Gratingthai.co.th

Gratingthai.co.th

11 GRATINGTHAI Ceiling Trellis Shade Grilles ฉากแผ่นฝ้าเพดานผนังม่าน รั้วราวแผงกั้นพาร์ทิชั่น กันสาดระแนงบังตา

GRATINGTHIA.CO.TH Ceiling Trellis Shade Grilles : ฉากแผ่นฝ้าเพดานผนังม่าน รั้วราวแผงกั้นพาร์ทิชั่น กันสาดระแนงบังตา

ฉากแผ่นฝ้าเพดานผนังม่าน รั้วราวแผงกั้นพาร์ทิชั่น กันสาดระแนงบังตาตะข่าย บานพับเฟี้ยมซุ้มไม้เลื้อยกำแพง :   Ventilation grilles suspended ceiling textures, Splashboard/ Weatherboard/ Slat blinds/ Trellis shade, Awning Wall Panels, Colorful General Screen Partition, Anti-Bird Control Netting, Mini decorative Grating Curtains, Sculpture grid cover opened cell ceiling

frp fibreglass grating

frp fibreglass grating

การเลือกใช้วัสดุสำหรับ ฉากแผ่นฝ้าผนังม่าน รั้วราวแผงกั้นพาร์ทิชั่น กันสาดระแนงบังตาตะข่ายกันนก บานพับเฟี้ยมซุ้มไม้เลื้อยกำแพง (Patent Grilles สิทธิบัตรเฉพาะของแชนคอน)
คุณภาพวัสดุ ถือเป็นหนึ่งในหัวใจสำคัญของการเลือกกันสาด แผงฝาผนังกั้น รั้วราวกันตก โดยวัสดุที่เลือกใช้นั้น จะมีผลต่อรูปแบบการใช้ชีวิต(Life style)ของแต่ละบุคคล อาทิคุณสมบัติ ด้านการเก็บเสียง สีสันสดใสสวยงาม รูปลักษณ์ช่องตะแกรง ความทึบ/การโปร่งแสง ตัวอย่างเช่น การเลือกวัสดุของกันสาดแบบทึบโดยใช้เมทับชีท(Metal Sheet), กันสาดหลังคากระเบื้องลอนคู่(Asbestos Sheet), กันสาดแผ่นโพลีคาร์บอเนต(Polycarbonate) ข้อเสียคือ ไม่สามารถมองผ่านได้ มีเสียงดังเมื่อฝนตกกระทบ อากาศไม่ถ่ายเท ร้อนอบอ้าวเนื่องจากปิดทึบหมด แต่ถ้าเปลี่ยนมาใช้ฝ้าผนังกันสาดตะแกรงแบบโปร่งที่ทำหน้าที่ทั้งเป็นฉนวนกันความร้อนจากแสงแดด และรังสีความร้อนใต้หลังคา ทำให้ลมหมุนเวียนได้ อุณหภูมิขณะใช้งานเย็นสบายไม่อบอ้าว มีคุณสมบัติด้านการเก็บเสียงจากน้ำฝนที่ตกกระทบแผ่นหลังคากันสาดเบากว่า และไม่มีเสียงจากตัววัสดุที่ขยายตัวเมื่อมีความร้อน

frpGrating eggcratescreen pegboards
frpGrating eggcratescreen pegboards

บริษัทแชนคอน ผลิตและจำหน่าย แผ่นวัสดุทดแทนสำหรับงาน รั้วไม้ระแนงสังเคราะห์ ไม้เทียม WOOD PLASTIC COMPOSITE ไม้พื้น PE, WPC, PVC WOOD, พื้นไม้สระว่ายน้ำ ไม้พื้นเทียมตัน-กลวง รั้วไม้เทียมรอบโครงการ คฤหาสน์ ไม้พื้นสระว่ายน้ำโครงการ สโมสร สนามกอล์ฟ งานโรงแรม ห้างสรรสินค้า ระแนงบังแอร์ โรงงาน หมู่บ้านจัดสรร ซุ้มไม้เทียมทางเข้าโครงการ รีสอร์ท อาคารจอดรถ บันไดไม้เทียม โครงการใกล้ชายทะเล พื้นไม้เทียมรอบสวนน้ำ งานฉลุผนังและฝ้าจากแผ่นพลาสวูด ม่านระแนง รั้วกันขโมยภายนอก รั้วไม้เชอร่า คอนวูด

frp fibreglass grating

ประเภทและขนาดของตะแกรงบังตากันแดด Grilles Specification
1. ตะแกรงบังตากันแดดFRP ช่องรู 50x50mm. สูง 13mm. แผ่นมาตรฐาน 1.2 x 4 เมตร
FRP Mold Grating size 50x50x13mm. | Standard size 1.2 x 4.0 Meters

ตะแกรงไฟเบอร์กล๊าส


2. ตะแกรงบังตากันแดดFRP ช่องรู 38x38mm. สูง 13mm. แผ่นมาตรฐาน 1.2 x 4 เมตร
FRP Mold Grating size 38x38x13mm. | Standard size 1.2 x 4.0 Meters

ตะแกรงไฟเบอร์กล๊าส frpGrating eggcratescreen pegboards


3. ตะแกรงบังตากันแดดFRP ช่องรู 83x83mm. สูง 25mm. แผ่นมาตรฐาน 1 x 4 เมตร
FRP Mold Grating size 83x83x25mm. | Standard size 1.0 x 4.0 Meters

ตะแกรงไฟเบอร์กล๊าส


4. ตะแกรงบังตากันแดด PP ช่องรู 19x19mm. สูง 15mm. แผ่นมาตรฐาน 50×50ซม.
Patent PP Grilles size 19x19x15mm. | Standard size 50×50 cm.

ตะแกรงไฟเบอร์กล๊าส frpGrating eggcratescreen pegboards


5. ตะแกรงบังตากันแดด PP ช่องรู 15x30mm. สูง 30mm. แผ่นมาตรฐาน 30×100ซม.
Patent PP Grilles size 15x30x30mm. | Standard size 30×100 cm.

ตะแกรงไฟเบอร์กล๊าสตะแกรงไฟเบอร์กล๊าส frpGrating eggcratescreen pegboards


คุณสมบัติของแผ่นฝ้าผนังเพดานแบบตะแกรง
Feature of Hanging Ceiling Grilles Panel
ตะแกรงไฟเบอร์กล๊าส
1) รูปแบบช่องตะแกรง Grid:ช่องสี่เหลี่ยมจัตุรัส(Square Grating) และแบบสี่เหลี่ยมผืนผ้า(Rectangle grilles)
2) คุณภาพวัสดุ Quality Material:มีทั้งแบบคุณภาพสูงโดยใช้ วัสดุที่ผลิตจากไฟเบอร์กล๊าส FRP อายุใช้งานถึง 100 ปี หรือคุณภาพทั่วไปโดยใช้วัสดุที่ผลิตจากพลาสติกโพลีพรอพไพลีน PP ที่มีราคาถูกกว่า
3) ความหนาของแผ่นฝ้าผนังตะแกรงแขวน (Thickness): ตั้งแต่ 13-30mm. แข็งแรงมาก น้ำหนักเบา ไม่แตกร้าว ทนสารเคมี ไม่เป็นสนิม สามารถประยุกต์ใช้เป็นแผ่นปูพื้นทางเดินหรือตะแกรงระบายน้ำล้นได้
4) การผลิต ใช้วิธีการผสมสีเข้าไปในชิ้นงานผสมกับเรซิ่นแล้วเทลงในแบบ หรือใช้เครื่องฉีดเป็นแผ่นตามแม่แบบในกรณีวัสดุเป็นฝ้าผนังตะแกรง PP
ตะแกรงไฟเบอร์กล๊าส frpGrating eggcratescreen pegboards
5) ขนาดมาตรฐานสำหรับแผ่นฝ้าผนังตะแกรงพลาสติค PP ได้แก่ 25×100, 30x100cm. และสำหรับแผ่นฝ้าผนังตะแกรง FRP มีขนาดมาตรฐานใหญ่มากถึง 120x400cm. โดยสามารถสั่งตัดได้ตามที่ต้องการ
6) กำหนดรูปแบบเองได้ตามที่สถาปนิกออกแบบ เช่น เลือกสี (Colorful) สั่งตัดตามขนาด(Size made to order) เลือกรูช่องตะแกรง(Various Mesh size)
7) ระบบติดตั้ง น้ำหนักเบา ยึดหรือแขวนได้ง่ายเหมือนการติดตั้งแผ่นฝ้าผนังตะแกรงอลูมิเนียมอัลลอย(Aluscreen)ทั่วไป


แผ่นฝ้าผนังเพดานแบบตะแกรง PP/FRP Open Cell Ceiling
ตะแกรงไฟเบอร์กล๊าส
อาคารโดยทั่วไปแล้วมักใช้ฝ้าตะแกรงอลูมิเนียม (CELL CELLING) ทำเป็นฝ้าเพดาน ภายในอาคารซึ่งนอกจากจะสร้างความสง่าแปลกตาล้ำสมัยแล้ว ฝ้าตะแกรงแบบนี้ ยังสามารถแก้ปัญหาความเรียบ ภายในอาคารให้เกิดลวดลายและจังหวะของเส้นสายที่ต่อประสานกันอย่างเหมาะสม ฝ้าตะแกรงยังมีคุณสมบัติที่สามารถ ปรับให้เข้ากับพื้นที่ทุกรูปแบบ ไร้รอยต่อ เพื่อสร้างความ สวยงามสง่าได้ทุกมุมมอง ให้ความรู้สึกแข็งแรงคงทนในทุกๆช่อง ทำให้ช่องว่างเกิดความเป็นมิติ ฝ้าเพดานแบบตะแกรงมีความแข็งแรงทนทานสูง มีคุณสมบัติพิเศษคือถอดประกอบได้ง่าย สามารถตกแต่งให้มีสีสันที่สดใส สีไม่ลอก ไม่สกปรก ทำความสะอาดและติดตั้งง่าย ไปถึงลักษณะพิเศษอื่นๆ เหมาะสำหรับห้องพักผู้โดยสาร สระว่ายน้ำ ห้างสรรพสินค้า โรงจัดแสดง สถานีรถ โชว์รูมรวมถึงสถานที่อื่นๆ
frp fibreglass grating
แผ่นฝ้าผนังเพดานแบบตะแกรง Chancon ผลิตจาก ทั้งวัสดุ ไฟเบอร์กล๊าส และ พลาสติค Poly Propylene คุณภาพพิเศษ ซึ่งแข็งแกร่งทนทานและน้ำหนักเบา โดยผ่านกรรมวิธีการผสมแม่สีเข้าไปในชิ้นงานโดยตรงไม่ใช่เพียงแค่เคลือบผิวไว้ แล้วนำไปเทในแม่แบบ (Mould Grating) ลูกค้าสามารถเลือกเฉดสีสรรได้เองหลากหลาย ใช้ได้อย่างเหมาะสมกับการตกแต่งภายในแต่ละอาคาร มีให้เลือกใช้ ทั้งแบบสี่เหลี่ยมจตุรัส และแบบสี่เหลี่ยมผืนผ้า นอกจากขนาดและสีสรรที่ เราสรรค์หามาให้สถาปนิกเป็นผู้บรรจง เลือกตกแต่งและดัดแปลงเพื่อสร้างความหรูหราภายในอาคารแล้ว
ตะแกรงไฟเบอร์กล๊าส
frp fibreglass grating


แผงกันแดด กันสาดโปร่งแสง Weatherboard / Colorful Trellis Shade
แผงบังตา แผงบังแดด ระแนงบังตา กันสาด ระแนงไม้เทียม ฉากกั้น ช่วยเพิ่มความเป็นส่วนตัวให้บ้านคุณ โดยไม่สร้างความทึบให้หนักเกินไป การใช้แผงกันแดดโปร่งแสงที่มีรูปแบบเฉพาะ จะสร้างบรรยากาศอันรื่นรมย์สบายสบายให้กับบ้านหรือออฟฟิศของท่าน ทำให้สามารถแบ่งโซนหรือแยกส่วนการใช้งาน และการตกแต่งที่แตกต่างได้ภายในพื้นที่เดียวกัน มีความคงทน ไม่เจอปัญหาผุกร่อน และดูไม่จำเจ ดังเช่น วัสดุที่ทำมาจากเหล็กเมทัลชีทหรือหลังคากระเบื้องไยหินทั่วไป ให้ความรู้สึกที่ดูเหมือนใหม่มีสีสรรเสมอ และด้วยคุณสมบัติที่ไม่เกาะฝุ่น ไม่ฝังคราบสกปรก จึงทำให้ง่ายต่อการทำความสะอาด เพียงใช้น้ำสบู่อ่อนๆกับผ้าสะอาดเช็ดทำความสะอาด แผงกันแดดของคุณก็จะแลดูสดใสเหมือนใหม่ ไม่ว่าจะนำไปติตั้งตั้งภายนอกบ้าน เช่น บริเวณโรงจอดรถ ห้องครัว หรือสวนอันรื่นรมย์ของบ้านคุณ หรือ ตั้งภายในบ้านก็ยังคงความสวยงามได้เช่นกัน
frp fibreglass grating
รู้เฟื่องเรื่องกันสาดโปร่งแสงถ่ายเทอากาศ Ventilation grilles suspended ceiling textures “กันสาด” นับเป็นหนึ่งในองค์ประกอบเติมเต็มของบ้านที่นอกจากจะติดตั้งเพื่อการป้องกัน แดดฝน หลายคนยังเลือกติดตั้งเพื่อความสวยงามอีกด้วย ปัจจุบันกันสาดสามารถเลือกได้จากรูปแบบ รูปทรง และวัสดุที่สามารถเชื่อมโยงกับบ้านได้อย่างหลากหลาย เพราะนอกจากกันสาดจะให้คุณประโยชน์ในด้านการใช้งานแล้ว รูปแบบของกันสาดที่เหมาะสม เข้ากับตัวบ้านได้ดี ก็จะทำให้บ้านดูสวย น่ามองตั้งแต่ระยะไกลก็ว่าได้ตะแกรงไฟเบอร์กล๊าส frpGrating eggcratescreen pegboards
รูปทรงกันสาดแผงกันแดดนั้นสำคัญไฉน รูปทรงของหลังคากันสาดนอกจากด้านความสวยงาม รูปแบบยังมีผลในการกำหนดอุณหภูมิในบ้าน กล่าวคือช่วยทำให้บ้านเย็นได้ด้วย โดยเฉพาะแบบบ้านในยุคปัจจุบันที่เน้นหน้าต่างและประตู เป็นกระจกเพื่อเน้น ความโปร่งโล่งสบายตา แต่ละมุมได้รับทิศทางแดด และฝนไม่เหมือนกัน นั่นจึงทำให้เจ้าของบ้านควรให้ความสำคัญในการเลือกรูปแบบของกันสาดก่อน ตัดสินใจสร้างหรือติดตั้ง เพื่อประสิทธิภาพที่สมบูรณ์แบบและความเหมาะสมกับพื้นที่นั้นๆ
1. กันสาดทรงโค้ง สมัยก่อน กันสาดแบบโค้งจะไม่สามารถใช้กับกระเบื้องหลังคาทั่วไปได้ เนื่องจากแผ่นกระเบื้องโดยทั่วไปไม่รองรับความโค้งงอ แต่แผ่นฝ้าเพดานตะแกรงของบริษัทฯ สามารถออกแบบให้ดูเรียบหรูและสีสันที่สวยสะดุดตา ที่สำคัญสามารถนำไปตัดให้เข้ารูปโค้งงอได้ จึงทำให้กันสาดทรงนี้เหมาะกับบ้านสไตล์ Modern Luxury
2. กันสาดทรงตรง นิยมใช้ในแบบบ้านสไตล์ Classic and Contemporary โดยมีลักษณะหลังคาที่ยกให้อีกด้านสูงกว่าอีกด้านหนึ่ง เพื่อให้สามารถบังแดดและระบายน้ำฝนได้ดี การออกแบบก็จะใช้โครงเหล็กรับแผ่นกันสาด หรือทำเป็นฝ้าเพดานแขวนห้อยยึดจากเพดานของตัวบ้าน
frp fibreglass gratingหลังคากันสาดโดยทั่วไปมักออกแบบแบบให้ทึบปิดสนิท ยิ่งถ้าใช้งามร่วมกับผนังฝาบ้านทึบปิดทุกด้านแล้วยิ่งทำให้ไม่มีอากาศถ่ายเทได้สะดวก ภายในห้องนั้นก็จะร้อนอบอ้าว อุณหภูมิสูง รู้สึกอึดอัดเมื่อต้องอาศัยอยู่ การออกแบบหลังคากันสาดแบบใหม่ ถ้าไม่ต้องกังวลเรื่องพื้นที่นั้นต้องแห้งสนิทแล้ว ควรออกแบบให้เป็นลักษณะโปร่งแสงแต่บังแดดได้ รั้ว ราวกันตก แผงกั้นพาร์ทิชั่น FRP Fence / Colorful General Screen Partition
เรามิได้นำเสนอแค่การแบ่งพื้นที่ต่างๆของบ้านหรือออฟฟิศ เพื่อเพิ่มความเป็นส่วนตัวให้กับอาณาบริเวณของบ้านเท่านั้น แต่ยังคงคำนึงถึงความสวยงามที่จะส่งเสริมหน้าตา ให้กับบ้านของท่านเช่นเดียวกัน ด้วยตระหนักถึงสิ่งต่างๆเหล่านี้ จึงมีผลิตภัณฑ์ที่เกี่ยวกับ ฉากแผ่นฝ้าผนังม่าน รั้วราวแผงกั้นพาร์ทิชั่น กันสาดระแนงบังตาตะข่าย บานพับเฟี้ยมซุ้มไม้เลื้อยกำแพง มากหลากหลายแบบ แต่ละแบบมีความสวยสดใส มีดีไซน์ใหม่ไม่ซ้ำใคร พร้อมกันนี้ยังให้อิสระกับท่านเจ้าของบ้าน และ สถาปนิก ในการสร้างสรรค์ ออกแบบได้ตามความต้องการใช้งานและความชื่นชอบแต่ละบุคคลได้อีกด้วย ยังสามารถนำมาตกแต่งภายในสวน หรือ บริเวณบ้าน ช่วยเพิ่มสีสันให้กับตัวบ้านได้อย่างทันสมัยลงตัว
รั้ว ราวกันตก แผงกั้นพาร์ทิชั่น
FRP Fence, Colorful General Screen Partition
เรามิได้นำเสนอแค่การแบ่งพื้นที่ต่างๆของบ้านหรือออฟฟิศ เพื่อเพิ่มความเป็นส่วนตัวให้กับอาณาบริเวณของบ้านเท่านั้น แต่ยังคงคำนึงถึงความสวยงามที่จะส่งเสริมหน้าตาให้กับบ้านของท่าน เช่นเดียวกัน ด้วยตระหนักถึงสิ่งต่างๆเหล่านี้ จึงมีผลิตภัณฑ์ที่เกี่ยวกับ ฉากแผ่นฝ้าผนังม่าน รั้วราวแผงกั้นพาร์ทิชั่น กันสาดระแนงบังตาตะข่าย บานพับเฟี้ยมซุ้มไม้เลื้อยกำแพง มากหลากหลายแบบ แต่ละแบบมีความสวยสดใส มีดีไซน์ใหม่ไม่ซ้ำใคร พร้อมกันนี้ยังให้อิสระกับท่านเจ้าของบ้าน และ สถาปนิก ในการสร้างสรรค์ ออกแบบได้ตามความต้องการใช้งานและความชื่นชอบแต่ละบุคคลได้อีกด้วย ยังสามารถนำมาตกแต่งภายในสวน หรือ บริเวณบ้าน ช่วยเพิ่มสีสันให้กับตัวบ้านได้อย่างทันสมัยลงตัว

ตะแกรงไฟเบอร์กล๊าส
frp fibreglass grating


ซุ้มไม้เลื้อย ระแนง ฉากกั้นตกแต่ง
Slat blinds, Mini decorative grating Curtains
คืออีกลูกเล่นหนึ่งของการจัดสวนไม่ว่าจะใช้เพื่อให้ต้นไม้เกี่ยวเลื้อย หรือนำมาติดตั้งเป็นฉากกั้น หรือทำเป็นสิ่งตกแต่งภายในสวน อีกทั้งยังนำมาเป็นกำแพงลอยสำหรับจัดสรรพื้นที่ในสวนได้เช่นกัน ไม่ต้องกังวลปัญหาผุกร่อนอย่างเช่นระแนงไม้อีกด้วย ด้วยคุณสมบัติเด่นมากมายเหล่านี้ ท่านสามารถใช้ประโยชน์ ระแนงพลาสติกหรือไฟเบอร์กล๊าสของเราได้อย่างคุ้มค่าที่สุด ง่ายต่อการทำความสะอาด มีมากหลากหลายแบบ แต่ละแบบมีความสง่างาม มีดีไซน์ใหม่ ไม่ซ้ำใคร
ตะแกรงไฟเบอร์กล๊าส frpGrating eggcratescreen pegboards
ซุ้มไม้เลื้อย ระแนง ฉากกั้นตกแต่ง ระแนงไม้ของแชนคอน ผลิตจากFRPไวนิลคุณภาพสูง ทำให้ตัววัสดุสามารถทนทานต่อสภาพอากาศในประเทศไทยได้ดี ไม่แตกหัก โก่งงอ หรือบิดตัว สีไม่ลอกร่อน แม้ต้องสัมผัสแสงแดดแรง เพราะผสมสีเกรดพิเศษลงไปในเนื้อวัสดุ ตั้งแต่กระบวนการผลิต ไม่เกิดการบวมพองอันเกิดมาจากน้ำฝนและความชื้น ไม่ต้องเสียเวลาหรือค่าใช้จ่ายในการดูแลรักษาตลอดอายุการใช้งาน ความน่าสนใจของผลิตภัณฑ์นี้นอกจากตัวFRPไวนิลคุณภาพดีแล้ว เรื่องการติดตั้งก็ทันสมัย ผ่านการคิดค้นและพัฒนาเพื่อช่วยให้ติดตั้งง่ายและสะดวกขึ้น จึงให้งานระแนงสวยเนี้ยบดั่งใจ ไม่ทิ้งรอยสกรูให้เห็น ไม่เสียเวลาเก็บงานสี หรือทาสีทับ
ระแนงไม้ของแชนคอนสามารถนำไปทำเป็นระแนงบังตา ระแนงบังแดด บังแอร์ กั้นพื้นที่ หรือรั้วระแนงบนกำแพง ทั้งยังสร้างสรรค์ได้มากกว่า 100 รูปแบบรองรับทุกความต้องการ เฉี่ยวทันสมัยแบบ Modern สวยงามร่วมสมัยแบบ Contemporary หรือใกล้ชิดธรรมชาติสไตล์ Natural
frp fibreglass grating
ระแนงไม้ นอกจากจะช่วยกันแดด กันฝน ระบายอากาศ และเพิ่มความเป็นส่วนตัวให้กับภายในตัวบ้านแล้ว ก็ต้องยอมรับว่า ในหลายๆโอกาส ระแนงไม้ยังเป็นส่วนประกอบของบ้าน ที่ทำให้บ้านดูสวยงาม มีความน่าสนใจ โดยเฉพาะบ้านในสไตล์ร่วมสมัยและสไตล์โมเดิร์นที่กำลังได้รับความนิยมในปัจจุบัน สไตล์บ้านในปัจจุบันมักจะเน้นเปิดโล่ง เปิดรับลมและแสงสว่าง ให้ภายในเชื่อมโยงกับภายนอก ให้การใช้ชีวิตได้ใกล้ชิดกับธรรมชาติมากที่สุด ด้วยเหตุนี้ระแนงไม้จึงถูกนำมาใช้ในส่วนของหลังคา แผงบังตา รวมไปถึงแผงตกแต่งผนังเพื่อความสวยงาม รวมไปถึงเฟอร์นิเจอร์ในสวน อย่างรั้วไม้ ซุ้มระแนงไม้ ศาลาไม้ ซึ่งทั้งหมดเป็นส่วนที่อยู่ภายนอกอาคารและต้องสัมผัสกับสภาพอากาศร้อนและชื้นจัดเป็นเวลานานๆ ไม้จริงตามธรรมชาติจึงประสบกับปัญหาผุ พัง โก่ง งอ สีลอกร่อน แล้วยังถูกปลวกกินอีก ต้องเสียค่าใช้จ่ายในการบำรุงรักษามาก และต้องดูแลอย่างสม่ำเสมอ ถือเป็นเรื่องน่าปวดหัว สำหรับคนยุคนี้ ที่ไม่ค่อยมีเวลา ..ไม้ระแนงที่ทำจากพลาสติก PP หรือ FRP จึงเป็นทางเลือกสำหรับงานระบบระแนงที่กำลังได้รับนิยมอย่างสูง


ผนังเบาแผงกั้นห้องระแนงบังตากันแดด แต่งบ้านได้ไม่ต้องง้อคาน
ผนังเบาแผงกั้นห้อง เป็นทางเลือกสำคัญสำหรับการต่อเติมบ้าน เพราะผนังเบากั้นห้อง เป็นผนังสำเร็จรูปที่มีความแข็งแรงทนทานไม่แพ้การก่อผนังด้วยปูนซีเมนต์ ผนังเบาเป็นผนังที่ใช้ในการกั้นห้องไม่ต่างจากการก่อกำแพงด้วยปูนซีเมนต์ แต่ผนังเบาทำจากวัสดุที่มีความเบาตามชื่อเรียก โดยมีโครงสร้างภายในที่ทำด้วย ไม้ อะลูมิเนียม หรืออื่น ๆ และนำแผ่นไฟเบอร์หรือยิปซัมมาปิดทับ โดยสามารถนำมาเสริมเพิ่มเข้าไปทีหลัง หากต้องการกั้นห้องใหม่ และไม่ต้องใช้คานมารองรับเหมือนกับผนังหนักอย่างปูนซีเมนต์หรือผนังก่ออิฐ และผนังเบาควรมีน้ำหนักไม่เกิน 50 กิโลกรัมต่อตารางเมตร
ตะแกรงไฟเบอร์กล๊าส
ความรู้เกี่ยวกับวัสดุสังเคราะห์ที่นิยมนำมาใช้ทำผนังเบา แผงกั้นบังตาระแนงบังแดด
ไฟเบอร์ซีเมนต์ คือวัสดุที่มีส่วนผสมปูนซีเมนต์ปอร์ตแลนด์ ,ทรายละเอียด ,น้า และเซลลูโลส ระแนงไฟเบอร์ซีเมนต์มักจะใช้ในการตกแต่งเป็น รั้วระแนง ,ระแนงกันสาด ,ฝ้าระแนง และระแนงกันแดด
พลาสวูด หรือ wood plastic composite วัตถุดิบหลัก คือ พลาสติก HDPE, LDPE, PVC, PP, ABS, PS, และPLA และเยื่อไม้ ระแนงพลาสวูดมักจะใช้ในการตกแต่งทำเป็นฉากระแนง ฝ้าหรือตกแต่งผนังบ้าน
ไวนิล คือ พลาสติกพิเศษชนิดหนึ่ง โดยมีส่วนผสมของ uPVC (unplastizide Poly Vinyl Choride) และสารเพิ่มประสิทธิภาพหลายชนิด อาทิเช่น สารเพิ่มความทนทานต่อสภาวะอากาศ (Complex Stabilizer), สารเพิ่มความทนทานต่อแรงกระแทก (Impact Modifer), สารเพิ่มความทนทานต่อแสงแดด หรือ รังสี (UV Stabilizer)
ไม้อัด ส่วนใหญ่นิยมนำผนังเบาไม้อัดมาใช้เป็นผนังภายในบ้านมากกว่า เนื่องจากไม่สามารถทนแดดทนฝนได้ดีเท่ากับผนังหนักหรือไม้จริง ทั้งนี้ส่วนใหญ่นิยมใช้ไม้อัดสัก ไม้อัดซีเมนต์ และไม้อัดยาง มาทำเป็นผนังเบามากที่สุด โดยผสมชิ้นส่วนของไม้เข้ากับน้ำยาเคมีและนำมาอัดด้วยแรงดันสูง มักป้องกันปลวกได้ดี แต่อาจเป็นรอยขีดข่วนง่าย
ยิปซัมบอร์ด คือแร่ยิปซัมที่ผ่านกระบวนการเผาและนำไปอัดเป็นแผ่น และใช้กระดาษเหนียวประกบปิดไว้ทั้ง 2 ด้าน มีขนาดเท่ากับแผ่นไม้อัดและมีหลากหลายชนิดให้เลือกใช้งาน เช่น แผ่นยิปซัมธรรมดา ที่ใช้เป็นผนังในอาคารทั่วไป, แผ่นยิปซัมทนไฟ สามารถทนความร้อนได้ 1-3 ชั่วโมง มักใช้กับห้องครัว ทางหนีไฟ หรือบ้านที่กังวลเรื่องไฟไหม้, ยิปซัมสะท้อนความร้อน จะมีอะลูมิเนียมฟอยล์บุอบู่ด้านหลัง เหมาะสำหรับผนังที่โดนแดดจัด หรือต้องการประหยัดไฟ
กระเบื้องแผ่นเรียบ ผนังเบาจากกระเบื้องแผ่นเรียบ นิยมใช้ทั้งภายในและนอกตัวบ้าน เนื่องจากสามารถทนแดดทนฝนได้ดี แต่ไม่ทนต่อแรงกระแทก โดยกระเบื้องแผ่นเรียบจะมีลักษณะคล้ายไม้อัด และมีราคาย่อมเยา
เซลโลกรีต ผนังเซลโลกรีต (Cellocrete Sheet) มีลักษณะคล้ายกับผนังยิปซัม ผลิตจากเส้นใยไม้เนื้ออ่อนผสมกับปูนซีเมนต์ แล้วนำมาอัดเป็นแผ่น ผิวหน้ามีลวดลายสวยงามตามธรรมชาติ ปลวกไม่กิน ทั้งยังป้องกันความร้อนและเก็บเสียงได้ดี สามารถเลื่อย ตอกตะปู หรือใช้เครื่องมือเหมือนไม้ทั่วไปได้ สามารถเป็นได้ทั้งผนังนอกบ้านและในบ้านfrp fibreglass grating
ข้อดีของผนังเบาแผงบังตากันแดด คือมีความสะดวกรวดเร็วในการติดตั้ง สามารถรื้อถอนหรือซ่อมแซมได้ง่าย อีกทั้งจุดเด่นสำคัญคือสามารถใช้ต่อเติมบ้านได้โดยไม่ต้องมีคาน หรือก่ออิฐใหม่ให้ยุ่งยาก เพราะผนังเบาสามารถสร้างขึ้นบน พื้นได้เลย เหมาะสำหรับบ้านที่มีข้อจำกัดในการทุบผนังหรือก่อผนังใหม่เพื่อต่อเติมห้อง หรือคอนโดมิเนียมที่อาจต่อเติมเปลี่ยนแปลงได้ยาก นอกจากนี้วัสดุที่ใช้ ยังมีคุณสมบัติพิเศษให้เลือกหลากหลายด้วย
ข้อเสียของผนังเบาแผงบังตากันแดด เนื่องจากเป็นผนังที่เน้นเรื่องความเบา ติดตั้งง่าย ดังนั้นจึงทำให้ผนังเบาไม่แข็งแรงทนทานเท่าผนังก่ออิฐ หรือผนังซีเมนต์ทั่วไป อาจแตกร้าวได้ง่าย หากโดนน้ำมากอาจมีอาการบวม เปื่อยยุ่ย หรือขึ้นราได้ง่าย และป้องกันเสียงได้น้อยกว่าผนังซีเมนต์ผนังเบาแผงกั้นห้องบังตากันแดด สิทธิบัตรเฉพาะของบริษัทแชนคอน Patent PP Grating and FRP Grilles Trellis SlatBlind Partition Splash/Weatherboard
ผนังเบาส่วนใหญ่ไม่เหมาะใช้กับ ห้องน้ำ, ห้องซักล้าง, ห้องแช่ไวน์ หรือห้องที่มีความชื้นสูง เนื่องจากผนังเบาไม่ค่อยทนน้ำและความชื้น อาจทำให้เกิดผนังบวมหรือเชื้อราได้ง่าย ยกเว้นผนังเบาแผงกั้นห้องของบริษัทแชนคอน ที่ทำจากวัสดุทนน้ำ ไม่แตกร้าว ป้องกันเสียง ทนแดด ไม่เป็นสนิม รวมถึงทนสารเคมีได้ดี ปลอดภัยต่อสุขภาพและสิ่งแวดล้อม ติดตั้งง่ายสะดวกในการซ่อมแซม สามารถวางในบริเวณใกล้ทะเล ลมจากทะเลไม่สามารถกัดกร่อนได้ตะแกรงไฟเบอร์กล๊าส


FRP-Steel-Plastic-PPABS Swimming Overflow GRATING / Composite FibreGlass Casting Ductile Iron MANHOLE COVER / Saddle Clip Clamp Lock Fastenal/ EggCrate / Tree Guard /Stair Tread Nosing : ตะแกรงไฟเบอร์กล๊าสพลาสติกระบายน้ำล้นรอบขอบสระว่ายน้ำ เกรตติ้งเหล็กชุบสังกะสีทนสนิม ตะแกรงดักเศษอาหารขยะฝังในคันหินคสล. ฝาทึบปิดบ่อครอบท่อพักไฟเบอร์กล๊าสเหล็กหล่อเหนียว แผ่นปูพื้นทางเดินยกระดับ

Home Page of Chancon-GratingThai | >> หน้าแรก บริษัทแชนคอน – บริษัทเกรตติ้งไทย
Contact & Information
    A. Contact us : ติดต่อสั่งซื้อ แผนที่รับสินค้า ขอคำแนะนำเพิ่มเติม
    B. Price-Quotation : ราคาสินค้า ขอใบเสนอราคา-Discount
    C. Projects Reference : ตัวอย่างลูกค้า การประยุกต์ใช้ วิธีการเลือกซื้อ
    D. คุณสมบัติ ที่มา ความหมายของไฟเบอร์กล๊าสเสริมแรง FiberGlass Vinyl Resin Food Grade FRP
    E. Grating Services : การสั่งผลิต ติดตั้ง ออกแบบ ผลทดสอบการรับแรง-สารเคมี
    F. Dealer Sales Wanted : ขอเป็นตัวแทนจำหน่าย รับสมัครพนักงานขาย

Gully Grating ตะแกรง
    1. Plastic PolyPropylene Grating ตะแกรงทางเดินระบายน้ำ พลาสติกชนิดเหนียวแข็งแรงพิเศษ PP
    2. Galvanised Steel Grating ตะแกรงเหล็กแผ่นเชื่อมสำเร็จรูปชุบกันสนิม สำหรับรางระบายน้ำ ทางเดิน
    3. FRP FiberGlass Mould Grating ตะแกรงระบายน้ำไฟเบอร์กล๊าส แผ่นปูพื้นทางเดินในโรงงาน
    4. ABS Swimming Overflow Drainage Grating แผ่นตะแกรงระบายน้ำล้นรอบขอบสระว่ายน้ำ เอบีเอส พีวีซี
    5. Drive HighWay Drain Grating ตะแกรงดักขยะฝุ่นผงคันหินใบไม้ด้านข้างริมฟุตบาท (Leaf Trapper Side)
    6. Tree Guard Grating Paver Frame Cover กรอบตะแกรงปกป้องรอบโคนต้นไม้ มีทั้งแบบตัวต่อและสำเร็จรูป

Manhole Cover ฝาบ่อ
    7. FRP Manhole Cover ฝาปิดบ่อพัก ฝาท่อไฟเบอร์กล๊าสผสมเรซิ่น (ไม่เป็นสนิม รับแรงสูง ทดแทนแสตนเลส)
    8. Ductile Cast Iron Manhole Cover (Round/Square) ฝาปิดท่อ ฝาบ่อพักเหล็กหล่อเหนียวระบบบำบัดน้ำ
    9. FRP Diamond Top Cover (Special Cut) ฝาปิดบ่อครอบท่อพักไฟเบอร์กล๊าสชนิดสั่งตัดตามขนาดได้ทันที

Related Products
  10. Egg Crate Ceiling Screen แผงระแนงบังตาหน้ากากตะแกรงกั้นช่องแสงบังไฟ กรองลมระบายอากาศ
  11. Ceiling Trellis Shade Grilles ฉากแผ่นฝ้าเพดานผนังม่าน รั้วราวแผงกั้นพาร์ทิชั่น กันสาดระแนงบังตา
  12. PegBoard Display Tools Hooks Shelves แผ่นกระดานเพ็กบอร์ดเจาะรูติดผนังแขวนเก็บอุปกรณ์เครื่องมือช่าง
  13. FRP Stair Tread Nosing Step Cover Protector แผ่นปิดจมูกขอบมุมคิ้วแผงครอบบันไดกันลื่นไฟเบอร์กล๊าส
  14. HDG Steel Grating clip lock clamp fastener คลิปล็อคยึดจับแผงตะแกรง แสตนเลส/เหล็กชุบซิงค์ทนสนิม
  15. FormWork Ties System: TieRod/ThreadBar เหล็กรับแรงทนดึงสูง WingNut WaterStopper

English (Burmese)

 

Ceiling Sun Screen Shade Grilles mask blocks the light baffle filters. Fences around the bulkhead partition. Slat blinds, awnings
The curtain wall panels, ceiling Fences around the bulkhead partition. Slat blinds, awnings net The hinge cover pergola walls:   Ventilation, grilles Suspended Ceiling Textures, Splashboard / Weatherboard / Slat Blinds / the Trellis Shade, Awning the Wall Panels Panel, the Colorful the General a Screen, Partition, of Anti-the Bird the Control eligible for Netting, A Mini Decorative Grating Furnished Curtains, Sculpture, Grid Cover Opened Cell Ceiling.
FRP fiberglass grating
FRP fiberglass gratingThe choice of materials for The curtain wall panels Fences around the bulkhead partition. Slat blinds, awnings net Bird. Folding hinge pergola Wall (Patent Grilles patented Shannon Airport).
Quality is a key to your awning. Panel wall fence around each fall by the materials used. Will affect the pattern of life (Life. style) of the individual such properties The soundproofing Colorful beauty Look grille Opacity / a transparent example, material selection of awnings, filled with the metal cover sheet (Metal Sheet), awning, roof tiles Roofing (Asbestos Sheet), awning Polycarbonate (Polycarbonate) downside is the inability to see through. Noisy when it rains hit Air flow The hot exhaust drapes If you switch to a wall rack, awning outline that acts as insulation from the sun. And radiant heat under roof Wind circulation Operating temperature comfortable not stuffy. With the sound of rain falling on the roof awning lighter. And no sound from the materials expand when heated.frpGrating eggcratescreen pegboards frpGrating eggcratescreen pegboards Channel content production and distribution company. Replacement panels for Slat fence, artificial, synthetic wood flooring WOOD PLASTIC COMPOSITE PE, WPC, PVC WOOD, wood floors, pool. Wood flooring, artificial tons – hollow Wooden fence around the artificial wooden floor of the mansion swimming pool project Golf Club Hotel Bangalore Airport department store strip mill housing. Artificial alcove entrance to the resort parking building artificial wood staircase. Near the beach Artificial wood-round water park Job stencil walls and ceiling sheets of plastic blinds slat fence Collingwood external theft. Palisade Natura CONWOOD. FRP fiberglass grating
The type and size of the mesh sun shade Grilles Specification. 1. FRP grating sun blinds vent hole 50x50mm. Height 13mm. The standard sheet of 1.2 x 4 meters FRP Mold Grating size 50x50x13mm. | Standard size 1.2 x 4.0 Meters.
Glass fiber grid 2. Grating FRP sun blinds vent hole 38x38mm. Height 13mm. The standard sheet of 1.2 x 4 meters FRP Mold Grating size 38x38x13mm. | Standard size 1.2 x 4.0 Meters.
Glass fiber grating frpGrating eggcratescreen pegboards.
3. FRP grating sun blinds vent hole 83x83mm. Height 25mm. Standard sheet 1 x 4 meterFRP Mold Grating size 83x83x25mm. | Standard size 1.0 x 4.0 Meters.
Glass fiber grid
4. Sunscreen blinds PP grille openings 19x19mm. Height 15mm. The standard sheet of 50×50 cm. AVC patent PP Grilles Size 19x19x15mm. |: Standard Size 50×50 Cm.
Glass fiber grating frpGrating eggcratescreen pegboards.
5. Sunscreen blinds PP grille openings 15x30mm. Height 30mm. Standards 30×100 cm discs. AVC patent PP Grilles Size 15x30x30mm. | Size: Standard 30×100 Cm.
Glass fiber grid Glass fiber grating frpGrating eggcratescreen pegboards. Features of wall panels and ceiling grid Feature of Hanging Ceiling Grilles Panel.  Glass fiber grid 1) pattern grille Grid: a square (Square Grating) and rectangular (the Rectangle, grilles) 2) Quality Quality Material: either using quality. The material is made of fiber glass FRP useful life of 100 years or general quality using materials made of Polypropylene, Providence’s Prime polypropylene PP is cheaper than 3) the thickness of the wall rack hanger (. Thickness): from 13-30mm. very strong, lightweight, break-resistant, non-corrosive chemicals can be applied to a sheet flooring, walkways or sieve to drain overflows 4) the production method of blending into the mix with the workpiece. Resin H This was poured into a By injection or use a template sheet material in a wall rack, PP 5) standard for grid wall panels are plastic PP 25×100, 30x100cm. Glass fiber grating frpGrating eggcratescreen pegboards.

 

Wall panels and ceiling grid PP / FRP Open Cell Ceiling.  Glass fiber grid       Buildings generally use the grill lid aluminum (CELL CELLING) into the ceiling. The building, which will create an elegant, modern and quaint. This grill lid The solution can also be smooth Inside the pattern and rhythm of the lines are properly coordinated. Grill lid can also qualify. Adapt to all kinds of areas to create a seamless. Elegant all views Feel the strength and durability in every channel. Make the space as a dimension. Ceiling grille is very durable and strong. A special feature is easily disassembled. Can be decorated with a bright color is not dirty, not clean and easy to install. To other effects Passenger room for the pool, shopping malls, theaters, exhibitions, showrooms station, including other locations.       Wall panels and ceiling grid Chancon produced from fiber glass and plastic Poly Propylene exceptional quality. The durable and lightweight Through the process of mixing colors directly into the specimen is not just a coating. Then pour in the template (Mould Grating), customers can choose their own range of shades and colors. Available at the interior of the building. Available Both squares And rectangular The size and colors We meet to find an architect who elaborated. Choose decorations and adapted to create a luxurious building. FRP fiberglass grating
Glass fiber grid  FRP fiberglass grating
Translucent canopy shading Weatherboard / Colorful Trellis Shade.
Panel blinds shading slat blinds, awnings, trellises wooden plastic enclosure adds privacy to your home. Without creating too heavy a solid. The use of translucent shading a specific pattern. To create a pleasant atmosphere for the comfort of your home or office. You can make a separation zone or use. And an array of different areas within the same durability and corrosion problems do not routinely see such material made out of steel sheet metal roofing tiles or stone fiber general. Feels like new colorful tie. With the island and no dust. Not embedded dirt Thus making it easier to clean. Use only mild soap and water with a clean cloth to wipe clean. Shading, you will look bright as new. We will continue to set the outdoor area such as a garage, kitchen or garden enjoyment of your home or the home is still beautiful as well. FRP fiberglass grating
Fertility awareness about the translucent canopy ventilation Ventilation grilles suspended. Textures Ceiling “canopy” is one of the components of the complement will be installed to prevent the sun, rain, many people still choose to install a beautiful, too. Current canopy can choose from the styles, shapes and materials that can be associated with a variety of homes. Besides awning to provide benefits in the areas of use. The format of the awning Access to the house is good It makes the house look beautiful I looked from a distance, it’s not. Glass fiber grating frpGrating eggcratescreen pegboards. Then click awning shading shape. In addition to the shape of the canopy is beautiful. Patterns also have to determine the temperature in the house. That is what makes the house cool. The home is currently focused on the windows and doors. A mirror to focus Airy eye Each corner has the sun And the rain is not the same That’s where home owners should focus on alternative forms of canopy before. Decided to build or install To a perfect performance and suitability to the area, 1. arched canopy awning formerly curved roof tiles can not be used with the general. Because the tiles are generally not compatible with the bend. The ceiling tile grid company. Can be designed to look sleek and eye-catching colors. The key can be cut into a bend. It is suitable for the awning, Luxury house on Modern 2. Straight canopy used in Classic and Contemporary-style home with a roof that lifts the other side than the other side. To be able to cover and drainage as well. It’s been designed to use steel sheet canopy. Or a ceiling mount hanging from the ceiling of the house. FRP fiberglass grating
Canopy are generally designed to provide a solid sealed. Even if the wall aesthetic with solid wall closed on all sides and makes no ventilated. The room was sweltering temperatures will feel uncomfortable to live. A new canopy design If you do not have to worry about that area dry. It should be designed to provide a transparent manner, but shading fence rails bulkhead partition FRP Fence / Colorful General Screen Partition We not only offer to divide the different areas of the home or office. For added privacy to the area of the home. But still, regardless of aesthetics to enhance the look. Make your home as well. Aware of these things. The products on The curtain wall panels Fences around the bulkhead partition. Slat blinds, awnings net Folding hinge pergola wall More variety Each model has a pretty bright Design new and unique It also gives you the freedom to home owners and architects to create. Designed to meet the needs and interests of each individual user as well. Can also be used to decorate the garden or around the house to help brighten the house in a modern style. Designed to meet the needs and interests of each individual user as well. Can also be used to decorate the garden or around the house to help brighten the house in a modern style. Designed to meet the needs and interests of each individual user as well. Can also be used to decorate the garden or around the house to help brighten the house in a modern style.Fence rails bulkhead partition FRP Fence, Colorful General Screen Partition.
We not only offer to divide the different areas of the home or office. For added privacy to the area of ​​the home. But still, regardless of aesthetics to enhance the appearance of your home as well aware of these things. The products on The curtain wall panels Fences around the bulkhead partition. Slat blinds, awnings net Folding hinge pergola wall More variety Each model has a pretty bright Design new and unique It also gives you the freedom to home owners and architects to create. Designed to meet the needs and interests of each individual user as well. Can also be used to decorate the garden or around the house to help brighten the house in a modern style. Glass fiber grid FRP fiberglass grating Pergola trellises, decorative partitions Slat blinds, Mini decorative grating Curtains.
Another feature is part of the garden that used to be on the tree climbers. Or to install a partition. Or as a decoration in the garden It is also used as a wall hanging for the allocation of space in the garden as well. Do not worry, problems such as decay, wood lath, too. With these remarkable features, You can use Plastic or fiber glass strip some of our best value. Easy to clean There is so much variety Each model has an elegant design with a new and unique Glass fiber grating frpGrating eggcratescreen pegboards. pergola trellises, decorative partitions. Slat of Shannon Airport FRP produced from high quality vinyl. Make a material able to withstand the weather in Thailand is not decisive buckling or twisting, peeling paint does not even have to touch the sun. The color grade material to the meat. Since the production process There was no swelling caused by water and moisture. Do not waste your time or cost of care throughout the lifespan. The attractiveness of this product, in addition to a good quality vinyl FRP. The installation was modernized Through research and development, to make installation easier and more convenient. The lattice work pretty neat mind. Do not leave visible screws. Do not waste time collecting color or painted wood lattice of channel content can be made slat blinds slat wall awning shaded area or air fence slat wall. It also created more than 100 styles to accommodate every need. Modern sleek modern contemporary style Contemporary Style Natural or natural FRP fiberglass grating wood lattice addition to sun and rain, ventilation and privacy within the home. I have to admit that on many occasions the wooden battens are also part of the house. The house looks beautiful Interesting The house contemporary and modern style that is gaining popularity today. Style home today tend to focus on open space. Open air and light The internal and external links For those living close to nature as possible. This strip of wood was used to cover part of the roof panel to panel walls for aesthetic purposes. The furniture in the garden fence wood slat wooden pavilion kiosks, which are located outdoors and exposed to the hot and humid weather for a long time. So, faced with natural wood rot, buckling and peeling paint, termites also eat more. Incur the cost of maintaining it. And must regularly It is aching For this generation, Rarely have time .. lath made from PP plastic or FRP is an alternative system for the strip was highly appreciated.Sun blinds slat wall panel room divider. Customers do not have to reconcile the crossbar.
Wall panels Partition An important alternative for home renovation. The Wall Partitions The walls are finished with a durable, not the wall with cement. Wall is a wall that separates the room from the walls with cement. The wall is made of materials that are lighter by name. The internal structure is made of wood or aluminum, and other fiber or gypsum to cover. The supplement can be added later. To make a new partition And requires support beams to the wall as hard as cement or masonry. Wall and should not weigh more than 50 kg per square meter. Glass fiber grid Knowledge of the synthetic materials commonly used to make wall. Fence slat blinds shading fiber cement The material is a mixture of Portland cement, sand, water and cellulose fiber cement board is commonly used to decorate fences, trellises, lattice canopy. Ceiling lath and lath Sun Plast Wood or wood plastic composite material is plastic HDPE, LDPE, PVC, PP, ABS, PS, and PLA and pulp wood lath plaster Woods often used to decorate a scene strip. Decorative ceiling or wall vinyl is a special type of plastic. The combination of uPVC (unplastizide Poly Vinyl Choride) and several performance-enhancing substances, including additives, resistant to weather conditions (Complex Stabilizer), a substance added impact resistance (Impact Modifer),. Treatment resistant to sunlight or radiation (UV Stabilizer) plywood most commonly used plywood wall to wall inside the house. Unable to withstand sun and rain, as well as a wall or hard wood. The most commonly used plywood. Cement, plywood and plywood into a wall as possible. By mixing the pieces of wood to be impregnated with chemicals and high pressure. Termite often well It may be a simple scratch gypsum board is gypsum, which burned through the process and be felted. Using sticky paper, mesh and covered 2 sides of the same size as a sheet of plywood and a variety of applications, such as conventional gypsum board. The walls in buildings, fire-resistant gypsum board. Can endure heat for 1-3 hours, often with a kitchen fire or house fire concerns. Gypsum reflect heat The aluminum foil lining Bu back. Perfect for a sunny wall. Or to save energy Flat Sheet Wall of asbestos sheets Used both inside and outside the house. It can withstand sun and rain as well. But not shock resistant By asbestos sheets will look similar to plywood. And affordable CELLOCRETE wall CELLOCRETE (Cellocrete Sheet) is similar to gypsum walls. Made from soft wood fibers mixed with cement. Then felted Surface patterned natural termites do not eat as well as protection against heat and sound can be nailed or sawed using a tool like a general. The walls can be both outdoors and indoors. FRP fiberglass grating
The advantages of wall panels, sun blinds. Is there a quick and easy installation. Can be easily repaired or demolished. A key feature is an addition to the house without a crossbar. New brick or hassles The wall can be created on the ground, it is ideal for homes with limitations to smash a wall or wall to fill the room. Nice additions that may be difficult to change. In addition, the material used Also features a wide selection. The downside of wall panels, sun blinds. Because the walls that emphasize portability, easy to install, thus making the wall is not as durable masonry. General cement wall May fracture easily If a lot of water may have swelling or disintegrating moldy easily. Sound and less cement wall. Wall panels sun room shade. The company’s patented software Lincoln Patent PP Grating and FRP Grilles Trellis SlatBlind Partition Splash / Weatherboard. Wall light most suitable for bathrooms, laundry room. Wine room or a room with high humidity. The wall is not water resistant and moisture. The walls can cause swelling or mold easily. Except wall panels partition of Shannon Airport. Made of water resistant material without cracking noise, sun-resistant, non-corrosive and resistant to chemicals. Safety, health and environment Easy to install, easy to repair. Can be placed on or near sea The wind from the sea, not corrosion.

Glass fiber grid

GFRP-Steel’s-Plastic type-PPABS Yüzme Overflow hole Welded Steel’s Bar is GRATING / Composite is FIBERGLASS: Casting, Ductile for Iron Manhole COVER is scum pond drapes closed pipe cap pipe water drainage prefabricated pipe cap man hole grating / Anchoring the Devices The Attached the Saddle Fixing the Table Clip. Clamp Lock Fastenal Fastener Bar Steel grating / curbed drainage grating Scupper / Stair Tread Nosing / perforated pegboard Hook Shelves Racking Storage Tools dIY Kit: grating fiber glass, plastic overflow drain around the edge of the pool. Grating rust resistant galvanized steel. Sieve trap debris, garbage buried in concrete curbs. Solid cover cap off the well pipe Fiber Glass ductile cast iron. Floor Mat walkway. Hardware hooks hanging hook pin boards Winnipeg Board perforated steel wall hung storage tools.

Home Page of Chancon-GratingThai | >> Home Company chat Lincoln – grating Thailand Company Contact Contact the Information &     A. All Contact Contact us Identification: Contact. Maps Products Further guidance     B. Price-Quotation: Price Quotation Cheap airline     C. All the Reference of Projects: Customers. adapt How to buy     D. features the meaning of Glass Fiber Reinforced Vinyl Resin Resin of Food the Grade the FRP Fiberglass     E. The Services, Grating: To design, manufacture, install and test the strength – chemical     F. Dealer Sales Wanted: ask. dealership Recruitment Sales

 

 

 

Gully Grating grating     1. Plastic PolyPropylene Grating grating tract drainage. Thick plastic reinforced the PP     2. Grating Galvanized Steel’s finished steel grating plate connecting plated steel. Conduit for water passage     3. FRP FiberGlass Mould Grating drainage grating fiber glass. Floor Mat pathway in plants     4. ABS Swimming Overflow Drainage Grating Slice spillway edge pool ABS, PVC     5. Drive HighWay Drain Grating mesh traps dirt, garbage, leaves curb side along the sidewalk. (Side, Trapper, to Leaf)     6. Guard, tree, grating, Paver the cover the frame frame grille protects the base of the tree. With both built and finished.
Manhole Cover cap wells     7. FRP Manhole Cover lid cover manholes, pipes, fiber glass composite resin (noncorrosive alternative high strength stainless steel)     8. Cast Ready for Iron, Ductile Manhole Cover (Round Contact / Square This) cap. cover manholes ductile cast iron water treatment system     9. FRP Diamond Top cover (Special cut ) cap the well pipe cover fiber glass to cut the size of the fly. Products, Girls Related   10. This Egg Crate, Ceiling panel strip covering a Screen mask grating separates the light box cover fire. Ventilation air filter   11. Ceiling Trellis Shade Grilles scene Ceiling curtain wall. Fences around the bulkhead partition. Awnings, blinds slat   12. PegBoard Display Tools Hooks Shelves plank boards Winnipeg hole wall hanging storage tool   13. FRP Stair Tread Nosing Step Cover Protector Cover nose edge trim cover panel slip ladder fiber glass   14. HDG. Steel grating clip lock clamp fastener locking clip grip panel grid. Stainless steel / steel zinc plated, rust resistant,   15. FormWork Ties System: TieRod / ThreadBar . Resistant high tensile strength steel WingNut WaterStopper.
# Grating steel grating fiber glass, plastic sewer overflow around the edge of the pool finished, # cover manholes, cast iron covers, sewer, # FRP-FIBERGLASS STEEL Plastic GRATING, # Ductile-Cast-Iron MANHOLE. COVER, #Swimming Overflow Drainage Gully Gutter grating, #Saddle clip clamp lock Fastener, # optional locking clip secures the sieve plate, #Leaf Trapper Side Highway Scupper Drainage Inlet grating Curb, # sieve trap debris, garbage buried in concrete curbs. the footpath, #Egg Crate grille diffuser divider lighting Aquarium panel # panel blinds slat grille separates the mask blocks the light shield power. But the aquarium, #Stair Tread Nosing Step Cover Protector # Cover the nose and corner trim cover panel ladders slip, #Tree Guard Safety Grating Frame #-frame grille protects the base of the tree, #Perforated Pegboard Hook Shelves Racking Storage Tools DIY Kit,. # Billboard Winnipeg board perforated steel wall hung storage tools, sheet flooring and walkway.

Drainage grating plastic prefabricated cast iron, aluminum, stainless steel, fiber glass, cover the pit cast iron cover sewers finished, FRP-FIBERGLASS STEEL Plastic GRATING, Ductile-Cast-Iron MANHOLE COVER, sieve overflow around the edge of the pool. a fountain Swimming Overflow Drain grilles, grille pieces of junk food trap beside a sidewalk curb, # manufacturer and distributor of frame grille protects the base of the tree. Floor Mat walkway, panel strip the covering mask grating separates the light / Air filter / ventilation GFRP Composite Steel Gully Driveway Grating Grilles, Culvert Conduit Trench Drainage Ditch, Cast Ductile Iron Manhole Grid Covers Catch Basins, Safety Expanded Metal Grating. , Heavy duty Grip Strut Channel, perforated Air flow aluminum grilles, Raised Access Floor Walkway Pavement, Yard Ramp Edging Pedestal, Carbon serrated bar steel, Fastener Clip locked clamps Saddle -shirts locks, steel mesh panels. Formworks Tie Rod Wing Nut, drain cap ductile cast iron, pipe cap fiber composite resin, the lid off the tank’s Holger Hansen Holding, cap cover Pipes pond filter encrusted cap drain bile. , spherical cap No solid rectangular hole, cement, steel reinforced concrete lid, cover and water treatment systems for waste collection; Grating, Great Tasting, cover the grill plate steel-welded, finished, frame grille protects the base of the tree tract rod displacement U drainage ditch along the edge of the sidewalk, matrix failure, wire mesh, wire mesh, with frames. drainage channels, steel wire, tearing, folding jig hole, stretched steel, carbon fiber, texture trotters, chicken, drain rainwater, stepped slip, rails, mini net that smell, block paving outside. decorative koi pond, landscape, rabbit Bay. Want, flooring, equipment upgrade, DIY easy to install yourself, floating grille mounted lamps, ceiling T-bar, ceiling tile on a wall. The walls, sheer curtains, light opaque. Fencing panel room divider partition. Utility decorative ceiling canopy hinge slat blinds Fiat cedar pergola breeze, protective mesh cover birds, snakes, birds, squirrel baffles eviction, partition panels Assemblies. Delight, polycarbonate, vinyl, office block, office, bathroom, frosted finishing off air conditioning system, wiring, a room divider, high-grade. Deeside worthy partner building, Ventilation grilles suspended ceiling textures, Splashboard / Weatherboard / Slat blinds / Trellis shade, Awning Wall Panels, Colorful General Sun Screen Partition, Anti-Bird Control Netting, Mini decorative Grating Curtains, Sculpture grid cover opened cell. ceiling Application: office places, meeting room, supermarket, school, corridor, toilet, hospital, re-decoration works,. The curtain wall panels, ceiling Fences around the bulkhead partition. Canopy slat blinds net Folding hinge pergola wall Weir split grille comb trap debris floating in the water at the edge of the sidewalk. Sediment traps dust, leaves, paper, food waste curb the grille water. The side rails along the sidewalk, according to the standard specification of the municipality. Department of Public Works and Town Planning Department of Rural Roads National Housing Authority
ETA, Trench drainage driveway grates, Dust screen driveway grating near footbath, Leaf trapper safe drain traffic grates expert plastic primer, PP PVC PE ABS Swimming Plastic Grating , replacement panels glass mask shop building, clad exterior walls, sheets. paved walkway from the flanks, and Folk Park. Field stage contest, grass blocks, plates, decorative wall panels, exterior blinds. Ceilings, walls, eaves, gabled front porch stairs Calais Partition doors Jew’s harp and the stencil sheet sizes. Plastic coated wire Designs to choose from Can be cut and additional decorative furniture, wall stencils, stencil decoration consists of beautiful and unique locations. Aluminum Composites, composites, F. RP, resistant to rust, corrosion, heat, fire, acid, alkali chemicals, saves energy. Termites, fungus, does not like edema, non-toxic non-fire retardant, fiberglass or glass fiber specialty is, Knack Siam SSG, American, USA, Asia Pacific, Fibergrate, Strongwell, Webforge, repairing flooring, laminate surfaces. , epoxy, E. Easy Pot, E c Easy Pot, flooring, epoxy, polyurethane, PVC, adhesives, Bio, Bio, PU concrete, coating, stone hard,. enhanced PE plant floor restaurant, hotel kitchen, chemically resistant coating pond, acrylic paint, industrial floor, waterproofing, repairing cracks, fro. The Soothing, waterproofing, deck, pool chemicals, fiber glass trough. Metal roofing sheet, renewable materials, steel, stone, wood, artificial, synthetic, wpc plastic, bio, recycling, equipment, Fla drains, roof drains, surface wear, impact, gutter overflow edge swimming. Pool, sheets, shutters, sheet rubber floor coverings around the altar, machinery, pallets, trays, shelves, floors, buildings, block paving blocks, worm grass-finished flooring.
Modifying Feng Shui GFRP Composite Diamond Top Manhole Covers Checker Plate surface ( thick grill lid closed landfill cover pipe Fiber Glass Mat) www.chancon.co.th GRATING SPECIALIST SOLUTIONS and HOW TO INSTALLATION: Outdoor Round Square Rectangle,. Circle Circular, Fabricated Simple Culvert Gully, Tile Strip Cell Ceilings Gratings, Pass way Basement Sidewalk, plastic grid paving, Sealed Manhole, Hand hole Lifting Lifter, Catch Basins, Residential Trench Drainage Cell, Clean out, Driveway Floor Shower Drain Grates, Sewer,. Recessed Cover, terrarium vivarium for creating a panel grid spacing to block light from the LED lamp / Fluorescent St. (Led / Fluorescent) the panel curtain wall panels, ceiling slat blinds respiratory airways. Ventilation louver plates Cover exposed electrical work adorn the building. Kagnbag decorative panels showcase. Replace ceiling aluminum ventilation. Used as decoration for the fish. A panel room divider wall structure pit box, container, aquaculture, shrimp, frog, salamander FRP Products, GFRPS, Glass Fiber Reinforcment Rebar Polymer, Reinforced Fiberglass slab, Composite building materials, vinyl ester resin, Root trunk bollards Tree pit. road safety sculpture in decoration, Landscaping Exterior Garden Big tree gratings, Tree Ring Protection Safety Guard Grating Paver Frame Cover Pedestrian, Road Street, molded, pultrusion, pultuded profiles, Covering welded bearing bar compound gratings,.

Khmer (Burmese)

 

ពិដានដុតស្រមោលអេក្រង់ស៊ុនរបាំងប្លុកតម្រងដាក់ថង់ពន្លឺ។ របងជុំវិញភាគថាស bulkhead នេះ។ blinds ក្នុងកំឡុង slats, awningsពិដានដុតស្រមោលអេក្រង់ស៊ុនរបាំងប្លុកតម្រងដាក់ថង់ពន្លឺ។ របងជុំវិញភាគថាស bulkhead នេះ។ blinds ក្នុងកំឡុង slats, awnings
បន្ទះជញ្ជាំងវាំងននពិដាន, របងជុំវិញភាគថាស bulkhead នេះ។ blinds ក្នុងកំឡុង slats, សុទ្ធ awnings នេះជាការ hinge ជញ្ជាំងគម្រប pergola:   ខ្យល់, ដុតព្យួរវាយនភាពអំពូល, Splashboard / Weatherboard / slats លារ / ការស្រមោល trellis, តុសសកុដិគណៈកម្មាបន្ទះជញ្ជាំង, ចម្រុះអគ្គអេក្រង់មួយ, ភាគថាសនៃការប្រឆាំងនឹងការដែលបក្សីការត្រួតពិនិត្យសិទ្ធិទទួលបានការសម្រេច, ការកាត Mini តុបតែងសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅដែលបំពាក់ដោយគ្រឿងបរិក្ខារវាំងនន, ចម្លាក់នេះ, ក្រឡាចត្រង្គគម្របបើកពិដានក្រឡា។
សមលីកេវ FRP grating
សមលីកេវ FRP gratingជម្រើសសម្ភារសម្រាប់ បន្ទះជញ្ជាំងវាំងនន របងជុំវិញភាគថាស bulkhead នេះ។ blinds ក្នុងកំឡុង slats, awnings បក្សីសុទ្ធ។ បត់ pergola hinge ជញ្ជាំង (ដុតប៉ាតង់ប៉ាតង់ព្រលានយន្តហោះនាង Shannon) ។
គុណភាពគឺជាគន្លឹះក្នុងការតុសសកុដិរបស់អ្នក។ របងជញ្ជាំងបន្ទះនៅជុំវិញដួលរលំគ្នាដោយសមា្ភារៈដែលបានប្រើ។ នឹងប៉ះពាល់ដល់លំនាំនៃជីវិត (ជីវិត។ រចនាប័ទ្ម) នៃបុគ្គល លក្ខណៈសម្បត្តិដូច សំឡេងង សម្រស់ស្រស់ឆើតឆាយ សំណាញ់រូបរាង ភាពស្រអាប់ / ឧទាហរណ៍មួយដែលមានតម្លាភាព, ការជ្រើសរើសសម្ភារៈនៃ awnings ពោរពេញដោយសន្លឹកគម្របដែក (សន្លឹកដែក), តុសសកុដិ, ប្រក់ដំបូលក្បឿង (សន្លឹកអាបស្តូ), តុសសកុដិ Polycarbonate (Polycarbonate) ការធ្លាក់ចុះនេះគឺអសមត្ថភាពក្នុងការមើលឃើញតាមរយៈ។ នៅពេលដែលវាភ្លៀងរំខានបុក លំហូរខ្យល់ នេះរនាំងចេញផ្សងក្តៅ បើអ្នកប្តូរទៅជាការបង្ហូរចេញជញ្ជាំង, តុសសកុដិគ្រោងដែលដើរតួនាទីជាអ៊ីសូឡង់ពីព្រះអាទិត្យ។ និងកំដៅពេញដោយរស្មីនៅក្រោមដំបូល ចលនាឈាមរត់ខ្យល់ សីតុណ្ហភាពប្រតិបត្តិការផាសុខភាពមិនតឹង។ សំឡេងភ្លៀងធ្លាក់ចុះនៅលើដំបូលតុសសកុដិស្រាលជាងមុននេះ។ និងសំឡេងពីវត្ថុធាតុដើមនោះឡើយពង្រីកនៅពេលដែល heated ។frpGrating pegboards eggcratescreen frpGrating pegboards eggcratescreen ឆានែលក្រុមហ៊ុនចែកចាយនិងផលិតកម្មមាតិកា។ បន្ទះជំនួសសម្រាប់ របង slats, សិប្បនិម្មិត, កម្រាលឈើសំយោគប្លាស្ទិចសមាសធាតុ PE នៅឈើ, WPC, PVC ឈើជាន់ឈើ, អាង។ កម្រាលឈើតោនសិប្បនិម្មិត – ប្រហោង របងឈើជុំវិញជាន់ឈើសិប្បនិម្មិតនៃគម្រោងអាងហែលទឹកនៅព្រលានយន្តហោះក្រុង Bangalore ក្លឹបវិមានកីឡាវាយកូនគោលហាងនាយកដ្ឋាននៅសណ្ឋាគាររោងម៉ាស៊ីនកិនបន្ទះសាងសង់លំនៅដ្ឋាន។ ច្រកចូល alcove សិប្បនិម្មិតដើម្បីអគាររមណីយដ្ឋានជណ្តើរឈើកន្លែងចតរថយន្តសិប្បនិម្មិត។ នៅក្បែរឆ្នេរ សួនទឹកសិប្បនិម្មិតឈើជុំ ការងារនិងជញ្ជាំងស្តិនស៊ីលសន្លឹកពិដាននៃ slats របងប្លាស្ទិចពិការភ្នែកចោរដែលលួចខាងក្រៅ Collingwood ។ Palisades Natura CONWOOD ។ សមលីកេវ FRP grating
ប្រភេទនិងទំហំនៃការដាក់ស្រមោលព្រះអាទិត្យសំណាញ់ដុតបញ្ជាក់។ 1. FRP ពិការភ្នែក grating ព្រះអាទិត្យបញ្ចេញរន្ធ 50x50mm 13mm កម្ពស់ស្តង់ដានៃការ 1,2 សន្លឹក x 4 ម៉ែត្រ។ ។ FRP ផ្សិត 50x50x13mm ទំហំសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅ | ។ ស្តង់ដា មានទំហំ 1.2 x 4.0 ម៉ែត្រ។
ក្រឡាចត្រង្គជាតិសរសៃកញ្ចក់ 2. សូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅ FRP ពិការភ្នែកព្រះអាទិត្យបញ្ចេញរន្ធ 38x38mm 13mm កម្ពស់ស្តង់ដានៃការ 1,2 សន្លឹក x 4 ម៉ែត្រ។ ។ FRP ផ្សិត 38x38x13mm ទំហំសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅ | ។ ស្តង់ដា មានទំហំ 1.2 x 4.0 ម៉ែត្រ។
ជាតិសរសៃកញ្ចក់ grating frpGrating eggcratescreen pegboards ។
3. FRP ពិការភ្នែក grating ព្រះអាទិត្យបញ្ចេញរន្ធ 83x83mm 25mm កម្ពស់ស្តង់ដាសន្លឹក 1 x 4 ម៉ែត្រ។ ។ ផ្សិត FRP 83x83x25mm ទំហំសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅ | ។ ស្តង់ដា មានទំហំ 1.0 x 4.0 ម៉ែត្រ។
ក្រឡាចត្រង្គជាតិសរសៃកញ្ចក់
។ ។ ។ ពិការភ្នែក 4. ការបើកការសម្ពោធសំណាញ់ឡេការពារកម្តៅថ្ងៃភ្នំពេញ 15mm កម្ពស់ 19x19mm ស្តង់ដានៃការសង់ទីម៉ែត្រសន្លឹក 50×50 ។ ប៉ាតង់ AVC ភ្នំពេញសំណាញ់ទំហំ 19x19x15mm |: ទំហំ 50×50 សង់ទីម៉ែត្រស្តង់ដា។
ជាតិសរសៃកញ្ចក់ grating frpGrating eggcratescreen pegboards ។
5. ការបើកការសម្ពោធភ្នំពេញ blinds សំណាញ់ឡេការពារកម្តៅថ្ងៃ 30mm កម្ពស់ស្តង់ដារ 15x30mm ឌីសសង់ទីម៉ែត្រ 30×100 ។ ។ ។ ប៉ាតង់ AVC ទំហំភ្នំពេញដុត 15x30x30mm | ទំហំ: ។ ស្តង់ដា 30×100 សង់ទីម៉ែត្រ។
ក្រឡាចត្រង្គជាតិសរសៃកញ្ចក់ ជាតិសរសៃកញ្ចក់ grating frpGrating eggcratescreen pegboards ។ លក្ខណៈពិសេសនៃបន្ទះជញ្ជាំងនិងពិដានក្រឡាចត្រង្គ លក្ខណៈពិសេសនៃការព្យួរពិដានដុតបន្ទះ។  ក្រឡាចត្រង្គជាតិសរសៃកញ្ចក់ 1) ក្រឡាចត្រង្គសំណាញ់គំរូ: ការ៉េ (ការេសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅ) និងចតុកោណ (ចតុកោណកែងនោះដុត) 2) គុណភាពវត្ថុធាតុដើមដែលមានគុណភាព: ដោយប្រើគុណភាព។ សម្ភារៈដែលត្រូវបានធ្វើឡើងនៃការ FRP ជីវិតដែលមានប្រយោជន៍កញ្ចក់ជាតិសរសៃឆ្នាំឬ 100 ទូទៅការប្រើប្រាស់សម្ភារមានគុណភាពធ្វើពី Polypropylene, PP, polypropylene នាយករដ្ឋមវេទគឺថោកជាង 3) កម្រាស់នៃ hanger ជញ្ជាំង rack (។ កម្រាស់): ។ ពី 13-30mm ខ្លាំងណាស់ស្រាលបំបែកធន់ទ្រាំនឹងសារធាតុគីមីដែលមិនមែនជា corrosive ដែលអាចត្រូវបានអនុវត្តទៅកម្រាលសន្លឹកផ្លូវឬ Sieve បានដើម្បីបង្ហូរលើសចំណុះ 4) វិធីសាស្រ្តផលិតច្របល់ចូលទៅក្នុងការលាយជាមួយ workpiece នេះ។ ជ័រក្រុមហ៊ុន H នេះត្រូវបានចាក់ចូលទៅក្នុងមួយ ឬប្រើចាន washer ជាពុម្ពមួយក្នុងករណីនេះគឺការបង្ហូរចេញសម្ភារៈជញ្ជាំងល្អក់, PP, 5) ស្ដង់ដារសម្រាប់ការជញ្ជាំងប្លាស្ទិចការបង្ហូរចេញឌីសភ្នំពេញមាន 25×100, 30x100cm ។ ហើយសម្រាប់បន្ទះជញ្ជាំង grating FRP មានទំហំធំជាង 120x400cm មួយ។ ។ វាអាចត្រូវបានបញ្ជាឱ្យតាមដែលត្រូវការ 6) បង្កើតខ្លួនគេជាស្ថាបត្យករដូចជាការជ្រើសរើសពណ៍ (ចម្រុះ) ដើម្បីកាត់បន្ថយទំហំ (ទំហំបានធ្វើឡើងដើម្បីបញ្ជា) ជ្រើសរើសយកសំណាញ់រន្ធ (សំណាញ់នានានេះទំហំ) 7) ប្រព័ន្ធម៉ោន។ រឹបអូសរឺទម្ងន់ស្រាល សារនេះគឺជាការធម្មតាដូចជាការដំឡើងបន្ទះជញ្ជាំងក្រឡាចត្រង្គ, alloy អាលុយមីញ៉ូម (Aluscreen) ទូទៅ។ ជាតិសរសៃកញ្ចក់ grating frpGrating eggcratescreen pegboards ។

 

បន្ទះជញ្ជាំងពិដានភ្នំពេញនិងក្រឡាចត្រង្គ / FRP បើកចំហរពិដានក្រឡា។  ក្រឡាចត្រង្គជាតិសរសៃកញ្ចក់       ជាទូទៅអគារប្រើអាលុយមីញ៉ូមគំរបដុត (កោសិកា) ចូលទៅក្នុងពិដាន។ អគារនេះដែលនឹងបង្កើតឆើតឆាយទំនើបនិង quaint ។ គំរបដុតនេះ ដំណោះស្រាយនេះអាចជារលូន នៅខាងក្នុងលំនាំនិងចង្វាក់នៃបន្ទាត់ត្រូវបានសម្របសម្រួលឱ្យបានត្រឹមត្រូវ។ គំរបដុតអាចមានលក្ខណៈគ្រប់គ្រាន់។ សម្របខ្លួនទៅនឹងគ្រប់ប្រភេទនៃតំបន់ដើម្បីបង្កើតគ្មានថ្នេរ។ ទិដ្ឋភាពស្រស់ស្អាតទាំងអស់ មានអារម្មណ៍ថាមានកម្លាំងនិងការប្រើប្រាស់បានយូរក្នុងការឆានែលជារៀងរាល់។ ធ្វើឱ្យចន្លោះជាវិមាត្រមួយ។ សំណាញ់ពិដានគឺមានប្រើប្រាស់បានយូរនិងខ្លាំង។ លក្ខណៈពិសេសមួយត្រូវបានរុះរើយ៉ាងងាយស្រួល។ អាចត្រូវបានតុបតែងជាមួយការណ៍ភ្លឺគឺមិនកខ្វក់, មិនស្អាតនិងងាយស្រួលក្នុងការដំឡើង។ ដើម្បីផលប៉ះពាល់ផ្សេងទៀត បន្ទប់ដំណើរសម្រាប់អាងទឹក, ផ្សារទំនើប, រោងកុន, ពិព័រណ៍, ស្ថានីយ៍បន្ទប់តាំងបង្ហាញក្នុងនោះមានទាំងទីតាំងផ្សេងទៀត។       បន្ទះជញ្ជាំងពិដាននិង Chancon ក្រឡាចត្រង្គជាតិសរសៃដែលផលិតចេញពីកញ្ចក់និងប្លាស្ទិចពហុ propylene គុណភាពពិសេសគឺយ៉ាងខ្លាំងប្រើប្រាស់បានយូរនិងមានទម្ងន់ស្រាល។ តាមរយៈដំណើរការនៃការលាយពណ៍ដោយផ្ទាល់ទៅក្នុងគំរូនេះគឺមិនមែនគ្រាន់តែថ្នាំកូតមួយ។ បន្ទាប់មកចាក់ក្នុងពុម្ព (ផ្សិតសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅ) នេះអតិថិជនអាចជ្រើសជួររបស់ខ្លួនផ្ទាល់នៃស្រមោលនិងណ៍។ អាចរកបាននៅផ្ទៃខាងក្នុងនៃអគារនេះ។ ដែលអាចប្រើបាន ការេទាំងពីរ និងចតុកោណ ទំហំនិងពណ៍ យើងជួបគ្នាដើម្បីស្វែងរកស្ថាបត្យករដែលបានសហការជាមួយ។ ជ្រើសការតុបតែងនិងប្រែប្រួលដើម្បីបង្កើតអគារប្រណិតមួយ។ សមលីកេវ FRP grating
ក្រឡាចត្រង្គជាតិសរសៃកញ្ចក់  សមលីកេវ FRP grating
ល្អក់ Weatherboard ការដាក់ស្រមោល canopy / ស្រមោល trellis ចម្រុះ។
បន្ទះពិការភ្នែកពិការភ្នែក slat ការដាក់ស្រមោល, ការ awnings, trellises ឯករភជប់ប្លាស្ទិចឈើបន្ថែមភាពឯកជនទៅផ្ទះរបស់អ្នក។ បើគ្មានការបង្កើតរឹងមាំមួយធ្ងន់ពេក។ ការប្រើប្រាស់នៃការដាក់ស្រមោលល្អក់លំនាំជាក់លាក់មួយ។ ដើម្បីបង្កើតបរិយាកាសរីករាយសម្រាប់ការលួងលោមនៃផ្ទះឬការិយាល័យរបស់អ្នក។ អ្នកអាចធ្វើឱ្យតំបន់ការបំបែកឬការប្រើប្រាស់។ និងអារេមួយនៃតំបន់ផ្សេងគ្នានៅក្នុងបញ្ហាប្រើប្រាស់បានយូរហើយច្រែះនេះដូចគ្នាមិនឃើញទម្លាប់សម្ភារៈដូចជាធ្វើពីដែកថែបក្រឡាក្បឿងដំបូលសន្លឹកដែកឬជាតិសរសៃដុំថ្មទូទៅ។ មានអារម្មណ៍ថាដូចស្មើចម្រុះថ្មី។ ជាមួយនឹងការកោះនេះនិងធូលីនោះទេ។ ភាពកខ្វក់ដែលមិនត្រូវបានបង្កប់ ដូច្នេះធ្វើឱ្យវាងាយស្រួលក្នុងការសមាត។ ប្រើតែសាប៊ូនិងទឹកជាមួយកណាត់សាតដើម្បីលុបស្អាត។ ការដាក់ស្រមោល, អ្នកនឹងមើលទៅភ្លឺជាថ្មី។ យើងនឹងបន្តដើម្បីកំណត់តំបន់ក្រៅដូចជារោងឡានផ្ទះបាយឬភាពសប្បាយរីករាយសួនច្បារផ្ទះរបស់អ្នកឬផ្ទះនោះគឺនៅតែស្រស់ស្អាតផងដែរ។ សមលីកេវ FRP grating
ការយល់ដឹងអំពីខ្យល់ចេញចូលមានកូនអំពីស្លឹកព្យួរពិដាននោះល្អក់វាយនភាព, grilles ខ្យល់ “ស្លឹក” គឺជាការមួយនៃសមាសភាគនៃការបំពេញបន្ថែមនេះនឹងត្រូវបានដំឡើងដើម្បីការពារព្រះអាទិត្យ, ភ្លៀង, មនុស្សជាច្រើននៅតែជ្រើសរើសយកការដំឡើងស្រស់ស្អាតផងដែរ។ ស្លឹកបច្ចុប្បន្នអាចជ្រើសពីរចនាប័ទ្មរូបរាងនិងសមា្ភារៈដែលអាចត្រូវបានផ្សារភ្ជាប់ជាមួយនឹងភាពខុសគ្នានៃផ្ទះមួយ។ ក្រៅពីការតុសសកុដិដើម្បីផ្តល់នូវអត្ថប្រយោជន៍នៃការប្រើប្រាស់នៅតំបន់នេះ។ ទ្រង់ទ្រាយនៃតុសសកុដិនេះ ការចូលដំណើរការទៅផ្ទះនោះគឺជាការល្អ វាធ្វើឱ្យមើលទៅស្រស់ស្អាតផ្ទះ ខ្ញុំបានដើររកមើលពីចម្ងាយ, វាជាការមិនបាន។ ជាតិសរសៃកញ្ចក់ grating frpGrating eggcratescreen pegboards ។ បន្ទាប់មកចុចលើតុសសកុដិរូបរាងស្រមោល។ ក្នុងការបន្ថែមទៅរូបរាងនៃការ canopy នេះគឺស្រស់ស្អាត។ លំនាំផងដែរមានការកំណត់សីតុណ្ហភាពនៅក្នុងផ្ទះនោះ។ នោះគឺជាអ្វីដែលធ្វើឱ្យត្រជាក់ផ្ទះ។ បច្ចុប្បន្នផ្ទះនេះត្រូវបានផ្តោតជាសំខាន់នៅលើបង្អួចនិងទ្វារ។ កញ្ចក់មួយដើម្បីផ្តោត ភ្នែក airy ជ្រុងនីមួយមានព្រះអាទិត្យ និងភ្លៀងគឺមិនដូចគ្នា នោះជាកន្លែងដែលម្ចាស់ផ្ទះគួរតែផ្តោតលើទម្រង់ឆ្លាស់នៃការ canopy មុន។ សម្រេចចិត្តដើម្បីកសាងឬដំឡើង ដើម្បីសម្តែងល្អឥតខ្ចោះនិងងាយស្រួលទៅតំបន់នេះ 1 តុសសកុដិស្លឹកកោងក្បឿងដំបូលកោងអតីតមិនអាចត្រូវបានប្រើជាមួយទូទៅ។ ដោយសារតែដុំឥដ្ឋជាទូទៅមិនឆបគ្នាជាមួយពត់បាន។ ក្រុមហ៊ុនដែលមានក្រឡាចត្រង្គក្បឿងពិដាន។ អាចត្រូវបានរចនាឡើងដើម្បីឱ្យមើលទៅរលោងនិងភ្នែកណ៍ចាប់។ គ្រាប់ចុចដែលអាចត្រូវបានកាត់ចូលទៅក្នុងផ្លូវកោង។ វាជាការសមរម្យសម្រាប់តុសសកុដិ, ផ្ទះប្រណីតនៅលើទំនើប 2. ការប្រើតុសសកុដិនៅត្រង់រចនាប័ទ្មបុរាណនិងសហសម័យជាមួយនឹងការផ្ទះដែលមានដំបូលលើកភាគីម្ខាងទៀតជាងម្ខាងទៀត។ ដើម្បីអាចគ្របដណ្តប់និងការបង្ហូរទឹកផងដែរ។ វាត្រូវបានរចនាឡើងដើម្បីប្រើប្រាស់ស្លឹកសន្លឹកដែកថែប។ ឬពិដានម៉ោនព្យួរពីពិដាននៃផ្ទះនោះ។ សមលីកេវ FRP grating
ជាទូទៅ canopy ត្រូវបានរចនាឡើងដើម្បីផ្តល់នូវរឹងបិទជិត។ បើទោះបីជាសាភ័ណភ្ពជញ្ជាំងដោយមានជញ្ជាំងរឹងបានបិទនៅលើភាគីទាំងអស់និងបានធ្វើឱ្យ ventilated ទេ។ បន្ទប់នេះត្រូវបាន sweltering សីតុណ្ហភាពនឹងមានអារម្មណ៍មិនស្រួលក្នុងការរស់នៅ។ ការរចនាស្លឹកថ្មី ប្រសិនបើអ្នកមិនមានការព្រួយបារម្ភអំពីថាតំបន់ស្ងួត។ វាគួរតែត្រូវបានបង្កើតឡើងដើម្បីផ្ដល់នូវលក្ខណៈតម្លាភាពមួយ, ប៉ុន្តែការដាក់ស្រមោល របង FRP ភាគថាសផ្លូវរថភ្លើងរបង bulkhead ភាគថាស / អេក្រង់ទូទៅចម្រុះ យើងមិនត្រឹមតែផ្តល់នូវការចែកតំបន់ផ្សេងគ្នានៃផ្ទះឬការិយាល័យ។ ចំពោះការបានបន្ថែមភាពឯកជនទៅក្នុងតំបន់នៃផ្ទះនោះ។ ប៉ុន្តែនៅតែមិនគិតពីសោភ័ណ្ឌដើម្បីបង្កើនរូបរាង។ ធ្វើឱ្យផ្ទះរបស់អ្នកផងដែរ។ ការយល់ដឹងអំពីហេតុការណ៍ទាំងនេះ។ ផលិតផលនេះនៅលើ បន្ទះជញ្ជាំងវាំងនន របងជុំវិញភាគថាស bulkhead នេះ។ blinds ក្នុងកំឡុង slats, សុទ្ធ awnings ជញ្ជាំង pergola ការ hinge ផ្នត់ ភាពខុសគ្នាច្រើនទៀត ម៉ូដែលនីមួយមានភ្លឺស្អាត រចនាថ្មីនិងតែមួយគត់ វាផ្តល់ឱ្យអ្នកនូវសេរីភាពក្នុងការម្ចាស់ផ្ទះនិងស្ថាបត្យករបង្កើត។ បានរចនាឡើងដើម្បីបំពេញតម្រូវការនិងផលប្រយោជន៍របស់អ្នកប្រើបុគ្គលគ្នាផងដែរ។ អាចត្រូវបានប្រើដើម្បីតុបតែងសួនច្បារឬនៅជុំវិញផ្ទះនោះដើម្បីជួយបំភ្លឺផ្ទះនៅក្នុងរចនាប័ទ្មទំនើប។ របង rails ភាគថាស bulkhead របង FRP, ចម្រុះភាគថាសអេក្រង់ទូទៅ។
យើងផ្តល់ជូននូវការមិនត្រឹមតែដើម្បីចែកតំបន់ផ្សេងគ្នានៃផ្ទះឬការិយាល័យ។ ចំពោះការបានបន្ថែមភាពឯកជនទៅក្នុងតំបន់នៃផ្ទះនោះ។ ប៉ុន្តែនៅតែមិនគិតពីសោភ័ណ្ឌដើម្បីបង្កើនរូបរាងនៃផ្ទះរបស់អ្នកផងដែរយល់ដឹងអំពីហេតុការណ៍ទាំងនេះ។ ផលិតផលនេះនៅលើ បន្ទះជញ្ជាំងវាំងនន របងជុំវិញភាគថាស bulkhead នេះ។ blinds ក្នុងកំឡុង slats, សុទ្ធ awnings ជញ្ជាំង pergola ការ hinge ផ្នត់ ភាពខុសគ្នាច្រើនទៀត ម៉ូដែលនីមួយមានភ្លឺស្អាត រចនាថ្មីនិងតែមួយគត់ វាផ្តល់ឱ្យអ្នកនូវសេរីភាពក្នុងការម្ចាស់ផ្ទះនិងស្ថាបត្យករបង្កើត។ បានរចនាឡើងដើម្បីបំពេញតម្រូវការនិងផលប្រយោជន៍របស់អ្នកប្រើបុគ្គលគ្នាផងដែរ។ អាចត្រូវបានប្រើដើម្បីតុបតែងសួនច្បារឬនៅជុំវិញផ្ទះនោះដើម្បីជួយបំភ្លឺផ្ទះនៅក្នុងរចនាប័ទ្មទំនើប។ ក្រឡាចត្រង្គជាតិសរសៃកញ្ចក់ សមលីកេវ FRP grating trellises pergolas, ភាគថាសតុបតែង slats ពិការភ្នែក, កាត Mini វាំងននសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅតុបតែង។
លក្ខណៈពិសេសមួយទៀតគឺជាផ្នែកមួយនៃសួនច្បារដែលបានប្រើដើម្បីឱ្យមាននៅលើអ្នកឡើងភ្នំដើមឈើនោះ។ ឬដើម្បីដំឡើងភាគថាសមួយ។ ឬដូចជាការតុបតែងនៅក្នុងសួនមួយ វាត្រូវបានប្រើជាជញ្ជាំងព្យួរសម្រាប់ការបែងចែកនៃចន្លោះនៅក្នុងសួនច្បារនោះផងដែរ។ កុំបារម្ភ, បញ្ហាដូចជាការបំបែក, រនាបឈើផងដែរ។ លក្ខណៈពិសេសគួរឱ្យកត់សម្គាល់ទាំងនេះជាមួយនឹងការ, អ្នកអាចប្រើ ប្លាស្ទិចឬជាតិសរសៃកញ្ចក់ដកមួយចំនួននៃតម្លៃល្អបំផុតរបស់យើង។ ងាយស្រួលក្នុងការសម្អាត មានភាពខុសគ្នាច្រើនដូច្នេះគឺ ម៉ូដែលនីមួយមានការរចនាស្រស់ស្អាតជាមួយនឹងការថ្មីនិងតែមួយគត់ ជាតិសរសៃកញ្ចក់ grating frpGrating eggcratescreen pegboards ។ trellises pergolas, ភាគថាសតុបតែង។ slats នៃព្រលានយន្តហោះនាង Shannon FRP ផលិតពីប្លាស្ទិចដែលមានគុណភាពខ្ពស់។ ធ្វើឱ្យសម្ភារៈមួយដែលអាចទប់ទល់នឹងអាកាសធាតុនៅក្នុងប្រទេសថៃគឺមិនមែនជាការសម្រេចចិត្តឬស្រស់តមបក់, របកគូរមិនបានសូម្បីតែមានការប៉ះព្រះអាទិត្យ។ សម្ភារៈថ្នាក់ទីណ៍ទៅនឹងសាច់បាន។ ចាប់តាំងពីពេលដំណើរការផលិតកម្ម មានហើមដែលបង្កឡើងដោយទឹកនិងសំណើមនោះទេ។ កុំខ្ជះខ្ជាយពេលវេលាឬការចំណាយនៃការថែរក្សារបស់អ្នកពេញមួយជីវិតនោះទេ។ ភាពទាក់ទាញនៃផលិតផលនេះ, នៅក្នុងការបន្ថែមទៅ FRP ប្លាស្ទិចដែលមានគុណភាពល្អ។ ការដំឡើងនេះត្រូវបានធ្វើទំនើបកម្ម តាមរយៈការស្រាវជ្រាវនិងការអភិវឌ្ឍដើម្បីធ្វើឱ្យការដំឡើងមានភាពងាយស្រួលនិងងាយស្រួលបន្ថែមទៀត។ បន្ទះឈើយ៉ាងស្អាតធ្វើការចិត្ត។ ចូរកុំទុកវីសដែលអាចមើលឃើញ។ កុំខ្ជះខ្ជាយពេលវេលាណ៍ឬលាបប្រមូល បន្ទះឈើឈើនៃមាតិកាឆានែលត្រូវបានធ្វើឱ្យពិការភ្នែកអាច slats តំបន់ស្រមោល slat ជញ្ជាំងតុសសកុដិឬជញ្ជាំង slat របងខ្យល់។ វាបានបង្កើតឡើងច្រើនជាង 100 រចនាប័ទ្មដើម្បីសម្រួលរាល់តម្រូវការ។ រចនាប័ទ្មសម័យទំនើបសហសម័យរចនាប័ទ្មធម្មជាតិឬធម្មជាតិសម័យទំនើបរលោង សមលីកេវ FRP grating ឈើលើសពីនេះទៀតបន្ទះឈើនឹងព្រះអាទិត្យនិងភ្លៀង, ខ្យល់និងភាពឯកជននៅក្នុងផ្ទះ។ ខ្ញុំសារភាពថាជាច្រើនដង battens ឈើនេះគឺជាផ្នែកមួយនៃផ្ទះផងដែរ។ ផ្ទះនេះមើលទៅស្រស់ស្អាត គួរឱ្យចាប់អារម្មណ៍ ផ្ទះរចនាប័ទ្មសហសម័យនិងសម័យទំនើបដែលត្រូវបានទទួលបានប្រជាប្រិយភាពនាពេលបច្ចុប្បន្ននេះ។ នាពេលបច្ចុប្បន្ននេះមាននិន្នាការផ្ទះរចនាប័ទ្មផ្តោតលើអវកាសដើម្បីបើកចំហ។ ការបើកចំហខ្យល់និងពន្លឺ តំណភ្ជាប់ខាងក្នុងនិងខាងក្រៅ សម្រាប់អ្នកដែលរស់នៅជិតស្និទ្ធទៅនឹងធម្មជាតិដូចជាអាចធ្វើទៅបាន។ បន្ទះឈើនេះត្រូវបានប្រើដើម្បីគ្របដណ្តប់ផ្នែកមួយនៃបន្ទះដំបូលជញ្ជាំងបន្ទះនេះសម្រាប់គោលបំណងសាភ័ណភ្ព។ គ្រឿងសង្ហារឹមនៅក្នុងរបងសួន slat ពន្លាឈើឈើតូបដែលត្រូវបានគេដែលមានទីតាំងស្ថិតនៅចញេហើយបានប៉ះពាល់ទៅនឹងអាកាសធាតុក្តៅហើយសើមសម្រាប់រយៈពេលយូរ។ ដូច្នេះប្រឈមមុខនឹងការ rot ឈើធម្មជាតិ buckling និងរបកគូរកណ្ណៀរផងដែរបរិភោគជាច្រើនទៀត។ ទទួលរងការចំណាយនៃការរក្សាវា។ ហើយត្រូវតែជាទៀងទាត់ វាត្រូវបាន aching ចំពោះជំនាន់នេះ កម្រមានពេលវេលា .. បានធ្វើរនាបពីប្លាស្ទិចឬ FRP គឺភ្នំពេញជាប្រព័ន្ធជំនួសសម្រាប់បន្ទះនេះត្រូវបានគេកោតសរសើរយ៉ាងខ្លាំង។ ពិការភ្នែកស៊ុន slats បែងចែកបន្ទប់បន្ទះជញ្ជាំង។ អតិថិជនមិនមានការសម្របសម្រួល crossbar នេះ។
ជញ្ជាំងភាគថាសបន្ទះ ជាជម្រើសដែលមានសារៈសំខាន់សម្រាប់ការជួសជុលផ្ទះ។ ជញ្ជាំងភាគថាសនេះ ជញ្ជាំងត្រូវបានបញ្ចប់ជាមួយនឹងការប្រើប្រាស់បានយូរ, មិនជញ្ជាំងជាមួយនឹងស៊ីម៉ង់ត៍នេះ។ ជញ្ជាំងគឺជញ្ជាំងដែលបំបែកបន្ទប់ពីជញ្ជាំងជាមួយនឹងស៊ីម៉ង់ត៍នេះ។ ជញ្ជាំងនេះត្រូវបានធ្វើឡើងនៃការសមា្ភារៈដែលជាស្រាលជាងមុនដោយឈ្មោះ។ រចនាសម្ព័ន្ធផ្ទៃក្នុងត្រូវបានធ្វើពីឈើឬអាលុយមីញ៉ូនិងជាតិសរសៃផ្សេងទៀតឬការ gypsum ដើម្បីគ្របដណ្តប់។ អាហារបំប៉ននេះអាចត្រូវបានបន្ថែមពេលក្រោយ។ ដើម្បីធ្វើឱ្យភាគថាសថ្មីមួយ និងតម្រូវឱ្យមានការគាំទ្រដល់ធ្នឹមនេះថាជាការលំបាកជញ្ជាំងស៊ីម៉ងត៍ឬកំបោរដែលជា។ ជញ្ជាំងនិងមិនគួរមានទម្ងន់ជាង 50 គីឡូក្រាមបានច្រើនក្នុងមួយម៉ែត្រការ៉េ។ ក្រឡាចត្រង្គជាតិសរសៃកញ្ចក់ ចំណេះដឹងនៃការសមា្ភារៈសំយោគបានប្រើជាទូទៅដើម្បីធ្វើឱ្យជញ្ជាំង។ របងការដាក់ស្រមោលពិការភ្នែក slat ស៊ីម៉ងត៍ជាតិសរសៃ សម្ភារៈនេះគឺជាល្បាយនៃស៊ីម៉ង់ត៍ Portland, ខ្សាច់, ទឹកនិងបន្ទះសែលុយឡូសជាស៊ីម៉ង់ជាតិសរសៃត្រូវបានគេប្រើជាញឹកញាប់ដើម្បីតុបតែងរបង, trellises, trellises, awnings, battens ពិដាននិង battens ស៊ុន Plast ឈើឬប្លាស្ទិចសមាសធាតុឈើ សម្ភារៈ HDPE ប្លាស្ទិច។ , LDPE, PVC, PP,, របស់ ABS , PS, PLA និង pulp និងរនាបម្នាងសិលាវូដជាញឹកញាប់ត្រូវបានគេប្រើដើម្បីតុបតែងកន្លែងកើតហេតុបន្ទះមួយ។ ពិដានតុបតែងឬជញ្ជាំង ប្លាស្ទិច គឺជាប្លាស្ទីកប្រភេទពិសេស។ ការរួមបញ្ចូលគ្នានៃការ uPVC (unplastizide ពហុប្លាស្ទិ Choride) និងបង្កើនប្រសិទ្ធិភាពបរិវេណនៃប្រភេទផ្សេងគ្នាដូចជាការបន្ថែមភាពធន់ទៅនឹងលក្ខខណ្ឌអាកាសធាតុ (ឋិតឋេរស្មុគស្មាញ), សារធាតុបន្ថែមទៀតថាការតស៊ូមួយផលប៉ះពាល់ (ផលប៉ះពាល់កែប្រែ), ធន់ទ្រាំទៅនឹងព្រះអាទិត្យបន្ថែម។ វិទ្យុសកម្ម (កាំរស្មី UV ឋិតឋេរ) ក្តារបន្ទះ ដែលបានប្រើជាទូទៅបំផុតជញ្ជាំងក្តារបន្ទះទៅនឹងជញ្ជាំងខាងក្នុងផ្ទះ។ មិនអាចទប់ទល់នឹងព្រះអាទិត្យនិងភ្លៀងព្រមទាំងជញ្ជាំងឬឈើរឹង។ នេះជាក្តារបន្ទះើញឹកញាប់បំផុត។ ស៊ីម៉ង់ត៍, ក្តារបន្ទះនិងក្តារបន្ទះចូលទៅក្នុងជញ្ជាំងដែលអាចធ្វើទៅបាន។ ដោយលាយបំណែកឈើដែលត្រូវបាន impregnated ជាមួយនឹងសារធាតុគីមីនិងសម្ពាធខ្ពស់។ កណ្តៀរជាញឹកញាប់ផងដែរ វាអាចជាកោសសាមញ្ញ ក្រុមប្រឹក្សាភិបាល gypsum គឺការ gypsum ដែលដុតតាមរយៈដំណើរការនេះនិងត្រូវបាន felted ។ ការប្រើប្រាស់ក្រដាសស្អិត, ស្រមុងនិងការគ្របដណ្តប់ទំហំ 2 ភាគីនៃសន្លឹកដូចគ្នាមួយនៃការ plywood និងភាពខុសគ្នានៃកម្មវិធីដូចជាក្រុមប្រឹក្សាភិបាលការ gypsum ធម្មតាមួយ។ ជញ្ជាំងនៅក្នុងអគារ, ក្រុមប្រឹក្សាភិបាលការ gypsum ធន់នឹងភ្លើង។ អាចស៊ូទ្រាំកំដៅសម្រាប់ម៉ោង 1-3, ជាញឹកញាប់ជាមួយភ្លើងផ្ទះបាយមួយឬកង្វល់ភ្លើងឆេះផ្ទះ, ការ gypsum ឆ្លុះបញ្ចាំងពីកំដៅ។ ស្រទាប់ foil អាលុយមីញ៉ូមប៊ូត្រឡប់មកវិញ។ ល្អឥតខ្ចោះសម្រាប់ជញ្ជាំងដែលមានពន្លឺថ្ងៃ។ ឬដើម្បីរក្សាទុកថាមពល សន្លឹកផ្ទះល្វែង ជញ្ជាំងនៃសន្លឹកអាបស្តូ ប្រើបានទាំងក្នុងនិងក្រៅផ្ទះ។ វាអាចទប់ទល់នឹងព្រះអាទិត្យនិងភ្លៀងផងដែរ។ ប៉ុន្តែមិនធន់នឹងមានការភ្ញាក់ផ្អើល ដោយអាបស្តូសន្លឹកនឹងមើលទៅស្រដៀងទៅនឹងក្តារបន្ទះ។ និងមានតំលៃសមរម្យ CELLOCRETE ជញ្ជាំង CELLOCRETE (សន្លឹក Cellocrete) គឺស្រដៀងគ្នាទៅនឹងជញ្ជាំងការ gypsum ។ ធ្វើពីសរសៃឈើទន់លាយជាមួយស៊ីម៉ងត៍។ បន្ទាប់មក felted ផ្ទៃសត្វកណ្ដៀរធម្មជាតិ patterned មិនបរិភោគព្រមទាំងការការពារប្រឆាំងនឹងកំដៅនិងសំឡេងអាចត្រូវបានឆ្កាងឬដោយប្រើឧបករណ៍ដូច sawed ទូទៅមួយ។ ជញ្ជាំងនេះអាចមានទាំងញេនិងនៅក្នុងផ្ទះ។ សមលីកេវ FRP grating
គុណសម្បត្តិនៃបន្ទះជញ្ជាំង, ពិការភ្នែកព្រះអាទិត្យ។ តើមានការដំឡើងមានភាពងាយស្រួលនិងរហ័ស។ អាចត្រូវបានជួសជុលយ៉ាងងាយស្រួលឬបានកម្ទេច។ លក្ខណៈសំខាន់មួយគឺការបន្ថែមទៅកាន់ផ្ទះដោយគ្មាន crossbar មួយ។ ឥដ្ឋថ្មីឬមានភាពស្មុគស្មាញ ជញ្ជាំងនេះអាចត្រូវបានបង្កើតនៅលើដី, វាជាការល្អសម្រាប់លំនៅដ្ឋានដោយមានកម្រិតដើម្បីបំបែកជញ្ជាំងឬជញ្ជាំងដើម្បីបំពេញបន្ទប់។ ការបន្ថែមស្រស់ស្អាតដែលអាចជាការលំបាកក្នុងការផ្លាស់ប្តូរ។ លើសពីនេះទៀតសម្ភារៈដែលបានប្រើ លក្ខណៈពិសេសការជ្រើសរើសធំទូលាយផងដែរ។ ការធ្លាក់ចុះនៃបន្ទះជញ្ជាំង, ពិការភ្នែកព្រះអាទិត្យ។ ដោយសារតែជញ្ជាំងដែលបានបញ្ជាក់យួរតាមខ្លួនងាយស្រួលក្នុងការដំឡើង, ដូច្នេះធ្វើឱ្យជញ្ជាំងគឺមិនប្រើប្រាស់បានយូរដែលជាកំបោរ។ ជញ្ជាំងស៊ីម៉ងត៍ទូទៅ អាច fracture យ៉ាងងាយស្រួល ប្រសិនបើជាច្រើននៃទឹកមួយអាចមានហើមឬកំពុងតែបាក់បែកខ្ទេចខ្ទី moldy យ៉ាងងាយស្រួល។ សំឡេងនិងជញ្ជាំងស៊ីម៉ងត៍តិច។ បន្ទះជញ្ជាំងម្លប់បន្ទប់ព្រះអាទិត្យ។ ផ្នែកទន់ប៉ាតង់របស់ក្រុមហ៊ុននេះលោក Lincoln និងប៉ាតង់ PP, សូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅដុត trellis SlatBlind FRP ស្វាគមន៍ភាគថាស / Weatherboard ។ ជញ្ជាំងពន្លឺដែលសមរម្យបំផុតសម្រាប់បន្ទប់ទឹក, បន្ទប់បោកគក់, បន្ទប់ស្រាឬបន្ទប់ជាមួយសំណើមខ្ពស់មួយ។ ជញ្ជាំងនេះគឺមិនមែនជាទឹកដែលធន់ទ្រាំនិងមានសំណើម។ ជញ្ជាំងនេះអាចបង្កឱ្យមានការហើមឬផ្សិតយ៉ាងងាយស្រួល។ លើកលែងតែភាគថាសបន្ទះជញ្ជាំងនៃព្រលានយន្តហោះនាង Shannon ។ បានធ្វើឱ្យទឹកធន់នឹងគ្មានការបំបែកសម្ភារៈសំលេងរំខាន, ព្រះអាទិត្យដែលធន់ទ្រាំនឹង, ដែលមិនមែនជា corrosive និងការធន់ទ្រាំទៅនឹងសារធាតុគីមី។ សុវត្ថិភាពសុខភាពនិងបរិស្ថាន ងាយស្រួលក្នុងការដំឡើង, ងាយស្រួលក្នុងការជួសជុល។ អាចត្រូវបានដាក់នៅលើឬនៅក្បែរសមុទ្រ ខ្យល់បក់ពីសមុទ្រ, មិនច្រេះ។

ក្រឡាចត្រង្គជាតិសរសៃកញ្ចក់

បាររន្ធ GFRP-Steel’s-ប្លាស្ទិចប្រភេទ PPABS Yüzmeណផ្សារដែកដែកគឺសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅ / សមាសភាពជាការសមលីកេវ: ចាក់, ductile សម្រាប់ជាតិដែក manholes ក្របគឺរនាំងចេញស្រះទឹកធ្វើបានបិទបំពង់បំពង់មួកបង្ហូរទឹកទឹកមួកបំពង់ prefabricated បុរសរន្ធសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅ / ទម្រឧបករណ៍ភ្ជាប់កែបជួសជុលឈុតតារាង។ មានការគៀបចាក់សោរឹរឹរបារដែកសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅ / ទប់ស្កាត់ការបង្ហូរទឹក grating Scupper / ជណ្ដើរ Tread ច្រមុះ / ធ្លាយដាក់ Hook pegboard កញ្ចប់ឧបករណ៍ផ្ទុកស្ដុក DIY: grating កញ្ចក់ជាតិសរសៃបង្ហូរលើសចំណុះប្លាស្ទិចជុំវិញគែមនៃអាងនេះ។ សូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅច្រែះដែកភាពធន់ទ្រាំ។ កំទេចកំទីអន្ទាក់ Sieve បានកប់ក្នុងការទប់ស្កាត់តម្លៃសំរាមបេតុង។ គម្របបិទ CAP បានយ៉ាងល្អរឹងមាំបំពង់ ductile ជាតិសរសៃកញ្ចក់បោះដែក។ ជាន់ផ្លូវដើរម៉ាត់។ ទំពក់ផ្នែករឹងព្យួរទំពក់ក្រុមប្រឹក្សាម្ជុលក្រុមប្រឹក្សាភិបាល Winnipeg ជញ្ជាំងដែកថែបមានឧបករណ៍ផ្ទុក perforated ព្យួរ។

ទំព័រដើមទំព័រនៃ Chancon-GratingThai | >> ក្រុមហ៊ុនទំព័រដើមជជែកលីនខុន – grating ក្រុមហ៊ុនថៃ ទំនាក់ទំនងទំនាក់ទំនងពនិង     កទាំងអស់ទំនាក់ទំនងយើងកំណត់អត្តសញ្ញាណ: ទំនាក់ទំនង។ ផលិតផលផែនទី ការណែនាំបន្ថែមទៀត     ខតំលៃសម្រង់: សម្រង់តម្លៃក្រុមហ៊ុនអាកាសចរណ៍ដែលមានតំលៃថោក     គទាំងអស់នៃគម្រោងយោង: អតិថិជន។ ការកម្មវិធី តើធ្វើដូចម្តេចដើម្បីទិញ     ឃលក្ខណៈពិសេសអត្ថន័យនៃជាតិសរសៃកញ្ចក់ជ័រជ័រប្លាស្ទិចបំពេញបន្ថែមអាហារថ្នាក់ទីនេះនៃការ FRP បានសំឡីកែវ     អ៊ីសេវាកម្ម, សូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅ: ដើម្បីរចនាផលិត, ដំឡើងនិងសាកល្បងកម្លាំង – គីមី     លក់អេហ្វចែកបៀចង់បាន: សួរ។ ក្រុមហ៊ុនលក់ទ្បា ការលក់ការជ្រើសរើសបុគ្គលិក

 

 

 

Gully សូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅ grating     1. ប្លាស្ទិច polypropylene សូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅការបង្ហូរទឹកបំពង់ grating ។ ប្លាស្ទិចក្រាស់បំពេញបន្ថែមភ្នំពេញ     ដែកថែបដែកបញ្ចប់ចានសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅរបស់ 2. Grating ស័ដែកថែប plated តភ្ជាប់។ បំពង់សម្រាប់ការអនុម័តទឹក     3. FRP ផ្សិតសំឡីកែវកញ្ចក់ Grating លូបង្ហូរទឹក grating ជាតិសរសៃ។ ជាន់ផ្លូវម៉ាត់នៅក្នុងរុក្ខជាតិ     4. ABS ហែលទឹកណលូសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅ Slice គែមទំនប់បង្ហៀររបស់ ABS អាង, PVC     5. ដ្រាយផ្លូវហាយវ៉េបង្ហូរសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅភាពកខ្វក់អន្ទាក់សំណាញ់, សំរាម, ទុកចិញ្ចើមផ្លូវនៅតាមចិញ្ចើមផ្លូវនោះ។ (ប៉ះពាល់ជំនួញឈើដើម្បីស្លឹក)     6. ឆ្មាំ, ដើមឈើ, សូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅ, គ្របដណ្តប់សំណាញ់ paver ស៊ុមស៊ុមការពារមូលដ្ឋានរបស់មែកធាងនេះ។ ជាមួយទាំងពីរបានសាងសង់និងបានបញ្ចប់។
អណ្តូង CAP បាន manholes គម្រប     7 FRP manholes គ្របដណ្តប់គំរបគ្រប manholes, បំពង់ជ័រសមាសធាតុកញ្ចក់ជាតិសរសៃ (noncorrosive កម្លាំងខ្ពស់ដែកអ៊ីណុកជំនួស)     8. Cast ត្រៀមខ្លួនរួចរាល់ហើយសម្រាប់ដែក, ductile manholes គម្របមួក (ជុំទំនាក់ទំនង / ការេនេះ) ។ manholes គម្រប ductile បោះប្រព័ន្ធទឹកស្អាតដែក     9 គ្របដណ្តប់ FRP ពេជ្រកំពូល (កាត់ពិសេស ) ទប់ស្កាត់បានយ៉ាងល្អបំពង់កញ្ចក់គ្របដណ្តប់ទៅដោយជាតិសរសៃដើម្បីកាត់បន្ថយទំហំនៃការហោះហើរនេះ។ ផលិតផល, ក្មេងស្រីដែលពាក់ព័ន្ធ   10 កេសស៊ុតនេះ, បន្ទះពិតានគ្របដណ្តប់មួយសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅរបាំងអេក្រង់បំបែកភ្លើងគម្របប្រអប់ពន្លឺ។ តម្រងខ្យល់ខ្យល់   11. ពិដានកន្លែងកើតហេតុដុតស្រមោល trellis ជញ្ជាំងវាំងននពិដាន។ របងជុំវិញភាគថាស bulkhead នេះ។ awnings, blinds ក្នុងកំឡុង slats   12 PegBoard បង្ហាញឧបករណ៍បន្ទះក្ដារ hooks ដាក់ជញ្ជាំងរន្ធឧបករណ៍ផ្ទុក Winnipeg ព្យួរ   13 FRP ជណ្ដើរ Tread ច្រមុះជំហានទីគម្របការពារគម្របបន្ទះគ្របដណ្តប់ច្រមុះគែមការតុបតែងប័ណ្ណកញ្ចក់ជាតិសរសៃជណ្តើរ   14 HDG ។ ដែកថែបសោឈុតក្រឡាចត្រង្គបន្ទះក្តាប់ឈុតចាក់សោរឹមានការគៀបសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅ។ ស័ង្កសីដែកអ៊ីណុក / ដែកថែប plated, ច្រែះធន់ទ្រាំ,   15 FormWork ប្រព័ន្ធទំនាក់ទំនង: TieRod / មមាញឹក ។ ដែកថែកម្លាំង tensile ខ្ពស់ធន់ទ្រាំ WingNut WaterStopper ។
# Grating ដែកថែប grating កញ្ចក់អុបទិកលើសចំណុះលូប្លាស្ទិចជុំវិញគែមនៃអាងបញ្ចប់ manholes # គម្រប, បោះគ្របជាតិដែក, លូ, # FRP-STEEL ប្លាស្ទិចសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅសំឡីកែវ, # ductile-ចោល-ដែក manholes ។ ក្រប, #Swimming ណលូ Gully សូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅប្រឡាយ, #Saddle សោរឹឃ្លីបមានការគៀប, # ឈុតចាក់សោស្រេចចិត្តទប់ចាន Sieve បាន #Leaf ជំនួញឈើក្បែរផ្លូវ Scupper លូដៃសមុទ្រទប់ស្កាត់ grating, # Sieve បានកំទេចកំទីអន្ទាក់, សំរាមកប់ក្នុងការទប់ស្កាត់តម្លៃបេតុង។ ផ្លូវនេះ #Egg សំណាញ់ crates មានភ្លើងបំភ្លឺបែងចែកផ្សព្វផ្សាយផ្ទាំងអាងចិញ្ចឹមមច្ឆាពិការភ្នែក # បន្ទះ slats សំណាញ់បំបែកប្លុករបាំងអំណាចខែលពន្លឺ។ ប៉ុន្តែអាងចិញ្ចឹមត្រីនេះ #Stair Tread គម្របការពារច្រមុះជំហានគម្របច្រមុះនិង # បន្ទះគម្របប្រភេទជ្រុងជណ្តើរគ្រូពេទ្យប្រហែលជាបាន, សំណាញ់ #Tree ឆ្មាំសុវត្ថិភាពសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅស៊ុម # -frame ការពារមូលដ្ឋានរបស់មែកធាងនេះ #Perforated Pegboard ដាក់ស្ដុកផ្ទុកកញ្ចប់ Hook DIY ការ ,. ឧបករណ៍ # កម្មវិធី Billboard Winnipeg ជញ្ជាំងក្តារដែកថែបមានឧបករណ៍ផ្ទុកធ្លាយព្យួរ, កម្រាលសន្លឹកនិងផ្លូវដើរ។

ការបង្ហូរទឹក grating ប្លាស្ទិចដែកសម្ដែង prefabricated អាលុយមីញ៉ូមដែកអ៊ីណុក, កញ្ចក់ជាតិសរសៃ, គ្របដណ្តប់រណ្តៅលូគម្របដែកបោះបញ្ចប់ FRP-STEEL ប្លាស្ទិចសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅ fiberglass, ductile-ចោល-ដែក manholes ក្រប, ហៀរហូរ Sieve បាននៅជុំវិញគែមនៃអាងនេះ។ ជាការហែលទឹកប្រភពដុតបង្ហូរលើសចំណុះ, បំណែកសំណាញ់អន្ទាក់អាហារសារធាតុចិញ្ចឹមនៅក្បែរចិញ្ចើមផ្លូវមួយបានទប់ស្កាត់ក្រុមហ៊ុនផលិតនិងចែកចាយ # សំណាញ់ស៊ុមការពារមូលដ្ឋានរបស់មែកធាងនេះ។ ផ្លូវដើរម៉ាត់ជាន់, បន្ទះដកហូតសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅរបាំងគ្របដណ្តប់បំបែកពន្លឺ / តម្រងអាកាស / ខ្យល់ GFRP សមាសភាពដែក Gully driveway សូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅអាំង, លូទឹកបំពង់លូប្រឡាយ Trench, ចោល ductile ដែក manholes ក្រឡាចត្រង្គគ្របដណ្តប់ចាប់អាងសុវត្ថិភាពពង្រីកដែកសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅ។ , ក្តាប់កាតព្វកិច្ចធ្ងន់ struts ប៉ុស្តិ៍ធ្លាយ ដុតអាលុយមីញ៉ូលំហូរអ៊ែរលើកឡើងការចូលដំណើរការជាន់ទីផ្លូវថ្មើរជើងទីលានក្រាលថ្ម, ទីធ្លាជម្រាលកៀរជើងទម្រ, កាបោន serrated ដែកថែបរបារ, ខ្ទាស់រនុកបានចាក់សោមានការគៀប saddle ចាក់សោលាតសន្ធឹងបន្ទះដែកថែប, សំណាញ់, Formworks ស្មើ Rod វីងនុ, ហូរគ្របដណ្តប់។ ductile ទឹកបោះដែក, CAP ជ័រសមាសធាតុជាតិសរសៃបំពង់ដៃធុងគំរបបុរសម្នាក់ហូលកាន់, CAP បានគ្របដណ្តប់ manholes នេះបំពង់។ អនុបង្ហូរទឹកប្រមាត់ CAP បានដាំ, CAP បានស្វ៊ែរ។ គ្មានរន្ធចតុកោណរឹង, ស៊ីម៉ង់, ដែកថែបបានពង្រឹងប្រព័ន្ធគំរបគ្របដណ្តប់និងការព្យាបាលទឹកបេតុងសម្រាប់ការប្រមូលសំរាម! សូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅ, មហាភ្លក់រសជាតិគ្របដណ្តប់ចានដែក welded ដុត, បានបញ្ចប់, សំណាញ់ស៊ុមការពារមូលដ្ឋាននៃដើមឈើ បំពង់ភៀសខ្លួនដំបងប្រឡាយបង្ហូរទឹកលោក U នៅតាមគែមនៃចិញ្ចើមផ្លូវ, ការបរាជ័យម៉ាទ្រីស, លួសសំណាញ់, លួសសំណាញ់, ជាមួយនឹងស៊ុមនេះ។ បណ្តាញបង្ហូរទឹក, ខ្សែដែកថែប, ការរហែក, ផ្នត់រន្ធ jig ដែក stretched, ជាតិសរសៃកាបោន, trotters វាយនភាព, សាច់មាន់, បង្ហូរទឹកភ្លៀង, ឈានជើងរអិល, ផ្លូវរថភ្លើង, សុទ្ធខ្នាតតូចដែលមានក្លិ, ប្លុកត្រួសត្រានៅខាងក្រៅ។ ស្រះទឹកតុបតែង koi, ទេសភាព, ទន្សាយឆ្នេរសមុទ្រ។ ចង់បាន, កម្រាល, ធ្វើឱ្យប្រសើរឡើងឧបករណ៍, DIY ការងាយស្រួលក្នុងការដំឡើងដោយខ្លួនឯង, សំណាញ់អណ្តែតដែលបានម៉ោនចង្កៀង, ពិដានក្រុមហ៊ុន T-របារ, ក្បឿងពិដាននៅលើជញ្ជាំងកំពែងវាំងននពន្លឺស្រអាប់ gauzy ។ ភាគថាសបែងចែកបន្ទប់បន្ទះហ៊ុមព័ទ្ធ។ ឧបករណ៍ប្រើប្រាស់តុបតែងស្លឹកពិដានពិការភ្នែក slat ការ hinge ក្រុមហ៊ុន Fiat តាត្រៅខ្យល់ pergolas, សត្វស្លាបការពារគម្របសំណាញ់, ពស់, សត្វបក្សីសត្វកំប្រុក baffles បណ្តេញចេញ, សភាបន្ទះភាគថាស។ រីករាយ, កាបូនប្លាស្ទិច, ប្លុកការិយាល័យ, ការិយាល័យ, បន្ទប់ទឹក, frosted បញ្ចប់ការបិទប្រព័ន្ធម៉ាស៊ីនត្រជាក់, ខ្សែភ្លើងមួយបែងចែកបន្ទប់, មានគុណភាពខ្ពស់។ Deeside អគារដៃគូសក្ដិសម, វាយនភាពពិដានដុតខ្យល់ព្យួរ Splashboard ពិការភ្នែក / Weatherboard / slats / ម្លប់ trellis, គណៈកម្មាការតុសសកុដិជញ្ជាំង, ភាគថាសអេក្រង់ទូទៅស៊ុនចម្រុះ, ការត្រួតពិនិត្យការប្រឆាំងនឹងការស៊ុតបាល់បញ្ចូលទីបក្សី, ការតុបតែងវាំងននសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅមីនីគម្របក្រឡាចត្រង្គចម្លាក់បានបើកកោសិកា។ កម្មវិធីពិដាន: កន្លែងការិយាល័យបន្ទប់ប្រជុំ , ផ្សារទំនើប, សាលារៀន, ច្រករបៀង, បង្គន់, មន្ទីរពេទ្យ, ការប្រព្រឹត្ដឡើងវិញការតុបតែង, ជញ្ជាំងវាំងនន, ក្បឿងពិដាន។ របងជុំវិញភាគថាស bulkhead នេះ។ ពិការភ្នែក slat canopy សុទ្ធ ជញ្ជាំង pergola ការ hinge ផ្នត់ Weir បំបែកកំទេចកំទីក្នុងអន្ទាក់សិតសក់សំណាញ់អណ្តែតនៅក្នុងទឹកនៅគែមនៃចិញ្ចើមផ្លូវនេះ។ អន្ទាក់ដីល្បាប់ធូលីដី, ស្លឹក, ក្រដាស, សំណល់អាហារទប់ស្កាត់ទឹកសំណាញ់នោះ។ ចំហៀង rails នៅតាមបណ្តោយផ្លូវនេះបើយោងតាមការបញ្ជាក់ស្តង់ដានៃក្រុងនោះ។ មន្ទីរសាធារណៈការនិងនគរូបនីយកម្ម នាយកដ្ឋានផ្លូវជនបទ អាជ្ញាធរជាតិលំនៅដ្ឋាន ETA, Trench សហប្រជាជាតិច្រកផ្លូវបង្ហូរទឹក, អេក្រង់ធូលី ច្រកផ្លូវ grating ជិត footbath, ស្លឹកមានសុវត្ថិភាពសហប្រជាជាតិដាក់អន្ទាក់ចរាចរណ៍បង្ហូរ
ការ primer ប្លាស្ទិចជាអ្នកជំនាញខាង, PP, PE នៅ ABS ហែលទឹកជ័រ PVC ប្លាស្ទិចសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅ , បន្ទះកញ្ចក់អគារហាងជំនួសរបាំង, ផ្នែកខាងក្រៅជញ្ជាំង clad, សន្លឹក។ ផ្លូវដើរចេញពីតំបន់ប្រយុទ្ធន្រនិងប្រពៃណីឧទ្យាន។ វាលប្រកួតឆាកប្លុកស្មៅ, ចាន, បន្ទះជញ្ជាំងតុបតែង, ពិការភ្នែកផ្នែកខាងក្រៅ, ពិដាន, ជញ្ជាំង, eaves, gabled ជណ្តើរតាមរានហាលខាងមុខទ្វារភាគថាសកាឡៃពិណសាសន៍យូដានិងទំហំសន្លឹកស្តិនស៊ីល។ លួសថ្នាំកូតប្លាស្ទិច ការរចនាម៉ូដដើម្បីជ្រើសពី អាចត្រូវបានកាត់និងគ្រឿងសង្ហារឹមតុបតែងបន្ថែម‧; ជញ្ជាំងតុបតែងស្តិនស៊ីលមានទីតាំងស្រស់ស្អាតនិងមានតែមួយគត់។ អាលុយមីញ៉ូសមាសភាព, សមាសភាព, អេហ្វរូពៀរ, ធន់ទ្រាំទៅនឹងច្រែះ, ច្រែះ, កំដៅ, ភ្លើង, ទឹកអាស៊ីតគីមី alkali, រក្សាទុកថាមពល។ កណ្ណៀរ, ផ្សិត, មិនចូលចិត្តការ edema, មិនមែនពុលដែលមិនមែនជាភ្លើងជំងឺវិកលចរិត, សំឡីកែវឬជំនាញជាតិសរសៃកញ្ចក់គឺទេពកោសល្យសៀម SSG, អាមេរិក, សហរដ្ឋអាមេរិក , តំបន់អាស៊ីប៉ាស៊ីហ្វិក Fibergrate, Strongwell, Webforge, ជួសជុលកម្រាលផ្ទៃ laminate ។ , epoxy, អ៊ីងាយស្រួលពតមានភាពងាយស្រួលពតអ៊ី C, កម្រាល, epoxy, polyurethane, PVC, ស្អិត, បេតុងជីវ, ជីវ, PU, ថ្នាំកូត, ដុំថ្មជាការលំបាក ,. ភោជនីយដ្ឋានប្រសើរឡើងរោងចក្រ PE នៅជាន់, ផ្ទះបាយ, សណ្ឋាគារ, ស្រះទឹកថ្នាំកូតធន់ទ្រាំគីមី, ថ្នាំលាប acrylic, ជាន់ឧស្សាហកម្ម, ផលិតផលការពារជ្រាបទឹក, ជួសជុលបង្ក្រាប, fro ។ នេះជាកម្សាន្ត, ផលិតផលការពារជ្រាបទឹក, នាវា, សារធាតុគីមីអាងហែលទឹកកញ្ចក់លូទឹកស្អុយជាតិសរសៃដែកសន្លឹកដំបូលសម្ភារជំនួសដែក, ដុំថ្ម, ឈើ, សិប្បនិម្មិតសំយោគ, ប្លាស្ទិច wpc, ជីវ, ការកែឆ្នៃឧបករណ៍, Fla ។ បង្ហូរលូដំបូល, ពាក់ផ្ទៃ, ផលប៉ះពាល់, លើសចំណុះលូទឹកស្អុយនៅជុំវិញគែមនៃអាងនេះ, សន្លឹក, ល្បឿន, កៅស៊ូសន្លឹកសេជាន់នៅជុំវិញអាសនៈគ្រឿងម៉ាស៊ីនស្រាល, ថាស, ដាក់, ជាន់អគារ, ទប់ស្កាត់ដង្កូវនោះ។ ប្លុកត្រួសត្រាយស្មៅតុបតែងបញ្ចប់។ ការកែប្រែ Feng ជនជាតិ Shui
GFRP Composite បានគ្របដណ្តប់ពេជ្រកំពូល manholes សន្លឹកឧបករណ៍ពិនិត្យ ផ្ទៃ ( គំរបដុតនៅកន្លែងចាក់សំរាមបំពង់ក្រាស់បានបិទគម្របជាតិសរសៃកញ្ចក់ម៉ាត់) www.chancon.co.th និងសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅអ្នកឯកទេសដំណោះស្រាយរបៀប ដំឡើង: ក្រៅចតុកោណ ,. ជុំទីការេ រង្វង់សារាចរក្រណាត់ធម្មតាលូទឹក Gully, ស្ទ្រីក្បឿងក្រឡាពិដានសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅ, លេខសំងាត់វិធីផ្លូវចិញ្ចើមបន្ទប់ក្រោមដី, បើកក្រឡាចត្រង្គប្លាស្ទិច, បិទជិត manholes, ដៃ lifters លើករន្ធ, Catch អាង, លំនៅដ្ឋានលូក្រឡា Trench, លាងសមាតចេញច្រកផ្លូវជាន់ទីសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅបង្ហូរផ្កាឈូក, លូ ,. ការធ្លាក់ចុះសេដ្ឋកិច្ចគម្របបំពង់ស្ទះ ductile Casting ប្រផេះដែក, ជំនួសដែកអ៊ីណុក, កូនកាត់ស៊ីម៉ងត៍ដែលមានជាតិសរសៃឈើឈើអាររយ WPC, ចានទាពិនិត្យ, បង្ហូរទឹក, អនាម័យ, ប្រអប់ញាស់, យកចេញ, អង្គភាពបើកកំបោរប្លុក, drainer ម្ហូប, បើកឆានែល, នាវា, វ៉ាល់ខ្យល់។ , តម្រង, អាងហែលទឹកបូម, នាវា , ការដាក់តំបន់កខ្វក់, ការប្រព្រឹត្ដ, corrosive resistanc ។ ស៊ុមអ៊ី, បន្ទះឈើ, បាញ់ប្រហារទឹកភ្លៀង , ការបង្ហូរចេញធុងសំរាម crates ស៊ុតដុត diffuse ឧបករចែកបំភ្លឺអាងចិញ្ចឹមមច្ឆាបន្ទះ, crate ស Polystyrene ស៊ុតសម្រាប់ការត្រឡប់មកវិញខ្យល់និងរបហោង។ សូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅបំបែកភ្លើងគម្របប្រអប់ពន្លឺ។ ប្រអប់ពិដានតុបតែងលម្អ fluorescent ដុតត្រី EggCrate ភ្លើងបំភ្លឺតម្រងអេក្រង់ប្រព័ន្ធផ្សព្វផ្សាយ ការផ្សព្វផ្សាយបន្ទះ, ក្រុមប្រឹក្សាភិបាលសម្ភារៈប្លាស្ទិចអរូបី DIY ការស្រះទឹកកងម៉ារីនអាងចិញ្ចឹមមច្ឆា, HVAC វ៉ិចទ័រខ្យល់ acrylic ការវិលត្រឡប់ / ក្រឡាចត្រង្គ Louver ផ្លាតទ្វេរដង, Vivarium, terrarium សម្រាប់ការបង្កើតក្រឡាចត្រង្គបន្ទះមួយសម្រាប់ការទប់ស្កាត់ពន្លឺគម្លាត។ ចង្កៀង LED / fluorescent ផ្លូវ (ដឹកនាំ / fluorescent) បន្ទះជញ្ជាំងវាំងននបន្ទះ, ពិដានពិការភ្នែក slat ផ្លូវដង្ហើមផ្លូវដង្ហើម។ ចាន louver ខ្យល់ គម្របប៉ះពាល់ការងារអគ្គិសនីតាក់តេអគារ។ Kagnbag បន្ទះតុបតែងបង្ហាញ។ ជំនួសខ្យល់អាលុយមីញ៉ូមពិដាន។ ត្រូវបានប្រើដូចជាការតុបតែងសម្រាប់ត្រី។ មួយបន្ទប់បន្ទះប្រអប់រណ្ដៅរចនាសម្ព័នជញ្ជាំងបែងចែកធុង, ជលផល, បង្គា, កង្កែប, Salamander ផលិតផល FRP, GFRPS, កញ្ចក់ជាតិសរសៃពង្រឹង rebar polymer, slab បំពេញបន្ថែមសំឡីកែវ, សមារៈសំណង់សមាសធាតុជ័រ ester ប្លាស្ទិច, bollards ដើមជា Root រណ្តៅដើមឈើ។ ចម្លាក់សុវត្ថិភាពចរាចរណ៍នៅក្នុងការតុបតែង, ទេសភាពខាងក្រៅ សួនច្បារសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅដើមឈើធំ, ឆ្មាំសុវត្ថិភាពការពារក្រវ៉ាត់ដើមឈើសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅ Paver ថ្មើរជើងគម្របស៊ុម, ផ្លូវផ្លូវ molded, pultrusion ទម្រង់ pultuded, គ្របដណ្តប់ welded សូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅបរិវេណរបារសត្វខ្លាឃ្មុំ, ទ្រុងកាំជណ្ដើរ, tread Staircase nosing, ដែលមិនមែនប្រឆាំង។ គ្រូពេទ្យប្រហែលជាមានកាំជណ្ដើរ skid, ជំហានទូលាយសង្កត់ គ្រប Handrail, រចនាសម្ព័ន្ធរាងសមស្របសម្រាប់ការដើរបង្ហាញម៉ូត, កម្រាលឡានពីរដង, គ្របឡាយ, ប្រឡាយ, សុវត្ថិភាពពង្រីកដែកសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅ, ក្តាប់កាតព្វកិច្ចធ្ងន់ struts ប៉ុស្តិ៍ធ្លាយលំហូរអាកាសដុតអាលុយមីញ៉ូមទីធ្លាជម្រាលកៀរជើងទម្រ ,. ដែករបារ serrated កាបោន, spout Clad, ការគាំទ្រប្រព័ន្ធផ្សព្វផ្សាយ, សំណាញ់ខ្យល់ , ផ្លូវរថភ្លើង, ក្រឡាចត្រង្គច្រើន, គ្របដណ្តប់, concave, gritted, minimesh, ជ័រ polyester មិនឆ្អែត, ភាគថាសក្ដារលាយទ្វារប្រព័ន្ធប្រតិបត្តិការ Windows, ប្រព័ន្ធប្រតិបត្តិការប្រតិបត្តិការ, ការផ្ទុះជាន់ភស្តុតាង, គ្រឿងរចនាច្នៃប្រឌិតគំនិតថ្មី, សមាសភាគ, ស្ថាបត្យកម្មនិងនាវាឧស្សាហកម្ម។ ស្ពានប្រព័ន្ធថ្មើរជើងកម្រិតចាប់ផ្ដើមទីធ្លាចត , របង, បំពង់ជុំ, សន្លឹកបំពង់, មុំ, លួសសំណាញ់, បូមទឹករណ្តៅ, ថ្នាំកូត, បេតុង polyurethane, ប៉ូឡូញ, កម្រិតខ្លួនឯង Epoxy, បន្ទាត់ជាន់, ជាតិសរសៃកាបោន, រឹងជាន់, grout, ទឹក, ទឹកសម្អុយ។ ការព្យាបាលប៉មត្រជាក់សើម, ជួរឈរ, laminate, លោហធាតុ, អាលុយមីញ៉ូសមាសភាព Rack, ចំហាយ, កញ្ចក់ពន្លឺតាមដំបូល, កាបូនប្លាស្ទិច, acrylic, UPVC, របស់ ABS, PS, កុំព្យូទ័រ, កម្រនិងអសកម្ម PET, សន្លឹកផ្ទះល្វែង, ល្អក់, ប្រឆាំងនឹងកាំរស្មី UV ស្ថិរភាពតុបតែងរឹង។ សន្លឹក, លូទឹកស្អុយ, ប្រឡាយ, បានធ្វើឡើងដើម្បី បញ្ជាដោយក្រណាត់ដែលមានជំនាញវិជ្ជាជីវៈ, Dipped ក្តៅ Forge Tinplates ជម្រុញអគ្គីសនីលង្ហិនស័ង្កសី, ការផ្គត់ផ្គង់អាហារថ្នាក់ទីទម្ងន់ក្នុងមួយ m2 បន្ទប់គេង, គម្លាតវិមាត្រ, កាត់តារាងផ្ទុកអ្នកចែកបៀ, ឧស្សាហកម្ម ,. អ្នកផ្គត់ផ្គង់, រោងស្មិត, បានធ្វើឡើងនៅក្នុងប្រទេសចិន ជាច្រើនដូចជា GMP, HACCP, អាយអេសអូ 1400, 900, FDA បានអនុម័តកាតាឡុកតម្លៃជាក់លាក់សម្រាប់ Infosoft លក់។