណ៍ PegBoard ក្រុមប្រឹក្សាស៊េរីបន្ទះ, សួន, Pegboard ទំពក់ទំពក់ទំពក់ព្យួរបានព្យាបាលជើង។ Chrome ភ្លោះ S. , ការបង្ហាញ pegboard hanger ទំពក់និងទួណឺវីស, ញញួរ, ដង្កាប់មុខរសយ, ទំពក់, ដាក់ចាន pegboard ទំពក់ព្យួរទំពក់នៃហាងលក់ល្អផង, ចាន pegboards តុបតែងផ្ទះនោះរៀបចំបន្ទប់គេង, ផ្ទះបាយ, Pegbo ។ បង្ហាញ ARD រចនា, Stand អ្នកកាន់ស្ដុកផ្ទុក , ជញ្ជាំងផែនការរបស់ក្រុមប្រឹក្សាភិបាលជាឧបករណ៍ដាក់, ដែកលួស Hooker រន្ធ Chrome របស់លីវទ្វេគ្រឿងជាសកលសម្រាប់មនុស្សម៉ោកបន្ថយដង្កាប់មុខរសយសិប្បកម្មដេរផ្ទះបាយថ្នាក់រៀនសួនអំណាចក្នុង yard, ខ្លាំងធ្នើគំនិតឧបករណ៍អ្នកកាន់សម្រាប់អង្គការផ្ទះ, slats ជញ្ជាំងសុវត្ថិភាពធ្វើរង្វិលជុំ។ hardboards ប៉ុន្មានរូបរាងសន្តិសុខ, headboards, ជញ្ជាំងទឹកបែងចែកបន្ទប់, បន្ទប់តាំងបង្ហាញសិល្បៈជញ្ជាំងបោកគក់, ចម្រុះការិយាល័យប៉ិនប្រសប់បណ្តុះកូនទូយានដ្ឋានសួនថតខ្សែស្រឡាយថ្នាំលាបកងទ័ពជើងឧបករណ៍ស៊ុមអ្នករៀបចំឈើឆ្កាងភ្គួ hanger អាវ, បង្ហូរចេញបង្ហាញបង្កើនបន្ថយ Backsplash នៅក្នុងផ្ទះបាយកន្លែងអង្គុយតារាងអំណោយ។ caddy រុំដែលជាគ្រឿងអលង្ការពតនៅ Rack ករណីនេះ Instagram បានបង្ហាញត្រូវបានគេប្រើ ក្រុមប្រឹក្សាភិបាលម្ជុល pegboard គឺសន្លឹកដែកឈើឬរន្ធតូចត្រូវបាន Papier ខួងនៅទូទាំងឌីសដែលត្រូវបានប្រើសម្រាប់ព្យួរអ្វី។ ធាតុឧបករណ៍ផ្ទុក ធ្វើឱ្យរញ៉េរញ៉ៃមួយ និងការរក្សារទុកទំហំនៅក្នុងបន្ទប់នេះ ដែលត្រូវបានប្រើជាទូទៅដើម្បីហាងធាតុ។ ប្រដាប់ប្រើប្រាស់នៅក្នុងផ្ទះបាយ ឧបករណ៍ដៃ ព្រមទាំងសម្ភារៈការិយាល័យនានា ផងដែរ វាមិនត្រូវបានបំពាក់ណាមួយបន្ថែមទៀត ទុកឱ្យវាឆៅ ដើម្បីរក្សាបាននូវរចនាប័ទ្មពិសេសមួយរបស់ខ្លួនឧស្សាហកម្មត្រជាក់វាខណៈពេលដែលមួយចំនួនតុបតែងលាបស្រស់ស្អាតនិងតុបតែងលម្អ។ ការប្រើប្រាស់បន្ទះ Pegboard ស្រស់ស្អាតជាច្រើនបានធ្វើឱ្យវាមើលទៅគួរឱ្យស្រលាញ់នៅក្នុងពួកគេផងដែរ។ លោកបានក្លាយជាផ្ទះរបស់ស្រស់ស្អាតនេះ។ ដើម្បីទទួលបាននោះទេ។ ឥឡូវនេះដែលយើងមានដើម្បីនាំយកគំនិតនេះដើម្បីតុបតែងផ្ទះ, ជា Pegboard ស្រស់ស្អាតមកមើលផងដែរជាការបំផុសគំនិត។ ប្រសិនបើនរណាម្នាក់គឺជាចំណាប់អារម្មណ៍ក្នុងការស្វែងរក Pegboard គឺជាបណ្ដុំនៃការនៅក្នុងផ្ទះយ៉ាងនិងការស្លៀកពាក់នៅក្នុងផ្ទះផាកពិន័យនៅក្នុងការព្យាយាមមួយដើម្បីចូលទៅមើលឃើញវាចូលចិត្តគំនិតនេះផ្ទុកថាដើម្បីកម្មវិធីដែលប្រើវា ព CHANCON / ផលិតផល។ ភ្ជាប់ឆានែល ឆានែលឯកទេសត្រួតពិនិត្យការភ្ជាប់ក្រុមហ៊ុនផលិតបន្ទះ pegboard ដែកជញ្ជាំងនិងស្ថិតឧបករណ៍ បន្ទះក្តារដែលមានដំបូងក្នុងថ្នាក់នៅពេលដែលវាមកដល់ pegboard ផ្ទុកឧបករណ៍និងអង្គការ។ pegboard ការត្រួតពិនិត្យជញ្ជាំងបំបែកខ្លួនវាផ្ទាល់ពីការប្រកួតប្រជែងដោយមានឋានៈខ្ពស់ជាងនៅក្នុងការប្រើប្រាស់បានយូរ ,. កម្លាំង, versatile, ភាពងាយស្រួលនៃការដំឡើង និងរូបរាង។ មិនត្រឹមតែធ្វើការត្រួតពិនិត្យជញ្ជាំងបន្ទះ pegboard ឧបករណ៍ pegboard មានទំហំផ្ទុកល្អគ្មានគូប្រៀបប៉ុន្តែ pegboa ទាំងនេះ។ RDS ផ្ដល់ការនេះនៅមានតម្លៃខ្លាំងណាស់។ នៅពេលដែលអ្នកបានទៅហាងនេះនិងបានទិញទាំងអស់នៃក្របខ័ណ្ឌជាផ្នែករឹង, និងការផ្គត់ផ្គង់ដែលត្រូវការដើម្បីព្យួរអាក្រក់ masonite ចាស់ឬសន្លឹក pegboard ប្លាស្ទិចដែលអ្នកប្រហែលជានឹងត្រូវបានបញ្ចប់ជាមួយនឹងការដំឡើង pegboard ការត្រួតពិនិត្យជញ្ជាំងរបស់អ្នក។ និងដូចជាទោះបីជាបានចំណាយប្រាក់តិចជាងដោយសារតែអ្វីគ្រប់យ៉ាងដែលអ្នកត្រូវការគឺនៅខាងស្ដាំនៅក្នុងប្រអប់។ នៅលើកំពូលនៃភាពងាយស្រួលទាំងនេះមួយ, ជាមួយនឹងជញ្ជាំងដែកត្រួតពិនិត្យ pegboard អ្នកនឹងមានការ pegboard ដែលត្រូវបានរចនាឡើងនិងធានាការស្ថិតស្ថេរពេញមួយជីវិតសូថូវាតើនឹងមិនធ្វើត្រូវដាក់។ ការ ទាក់ទាញទាំងនេះ។ និងកោសធន់ទ្រាំ, បន្ទះ pegboard ធ្វើការ យ៉ាងខ្លាំងនៅក្នុងហ្គារ៉ា, ហាង, ផ្ទះបាយ, ការិយាល័យ, ទូ, ឬក្នុងបន្ទប់យាននេះ។ សូមអរគុណចំពោះការត្រួតពិនិត្យជញ្ជាំង pegboard រចនាម៉ូឌុលនេះអ្នកអាចពង្រីកតំបន់ការផ្ទុករបស់អ្នកជាពេលវេលានិងថវិកាអនុញ្ញាតឱ្យ។ បន្ទះ pegboard ទាំងនេះគឺជា។ ក្នុងការភ្ជាប់ជាមួយលើបានប្រើមុនបុគ្គលឬបន្ថែមមហា-ប្រសិនបើអ្នកគ្រាន់តែត្រូវការឧបករណ៍តម្លៃខ្ចប់គណៈកម្មាការបន្ថែមមួយចំនួនដើម្បីបំពេញតំបន់មួយ។ ផ្នែករឹង hanger គ្នាមកនៅក្នុងរាងនិងទំហំជាច្រើនពីមូលដ្ឋានសម្រាប់លោក U, L សម្រាប់ការលេងកំសាន្តផងដែរ។ ឧបករណ៍តែមួយដើម្បី hangers ទ្វេ prong ។ ។ សម្រាប់ញញួរនិងសូម្បីតែជាស្តង់ដាធ្នើអ្នកអាចទិញ hangers តាមថ្នាក់នៅក្នុងការអប់ឬភាគហ៊ុនឡើងនៅលើប្រភេទអ្នកមានទំនងដើម្បីប្រើបំផុតដែលរៀបចំអ្វីជាមួយ Pegboard: គំនិតនិងជំនួយ Pegboard គឺនៅគ្រប់ទីកន្លែងបន្ទះ។ ទំពក់, doodads, អ្នកដាក់ឈ្មោះវា ។ ឧបករណ៍ដៃជារៀងរាល់នៅក្នុងហាងផ្នែករឹងត្រូវបានព្យួរនៅលើ pegboard ។ ជារៀងរាល់ថង់ខ្ចៅ, វិលជុំនៃកាសែត duct និងសំណប៉ាហាំង Tic Tacs ដឹកចេញប្រឆាំង pegboarded ។ សូម្បីតែទំពក់ pegboard ព្យួរនៅលើ hooks pegboard ។ ។ ប៉ុន្តែនោះគួរតែមកជាការភ្ញាក់ផ្អើលនោះទេ ។ ហាងលក់រាយចង់ឱ្យប្រព័ន្ធបង្ហាញមួយដែលជាការរឹងមាំ, ងាយស្រួលក្នុងការរៀបចំនិងអាដាប់ធ័ដែលមានគុណសម្បត្ដិដូចគ្នាដែលអ្នកត្រូវការនៅក្នុងចន្លោះការងាររបស់អ្នកនៅផ្ទះ។ headboards បានប្រែទៅជាអ្នករៀបចំលឿងប៉ិនប្រសប់ការិយាល័យថត, ទឹកបោកគក់សិល្បៈជញ្ជាំងបន្ទប់, ឈើឆ្កាង។ stitch អាវបន្ទប់ការិយាល័យ hanger, សួនសាមញ្ញ អង្គការយានដ្ឋានឧបករណ៍បណ្តុះកូនអេក្រង់បង្វិលការបង្ហូរចេញឧបករណ៍គូរនៅក្នុងផ្ទះបាយស៊ុម Backsplash, កន្លែងអង្គុយតារាងបង្ហាញ Instagram, ពតបានបែងចែកបន្ទប់យាន rack, ករណីបង្ហាញគ្រឿងអលង្ការ tufts អូតូម៉ង់ GIF ។ , t, រុំ Caddy pegboard ធុង, pegboard ធ្នើនេះ pegboard បានបង្ហាញលោកស្រី Peg បានស្វែងរកក្រុមប្រឹក្សាភិបាលទំពក់, បន្ទះ pegboard, រចនាប័ទ្មខ្សែកន្ត្រកនោះលោកស្រី Peg បានស្វែងរកក្រុមប្រឹក្សាភិបាលរៀបចំជាមួយ pegboard ដែក pegboard គ្រឿងហូបាន, អក្សរសាស្រ្តនិងអ្នកកាន់លំនៅឋានសម្ភារៈនីឡុងទំពក់, ធ្នើរ, កន្ត្រក wicker នេះកន្ត្រកធ្នើតង្កៀបគណៈកម្មាបន្ទះ ម៉ោងរបស់វា JobsDB.com ធូលីដីបិទនោះ pegboard ពីយានដ្ឋាននោះនិងទទួលបានវាធ្វើរួចរាល់ហើយសម្រាប់។ ។ ម៉ាកជីវិតថ្មីនៅក្នុងផ្ទះពីតំបន់ធ្វើការ ឱ្យអង្គការតុបតែងណ្តុះកូន, pegboards គឺដូចជាបងប្អូនជីដូនមួយនៃការដាក់បើកចំហនោះទេតែសម្រាំងនិងលេងជាងនេះបន្តិចទោះយ៉ាងណា pegboards មិនបានបញ្ឈប់នៅការក្លាយជាឧបករណ៍ដែលមានអង្គការយ៉ាងខ្លាំង។ ពួកគេអាចជាស្អាតទាន់សម័យ darn ផងដែរ។ ។ ជាមួយម៉ឺនុយការគូរគំនូរមួយចំនួនហើយការងាររចនា, 17 DIY គំនិត pegboard ទាំងនេះដែលបានធ្វើឱ្យប្រសើរការរៀបចំ CAT ឧបករណ៍យានដ្ឋានស្តង់ដាទៅឆើតឆាយ, ការតូចមួយដែលបរិបទអង្គការរបស់ប្រព័ន្ធនោះការងារនៅក្នុងបន្ទប់នៃផ្ទះជារៀងរាល់នេះ។ 1. បើកវា JobsDB.com ចូលទៅក្នុងសិល្បៈនេះ: វិធីមួយដើម្បីដាក់រន្ធមិនបានប្រើអ្នកទាំងនោះបានស៊ុតបាល់បញ្ចូលទីដើម្បីល្អប្រើជាមួយ។ លាបផ្ទាំងគំនូរកាកបាទបំពាក់អ្វីមួយនៃ PrettyPhoto មួយធំដូចផ្កាឬបន្ថែមទិន្នផលលំនាំធរណីមាត្រ (និងសិប្បកម្មតាមរយៈ, ការច្នៃប្រឌិត) ។ 2. ការរៀបចំច្រកចូលនេះ: ជំនួសឱ្យការប្រញាប់ប្រញាល។ ការប្រកួតជុំទីដូចជាមនុស្សឆ្កួតនៅពេលដែលអ្នកកំពុងតែ ព្យាយាមដើម្បីទទួលបានចេញពីទ្វារ, រក្សាអ្វីគ្រប់យ៉ាងព្យួរ neatly និងត្រៀមខ្លួនជាស្រេចសម្រាប់អ្នកដើម្បីចាប់យកនិងសញ្ញា។ ជម្រើសផ្ទុក pegboard គឺជាចន្លោះយ៉ាងខ្លាំងដែលជាកន្លែងដែលអ្នកអាចរក្សាទុកចាំបាច់ទាំងអស់ដូចជាកូនសោវ៉ែនតានិងរបស់អ្នក។ កាបូបទាំងអស់ក្នុងមួយកន្លែងងាយស្រួលរបស់ (តាមរយៈនេះ Merrythought) ។ 3. តុនៅតុបតែងសម្រាប់: អត្ថប្រយោជន៍បន្ថែមនេះឡើងរចនាមួយតុក្រុមហ៊ុន IKEA របស់ pegboard និងគ្រឿងទេសស៊ុបភើដោយមានម៉ឺនុយមួយចំនួន mint មួយហើយថ្នាំលាបថ្នាំលាប Floyd ផ្កាឈូកសម្រាប់តុ cutest ជាការដែលមិនធ្លាប់មានមុននេះយើងស្រឡាញ់ការប្រកួតប្រជែងគំនិតនៃការប្រើប្រាស់គ្រឿងក្រអូបស៊ុបភើដើម្បីទុក។ ។ កុំព្យូទ័រយួរដៃ PrettyPhoto (ហើយតូចតាមរយៈ, ពឺទីត) ។ 4: ប៉ះពាល់មួយសម្រាប់តារាង: ប្រហែលតើអ្នក Klip short’re កម្មវិធីអវកាសបន្ទប់គេងហើយបានធ្វើមិនមានតារាងចំហៀង, តើតើអ្នកមានតារាងប៉ះពាល់ឬការបន្ថែមប្រហែលជាតើអ្នកនៅតែត្រូវការផ្ទុកបន្ថែមប៉ុន្តែមួយនេះ pegboard នេះ។ ។ អាចមានភាពសប្បាយរីករាយដែលបានធ្វើនិងវិធីដែលមិនបានរំពឹងទុកដើម្បីឱ្យកិច្ចព្រមព្រៀងនាំយកនៅក្នុងការផ្ទុកបញ្ឈរបិទវាតើទៅជាបំណែកនៃរោងចក្រសិល្បៈមួយដោយលោកបានបន្ថែមថារុក្ខជាតិនិងមួយចំនួនស៊ុមរូបថតនេះហើយព្យួរ PrettyPhoto របស់អ្នក Bling ពីទំពក់នេះ (តាមរយៈការល្អប្រសើរជាងមុនផ្ទះ, ផ្ទះនិងសួនច្បារនេះ) ។ ។ 5. កាហ្វេជាប្រព័ន្ធបណ្ដាញ Nook មួយ: ប្រសិនបើមានមួយ។ អ្នកមានការប្រមូលផ្ដុំនៃកាស្អាត (មួយ និងអ្នកដែលមិនបាន?), បង្កើតឡើងនូវអេក្រង់តិចតួចជាមួយ pegboard មួយហើយ។ កាហ្វេជាមួយនឹងការហើយតែជាងទំពក់ខ្នាតតូចម៉ឺនុយស្ថានីយ៍មួយចំនួន (តាមរយៈនេះទូដាក់ចានដើម្បីបៃតង) ។ 6. Tefal ផ្ទះបាយតូច, ការកំសាន្តការផ្ទុក។ ពេលខ្លះធ្វើផ្ទះបាយតូចអាចមានការតស៊ូមួយនៅពេលដែលការទូដាក់ចាន Bang បានចូលទៅក្នុងគ្នាហើយត្រូវបានប្រើប្រអប់ផ្សេងទៀតឬទាញែតើកុំទាំងអស់ផ្លូវចេញជំនួសការ spaders តាមរយៈ។ ែទាំងអស់នោះ, ហង្សមួយ pegboard ដើម្បីរក្សាគ្រឿងចំអិននិងគ្រឿងបរិក្ខារអង្គការនិងអាចចូលដំណើរការបានយ៉ាងងាយស្រួលសម្រាប់ប្រើជារៀងរាល់ថ្ងៃ។ (តាមរោងចក្រចម្រាញ់ប្រេង 29) នេះ 7 វិធីដើម្បីដាក់វា JobsDB.com នៅក្នុងសួននេះគឺ :: ពួកអ្នកដែលកំពុងព្យាយាមសួនកម្មវិធីមួយយ៉រតូច, ការ pegboard នេះអាចត្រូវបានក វិធីដើម្បីបន្ថែម, បញ្ឈរ, កសិករអស្ចារ្យ។ ក្នុងការធ្វើឱ្យប្រាកដថាតើអ្នកថ្នាំលាបផ្សារភ្ជាប់គូរម៉ឺនុយកម្មវិធីមួយចំនួនតើវាធ្វើវាកុំសូថូរលួយនៅក្នុងអាកាសធាតុនិងបន្ទាប់មកមានភាពសប្បាយរីករាយធ្វើការគូរគំនូរនិងផើងមានបង្កើត pegboard ដើម្បីការ PrettyPhoto ទីក្រុងព្រៃ។ នេះ (តាមរយៈដើម្បីព្យាបាលផ្ទះល្វែង) 8. នៅក្នុងនេះ។ បណ្តុះកូន: គ្រាន់តែដោយសារតែវាជាការផ្លាស់ប្តូរមួយ ។ តារាងមិនមានន័យថាបង្ហាញកន្ទបនេះមិនអាចត្រូវបានបន្តិចគាប់ស្រះរឿងភាពសប្បាយរីករាយអំពី pegboard គឺថាអ្នកអាចព្យួររូបថតតិចតួចនិងបំណែកតុបតែងគួរឱ្យស្រលាញ់ស្តាំជាមួយបំណែកជាក់ស្តែងបន្ថែមទៀត (តាមរយៈ។ ។ និងមាសទំនាក់ទំនងទៅនឹងស) 9: ការ headboard មួយ: យក Pegbo នេះ។ ARD ទៅកម្រិតបន្ទាប់ដោយបង្កើតជាផ្នែកមួយនៃការមួយប្រភេទការកណ្តាល headboard មួយគូរវាបានធ្វើដើម្បីឱ្យស្មើភាពគ្នារវាងបន្ទប់, ត្បាញ-អំបោះឬបន្ថែមខ្សែបូ, តាមរយៈរន្ធនេះបានស៊ុតបាល់បញ្ចូលទីឬបន្ថែមថ្នាំលាបគូរទិន្នផលលំនាំធរណីមាត្រដែលខ្ញុំចូលចិត្តមួយ។ ។ 10: វិចិត្រសាលមួយ, ជញ្ជាំងនេះ: ភ្នំមួយផ្ទាំងធំនៃ។ Pegboards-នៅពីក្រោយគ្រែឬបន្ថែមពីក្រោយ couch និងប្រើវាតើក្នុងនាមជាសាលមួយទាំងអស់ជញ្ជាំងបន្ថែមរបស់វា JobsDB.com ល្អឥតខ្ចោះសម្រាប់ការប្តេជ្ញាចិត្ត-phobe ដែលត្រូវបានគេតែងតែកុំលេងជាមួយប្លង់រៀបរាប់នៃវិចិត្រសាលរបស់ពួកគេជញ្ជាំងទាំងអស់របស់អ្នក។ ។ 11. •លាក់វា JobsDB.com ក្នុងទូមួយរបស់: ចាប់តាំងពីជម្រើស Pegboards តើផ្ទះល្វែង, អ្នកអាច។ សមនឹងឱ្យពួកគេចូលទៅក្នុងស្ទើរតែអវកាសណាមួយដែលអ្នកចង់ រួមបញ្ចូលទាំងការត្រឡប់មកវិញនៃទ្វារមួយសម្រាប់ការផ្ទុកបន្ថែមទៀតនៅក្នុងទូឬ pantry ។ នៅពេលដែលអ្នកប្រើវាជាមួយឯកសារ, កន្ត្រកនិងឧបករណ៍ផ្ទុកផ្សេងទៀតអ្នកមានជម្រើសអង្គការដែលគ្មានដែនកំណត់។ (តាមរយៈផ្ទះដែលល្អប្រសើរជាងមុននិងសួនច្បារ) ។ 12. ក្នុងនាមជា Rack ចានមួយ: បើកដែល pegboard ផ្ដេកនិងប្រើ pegs ឈើចលនទ្រព្យដើម្បីបង្កើតម្ហូបឬ tupperware ផ្ទុកប្ដូរតាមបំណងមួយនៅក្នុងថតអ្នករៀបចំ pegboard ទុកថតរបស់អ្នកឱ្យមានភាពចលាចលដោយឥតគិតថ្លៃនិងរក្សាទុកដែលអ្នក (ឬអ្នកជួយផ្ទះបាយតូច) ពីមានការលើក។ ។ គំនរធ្ងន់នៃចានចូលទៅក្នុងគណៈរដ្ឋមន្រ្តីផ្នែកខាងលើ ។ (តាមរយៈ។ ផ្ទះ, ផ្ទះនិងសួនច្បារនេះបានល្អប្រសើរជាងមុនដូ) 13. បានដាក់ផ្គត់ផ្គង់: បន្តិចតើយើងមានការសង្ស័យនៃអ្នកទាំងនោះបានផ្គូផ្គងឥតខ្ចោះឧបករណ៍, ប៉ុន្តែការប្រកួតប្រជែងគំនិតនេះយើងធ្វើបានតើសេចក្តីស្រឡាញ់នៃប្រក្រតីទិនក្ដារតម្បៀតខ្ទាស់នេះពិតឬបន្ថែមកម្មវិធីជំនួយខាងក្នុងដែលបាន pinboards ជីវិត pegboard ការលេងកំសាន្តនៅក្នុងបន្ទប់, យាន, ឬបន្ថែមទំព័រដើមការិយាល័យ។ 14 ។ ។ បានបង្ហាញពីការប្រមូលទីតាំងមួយ: នៅទីនេះទៅ, មួយ pegboard គឺនៅលើដែលត្រូវបានប្រើដើម្បីបង្ហាញការប្រមូលថ្មមួយផ្សេងទៀត, ប៉ុន្តែអ្នកអាចប្រើវាធ្វើសម្រាប់ការ trinket ណាមួយដែលអ្នកបានយ៉ាងច្រើនធ្វើការមួយវា JobsDB.com ជាលក្ខណៈសាមញ្ញនិងមានភាពសប្បាយរីករាយធ្វើផ្លូវដើម្បីបង្ហាញពីរឿងតិចតួចដែលអ្នកមើលទៅស្អាត។ ។ pegboard ។ បង្ហាញក្រុមប្រឹក្សាភិបាលលោកស្រី Peg កន្ត្រកបន្ទះធុងធ្នើផ្ទុក រៀបចំកាច់ pegboard ទំពក់និងក្រុមហ៊ុន J pegboard ទំពក់បង្ហាញមួក pegboard និង pegboard CAP បានបង្ហាញក្រុម Super កាតព្វកិច្ច pegboard ទំពក់ Slatbox បង្ហាញ pegboard ធុង pegboard ទម្រង់សំលៀកបំពាក់ pegboard ឧបករណ៍បង្ហាញ pegboard អ្នកកាន់កាត pegboard ធុង acrylic និង pegboard អ្នកកាន់ចូល pegboard បង្ហាញជាន់។ ម៉ោនបង្ហាញផ្នែករឹង <br> pegboard pegboard ឯកទេសនេះ – ចានត្រឡប់ pegboard នេះ pegboard ផ្នែករឹងពិសេសលំដាប់ ដាក់ pegboard អាចបន្ថែម, អង្គការផ្ទះរបស់អ្នកបញ្ជរពេលដែលអ្នកធ្វើដាក់ផ្ទាល់ខ្លួនរបស់អ្នក ,. ។ តើអ្នកអាចសង់ពួកគេគឺដើម្បីអ្វីដែលទំហំដែលអ្នកចង់។ នេះសមផ្ទាល់ខ្លួនអនុញ្ញាតឱ្យអ្នកដាក់ពួកគេនៅក្នុងទីតាំងណាមួយនៅក្នុងផ្ទះរបស់អ្នកឬបន្ថែមសិក្ខាសាលា។ តើការធ្វើតើពួកគេបានធ្វើឱ្យ pegboard នេះ? រន្ធដែលបានស៊ុតបញ្ចូលទីនៅលើដែលត្រូវបានប្រើដើម្បីទទួលយក pegs នេះឬបន្ថែមទំពក់ដើម្បីគាំទ្រធាតុនានាបានប្រើដូចជាឧបករណ៍។ នៅក្នុងសិក្ខាសាលាមួយ។ pegboard គឺជាឈ្មោះម៉ាកផលិតផលនោះគឺជាញឹកញាប់តើនៅលើប្រើជាពាក្យទូទៅសម្រាប់ការនេះ perforated ផ្ទុក Board របស់ធ្វើពី Hardboard ,, ឈើ, លោហៈធាតុ, ឬបន្ថែមដែលបានប្រើសម្ភារៈផ្សេងទៀត។ ប្រមុខដឹកនាំតើមានអ្វីដែលខ្ញុំឥឡូវដែលមានចំណាប់អារម្មណ៍ចម្បងនៅក្នុងងាយស្រួលក្នុងការដំឡើងនិងតិចតួចបំផុត។ ដាក់ការបាត់បង់ទំហំ។ ខ្ញុំបានប្រើ Wrap- ឡើងធ្នើខ្ស + + នៅក្នុងផ្ទះបាយនោះទេប៉ុន្តែសម្រាប់បន្ទប់ខ្ញុំត្រូវការអ្វីមួយដែលស្មុគ្រស្មាញកាន់តែច្រើន។ ខ្ញុំតែងតែផ្សារភ្ជាប់ដមនា shelving ជាមួយនឹងការបង្ហាញហាង។ ខ្ញុំគិតថាវាត្រូវបានគេរចនាឡើងដើម្បីជាការរឹងមាំគ្រប់គ្រាន់ដើម្បីសម្រុះសម្រួលផលិតផលដែលមានទម្ងន់ធ្ងន់ប៉ុន្តែមិនបាន។ ដើម្បីជាស្រស់ស្អាតខ្លាំងណាស់។ ការសន្មត់ច្រឡំរបស់ខ្ញុំ ត្រូវបានគេ disproved ដោយប្រព័ន្ធបង្ហាញមុននៅលើ pegboard សម្រាប់ឃ្លាំងព្យាបាលដោយផ្ទះល្វែង។ ប្រព័ន្ធនេះគឺសាមញ្ញចំណុចគួរឱ្យចាប់អារម្មណ៍នៅឡើយទេមានប្រយោជន៍និងអនុវត្តជាក់ស្តែង។ ធ្នើនេះអាចត្រូវបានកំណត់រចនាសម្ព័ន្ធក្នុងវិធីជាច្រើនដូច្នេះសូម្បីតែសៀវភៅសំពីងសំពោងអាចសម។ នៅក្នុងការជាក់ស្តែង ,, វាតើអាចមានផងដែរនៅលើដែលត្រូវបានប្រើគ្រាន់តែជាការតុបតែងគ្រឿងសង្ហារឹមដោយមានផ្កាថុឬបន្ថែមស៊ុមជាមួយនឹងរូបថតនេះ។ ។ ប្រភេទបន្ទប់ហើយដំណោះស្រាយឧស្សាហកម្មជាច្រើនទៀតត្រូវបានសម្រួលដើម្បីទទួលបានជោគជ័យនៅលើដែលត្រូវបានប្រើនៅឯផ្ទះ។ មេដឹកនាំតើតើអ្នកគិតអំពី “ឧស្សាហូបនីយកម្ម” ដើមនេះ? បញ្ជរពេលដែលអ្នកគិតថា។ pegboards, អ្នកប្រហែលជាគិតថារបស់អាក្រក់នេះ ប្រព័ន្ធអង្គការក្តារបន្ទះនិងទំពក់ដែកភាគច្រើនបានកាត់ទៅយានដ្ឋាននិងសិក្ខាសាលា។ ខាងក្រោមនេះជាការសាមញ្ញដើម្បីធ្វើឱ្យ dowel ដែលមានមូលដ្ឋាន pegboard ទាក់ទាញគ្រប់គ្រាន់សម្រាប់បន្ទប់នៃផ្ទះណាមួយឡើយ។ មនុស្សនៅផ្ទះល្វែងការព្យាបាលនេះបានបង្ហាញផ្លូវឱ្យយើង។ នៅលើមួយនេះ។ អ្នកនឹងត្រូវការចូលដំណើរការ ទៅឧបករណ៍ថាមពលជាមូលដ្ឋានមួយចំនួនដូចជាការហ្វឹកហាត់មួយនិងឃើញមួយ, ប៉ុន្តែដំណើរការនេះគឺសាមញ្ញ។ កាត់ backboard ទៅទំហំដែលអ្នកចង់បានរបស់ខ្លួន។ វាស់គម្លាតសម្រាប់រន្ធដមនាប់របស់អ្នកនិងខួងពួកគេចេញ spade បន្តិចនៃទំហំនេះ។ ។ dowels របស់អ្នកកាត់ dowels ប្រវែងនិងការ ប្រមូលផ្តុំក្រុមប្រឹក្សាភិបាលរបស់អ្នកហើយជាក់ស្តែង, អ្នកកំពុងមិនត្រូវបានកំណត់ទៅជាចតុកោណសាមញ្ញអ្នកអាចធ្វើឱ្យវាសមទៅនឹងទំហំដែលអ្វីដែលអ្នកមានឬបង្កើតអ្វី funky រូបរាងបេះដូងរបស់អ្នកដែលចង់ DIY គំនិតគម្រោង: ។ ។ ។ តើធ្វើដូចម្តេចដើម្បីធ្វើឱ្យ។ ម៉ូមួយ សម្រាប់ឃ្លាំង pegboard Dern, ប្រព័ន្ធ pegboards តើងាយស្រួលឧបករណ៍រៀបចំការ-មនុស្សគ្រប់រូបនេះបានយល់ជម្រៅនេះ។ ប៉ុន្តែពួកគេអាចស្ទាបអង្អែលទីតាំងជាច្រើនដែលធ្វើការច្រើនជាងអ្នកគិត។ នៅទីនេះដើម្បីជាការតើធ្វើដូចម្តេចដើម្បីកសាងដាក់អតិថិជននិងអ្នកកាន់ឧបករណ៍នោះនឹងពង្រីកមុខងារ pegboard នេះរបស់អ្នកកាន់តែច្រើន។ ការប្រើវាលក្រុមប្រឹក្សាកាត់ផ្ទាល់ខ្លួនហើយព្រះអម្ចាស់, វី ,. អ្នកអាចចាប់ផ្តើព្យួរឧបករណ៍របស់អ្នកក្នុងពេលតិច ជាង 15 នាទី។ អ្នកនឹងត្រូវបានឃើញជាការកាត់បន្ថយការដាក់របស់អ្នកទៅប្រវែងដែលចង់បាន, ការហ្វឹកហាត់ដើម្បី predrill រន្ធមួយនិងយន្តហោះ chamfer មួយ។ កាត់ chamfer មួយទៅកំពូលនៅក្នុងគែមនៃក្រុមប្រឹក្សាភិបាលនឹង។ អនុញ្ញាតឱ្យអ្នកដើម្បីងាយស្រួលក្នុងការ cant ភ្ជាប់វាធ្វើទៅ pegboard នេះ។ pegboard នេះផ្នែករឹង, កន្ត្រក pegboard និងគ្រឿងបន្លាស់ pegboard, ជញ្ជាំងនេះលោកស្រី Peg កន្ត្រកក្រុមប្រឹក្សាភិបាលស្វែងរក: Garaj កំសាន្តផ្ទុករៀបចំជាមួយធុង pegboard, ឧបករណ៍ដែក, ក្នុងការធ្វើឱ្យ Pegboards របស់អ្នកនិងលោហៈទូកចែវគ្រឿងធ្វើការកាន់តែមានប្រសិទ្ធិភាពជាមួយ assortment ពេញលេញរបស់យើងជាការ Faceouts, ក្រុមប្រឹក្សាភិបាលលោកស្រី Peg hooks នេះ ,. shelves ហាងលក់រាយនិងបង្ហាញទាំងអស់បានរចនាឡើង ដើម្បីផ្តល់ឱ្យអ្នកនូវភាពបត់បែនដែលត្រូវការដើម្បីបង្កើតការបង្ហាញផលិតផលគួរឱ្យភ្ញាក់ផ្អើល។ ហាងផ្គត់ផ្គង់សំភារៈឃ្លាំងមានកន្ត្រក pegboard ទាំងអស់និង accesso pegboard ផ្សេងទៀត។ Ries ក្នុងស្តុកហើយដែលអាចរកបានសម្រាប់ការត្រួតពិនិត្យការនាំចេញជាបន្ទាន់កម្មវិធីជំនួយខាងក្នុងការបញ្ជាទិញផ្សេងគ្នាបានដាក់មុនម៉ោង 3 រសៀល។ ដូចគ្នានេះផងដែរហាងប្រើបន្ទាត់ផ្សេងទៀតរបស់យើងគឺជាការដាក់ជាមួយនឹងទំពក់នេះ។ សូមឱ្យនេះយើងកំណត់អត្តសញ្ញាណជួយអ្នករចនាទាំងអស់នេះហាង Fixture បង្ហាញដែលអ្នកត្រូវទំនិញផលិតផលរបស់អ្នកបានត្រឹមត្រូវ! យើងបានផលិតផ្សេងគ្នា, ពាក់កណ្តាលកាតព្វកិច្ចដាក់។ B សម្រាប់តម្រូវការខុសគ្នា។ អ្នកនឹងរកឃើញ ជម្រើសជាច្រើននៅទីនេះ។ ក្នុងនាមជាអ្នករចនាម៉ូដឯកទេសនិងជាក្រុមហ៊ុនផលិតនៃប្រព័ន្ធដឹកជញ្ជូនយើងផ្តល់ជូននូវស៊ុបភើស្រាល, racks កាតព្វកិច្ចធ្ងន់, shelves ស្រាលកាតព្វកិច្ច, ពាក់កណ្តាលកាតព្វកិច្ច shelving មួយ, Cantilever ស្ដុក, ថតស្ដុក, ឡៅតឿ។ racking នេះ Roller FIFO racking នេះ, លួសរចនាប័ទ្មនាវា ,, រចនាប័ទ្មលួសសំណាញ់របង Versatile pegboard សម្រាប់ឃ្លាំងនេះនៅក្នុងពពួកនៃទំហំនិងណ៍រាប់ពាន់នាក់នៃការប្រើប្រាស់ល្អឥតខ្ចោះសម្រាប់រោងចក្រ, សិក្ខាសាលា, ចម្ងាយ, យានដ្ឋានទៅ, តំបន់បង្ហាញ, ហាងលក់រាយនិងជាច្រើនទៀត។ ។ ។ pegboard | slatwall | លើក្រឡាចត្រង្គ | ធ្នើរ ,. | ផ្សិត | Wainscoting | ដែកដោយ ដុំ | ការពារផលប៉ះពាល់ | ប្រព័ន្ធផ្នែករឹងទ្វារ | ក្រុមប្រឹក្សាភិបាលម៉ាញេទិច | FreeStanding បង្ហាញសញ្ញាផ្ទាល់ខ្លួន | ឧបករណ៍ & បាច់ | ប្រដាប់ភ្ជាប់ | ជញ្ជាំងអ្នករៀបចំ | ប្រព័ន្ធ Wi ។ Rack គ្មាន | កោសនិងតឹងពិសេស។